hits

DU ER IKKE EKTE KONEMATERIALE FØR DU HAR EN STRIPPESTANG I STUA

 


 

SPONSET INNLEGG

Hvem trenger vel et bord i stua når man kan ha en Polestang?

Grunner til å heller ha en stang enn et bord:

- Du blir garantert mer fit! Sjansen for at du tar med deg snop i stua og setter på stangen før du spiser det er mindre enn sjansen for at du ville satt masse snop på et bord (det er god plass på et bord og minimal snopplass på en strippestang).

- Etter noen økter på stangen vil du begynne å se ut som snop, du vil da få mindre behov for å spise snop (penger spart og kroppen klager heller ikke).

- Det ser veldig fancy ut med en strippestang i stua. Folk vil heller dra til deg på nach enn til noen med et bord i stua! (på den måten kan du kjøpe deg venner uten at noen vet at du gjør det).

- Blir du skikkelig flink kan du begynne å jobbe på strippeklubbb!

- Blir du stripper, får du garantert mye følgere på instagram og det betyr jo alt! 

Jeg ser bare fordeler med å ha en strippestang i stua, så jeg har bestemt meg for å flytte stuebordet mitt til kjøkkenet og heller bruke det som stol der når jeg skal lage mat. 

Dette er min første strippestang og den kan kjøpes HER (annonselenke) 

 Få gratis frakt ved bruk av rabattkode "FITFNYTELSE16" (koden er gyldig til 1.mai)

 

Flere bilder av meg på stangen kommer HER

Stangen kommer i tre deler som lett skrues sammen. Den er laget i kraftig metall og med "puter" i hver ende slik at den ikke skal lage merker i gulv og tak. 

Det følger med en instruksjons-DVD, men jeg har ikke sett på den enda. Det er ikke DVD-inngang på MacBookAir..Bestill din Strippestang HER  (annonselenke) og få gratis frakt ved bruk av rabattkode "FITFNYTELSE16" (koden er gyldig til 1.mai)

 

 

 NINJAVIP.COM (for 18+ only!!)

 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!


STØRRE OG TYKKERE EREKSJON ENN ALDRI FØR

 


 

//SPONSET INNLEGG

Lei av å runke en slapp penis eller plages dama med å suge den hard? Med denne penispumpen vil du bli hardere enn aldri før uansett hva om du er kåt eller ikke. Jeg har selv testet den på en penis samtidig som jeg oppførte meg utrolig usexy bare for å se om han faktisk ble hard av den og ikke av meg. Etter 10-15 sekunder med pumping var den allerede så stor at det ikke gikk å pumpe mer. Den går til 20,5 cm så har du en penis på 20+ så bør du heller vurdere en større pumpe. Penisen jeg pumpet ble større enn den har vært før og mye tykkere så blodårene ble mer synlig og det liker alle jenter og sikkert homofile gutter, ikke vet jeg! 

KJENNER DU NOEN SOM SLITER MED Å BLI HARD/FÅ DEN OPP? TAG DEM HER

 

Bestill din penispumpe HER  (annonselenke) og få gratis frakt ved bruk av rabattkode "FITFNYTELSE16" (koden er gyldig til 1.mai)

Bilder i den gjennomsiktige BH-en kan dere se HER sammen med en matchende truse og noen helt nakne bilder! 

#NÅRDUIKKEGIDDERÅSMINKEDEGSÅDUSERNEDOGLEKERKULMEDCAPS

Her ser dere at penispumpen har målestreker akkurat som et dl-mål bare at den måler lengden på penis i stedet for mengde vann, genialt! 

 

Ved jevnlig bruk av penispumpe vil vevet i penis utvide seg og den vil etterhvert bli lengre og tykkere enn før. Les mer HER (annonselenke)

Den har en analog trykkmåler som gjør det lettere å finne trykket som funker best for akkurat DIN penis! 

For å få fullt utbytte av en penispumpe må man barbere området rundt penis og benytte seg av et glidemiddel for å sørge for at det blir helt tett. Ønsker du å beholde ereksjonen lengst mulig anbefales det å bruke en penisring som settes på etter bruk av penispumpen.

Er du veldig aktiv med pumpingen vil du nok trenge mye glidemiddel og da kan jeg anbefale å kjøpe en liter av dette slik at du ikke blir fri for glid med det første. Det har også fått 5 stjerner btw! (annonselenke) Jeg foretrekker dette glidemiddelet og dette til analsex. (annonselenker) 

Bestill din penispumpe HER  (annonselenke) og få gratis frakt ved bruk av rabattkode "FITFNYTELSE16" (koden er gyldig til 1.mai)

Inkludert i esken:

- PumpWorx Accu-Meter Power Pump
- Penisring
- Glidemiddel
- Rensemiddel

 

  

 

 NINJAVIP.COM (for 18+ only!!)

 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 

 


Sexy rumpe? Ja hvis du bruker Brazfit så ?


Skrevet av Vargas12.com

Om du er tynn eller tykk, smal eller bred, høy eller liten ? hvordan du føler deg betyr aller mest. Hva andre mener om deg, who cares? Du er sikkert bra nok uansett, men her kan du få et bra tips som får deg til å føle deg vell.

(Dette innlegget inneholder reklame)

Sjekk ut treningsklærne hos Norges mest spennende nettbutikk.

Du vil bli overrasket over flere ting. Kvalitet, pris, leveringstid og gratis frakt er noen. Hvordan disse tightsene sitter over rumpa er enda litt mer viktig for noen, spesielt om du vil føle deg sexy på trening. Brazfit.no er nemlig Norge nye nettbutikk som leverer treningsantrekk for kravstore jenter og kvinner. Om kort tid vil også tilbudet til gutter og menn over hele landet være en realitet.

Å være sexy er ikke en selvfølge, men en tilstand for hver enkelt.

Om du ser for deg de frodige kvinnene i Brasil, de som duver på stranda i minimale truser og enda mindre bikini-topper. Disse kvinnene er kanskje de vakreste i verden og de kler seg deretter. Du kan lett forandre på ditt utseende med riktig antrekk. Om ikke på stranda i Brasil, så i hvert fall på treningsenteret eller på tur i skogen, på jobb eller på ferie.

67332_Brazfit_Brazfit__Energy___Power_Series_Banan_1 Foto: Copyright Brazfit.no

I jungelen av nettbutikker, det være seg norske eller utenlandske så er det kjøpers marked. Du finner gode tilbud overalt. Svak krone gjør at du bør styre unna de utenlandske og handle i Norge ? hos norske leverandører. Handler du dine klær hos Brazfit, blir disse sendt fra Kolltveit, noen mil utenfor Bergen.

Velger du en annen leverandør, vær obs på hvor klærne sendes fra. Du kan risikere å måtte betale en liten formue i toll og avgifter, om nettsiden leverer klærne fra andre land. Dette er ikke alle like flinke til å opplyse om på sine nettsider. Det kan bli en dyrebar erfaring.

Handler du hos Brazfit.no får du følgende:

  • Konkurransedyktige priser
  • Fri frakt ? uansett pris
  • Fantastiske Tightser du garantert føler deg sexy i
  • Førsteklasses kvalitet
  • Snøring i livet på de fleste tightser
  • Perfekt passform, også for de frodige
  • Knallgode tilbud hver eneste uke

Å føle seg vell er viktig uansett setting man er i, og for noen er det faktisk en helt egen motivasjon i å investere i nytt treningstøy eller kanskje nye treningssko. Selvsagt skal man ikke renne ned nettbutikkene bare fordi det er fantastisk gode tilbud. Men noen ganger bør man unne seg noe fint man kan trives i. Rett og slett fordi man fortjener det.

Og du bør følge med på Brazfits nyhetsbrev, samt følge nettbutikken på Instagram og Facebook.

Har du spørsmål knyttet til denne spennende nettsiden vil vi svare på alle henvendelser. Makter vi ikke å svare, vil vi viderebringe dette til innehaver av nettbutikken. Som du sikker allerede har gjettet ? er hun fra Rio i Brasil.

Gjør din neste netthandel hos Brazfit du også! Din nye favorittbutikk på nett.

Innlegget er skrevet av Vargas12.com - jeg delte det videre fordi jeg nettopp oppdaget disse tightsene og gleder meg til å få min i posten! Jeg har bestilt denne:

 
 

 

 


VERDENS MEST SOLGTE SEXLEKETØY FOR MENN - NÅ 25% SALG OG FRI FRAKT MED RABATTKODE


//SPONSET INNLEGG

Siden jeg ikke har en penis selv, fikk jeg leid inn en leken fyr til å teste denne Fleshlighten. Han var overrasket over hvor ekte det kjentes ut, akkurat som en vagina (bruker disse kleine ordene "penis" og "vagina" for å ikke få klager fra blogg.no eller lettskremte tenåringer). 

Bruk rabattkode "FITNYTELSE16" for å få gratis frakt (koden er gyldig til 1. mai)

i tillegg er den akkurat nå er på 25% salg! 

KLIKK HER OG TAG NOEN SOM LETT HADDE GLIDD INN I DENNE

Jeg var selvfølgelig tilstede under testingen for å se hvordan det fungerte, veldig spennende! Dere kan se en demo-video av den HER. (annonselenke)

Det er ikke uten grunn at Fleshlight er det mest solgte sexleketøyet for menn i verden - det fungerer faktisk utrolig bra! 

I tillegg kan du være sikker på at Fleshlighten ikke blir å være utro og at den heller ikke blir å gi deg Klamydia. 

Jeg deler sexleketøy med venner, men da vasker vi dem godt først, det er jo ikke noe drøyere enn å dele sexpartner!Det følger med glidemiddel, men jeg anbefaler å kjøpe ekstra siden du blir å bruke opp denne pakken veldig fort. En god anbefaling er Fleshlube Ice HER eller Fleshlube Fire HER. (annonselenker) 

Til å rengjøre Fleshlighten vil jeg anbefale Fleshlight Wash Rensemiddel HER. Man skal alltid rengjøre sexleketøy etter bruk, veldig viktig! Fleshlighten er dekket av et pulver som gjør at Fleshlighten føles realistisk og myk i bruk, dette kan etterhvert slites litt bort og det anbefales da å bruke Fleshlight Renewing Powder for å holde den god som ny! (annonselenker) 
 

Bruk rabattkode "FITNYTELSE16" for å få gratis frakt (koden er gyldig til 1. mai)

i tillegg er den akkurat nå er på 25% salg! 

KLIKK PÅ BILDET UNDER FOR Å BESTILLE ELLER SE DEMONSTRASJONSFILMEN

 


Screenshot fra nytelse.no

 

 

 NINJAVIP.COM (for 18+ only!!)

 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!


GJØR VENNEKVELDEN ENDA MORSOMMERE FOR EN BILLIG PENGE

 


 

//SPONSET INNLEGG  

 

Klikk HER og bruk rabattkode "fager30" for å få 30% rabatt på ansiktsmasken fra MayBeauty! 

Vi fikk en pakke hver med 5 ansiktsmasker (nok til 5 ganger) + en pensel til å påføre masken med. 


Først vasket vi av oss sminken, renset huden og deretter penslet vi oss!


Masken skulle virke i 30-45 minutter så vi fikk god nok tid til å legge ut masse bilder på snapchat hvor vi blant annet oppdaget at filtre på snapchat ikke fungerer med denne ansiktsmasken. Vi konkluderer med at denne masken har 2 negative sider. Den ene er at det er vondt å ta den av og den andre er at vi ikke kan face-svoppe.

Vi konkluderer også med at den har mange gode egenskaper: 

- Man blir silkemyk rett etter man har revet av masken og all smussen kommer ut av huden (sittende fast i masken). 

- Huden holder seg silkemyk i flere dager etter bruk!

- Det var gøy å bruke den siden vi fikk tatt så mange morsomme bilder.

- Det var morsomt å ta den på + at vi holdt på å le oss ihjel fordi vi ikke kunne le siden det kjentes ut som masken skulle revne hvis vi smilte! 

Alt i alt en veldig morsom opplevelse som ga oss fin hud!Jeg ble litt rød med det samme jeg hadde fått av masken, men det gikk over i løpet av natten. De andre fikk ikke noen negative reaksjoner på masken. 

Slik så vi ut rett etter vi hadde revet av oss masken: (annonselenke) Klikk HER for å bestille masken og bruk rabattkode "fager30" for å få 30% rabatt eller legg igjen en kommentar om din opplevelse av denne masken hvis du har prøvd den. 

 

 

More photos on instagram @fitfager

 

 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!


SPRIT OPP SEXLIVET MED NY DÅSEPYNT ELLER HØNE PÅ STAKEN

 


//SPONSET INNLEGG

 

Ingenting kommer til å gjøre sexlivet mer dyrisk enn en truse som får deg til å se ut som du kommer rett fra dyrehagen! Min favoritt er Flamingotrusen, men en pingvin kan nok også få fart på sexlivet hvis du bare kommer vaggende inn på soverommet i perfekt timing!

Kjenner du noen som sikkert har lyst på en slik truse til seg selv eller sexpartneren? Tag dem her!

Pingvinen får du kjøpt HER og Flamingoen får du kjøpt HER (annonselenker) 

Det er egentlig for menn, men jeg er sikker på at jeg også kunne ha sjarmert et par til sengs med disse dyriske trusene! De koster bare 69kr stk og er egner seg perfekt som gave til kompiser eller som kostyme på fest. 

 

Ønsker du å kjøpe noe fint til dama/elskerinna eller bestevenninen din? Da er denne midt i blinken! (annonselenke)

Womanizer Pro (annonselenke) er lett å bruke siden den har en av/på-knapp, en knapp for å skru opp styrken og en for å skru ned.Den er laget for å bruke på klitten og kunne gi multiorgasmer siden den ikke gjør deg like øm som hvis du bruker en vanlig vibrator. Jeg vil beskrive det som lufttrykk som gir vibrasjoner på klitten og jeg kommer HVER gang! Den har finnes i flere farger HER (annonselenke) og du får 20% rabatt hvis du bruker koden: FITFAGERW20

 

 

Flere bilder på instagram @fitfager  

 

 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!


SEXLIVET MITT HAR ALDRI VÆRT BEDRE - JEG TRENGER IKKE MENN LENGRE


 

(annonse) 

Etter du har testet dette nye leketøyet vil du aldri trenge å date igjen! Menn er dumme dyr, de tar ikke hint og de er egoistiske skapninger som først og fremst tenker på seg selv. Womanizeren tenker bare på deg og lever for å gi deg multiorgasmer! Hva annet enn orgasmer trenger man vel fra en mann? Og når man kan få enda bedre orgasmer med et leketøy, hvorfor skal man da gidde å bo sammen med en rotete mann med skitne sokker overalt og bråkete pc? Jeg personlig ser ikke helt hva enn mann skal kunne tilby meg nå som er bedre enn mulitorgasmene jeg får av denne klitorisvibratoren. Uten kjæreste får du mer tid til deg selv, trening, jobb, soving, sosialt liv og med Womanizeren vil jeg også innrømme at sexlivet mitt er på topp selv om jeg er alene! 

Fortsatt ikke overbevist? 50 kvinner mellom 20 og 60 år fikk prøve den originale Womanizer, hele 73%(!) fikk multiorgasmer, og utrolige 98% ville gjerne kjøpe sin egen Womanizer etter testen! Nye Womanizer Pro er mindre, kraftigere og mer stillegående - vi tror ikke resultatet hadde blitt dårligere!

Kjenner du noen trenger en orgasme eller 20? Tag dem her

 

KJØP WOMANIZER PRO HER OG FÅ 20% RABATT MED KODE: FITFAGERW20

 

 Flere bilder på instagram @fitfager  

 


NINJAVIP - litt mer private bilder <3   SNAPCHAT: LOTTENINJA, FITFAGERTV & FITFAGER2 - instagram @fitfager


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!
VIPPEEXTENSIONS GIVEAWAY I SAMARBEID MED GLOW LASHES


 

//SPONSET INNLEGG

 

Vippeextensions! ♡

Nå kan du vinne et sett Classic Vippeextensions bare ved å like siden til Glow Lashes på Facebook HER og tagge 5 venner i innlegget å Facebook HER. Lykke til!

Vinneren trekkes på Facebook 15. Januar!

 

Drømmer du om å slippe å bruke maskara hver dag, men likevel se ut som et dådyr? Da bør du teste vippeextensions fra Glow Lashes! Jeg og venninnen min Ellen har begge blitt helt avhengige av vippene Siv på Glow Lashes legger. Hun er kjempeflink og man får et resultat man kan trives med! 

Ellen har ganske korte vipper naturlig og ønsker derfor ikke så veldig lange vipper da det kan se litt fake ut. Hun har fått vippeextensions i lengdene 8-10 mm. Her ser dere før/etterbilde av vippene hennes:Jeg er helt avhengig av lange vipper og har mine i 11-15 mm. Vippeextensions har jeg vært avhengig av helt siden i 2010 da jeg selv tok vippekurset, så det er jo litt gøy å se at jeg fortsatt har vipper selv om jeg har brukt vippeextensions (lagt på meg selv) i 5 år. Det motbeviser vel det meste av påstander om at du mister dine egne vipper av å bruke vippeextensions.

Det som skjer når du mister en vippeextension er akkurat det samme som skjer når du mister din naturlige vipp. Ja, du mister faktisk dine egne vipper hele tiden siden de skiftes ut og det vokser ut nye. Nå vippen din faller av, faller også vippeextensionen av. Det kan kanskje se litt mer dramatisk ut siden det er en tykk vipp som faller av og ikke bare din naturlige vipp.

Her ser dere mine vipper før og etter vippeextensions hos Glow Lashes:
Se flere bilder av Vipper lagt på Glow Lashes på Facebooksiden deres HER og på instagrammen deres HER ♡

 

Priser på Vippeextensions hos Glow Lashes:

Nytt sett med Classic Vippeextensions: 800kr

Påfyll etter 3 uker: 300kr

Påfyll etter 4 uker: 400kr

Påfyll etter 5 uker: 500kr

 

Nå kan du vinne et sett Classic Vippeextensions bare ved å like siden til Glow Lashes på Facebook HER og tagge 5 venner i innlegget å Facebook HER. Lykke til!

Vinneren trekkes på Facebook 15. Januar!

 

 

Glow Lashes holder til i Brugata 2b i Narvik og Siv er alltid smilende og imøtekommende =) 

 

 


 


RUNK FREM JULESTEMNINGEN MED TENGA EGG OG EN SEXY VEGGKALENDER!


 

//SPONSET INNLEGG

 

Har du testet Tenga egg? 

Jeg har nå fått gleden av å gi bort 8 Tenga egg til noen heldige adventsrunkere! Har du en kompis/kjæreste/venn som begynner å bli lei av å bruke bare frøken høyre? Eller vil du selv ha et egg å runke med? Tag deg selv eller noen andre som trenger et Tenga-egg HER så får de muligheten til å vinne et egg og noen får også med en Fitfager-kalender

 

Med rabattkoden "fitfager" får du 15% rabatt i tillegg til at alt på glid.no allerede er på 25% salg! 

 

Delta også i Glid.no`s julekalender HER Lurer du på hvordan man bruker eggene? Se denne filmen

Eggene har forskjellig mønstre på innsiden så du kan velge å kjøpe 6 forskjellige HER for å teste alle eller å velge ett egg du vil ha HER. (annonselenker) 
Med rabattkoden "fitfager" får du 15% rabatt i tillegg til at alt på glid.no allerede er på 25% salg! 


Vet du hvilket egg du ønsker til deg selv eller noen andre? Da skriver du det samtidig som du tagger deg selv eller noen andre HER. Jeg trekker 8 heldige vinnere 20. Desember! NINJAVIP 
- litt mer private bilder <3   SNAPCHAT: LOTTENINJA, FITFAGERTV & FITFAGER2 


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)! 

NÅ KAN HAN BLI DIN!


 //SPONSET GIVEAWAY

 

MIDGET MAN SØKER KJÆRESTE! Han er luftig og muskuløs og nå søker han DEG eller din VENNINNE eller HOMSEKOMPIS <3 Tag dem HER så er de med i trekningen 23. november i kommentarfeltet HERMed rabattkoden "fitfager" får du 20% på vibrer.no, gjelder ikke salgsvarer. Kjøp Midget Man HER

 

 Not ordered my sexy calendar yet? Click the photo below! 

NINJAVIP - litt mer private bilder <3   SNAPCHAT: LOTTENINJA, FITFAGERTV & FITFAGER2 


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!


FATIMA REDDER SEXLIVET TIL KOMPISEN DIN SOM ALDRI HAR HATT ET SEXLIV


 //SPONSET GIVEAWAY

 

Kjenner du noen som skryter av hvor flink han er med damene, men som aldri har blitt sett sammen med en dame? Da kan det være at han har bruk for Fatima Fong, TAG KOMPISEN DIN HER så kan han vinne henne i giveawayen. 

Hun skal egentlig være ganske tjukk, men jeg klarte ikke å finne noen bilder av henne oppblåst. Jeg fant denne youtube-videoen som jeg tror er av samme elskovsdukke. 

Tag kompisen din HER så kan han bli den heldige kjæresten til Fatima Fong 22. November! <

Giveawayen er sponset av vibrer.no! Akkurat nå får du 20% rabatt på vibrer.no hvis du bruker rabattkoden "fitfager", gjelder ikke salgsvarer!

  Not ordered my sexy calendar yet? Click the photo below! 

NINJAVIP - litt mer private bilder <3   SNAPCHAT: LOTTENINJA, FITFAGERTV & FITFAGER2 


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!


FATIMA REDDER SEXLIVET TIL KOMPISEN DIN SOM ALDRI HAR HATT ET SEXLIV


 //SPONSET GIVEAWAY

 

Kjenner du noen som skryter av hvor flink han er med damene, men som aldri har blitt sett sammen med en dame? Da kan det være at han har bruk for Fatima Fong, TAG KOMPISEN DIN HER så kan han vinne henne i giveawayen.

Hun skal egentlig være ganske tjukk, men jeg klarte ikke å finne noen bilder av henne oppblåst. Jeg fant denne youtube-videoen som jeg tror er av samme elskovsdukke. 

Tag kompisen din HER så kan han bli den heldige kjæresten til Fatima Fong 22. November! <3


Slik ser hun ut på utsiden av pakken. 


Giveawayen er sponset av vibrer.no! Akkurat nå får du 20% rabatt på vibrer.no hvis du bruker rabattkoden "fitfager", gjelder ikke salgsvarer!

  Not ordered my sexy calendar yet? Click the photo below! 

NINJAVIP - litt mer private bilder <3   SNAPCHAT: LOTTENINJA, FITFAGERTV & FITFAGER2 


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!


PENISFORLENGER GIVAWAY


 //GIVEAWAYEN ER SPONSET

 

GIVEAWAY! En stk penisforlenger gis bort til deg eller en kompis av deg som kunne trengt en litt lengre penis. Tag han eller deg selv HER så har han/du muligheten til å tilfredsstille noen litt dypere! Nå får du 20% rabatt på alt på vibrer.no med koden "fitfager"! Gjelder ikke salgsvarer. 


 

/>

 Not ordered my sexy calendar yet? Click the photo below! 

NINJAVIP - litt mer private bilder <3   SNAPCHAT: LOTTENINJA, FITFAGERTV & FITFAGER2 


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!


FITFAGER HJELPER ENSOMME MENN

 


 //SPONSET GIVEAWAY

 

Har du en kompis som kanskje sliter litt på damefronten? Slapp av, Fitfager står klar for å hjelpe alle som trenger det! Du vet, han som ikke kunne fått seg mus i Amsterdam, eller han som ikke kommer til hos kjæresten sin lengre? Nå har tilogmed han sjansen til å kjenne at det klemmer litt på staken! Med puledukken Valentina levert av vibrer.no kan han sende seg selv til himmels og trene utholdenheten samtidig! Ingenting er kjipere enn å våkne opp alene etter å ha gjort ditt aller beste, men Valentina er trofast som få, og om luften skulle gå ut av forholdet deres har du vel alltids en sykkelpumpe liggende en plass?

Valentina søker ny sengepartner, tag en kompis som selv har prøvd å fått seg et knull i lang tid nå uten å lyktes HER så kan han ende opp med en luftig kjæreste i postkassen!

Vinneren kåres i kommentarfeltet på facebook HER 20. November.

 

Med rabattkoden "fitfager" får du 20% avslag på alt på vibrer.no bortsett fra salgsvarer.
 Not ordered my sexy calendar yet? Click the photo below! 

NINJAVIP - litt mer private bilder <3   SNAPCHAT: LOTTENINJA, FITFAGERTV & FITFAGER2 


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!


JEG HAR SKJERFET MEG - DEL OG VINN!


 

//SPONSET INNLEGG

 

Det er den tiden av året hvor det er på tide å skjerfe seg skikkelig både for utseendet og helsen. Heldig som jeg er har jeg fått gleden av å skjerfe meg i 4 store, behagelige og fargerike skjer fra Misscarf.no

Skjerfene er så fint pakket inn at det lett kan bli en flott julegave! 

Siden det snart er jul, tenkte jeg å la 2 heldige vinnere få hver sitt valgfrie skjerf - Alt du trenger å gjøre er å dele dette innlegget via min FACEBOOK HER så er du med i konkurransen! 

- vinnere blir kontaktet på facebook 25. oktober.

Det aller fineste skjerfet var ikke på lager da mine skjerf skulle sendes, men jeg syntes dette skjerfet var finest.Sort skjef med hvite detaljer HER (annonselenke)Leopardmønstret skjerf HER (annonselenke)Lilla skjerf HER (annonselenke)

"Snøleopardmønstret" skjerf HER (annonselenke)

- Leveringstiden er 1-5 virkedager!

- Frakt er inkludert i prisen.

 

Lik Facebooksiden til misscarf HER for å få med deg det nyeste! 

 

 


 NINJAVIP - CHECK OUT MY VIP PHOTOS AND TWERK VIDEOS!   SNAPCHAT: LOTTENINJA, FITFAGERTV & FITFAGER2


GROTTEVANDRING?


//SPONSET INNLEGG

Har du noen gang hatt lyst på k*k i begge hull, men bare fått med deg en mann hjem? Her er løsningen for deg! 

Denne strap-on er laget for å kunne brukes av kjæresten din/noen med kuk! Da jeg testet den igår kveld ble jeg tatt bakfra og jeg fikk altså strap-on i kaviarstjernen og k*k i grotten/gullgruven. Den er ikke så stor så for viderekommende vil jeg anbefale å kjøpe noe større. Du finner den HER (annonselenke). 

Det ryktes at det er mye grottevandring på Grottebadet i Harstad.. 

På bildet under ser du mitt nye leketøy jeg liker å kalle "vandrepinnen" bare fordi den kler navnet sitt og fort kan finne på å vandre fra fremgruven til bakgruven. Du finner den HER (annonselenke). Det er veldig viktig å rense lekene etter bruk! Jeg bruker først å vaske dem med intimsåpe og lunkent/halvvarmt vann og deretter smøre dem inn med denne (annonselenke) rensen. 

Glidemiddel er et must, du finner det HER (annonselenke). Det er særlig nyttig når man skal få store grønnsaker inn i små gruver!

Penisring med vibrator for litt ekstra spenning og hardere agurk finner du HER (annonselenke). 

Og sist men ikke minst har jeg fått denne ekstremt kraftige saken som gjorde at jeg var synlig hoven på kli**en i 3 døgn etterpå! Den er det kraftigste jeg har vært borti og anbefales, men ikke hold på for lenge hvis du skal sende snaps av fi**a de nærmeste dagene, den vil kunne bli seende ut som en opphovnet lilla drue! Du finner den HER (annonselenke). SJEKK UT NINJAVIP.COM FOR ESKTRA SPENNING I HVERDAGEN! 

GRISETE I SKOGEN


//SPONSET INNLEGG

Det ble alt annet enn fredelig da jeg og Ellen aka m0ng0 skulle ta bilder i Ornesvika for en uke siden (jeg er bare sykt treg å poste ting når jeg burde). Alt fra barn på sykler med sinte foreldre til ekstra eldre menn (stygt å si at folk er gamle) stoppet å skulle snakke. Jeg måtte til og med ta selfies med folk på over 70 år, men det var selvfølgelig bare hyggelig bortsett fra at vi skulle ha en nakenshoot og det passet sykt dårlig å skifte når vi aldri fikk fred. Anyways, vi klarte å få tatt alle bildene vi trengte selv om jeg måtte løpe å gjemme meg i skogen hver gang noen skulle løpe maraton forbi (skjønner ikke hvorfor ikke folk kan holde seg i Bjerkvik når vi har photoshoot)!

Jeg fikk dette nydelige outfittet (rart ord å bøye) outfitten, outfit`n, antrekk kan man også kalle det! Uansett så fikk jeg det fra Choies.com og er superfornøyd med det! På dette bildet ser til og med rumpen min bra ut, men den var det eneste som virkelig ikke så helt bra ut. Det er nok ikke noe galt med anrekket, men det virker som det er en tråd midt på rumpen min som strammer og det vises bedre på et bilde lengre ned. Jeg anbefaler derfor folk med fett på ræva/stor rumpe å kjøpe dette i en str større enn de vanligvis bruker. Jeg har mitt i strørrelse Small og synes egentlig toppen satt bra, men skjørtet kunne vært i en større størrelse.  (annonselenke)

Jeg har Push-up under denne toppen, men den så mye bedre ut uten Bh. Dere vet den følelsen når man har fått på seg noe og ikke orker å ta det av igjen? Det var litt sånn det føltes med Bh så jeg gadd ikke ta den av for å ta på toppen igjen og i tillegg var det mye folk rundt så vi ville bare bli fort ferdig. Jeg innrømmer ikke her at jeg slørver med reklameinnlegg, men at jeg bare ikke liker å omgås mennesker når jeg jobber. Jeg mener heller ikke at jeg har noe imot mennesker, jeg bare liker å ha arbeidsro!Neglelakk fra Essie btw! Definitivt en vinner! 

Og så over til denne litt grisete skogsturen vår. Vi møtte på et villsvin! 

Det viste seg fort at dette villsvinet var en gris Ellen hadde tatt med hjemmefra for å lure meg. Jeg skjønte jo fort at det ikke var en ekte gris altså! Hun tror bare ikke at jeg er særlig smart..

Her ser dere hvordan rumpa mi ble i skjørtet fra siden og den tråen som strammet. Ikke helt fornøyd med den så vurderer å skaffe meg skjørtet i Medium siden det var veldig fint. Hva synes dere?

Buy this outfit here! (ad) I´ve got mine in size S.

 


 

SNAPCHAT: LOTTENINJA & FITFAGER2    -     NINJAVIP PHOTOS HERE ;)


Les mer i arkivet » Januar 2018 » Desember 2017 » November 2017


Hei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse her
  • gratisdesign av Tonjemt