hits

I MADE A CAKE!!


 

Jeg kunne ikke bake noe uten å dokumentere det, så her er noen bilder av meg og kaken (magen og BH`en min og kaken)!

NINJAVIP.COM


 

 

 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


NINJAVIP.COM (bilder og videoer for 18+) 

Snakke på sms? + 47 41716306 (29 kr pr. svar) sender også bilder og filmer!


VGTV "NAKENBLOGGER KUPPER TINE-REKLAME"


 

Jeg har vunnet Tine Melks hasjtagkonkurranse og nå begynner de å endre på reglene etter at konkurransen er over. Er det greit liksom? Ikke faen! Jeg skal på den jævla kartongen og ferdig med det! Sjekk intervjet mitt med VGTV her og hør også hva Tine Melk har å si til saken.  

 NINJAVIP.COM (for 18+ only!!)
 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!


SLIK VIL MELKEKARTONGENE SE UT I 2017


 

Tine melk har arrangert konkurranse på instagram og dette er de tre mest populære bildene i konkurransen! Jeg gleder meg til å være avbildet på flere tusenvis av melkekartonger i hele landet og pynte opp i kjøleskap og på spisebord hos både store og små. Melk er like naturlig som naturen og kroppen min, så disse bildene synes jeg ble perfekt! Konkurransen skulle avsluttes igår, så det var bare flaks at jeg akkurat rakk å bli med. Bildene tok vi utenfor et konfirmasjonslokale eller en vgs med konfirmanter på. Vi fikk et par blikk av foreldrene til konfirmantene, så jeg regner med de syntes bildeidèen var bra! Dette er altså mitt vakre bidrag for å få ungdom til å drikke melk!
 

 

 NINJAVIP.COM (for 18+ only!!)
 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!


MYE HAR SKJEDD, MEN LITE VET VEL DERE . . .

Dere fortjener egentlig en unnskylding for alt jeg har lovt å skrive om og poste bilder av de siste månedene og som aldri har skjedd, men jeg liker ikke å si unnskyld. 

Jeg har som dere kanskje vet ikke alltid like mye energi. I det siste har jeg hatt MYE som har skjedd og jeg har ikke rukket halvparten av tingene jeg skulle ha fått hjort. Alle innleggene jeg har planlagt å skrive har bare blitt avglemt i alt kaoset av soving, trening, stress og sex. Jeg har reist en del i det siste, reising er slitsomt. Jeg bruker ofte 2-3 dager på å få opp energinivået mitt til sånn 60% igjen etter en flytur etterfulgt av en busstur og t-bane/tog. 

Jeg har vært i Oslo, Stockholm og Tromsø uten å fått lagt ut noen bildebevis på det, men jeg skal gjøre det. Trikset mitt er ofte å poste bildene 2 uker senere og late som jeg er der når jeg poster innleggene mine. Ikke alle bloggere har energi til å leve livet samtidig som bloggen skal oppdateres 3 ganger daglig og jeg får ikke til å oppdatere 1 gang daglig engang. Prøver å poste et bilde litt nå og da for å vise at jeg fortsatt lever. Til manges store fortvilelse og noens glede vil jeg nok leve enda noen år. I helgen planlegger jeg og m0ng0en å leve skikkelig, vi skal altså drikke oss dritings og dokumentere helgen på snapchat!

Add: m0ng0en & lotteninja

Jeg har vært i Drammen og fått Restylane igjen for en uke siden, jeg er som alltid veldig fornøyd! Har faktisk tenkt til å blogge om dette også. Bildene er allerede tatt, så alt som mangler er at jeg tar meg sammen, svelger noen energipiller og skriver det jeg har planlagt!

Disse 3 bildene er faktisk tatt idag, helt utrolig at jeg både fikk tatt bilder og postet dem på en dag, det er ikke ofte. Og ja, jeg har en Gulukelele på veggen som jeg sikkert blir å legge ut en musikkvideo med på Youtube snart, jeg har hørt jeg er flink til å synge nemlig. 

Hvit Ninja har det fint, men hun er kanskje syk. Hun har hatt en flekk på halsen en stund hvor hun har manglet hår. Flekken er blitt større nå, så jeg skal til veterinæren igjen i morgen for å finne ut om hun trenger noe medisin for å bli frisk. Følg henne hjerne på instagram @hvit_ninja

 

 NINJAVIP.COM (for 18+ only!!)

 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!


80% AV PROTEINENE ER I EGGESKALLET


 

Du har kanskje lest at plomme er usunt og at eggehvite inneholder mest proteiner, men hva vet du egentlig om skallet på egget og er eggeplomme usunt?

Eggeplomme bør du ikke kaste i søpla, den inneholder masse vitaminer og en del fett. Du trenger fett for å forbrenne fett så eggeplommer er kanskje det siste du bør kaste i søpla. Eggehviter inneholder masse proteiner og lite fett, men mesteparten av proteinene finner du faktisk i eggeskallet. Dette virker kanskje rart for mange, men det er like logisk som at skallet på frukten ofte er den sunneste delen på frukten. Eggeskallet er hardt fordi det er laget av nesten bare proteiner for å kunne beskytte plommen og eggehviten. Du kan sammenligne det med en yoghurt med lite protein og mye protein. Yoghurt med lite protein er mer flytende enn en med mye protein. Fra nå av er det bare å begynne å spise eggeskall! Jeg spiser 6 skall om dagen, trener når jeg føler for det og har masse muskler i rumpa! Jeg har også fått høre mye på snap i det siste at jeg har så mye muskler og da særlig i armer og skuldre, dette er nok mye pga eggeskall siden jeg begynte å spise det for bare 2 mnd siden. 

 

Oppskrift på proteinrike bananpletter med eggeskall

Du trenger:

- bananer

- havregryn

- mager kesam

- suketter/annet søtningsmiddel

- proteinpulver (jeg bruker med sjokoladesmak)

- egg

 

Med mengdene jeg brukte ble det 20 stk ganske store bananpletter. Jeg ville halvert oppskriften evt fjerdedelt den!

Finn frem noe å lage det i, jeg brukte dette.

Så brukte jeg 5 bananer og en halv boks mager kesam.Deretter tok jeg 4 toppede skjeer proteinpulver.

Jeg brukte 4 eggeplommer, 12 eggehviter og 7 eggeskall!

Jeg brukte en stavmikser til slutt for å blande alt og du merker faktisk ikke noe til eggeskallene når de er godt mikset, jenialt!

Så tok jeg ca 10 suketter i en skål vann og satte den i mikroen for å smelte sukettene.Deretter helte jeg de smeltede sukettene i bollen sammen med nok havregryn til at det skulle bli som en vaffelrøre. Jeg lot den stå å tykne litt på benken før jeg fordelte røren i små klumper på et bakebrett.

Jeg trykte alle klumpene så flate som mulig (ca 1 cm høye) og satte dem i ovnen på 225 grader i ca 15 minutter til de så slik ut.

Deretter kan man jo velge om man skal ta hensyn til eventuelle allergier å droppe sjokoladepålegg, jeg valgte å drite i det og tok som vanlig noen store skjeer "ukjent" sjokoladepålegg på mine.

Del hjerne oppskriften videre eller kom med tilbakemeldinger! =)

 

 NINJAVIP.COM (for 18+ only!!)

 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!


PUSSY UPDATE 


MORNING BABES ;)


 


SJEKK UT MINE DEILIGE BRØD


 

Disse brødene vil gi deg mye glede i hverdagen, ta en nærmere titt!

Slik får du perfekte brød, eller slik gjorde i hvertfall jeg det idag:

Bland sammen 3 dl havregryn, 2 ss oregano, 6 eggehviter, 1 beger mager kesam (jeg bruker laktosefri), litt salt i en bakebolle eller i et desilitermål. Jeg valgt det rosa på bildet under. Glemte dessverre å ta bilder av hva jeg hadde i brødene. 

 

Så bruker du en skje/gaffel/annet brukevennlig verktøy til lempe blandinen utover på et bakepapir i små runde pletter. Strø hjerne litt oregano oppå brødene før steking. 

Stekes i ovnen på ca 200 grader til de er litt gyldne.

Avkjøl i 5-10 minutter og hiv innpå! Smaker jævlig godt med hamburgerygg og Norvegia! Jeg valgte å være badass idag å ha makrell i tomat på det ene, jeg tok en hel boks og skal spise det 3 ganger i uken. Hadde time hos PT idag og fikk lære litt om hva jeg bør få i meg og hvordan jeg skal trene fremover, så nå blir det fremgang og muskelvekst! 

Det ekleste med makrell er at jeg lærte på skolen en gang at mange gamle ikke spiser det fordi makrell spiser druknede mennesker, så jævlig unødvendig å lære barn slike ting! Heldigvis var det en geek ved siden av meg som nettopp googlet dette og fant ut at makrell dør hvis den står i ro for lenge + at den ikke har tenner så den ville ikke klart å spise et menneske, amen! Nok en god grunn til at barn bør slippe skolegang og heller få oppholde seg på lekeland!

 

More photos on instagram @fitfager

 

 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!


DETTE BØR DU PRØVE


 

Jeg har snudd om kostholdet mitt totalt og merker store forbedringer i energinivået mitt! Som noen kanskje har fått med seg så sliter jeg med diagnosen ME (kronisk utmattelsessyndrom) og ønsker å gjøre mitt beste for å få mest mulig energi i hverdagen. Jeg har tidligere vært verdens dårlgiste fitnessforbilde siden jeg har levd av bare ting jeg ikke tåler. Jeg tåler ikke gluten eller melk og har spist Grandiosa, Is og sjokolade i alle år. Grunnen til at jeg ikke er superovervektig er mest sannsynlig at jeg har hatt diare hele livet siden kroppen har prøvd å kvittet seg med det meste jeg har spist. 

Målet mitt nå er å trene 6 dager i uken, ha energi til å treffe venner og klare å jobbe litt. Jeg har aldri før klart å fått til mer enn en av disse tingene på en dag og nå klarer jeg minst 2! All fremgang er bra fremgang sålenge det ikke går bakover. Jeg har kuttet ut all gluten i 4 uker nå og nesten all melk, nå er det full skjerpings!


 

Alt du trenger til bananpletter er: 

- 2-3 bananer

- havregryn

- ca 10 suketter/stevia/sukrin

 

Du kan også tilsette:

- kanel (hvis du vil ha annen smak enn banansmak)

- mager Kesam (hvis du vil ha dem med litt ekstra proteiner)

- eggehviter (hvis du vil ha enda mer proteiner)

 

Jeg bruker å ha eggehviter i, men har store konsentrasjonsvansker og klarte faktisk å glemme det når jeg lagde disse idag. De ble gode uansett, men med litt mindre proteiner enn planlagt.

This is how we roll: 

Finn frem en bolle eller gjør som meg og bruk et dl-mål. Ha i bananene og kutt dem evt i mindre biter først. Tilsett ca like mye havregryn som bananer og krakk det sammen til en slags røre. 

Du kan også tilsette noen ss mager kesam og noen eggehviter. Jeg bruker å ha ca 4 ss mager kesam og 3-4 eggehviter. 

SAMSUNG CSC

Sukettene bør du ikke tilsette uten å smelte dem først. Jeg har selvfølgelig prøvd det selv og endte opp med banankaker uten søtning som hadde enkelte oversøte områder. Det ble ikke godt! 

Ha 1-2 cm vann i et lite glass, putt sukettene oppi og la det stå ca ett minutt i mikroen. Når de er smeltet kan du enten avkjøle dem litt før du har dem i eller bare være like utålmodig som meg og ha dem rett oppi!

Bland alt godt og bruk evt mikser hvis du er redd bananbiter. Hell røren ut på et bakepapir og klapp alle plettene flate så de er ca 1.5 cm tykke. 

Stekes på 200 grader til de ser litt gyldne ut. 


 

Disse er perfekte å ta med på trening siden du bør få i deg noe næringsrikt fortest mulig etter en hard økt for å få noe fremgang. Spiser du ikke, blir du bare et svakt benrangel uten energi! Heldigvis er det populært å være fit, ikke tynn =) 

 


 


BABYEN MIN VIL IKKE HA SJOKOLADE LENGRE, HVA GJØR JEG NÅ?


 

Babyen min er 2 og et halvt år gammel og har tidligere vært veldig glad i både havregrøt og sjokoladehjerter, men nå vil hun ikke spise maten jeg gir henne. Det eneste hun vil ha er havregrøt og jeg har hørt at korn og sånt ikke er så bra for henne så jeg prøver å gi henne noe annet. Hvem liker ikke sjokoladepålegg liksom og når ble hun så prippen og begynte å rynke på nesa til ting hun ikke vil ha? Har dere noen tips for å få babyer til å spise mat som er bra for dem, men som de ikke liker?

Kom hjem fra Bibelskole igår så har ikke orket å kle på meg noe mindre klær enda, var ganske chill å gå i ullundertøy og koseklær!

Her ser dere det tilfredse blikket hennes slik hun brukte å se ut før når hun fikk noe godt å spise..

Nå ser hun bare slik på skjeen uten å røre den.Hun har lagt ut noe på instagram om at hun er på diett osv, så jeg lurer på om hun kanskje er begynt å telle kalorier.. Se HER!

 

Flere bilder på instagram @fitfager  

 

 

NINJAVIP - litt mer private bilder <3   SNAPCHAT: LOTTENINJA


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!


BEDRE ENN SEX?


//SPONSET INNLEGG

 

Du er det deiligste jeg vet om, jeg forguder deg og ville ofret hva som helst for å kunne tilbringe livet mitt med deg, min kjære Nutella! ♡

Måtte jeg valgt enten Nutella eller sex så tror jeg ikke jeg hadde klart å valgt. Det blir litt det samme som å si til noen at de må velge det ene barnet sitt foran det andre...

Dagen før Valentine feiret jeg med valentinsgave fra Juliegoat og en nyåpnet bøtte Nutella, perfekt dag! Tusen takk til Coolstuff.no for at dere sponser fitnesslivet mitt ♡

Kjøp 3 kg Nutella HER (annonselenke) 

Og når vi er inne på dette med fitnessliv kan jeg jo anbefale havrevafler med Nutella! Om noen vil ha oppskriften på større rumpe, smalere midje og et pent smil så er det bare å kommentere og jeg deler oppskriften i neste innlegg!

 

Kjenner du noen trenger en orgasme eller 20? Tag dem her

KJØP WOMANIZER PRO HER OG FÅ 20% RABATT MED KODE: FITFAGERW20

 

Flere bilder på instagram @fitfager  

 

 

NINJAVIP - litt mer private bilder <3   SNAPCHAT: LOTTENINJA


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!


SLIK TRENER VI RUMPA (VIDEO)

 


Det er ingen tvil om at jeg har bra rumpe, men jeg skal ikke skryte på meg at jeg er så flink med kostholdet mitt eller treningen. En dame som virkelig vet hva hun holder på med er Berit! Hun har gratis kostholds og treningstips på bloggen daglig denne måneden så det er bare å klikke HER og lære masse nytt du kan bruke for å få sommerkroppen! Det skal jeg gjøre =) Delta også på arrangementet hennes på facebook HERDette er en film, du må klikke på bildet! (jeg er også med i filmen)
Bildet er av Berit, flere bilder av henne HER og på Insta HER

 

Flere bilder på instagram @fitfager  

 


NINJAVIP - litt mer private bilder <3   SNAPCHAT: LOTTENINJA, FITFAGERTV & FITFAGER2 - instagram @fitfager


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!


DET ER NUTELLAENS DAG IDAG


 

Idag er det den store Nutelladagen og jeg feirer selvfølgelig det men noen gode skjeer Nutella nå på morgenkvisten! Jeg fikk en gladnyhet på mail nettopp om at det er en bøtte Nutella på vei til meg fra coolstuff.no (sponset) og dere kan bestille deres egen bøtte her (annonselenke). 

Nutellaen er på tilbud nå, så løp og kjøp eller klikk og bestill her blir det vel! (annonselenke)Som dere sikkert skjønner så skal jeg jo feire denne dagen og håper jeg finner Nutellatoppen min til i kveld! Dette blir å ta helt av og jeg håper dere kommer å hilser på meg og Juliegoat på byen i kveld, vi drar vanligvis på Malmen, ses der! Kle dere i Nutella og bli med å dans! Add meg på snap for å se hvor vi er: lotteninja 

 

Flere bilder på instagram @fitfager  

 


NINJAVIP - litt mer private bilder <3   SNAPCHAT: LOTTENINJA, FITFAGERTV & FITFAGER2 - instagram @fitfager


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!


Æ KAN BAK !


 

Hoe Hoe, vi har bakt rundstykker og her er bildene!

 

Oppskriften på rundstykkene og flere bilder av oss og bakingen finner du på min og Hvit Ninjas blogg her  

 

Nattkjolen til Hvit Ninja er helt ny og hun elsker den ♡

Flere bilder av oss på Hvit Ninja sin instagram her Baking er veldig krevende, så vi tok en lang powernap etterpå . . . ♡Jeg måtte sensurere puppene hennes på disse nederste bildene. Hun hadde dusjet og jeg lot henne gå rundt naken en times tid siden hun ble varm etter dusjingen. Jeg håper dere kan prøve å se det søte i bildene selv om hun er naken, jeg vet jo hvor dømmende dere er når jeg er naken på nett! 

Se flere bilder av oss og bakingen her

 

Flere bilder på instagram @fitfager

 

 

Det er 25% salg på Fitfager-kalenderen KLIKK HER 

 NINJAVIP - litt mer private bilder <3   SNAPCHAT: LOTTENINJA, FITFAGERTV & FITFAGER2 - instagram @fitfager


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 

 


Les mer i arkivet » Januar 2018 » Desember 2017 » November 2017


Hei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse her
  • gratisdesign av Tonjemt