hits

SELVMORDSBOMBEREN BØR HENRETTES ELLER BURES INNE PÅ LIVSTID!


 

Hvorfor skal den 23 år gamle selvmordsbomberen i Manchester få så mye oppmerksomhet i media som om han har vunnet en slags fredspris eller noe? Skal han liksom hylles fordi han har drept masse mennesker med en bombe?! Nei, dette blir for dumt!! 

Jeg har grått noen tårer. Ikke fordi det er så mange som har dødd i denne bombingen, men fordi jeg liker å reise. Jeg liker å bare være rundt omkring å se bra ut, la mennesker rundt meg få glede av å se på meg og samtidig kunne ta daglige selfies eller bli fulgt av min private fotograf. Jeg har aldri hjort noe vondt mot noen, jeg er bare snill, god, søt, vakker, sjarmerende og veldig mye mer oppadgående enn folk flest. JEG FORTJENER IKKE Å LEVE I EN SLIK VERDEN!! DET KUNNE HA VÆRT MEG SOM HADDE BLITT BOMBET, TENK PÅ DET! 

Hva hadde verden vært uten dette gudommelige vesenet (altså meg selv)? 

Jeg klarer ikke å slutte å irritere meg over at mennesker som denne bombemannen skal få gå løs på åpen gate! Hva om han har flere bomber planlagt? Dette var jo neppe helt tilfeldig og jeg mener han bør henrettes for å ha tatt livet av så mange uskyldige mennesker. Dette kan ikke få fortsette, hva om jeg plutselig skulle være på reise akkurat der han kaster en bombe neste gang?? Jeg mener han skal hives bak lås og slå og aldri få se dagslys igjen! 

 

Sexy bilde her! 

Les også: JEG BLE SJEKKET FOR ALLE KJØNNSYKDOMMER INKL HIV ETTER OSLOKOKKEN BLE AVSLØRT

 

 

 

 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


NINJAVIP.COM (bilder og videoer for 18+) 

Snakke på sms? + 47 41716306 (29 kr pr. svar) sender også bilder og filmer!


JEG BLE SJEKKET FOR ALLE KJØNNSSYKDOMMER INKL HIV ETTER OSLOKOKKEN BLE AVSLØRT


 


 

Jeg har nå fått masse meldinger både på facebook og snapchat hvor jeg blir beskyldt for å være puppemodellen fra hemmelig.com som har spredt masse kjønnsykdommer (en eller flere står det vel her). Jeg får ikke svart noen på facebook siden jeg er utestengt fra messenger på livstid (bare fra å svare), men jeg får jo sett noen av meldingene likevel og synes det er teit at folk mistenker meg. På en annen måte så skjønner jeg at folk tror det er meg det er snakk om siden veldig mange har fått med seg at jeg måtte sjekkes for alt av kjønnsykdommer inkludert HIV og Hepatitt i Februar. Skal det være slik at alle skal dømme meg og tro jeg sprer kjønnssykdommer bare fordi jeg var uheldig å rota meg borti en kokk som pulte rundt i hele landet på alle sine viktige "jobbreiser"? Bare fordi jeg var litt godtroende å faktisk trodde jeg var den eneste kjæresten han hadde? Ja, jeg var ikke den eneste av kjærestene eller elskerinnene hans som ble sjokkert da vi oppdaget at han hadde flere kjærester og elskerinner i hver by! 


 

Grunnen til at jeg sjekket meg for HIV og Hepatitt osv var ikke fordi jeg selv hadde holdt på med noe som kunne tilsi at jeg burde ha blitt smittet av det. Det var noe jeg ble sjekket for fordi han både hadde vært en uke på utdrikningslag med andre kokker i Las Vegas og høvlet over alt han kom over. I tillegg er det viktig å sjekke seg for Hepatitt når folk holder på med stoff (noe jeg ikke viste noe om da vi var sammen). Så jeg tror egentlig folk bør legge død denne hetsingen om at en puppemodell fra nord har spredt kjønnssykdommer og heller tenke seg om 2 ganger. Kanskje dere har vært på en av de mange kjærestene/elskerinnene til en av de flinkeste kokkene i Oslo som også er fra nord? Da er det nemlig der skylden ligger og ikke hos meg for jeg og flere av kjærestene hans hjorde det slutt så snart jeg hadde avslørt hva faenskapet holdt på med! Dere kan trygt skrive med meg på hemmelig.com uten å være bekymret for noe smittsomme sykdommer. Jeg heter lotteninja på hemmelig. Det eneste jeg har av bokstaver er ikke smittsomt.

 

SÅ DU KAN TRYGT POSTE DETTE PÅ VEGGEN TIL NOEN SOM VILLE HATT SEX MED MEG ;)

 

 

 

Jeg aktiv på vip-snappen hver dag hvor jeg liker å by på meg selv (vise hud)!  

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


NINJAVIP.COM (bilder og videoer for 18+) 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar/bilde)!


UNDERGRAVER TINE DEMOKRATIET? OVER 50% HAR STEMT PÅ KROPPEN MIN PÅ KARTONGEN

Når Tine ikke sier nei, da tar jeg saken videre. Nå er det stemmekonkurranse for å se hva folket mener og nok en gang er det kroppen min som får flest stemmer! På avstemningen på nettavisen.no er det foreløpig over 6000 som har stemt "Ja" og mener Tine bør bite i det sure eplet og la meg pryde melkekartongene. 

Klikk på bildet under eller klikk HER for å komme til saken på Nettavisen hvor du kan stemme, jeg anbefaler alle å stemme "Ja" for da slipper dere å se stygge bilder på kartongene neste år!


Føler VG at jeg har utnyttet Tine? Virkelig? Se saken HER Nettavisen har også laget et par saker og jeg elsket den stemme-delen!

 


screenshot fra nettavisen

 

 

 NINJAVIP.COM (for 18+ only!!)
 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!


ADVARER MOT "BILBELRUNKING"


 

Runking og religion hører ikke sammen. Enten er du religiøs eller så runker du. Bibelen er en bok som inneholder eventyr, eventyr ble skrevet for å underholde barn slik at foreldrene skulle slippe å forholde seg til dem. Det sier seg selv at en bok skrevet for barn ikke er noe man runker til, da vil man bli straffet! Skal du ta en skikkelig runk vil jeg anbefale deg å heller klikke deg inn her

 

Slik så 66-åringen ut etter å ha blitt straffet av lynet for sin grove synd:

 Kilde: worldnewsdailyreport.com

 

 

Kjenner du noen trenger en orgasme eller 20? Tag dem her

KJØP WOMANIZER PRO HER OG FÅ 20% RABATT MED KODE: FITFAGERW20

 

Flere bilder på instagram @fitfager  

 

 

NINJAVIP - litt mer private bilder <3   SNAPCHAT: LOTTENINJA, FITFAGERTV & FITFAGER2 - instagram @fitfager


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!


UTENLANDSKE AVISER HENGER MEG UT VIRALT MED OPPTAK FRA SKJULT KAMERAKan man seriøst ikke gå ut døren uten at noen skal filme alt man gjør og henge deg ut på nett som tidenes dummeste blondine? Folk gjør faen meg så mye dumt for oppmerksomhet at jeg skjemmes! Filmen er redigert slik at jeg ser mye dummere ut enn jeg egentlig er. Det er masse teit tekst underveis som håner meg skikkelig og jeg skal finne ut hvem som har filmet dette og sendt det rundt! Jeg bryr meg selvfølgelig lite om hvor mange som tror jeg er dum, men før dere ser filmen og dømmer meg så kan dere ta i betraktning at rulletrappen var i bevegelse og da er det jo ikke alltid så lett å vite hvilken vei man skal gå. Er dette mobbing? Bedøm selv.. 

SE VIDEOEN HER HER HER

 


 

 

Kjenner du noen trenger en orgasme eller 20? Tag dem her

KJØP WOMANIZER PRO HER OG FÅ 20% RABATT MED KODE: FITFAGERW20

 

Flere bilder på instagram @fitfager  

 


NINJAVIP - litt mer private bilder <3   SNAPCHAT: LOTTENINJA, FITFAGERTV & FITFAGER2 - instagram @fitfager


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 


DRAPET I OSLO ER EN KATASTORE


 

Jeg er helt i sjokk etter den katastrofale nyheten om skytingen på åpen gate i Oslo! Ikke bare var han skadet fra før av, men dere valgte å drepe han helt gjerteløst. Hvor er samvittigheten deres når dere får dere til å drepe et skadd elgbarn? 

Ikke bare jeg har reagert sterkt på det katastrofale drapet. Mange er rasende og lurer på hvorfor ikke elgen ble bedøvd og fraktet tilbake til skogen. Dere må jo også ha en skrue løs! Hvordan skulle et skadd elgbarn klare seg selv i denne kulden? Den burde blitt fraktet til sykehus, blitt grundig undersøkt og fått den medisinen den hadde trengt for å bli frisk. Deretter burde den fått bodd på sykehuset til alle sårene hadde blitt bra og den hadde vært i stand til å ta vare på seg selv. Den burde også fått krisehjelp i form av psykologtimer eller beroligende musikk for å klare å komme seg etter sammenstøtet med hjerdet den skadet seg på og alle menneskene som løp som gærninger etter den. 

Jeg har selv en døv katt som jeg er kjempeglad i og jeg skjønner ikke at noen kan være så slemme mot dyr! Katten min får ikke være ute siden den kan bli påkjørt pga mangel på hørsel og jeg bruker derfor å la den ha på radio når jeg er ute av leiligheten slik at den ikke skal føle seg ensom. Radio kan virke beroligende på katter, har jeg hørt og det samme hjelder sikkert også for andre dyr. 


Bildet er lånt fra VG

 

Lik innlegget om du er enig i at elgen burde fått krisehjelp og ikke blitt drept! ♡


 

  

Flere bilder på instagram @fitfager  og på min andre blogg her!

Det er 25% salg på Fitfager-kalenderen KLIKK HER 

 


NINJAVIP - litt mer private bilder <3   SNAPCHAT: LOTTENINJA, FITFAGERTV & FITFAGER2 - instagram @fitfager


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!


10 SEKUNDERS LYKKE GJORDE MEG 150 000 KR FATTIGERE


 

Jeg ville jo bare ha oppmerksomhet og sprutet rundt meg med en brannslukker på fest. I ettertid har jeg lært at det er bedre med såpeskum. Den gangen jeg hadde hatt såpeskum i leiligheten til noen så ble det bare fuktskader og jeg lurte meg unna situasjonen og slapp å betale. Nå må jeg kjøpe ny brannslukker, erstatte masse møbler og annet interiør som ble ødelagt. 

Dere tenker sikkert at jeg fortjener å gå inn i 2016 uten penger, men jeg selv synes han som eide huset kunne vært litt hyggeligere og ihvertfall delt på utgiftene. Det var da ikke min feil at han hadde plassert TV`n og hjemmekinoannlegget rett foran der jeg skulle sprute med brannslukningsapparatet? 

 

Kjenner du noen som har eller kommer til å lage store skader på fest? Tag dem her! 

 

 

 

 

Det er 25% salg på Fitfager-kalenderen KLIKK HER 

 

 

 

NINJAVIP - litt mer private bilder <3   SNAPCHAT: LOTTENINJA, FITFAGERTV & FITFAGER2 - instagram @fitfager


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!


FORSKNING VISER AT DUMME MENN ER UTRO

 

 


 

Er typen din dum? Da er han sannsynligvis utro også! 

 


Forskere har nå kommet frem til at menn med høy IQ er mer trofaste enn menn med lav IQ. Menn med lav IQ tror ofte at alt de gjør i "skjul" på telefonen sin ikke vil legges merke til. Har du en type som sitter med telefonen og smiler og ser mistenkelig ut og når du spør hva han gjør så svarer han "ikke noe" eller "bare leser noe greier"? Da kan du være helt sikker på at han er både dum og utro. Det er best å gjøre det slutt med en gang! 

 

Kjenner du noen som er enten dum eller utro? Tag dem HER! De er sannsynligvis både dum og utro!

 

 

kilde: nrk.no

 

 

 

NINJAVIP - litt mer private bilder <3   SNAPCHAT: LOTTENINJA, FITFAGERTV & FITFAGER2 - instagram @fitfager


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!


12.12.2015 ER DOMMEDAGEN


 

Om 28 timer, 12. desember 2015 klokken 22:10 vil jorden gå under.

 

12.12.91 klokken 22:10 ble jeg født på Nordlandssykehuset i Bodø og nå 24 år senere vil det bli dommedag. Mange har regnet feil og hatt rare teorier om når dommedagen kommer, men jeg kan med stor sikkerhet si at jeg har skapt så mye sinne i Norge det siste året  at jorden vil gå under. Som mange også sier "jeg har ført så mye skam over Norge at jorden er nødt til å gå under!". Jeg mente aldri å skape noe drama. Sorry folkens, men dommedagen kommer og det er ikke noe vi kan gjøre noe med. 

 

Jeg planlegger å bruke de siste timene sammen med gode venner og håper dere også gjør det beste ut av våre siste timer på jorda før den faller ned i helvete! Amen. 

 

Før vi dør vil jeg anbefale dere å se de siste episodene i adventskalenderen min slik at dere samtidig kan se på trynet mitt og tenke at det er min feil at dette skjer. 

8.Desember


9. Desember


10. Desember


11. Desember 

 

  

NINJAVIP - litt mer private bilder <3   SNAPCHAT: LOTTENINJA, FITFAGERTV & FITFAGER2 


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!


JEG LÅ 7 TIMER FASTKLEMT I SYLTETØYGLASS
 


 

 

 

 

 

 

NINJAVIP - litt mer private bilder <3   SNAPCHAT: LOTTENINJA, FITFAGERTV & FITFAGER2 

 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!


Les mer i arkivet » Januar 2018 » Desember 2017 » November 2017


Hei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse her
  • gratisdesign av Tonjemt