hits

JEG HAR IKKE SILIKON


(ÆRLIG INNLEGG)

Jeg er så lei av all anklagingen om at jeg har fikset på utseendet mitt og da særlig puppene mine! 

Jeg har alltid vært heldig med at jeg legger på meg på de riktige plassene og så skal liksom alle bli så sinte fordi jeg har store pupper og at det ikke går an når man har flat mage. Jeg har enda større rumpe enn jeg har pupper og den er det ikke like mange som kritiserer for å være falske selv om det også er noen som klager på den. Hvorfor skal folk snakke dritt om at jeg tar plastiske operasjoner bare fordi jeg er født feilfri? Dessuten har jeg jobbet litt for det også.. De puppene er ikke bare fett for å si det sånn, det har vært noen økter med benk i et par år! Rumpa har liksom alltid vært stor, rund og veltrent, så det er ikke like mange som reagerer på den. Når puppene mine etterhvert ble dobbelt så store, burde jeg ikke da heller fått skryt for det og bli hyllet i treningsforumer enn å bli snakket dritt om og mistenkt for plastisk kirurgi?? Jeg merker at jeg har fått mindre lyst å poste bilder av kroppen min det siste halve året fordi jeg får så mye tilbakemeldinger om at puppene mine er falske. Det ødelegger litt av motivasjonen for å fortsette å trene bryst!
 

Les også: PUPPER, LÆRERE, SMÅK*KJAKT OG HØGSKOLEUTDANNING UTEN STUDIEKOMPETANSE

 

 

Det er masse nye bilder av meg på ninjavip.com !!

 

Og ellers er jeg aktiv på vip-snappen hver dag hvor jeg liker å by på meg selv (vise hud)!  

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


BRUKT UNDERTØY/SOKKER M.M.

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar/bilde)!


FROM C-CUP TO G-CUP!


 

God morgen kjære lesere! Idag har jeg lyst å vise frem noe fint, nemlig meg selv og mitt nye undertøy! 

Jeg var på BH-shopping igår og hadde egentlig ikke peiling på størrelse, men hadde håpet på 70DD siden DD liksom er det som er store pupper på film! Jeg har aldri vært noe stor fan av å gå i BH før, men etter puppene ble såpass mye større etter all brysttreningen, syntes jeg det var på tide å begynne å bruke det av og til. 

BH`en på dette bildet var superfin, så jeg kjøpte med truse og strømpeholdere i samme design. Det kommer selvfølgelig noen proffe bilder av dette på instagram.com/fitfager og noen litt mindre proffe på instagram.com/fitfagerselfie! Jeg skal til Oslo på shoot om ikke lenge :) 

Jeg ble målt på Change i Bodø for å finne riktig størrelse og den ble jo ikke helt slik jeg hadde trodd. For det første har jeg alltid bare kjøpt bh`er i alt fra 65-75 fordi jeg ikke har hatt peiling på hvordan den skal være. Hun som målte meg fant ut at jeg skulle ha 65G, men den sorte BH`en på bildet over gikk bare til F og jeg måtte jo ha den uansett bare for instagram sin del.. Niplene kommer fort litt utenfor kanten, så jeg satte på noen sauer lengre ned i innlegget for å ikke støte noen av de svake sjelene her i landet. For dem som liker nipler så går det an å se mer av meg i BH`en på ninjavip.com

Her er et toppløsbilde fra før jeg begynte å trene bryst :) 

G ser fort mye mindre ut i 70 enn i 85, så det er ikke så digert som det høres ut. Jeg synes puppene mine passer perfekt til den veltrente rumpa mi etter jeg begynte brysstreningen! Det har kommet en del spørsmål om hvilke øvelser jeg har gjort og det har jeg tenkt å demonstrere for dere enten på film på snap eller bilder på bloggen litt etterhvert. Jeg er enda litt støl etter all treningen. 

Seee så fint! :) 

Jeg ser nå at den ene sauen er en kanin. Jeg er sånn som alltid setter inn alle bildene i blogginnlegget først og så kommer teksten litt etterpå og noen ganger bare kommer det ikke noen tekst...

Kjenner du noen som har trent puppene større? Hvor mange cupper har de klart å øke? :)

Tusen takk til deg, Lene for at du har hjulpet meg med riktige øvelser <3

 

Her er et toppløsbilde fra før jeg begynte å trene bryst :) 


 

 NINJAVIP.COM (for 18+ only!!)
 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!


SOPHIE ELISES RUMPE ER LIKE NATURLIG SOM PUPPENE MINE


 

Som dere sikkert har sett så har jeg hatt en veldig uaktiv periode på både blogg, snapchat, instagram og facebook! Dette har sine grunner..

Jeg fokuserte så hardt på brysttrening at jeg ikke klarte å stille opp på photoshoots i 6 uker fra og med 14. Juli i år. Perioden før dette var jeg faktisk bare for glad i livet og meg selv til å gidde å poste noen bilder eller andre oppdateringer. Jeg har masse bilder som ble tatt i perioden Mai-Juli (før jeg begynte å trene bryst) og disse bildene blir postet litt og litt fremover. Dere blir sikkert å legge merke til at puppene ser mye mindre ut på bildene fra Mai enn de gjør nå. Det har en helt naturlig årsak, nemlig hard trening og jeg kan garantere dere at puppene mine er like ekte som rumpa til Sophie Elise som også kom over natten! Det var forresten 14. Juli at brysttreningen min plutselig ga rundt 350g resultater på hver side... Det er en del muskler det! 

Det var ikke bare treningen som gjorde at puppene vokste. Jeg har også blitt konseklient flinkere til å spise proteiner! Proteiner er kroppens byggeklosser og som dere ser så hjelper det å ha 5 eggehviter i smoothien sin hver dag i en mnd, anbefales! Nå har jeg jo på samme måte som Sophie Elise fikk spørsmål om hun har tatt silikon i rumpa, fått spørsmål om jeg har tatt silikon i puppene. Jeg velger å gjøre som henne å verken bekrefte eller avkrefte noe, men det er altså pga hard trening her også! 

Det ble litt oppstyr da folk oppdaget operasjonsarrene under begge rumpeballene til Sophie Elise på snapchat nylig og her vil jeg bare si at det er ikke etter en operasjon hun har fått disse arrene. Jeg tror faktisk ikke hun lyver og det er fordi jeg har samme type arr under puppene mine nå og de er jo heller ikke opererte! Huden utvider seg noen ganger så fort at man kan få strekkmerker både under rumpeballer og pupper som kan se ut som operasjonsarr, men som faktisk kommer helt naturlig pga trening. Jeg vet at mange har behov for å rope ut at rumpa hennes er fake og at puppene mine er like fake, men det er bare fordi dere selv ikke har klart å få trent frem det samme resultatet, bitches! 

Slutt å vær så kritisk til dagens bloggere, vi er ærlige, naturlig pene og plastisk kirurgi er kanskje det siste vi lyver om :) 

 

Les også: ALLE SYNES CAMELTOE ER HOT !!

Photo: Kristoffer Eide

Flere av bildene fra denne shooten vil nok dukke opp både her og på min instagram @fitfager

 

 

Populært på ninjavip akkurat nå:

TOPPLØS INNTIL STRIPPESTANGEN

TOPPLØS I SEX-SWING

BAKFRA I SEXSWING​

UNDERSIDEN AV FØTTENE

RUMPEBILDE FORAN STRIPPESTANGA

STANGA IMELLOM RUMPEBALLENE ;)​

DILDOFOTBILDE I PLAKATSTØRRELSE

RUMPEBILDE + PUPPER I SENGEN

TOPPLØS I SEXHUSKA 2

Og ellers er jeg aktiv på vip-snappen hver dag hvor jeg liker å by på meg selv (vise hud)! 

 

 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar/bilde)!

Ute etter mine brukte klær? Klikk her <3 


BLIR DU MED PÅ GIRLPOWER TUR?


 

Jeg deltok på treningsreise til Rhodos med Lene Alexandra i Mai og det ble alt annet enn hva jeg hadde sett for meg! Da jeg meldte meg på, så jeg for meg at dette skulle bli en uke med hardtrening og sunn mat (noe det ble), men det sosiale ble alt annet enn hva jeg hadde sett for meg. Jeg valgte å dele rom med en annen jente jeg ikke hadde møtt før og fryktet at vi ikke ble å like hverandre, jenter liker ikke alltid hverandre. Til min store overraskelse var samboeren min kjempegøy å bo sammen med, selv om jeg følte at jeg snakket hull i hodet på henne litt nå og da. Når jeg blir engasjert og glad, kan jeg finne på å ikke holde kjeft! 

Aldersgruppen var godt fordelt fra 20-41 år og jentene holdt på med litt forskjellige treningsformer, blant annet konkurranseløp, sykling, salsa, vektløfting, kampsport, poledance, hopping osv! Jeg ble veldig inspirert av de andre, blant annet hun som var raskest av alle til å løpe, hun var faktisk dobbelt så rask som alle oss andre, helt sykt imponerende! Jeg fikk lyst å starte med mer kondisjonstrening etter å ha sett henne løpe. Dette er absolutt en reise jeg vil anbefale flere å dra på, det var både morsomt og lærerikt! Jeg fikk særlig lært meg hvordan jeg får kontakt med rumpemuskulaturen min, noe jeg synes var nyttig. Jeg har bokstavelig talt trent ræva av meg/på meg uten å få fullt utbytte av treningen. Etter noen enkle grep jeg lærte, er jeg sikker på at jeg vil få skikkelig sprettrumpe til jul! 
 
Lene Alexandra er kjempemotiverende å trene med, det var mange ting jeg tenkte jeg ikke ble å få til å gjennomføre, men jeg ga alt og fikk det til uansett! Det som også var motiverende og fikk meg til å gi det lille ekstra var at ingen av de andre jentene ga seg uansett om det var svømming, stafett, styrke eller selfie-challenge! Vi hadde faktisk selfie-challenge hvor vi skulle løpe rundt å ta flexebilder med fremmede folk, jævlig gøy syntes nå jeg da..! Jeg savner hele gjengen allerede og vi har avtalt å treffes i september en helg fordi vi ble en så bra gjeng, gleder meg masse!
 
Klikk på bildet, det er en film! =)
 

Kunne du tenke deg å bli med på neste treningsreise? Det skjer 12. desember (på bursdagen min faktisk!) og jeg vurderer sterkt å bli med! 


Les mer om treningsreisen på bloggen til Lene Alexandra HER

 

 

 

 NINJAVIP.COM (for 18+ only!!)
 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!


BIKINIFIT RHODOS DAG 1


 

Stortrives på Rhodos med masse flotte spreke jenter! Vi startet dagen med morgencardio på stranden klokken 8 og alle fikk peist seg skikkelig. Nå soler vi oss og nyter livet til klokken 6, da blir det styrke og svette, men det er også digg! 
 

Jeg møtte på en Gresshoppe i gangen, dritkul! 

Ellers bruker vi tiden på å spise, mat er viktig og vi har ikke sjokoladepålegg, så jeg har lagt om kosten helt. Idag spiste jeg grønnsaker for første gang i syden..
Lene Alexandra oppdaterer snap oftere enn jeg gjør, så add henne "lalifestyle" for å se hva vi holder på med på Bikinifit i Rhodos denne uken! Nå skal jeg sole meg videre, vi blogges! =)


 

 NINJAVIP.COM (for 18+ only!!)
 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!


Les mer i arkivet » Januar 2018 » Desember 2017 » November 2017


Hei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse her
  • gratisdesign av Tonjemt