hits

SKANKY NEW YEAR !


Kjenner du noen som alltid sovner med ræva i været og noe i kjeften på fest slik jeg ofte gjør? Tag dem her

 

I kveld skal det festes og det fine med nyttårsaften er at det er en av de få dagene i året du faktisk har lov til å våkne opp med staken til naboen i kjeften på nach dagen etterpå uten å skjønne hvordan du endte opp i leiligheten til bestemora hans! Hver gang jeg våkner i leiligheten til en eller annens bestemor så lurer jeg på hvorfor folk alltid skal dra til gamlinger på nach. Jeg personlig synes folk under 50 er mye flinkere til å steke Grandiosa og ta seg av meg dagen derpå når jeg ligger der halvdruknet i min egen Nutellabøtte. 

Dessverre for meg kommer det godt frem på bildet at noen ribben på venstre side stikker veldig ut. Det er ikke fordi jeg er sykelig tynn, men fordi jeg har vært en aktiv jente som har knekt mange bein i kroppen og samtidig fått slått ut en del gjerneceller. Pga mine knekte ribben, bruker jeg ikke å ta bilder fra venstre side når jeg strekker meg.


Nutellabøtten er sponset av Coolstuff.no og du finner den her

 

 

Det er 25% salg på Fitfager-kalenderen KLIKK HER 

 

 

 

NINJAVIP - litt mer private bilder <3   SNAPCHAT: LOTTENINJA, FITFAGERTV & FITFAGER2 - instagram @fitfager


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 • 31.12.2015 kl.11:11 i Blogg
 • 5 kommentarer


10 SEKUNDERS LYKKE GJORDE MEG 150 000 KR FATTIGERE


 

Jeg ville jo bare ha oppmerksomhet og sprutet rundt meg med en brannslukker på fest. I ettertid har jeg lært at det er bedre med såpeskum. Den gangen jeg hadde hatt såpeskum i leiligheten til noen så ble det bare fuktskader og jeg lurte meg unna situasjonen og slapp å betale. Nå må jeg kjøpe ny brannslukker, erstatte masse møbler og annet interiør som ble ødelagt. 

Dere tenker sikkert at jeg fortjener å gå inn i 2016 uten penger, men jeg selv synes han som eide huset kunne vært litt hyggeligere og ihvertfall delt på utgiftene. Det var da ikke min feil at han hadde plassert TV`n og hjemmekinoannlegget rett foran der jeg skulle sprute med brannslukningsapparatet? 

 

Kjenner du noen som har eller kommer til å lage store skader på fest? Tag dem her! 

 

 

 

 

Det er 25% salg på Fitfager-kalenderen KLIKK HER 

 

 

 

NINJAVIP - litt mer private bilder <3   SNAPCHAT: LOTTENINJA, FITFAGERTV & FITFAGER2 - instagram @fitfager


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!


Q & A


Hva spiser du til jul? Kuk eller fitte?
Det er det mange som har spurt meg om og helt ærlig så må jeg bare si at dette er for drøyt for blogg.no. Jeg har blitt tatt av listen 6 ganger før så om dere vil vite det så send meg en sms: 41716306 (29 kr pr svar)
Kan du lage en video på hvordan du skreller appelsiner?
Klart det, men ikke idag. Mangel på appelsiner og skall..
Hva ønsket du deg til jul?
En selfiestick, men ingen klarte å gi meg det. Gode venner eller? 
Hvis du fikk valget mellom å være på en øde øy med så mange mannfolk du ville, eller å være i en luksusvilla uten å kunne ha sex resten av livet. Hva ville du valgt?
Mest sannsynlig en luksusvilla hvor jeg kunne fått smuglet inn både menn og Nutella.. Må man alltid følge regler? 
Er grunnen til at du ikke har lappen at girspaken ligner for mye på et sexleketøy?
Ja.
Hvorfor er du så billig?
Jeg hadde tenkt å selge hver sms for 69 kr, men Telenor fikk litt klager så nå er jeg nede i 29 kr. Hva tar du for en sms egentlig?
Hva er din sykeste sexopplevelse?
Dette må jeg nok ta på sms: 41716306 (29 kr pr svar). Kan si så mye som at det innebærte 6 mennesker i forskjellige kjønn og at jeg var midtpunktet.
Spruter du?
Spør m0ng0 om dette på snapchat, hun kan besvare det bedre detaljert enn meg. Ja, jeg sender henne dirty snaps!

Har du pyntet juletreet i år? Få se bilde!

Her ser dere juletreet pyntet med de fineste kuler <3
 

Flere ting dere vil vite? Spør meg i kommentarfeltet så svarer jeg i neste innlegg! 

 

 

 

NINJAVIP - litt mer private bilder <3   SNAPCHAT: LOTTENINJA, FITFAGERTV & FITFAGER2 - instagram @fitfager


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 • 29.12.2015 kl.21:44 i Blogg
 • 4 kommentarer


BANANENE FRA KIWI ER FEILBØYDE


 

Bananbøyerne som jobber for Kiwi har fått dårlig opplæring!

 

Ellen dro for å kjøpe bananer til meg på Kiwi, kom hjem og la dem på bordet på rekke og rad og jeg så med det samme at noe ikke stemte med bananene jeg bruker å kjøpe på Rema 1000 . . . Det var ingen tvil om at bananene var bøyd motsatt vei av det de gjør i ALLE butikker jeg har kjøpt bananer.

Så kjære Kiwi: kan dere bruke litt penger på opplæring til de som jobber i fruktavdelingen? Dere reklamerer for billig og bra frukt og så klarer dere faen ikke å bøye bananene riktig engang..! 

 

Her ser dere bilde av bananene Ellen kjøpte til meg på Kiwi:

 

Her ser dere bilde av banene jeg kjøpte på Rema 1000 for en uke siden: 

 

Er det bare jeg som reagerer på at bananene er bøyd feil vei eller er dette et problem for flere? Vi skal ikke akseptere å betale for feilbøyd frukt! Jeg blir å kontakte Kiwi anonymt og klage. Valgte å ikke at med hele ansiktet mitt i tilfelle det blir noe trøbbel med Kiwi etter jeg skrev dette. Det er lurt å gjøre det slik hvis man vil være anonym har jeg lært. Hvis dere vil finne ut hvem jeg er så kan dere legge meg til på snapchat hvor jeg heter lotteninja.

 

 

Det er 25% salg på Fitfager-kalenderen KLIKK HER 

 

 

 

NINJAVIP - litt mer private bilder <3   SNAPCHAT: LOTTENINJA, FITFAGERTV & FITFAGER2 - instagram @fitfager


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 • 27.12.2015 kl.19:33 i Blogg
 • 7 kommentarer


I MIN EGEN BOBLE


 

Hælo Blågen ! ♡

 

Hvorfor ikke blogge midt på natten, tenkte nå jeg siden jeg uansett ikke hadde noen døv katt jeg kunne snakke med .  .  .  Så her kommer litt av dagen min i bilder. Jeg startet dagen med et glass app elsinjuice og Grandiosa. 

Så hadde jeg et helvetes styr med å rekke flyet og ble til slutt ropt opp på høyt-aleren imens jeg satt på do. Sykt gøy å ha dia rè når man skal ut å reise og nesten ikke rekker å drite eller komme seg på flyet. Jeg fikk tørket meg i ræva og spurtet til geiten. Heldigvis rakk jeg flyet selv om jeg var litt sen. Det fine med at de ropte meg opp på høyt-aleren var jo at alle fikk det med seg og jeg kan bekrefte at minst 5 av de på flyplassen hadde meg på snapchat (jeg fikk 5 bilder av meg selv og et bilde av en trivelig fyr som skulle til Oslo og videre). 

Og så... Flyet kunne ikke lande i Narvik, så vi ble flytende rundt i en evighet. Just my luck! Endte såklart med at jeg fikk dia rè på flyet også og måtte løpe på do selv om "festsetebelt skiltet" var på! 

Til slutt fikk vi landet på Evenes "verdens navle", ha-ha! 

Taxituren var jo kleinere enn kleinest, men jeg kom meg hjem og her ser dere hva som skjedde hjemme hos meg 

Som dere sikkert skjønner så har jeg en rosa dyne. Og et nytt rosa pledd som var deilig å ligge på 

Jeg har ikke trent noe i jula så det er blitt mer fett på rumpa og mindre muskler, men den ser nesten stor ut uansett. Jeg skal faktisk begynne å trene snart, null tull! Vårkroppen 2016!

Jeg hadde egentlig tenkt å rydde opp etter jeg lagde gourmèt mat, men jeg tok som vanlig en del selfies og glemte det av.


T-shirt fra Bik-Bok btw! Sykt deilig å ha på seg 

 

Kan også melde om alt for mye rapporteringer på Facebooken min. Heldigvis velger aldri Facebook å fjerne bildene selv om dere rapporterer for nakenhet. Nakenhet på facebook vil si nipler, baller, vet ikke om det er lov å skrive baller på blogg.no.. Jeg mente selvfølgelig fotballer. Det er IKKE lov med bilder av fotballer på Facebook!

Endelig kommer min døve Hvite skatt hjem  ♡ Imorgen er dagen og jeg har sottet frem nye skåler og fått huset hennes på plass i sofaen igjen. 

Hvit Ninja har fikset litt i bildene sine på instagram og fremover planlegger hun å vise dere sine lekreste outfits! Hun elsker alle følgerne sine og noen ganger følger hun tilbake også  ♡


Fin Barbie-mappe? Fikk den av m0ng0

Dette er Y, han fikk jeg av Juliegoat på bursdagen min i fjor og han har til og med hvært på NRK! Se det her.

Lyset fikk jeg i gave fra en hemmelig beundrer . . . ♡ Vet fortsatt ikke hvem det er, men lyset er fra Bliss Design i Bodø. 

Dagens Varme Ønsker siden jeg fryser som en fisk for tiden!Price Bea Poncho Powder Pink her, Late Hour her, Svart her, Wool herTinella Knit grå her OBJEBBA L/S COWLNECK PULLOVER A Lys grå her, mørkorange her (annonselenker)

 

Nå skal jeg legge meg, men det kommer såklart en pusete oppdatering imorgen når jeg har fått Skatten min hjem Jeg vurderer også å vise dere hvordan man enkelt og billig kan lage et fotostudio hjemme som lett kan ryddes bort og settes opp igjen ved behov. Noen som ønsker at jeg skal blogge om det?

 

 

Det er 25% salg på Fitfager-kalenderen KLIKK HER 

 

 

 

NINJAVIP - litt mer private bilder <3   SNAPCHAT: LOTTENINJA, FITFAGERTV & FITFAGER2 - instagram @fitfager


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 

 

 • 27.12.2015 kl.04:40 i Blogg
 • Én kommentar


LONG HAIR DONT CARE


 

Hælo Blågen ♡

 

Jeg holdt ikke ut å ha nyklippet (15 cm kortere hår) så jeg bestemte meg for å gjøre noe med det!Hvitt og sort sett fra Calvin Klein finner du HER (annonselenke) Nelly er dessverre utsolgt for den jeg har på meg og den i grått og hvitt.

Som dere sikkert ser så er extenisonene mine blitt ganske tørre og slitte, men jeg fortviler ikke for jeg har hårolje som funker! ♡ Jeg fikk sponset en slik hårolje fra Syndikatet frisørsalong på Majorstuen, men Hvit Ninja klarte å knuse den siden den sto i veien for henne på vasken da hun skulle pusse tennene sammen med meg. Jeg var så fornøyd med oljen at jeg ønsket meg den i gave og så var jeg så heldig at jeg fikk den på julaften, maks flax! ♡

Jeg har ikke brukt extensions på lenge så jeg tror det er både fake-blod etter Zombie-shooten med Kristoffer Eide og m0ng0 og saltvann fra en gang jeg tilfeldigvis falt i havet . . . 

Løsningen er altså at jeg blir nødt til å vaske dem, kure dem, bruke balsam på dem , håndkletørke dem litt og deretter gni inn olje på dem. Mest olje på tuppene og litt olje oppover. Resultatbilder kommer når jeg har giddet å gjøre dette. Det kan også hende jeg spør for eksempel Juliegoat om hun kan gjøre det for meg siden jeg er lat når det kommer til ALT for tiden! ♡ Hvis du leser dette Juliegoat så håper jeg du skjønner at det var meningen du ikke skulle lese det og at du later som du ikke har lest det når jeg spør deg om å gjøre det senere . . . Du vet, sånt man gjør for venner ♡
 

 

Det er 25% salg på Fitfager-kalenderen KLIKK HER 

 

 

 

NINJAVIP - litt mer private bilder <3   SNAPCHAT: LOTTENINJA, FITFAGERTV & FITFAGER2 - instagram @fitfager


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 • 26.12.2015 kl.06:42 i Blogg
 • 4 kommentarer


DERFOR ER DETTE DEN SMARTESTE GAVEN DU KAN GI


 

Vet du hvorfor dette på mange måter er den smarteste gaven å gi noen? Det skal jeg fortelle deg . . . 

 

Kinderegg er supergodt, alle elsker det! Det gjør sikkert du også! Jeg elsker det og derfor bruker jeg alltid å kjøpe Kinderegg til folk. Det fine med Kinderegg er at de ligger i esker, du må kjøpe en eske ellers funker det ikke som gave. 

Det du gjør er at du først kjøper dem, så spiser du dem og deretter skriver du en liten lapp inni esken hvor du forsvarer at eggene er borte og gir bursdagsbarnet en følelse av at du prøvde å gjøre henne/han glad ved å gi Kinderegg, men at de dessverre ble borte på en eller annen måte som du selv finner på. Her ser dere 3 av gavene jeg ga til jul. Kan avsløre så mye som at alle fikk Kinderegg hos meg i år, men at ingen fikk esker med Kinderegg i. 

 

 På denne måten slipper du å:

- bruke penger på andre enn deg selv

- bruke lang tid på å tenke ut en gave 

 

KLIKK HER 

 

 

 

NINJAVIP - litt mer private bilder <3   SNAPCHAT: LOTTENINJA, FITFAGERTV & FITFAGER2 - instagram @fitfager


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!


OUTFIT PÅ JULAFTEN

Jeg orket ikke å sminke meg så derfor tok jeg ikke med trynet. Fine krøller? ♡

Kjole fra Nelly.com (annonselenke)

 

Hvit Ninja hadde på seg favorittkjolen sin♡ Den er kjøpt herJeg vet ikke hva som skjedde på dette bildet, men min teori er at katter presser ut magen når de konsentrerer seg . . Tjukk er hun egentlig ikke, hun er kanskje blitt litt lubben bare. ♡ Vi er litt i tvil om det kan være en ny jomfrufødsel på gang om 1 mnd eller om det har vært et høyere matinntak enn normalt.. 

KLIKK HER 

 

 

 

NINJAVIP - litt mer private bilder <3   SNAPCHAT: LOTTENINJA, FITFAGERTV & FITFAGER2 - instagram @fitfager


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 • 25.12.2015 kl.22:52 i Blogg
 • 13 kommentarer


ÅRETS JULEGAVER - 3 MILLIONER + LITT STÆSJ


 

Hoe Hoe og gratulerer til meg med 3 millioner på flakslodd! Har du fått noe fint i julegave? Her ser dere flaksloddet hvor jeg vant 3 millioner, gleder meg til å gå å få pengene på konto! Det første jeg skal gjøre er å fylle opp fryseren med Grandiosa. Egentlig bør jeg vel kjøpe en ny fryser først siden min er full av is etter en episode hvor jeg prøvde å kjøle ned leiligheten ved å holde døren til fryseren oppe i noen døgn.. Deretter skal jeg operere nesen min hvis jeg kan. Så skal jeg shoppe MASSE og reise verden rundt og treffe masse kjekke gutter/menn!  

Hvit Ninja hadde på seg favorittkjolen sin og det kommer et innlegg om hva vi hadde på oss på julaften asap, men nå handler det om gavene.. Legg merke til sjokoladenissen under bladet, den ble nemlig borte før vi var ferdig å pakke opp gavene og jeg fikk derfor ikke tatt noen bra bilder av den. Kan informere deg om at den var god! 

Noe jeg likte enda bedre enn å vinne 3 millioner på flakslodd var alle gavene jeg fikk fra venninner! Her ser du gave nummer 1 jeg fikk fra m0ng0 og den ble også spist opp før vi var ferdige å åpne gaver..Flere bilder av Hvit Ninja og Nutellaen kan dere se på instagrammen hennes. Der heter hun @hvit_ninja

Denne hvite genseren fikk jeg av mamma og kjæresten hennes og jeg elsket den fra første sekund, nå bor jeg i den ! ❤

Kinderegget skal dere få vite mer om senere. La oss bare si at jeg ikke liker å kjøpe gaver til andre enn meg selv.. 

Skjerfet fikk jeg av m0ng0 for noen mnd siden ❤

Jeg måtte klippe håret mitt sånn 10-13 cm fordi det var så slitt . . Nå vurderer jeg å leve av hårpiller og vekstshampoo og isolere meg hjemme til håret er blitt langt nok til å vise meg offentlig igjen!

Buksen er fra barneavdelingen på H&M og den fikk jeg av verdens beste frkbjorkmo sammen med den søte genseren på bildet under ❤

Jeg kler egentlig ikke rødt, det er min mening. Likevel får jeg alltid røde ting. Overraskende nok så jeg søt ut i den . . Kanskje ikke så overraskende når man tenker over det . .


Nike ❤ Sikkert et slags hint om at det er på tide å dra den feita rævva mi tilbake på trening igjen og det skal jeg ta til meg og, tusen takk! 

Det er en klubbe . . Man tar den i munnen og suger på den. Jeg er flink å spise klubbe!

Hurra, ny sports-bh, nok en grunn til å dra den feite rævva tilbake på trening! Når jeg skriver feit ræv så er det skryt til meg selv, jeg mener ikke at jeg er feit altså, men at jeg har en bra rumpe!

Pizzasaks og krydder! Denne saksen kommer til å bli helt awesome til å klippe Grandiosa med. m0ng0 skal kjøpe Grandiosa til meg for en skitten sokk hun fikk i julegave. Hun fikk beskjed om å selge den til litt under 1000kr og bruke pengene på Grandiosa og ost til meg. Jeg er faktisk ikke sponset av Grandiosa, men så har jeg jo heller ikke kontaktet dem . . Mulig jeg må sende inn musikkvideoen min med Grandiosa i Min Dåsa når den er ferdig!

Jeg spiser ikke salat, men det er tydeligvis også et hint om at jeg må begynne å endre livvstilen min og innta gress med krydder. Det er jo faktisk ganske godt sålenge jeg ikke lager det selv.

Look at my Pussy! Fikk denne trusen av m0ng0, hun er bare jævlig kreativ i år! Bare vent til dere får se koppen jeg fikk av henne i bursdagsgave ❤

Vots ! ❤Skjerf fra m0ng0 ❤

Jeg er egentlig ikke så stor fan av pupper, men Betty Boop er dødskul og det vil hun alltid være ❤

Takk til pappa og kjæresten hans ❤Hvit Ninja fikk også en del gaver ❤ Kan ikke poste for mye bilder av henne på bloggen siden hun ikke hadde klær på alle bildene. 

Playboysokker fra frkbjorkmo ❤ Gleder meg til å legge ut bilder av meg i dem og ikke noe annet på instagram og bruke hashtaggen #billigogstoltavdet Dere ser riktig, jeg fikk en Grandiosaskjorte! Fra m0ng0, hvem ellers? Hvit Ninja likte den ❤

C-strengen fra m0ng0 kommer i neste innlegg siden det ble så mye bra bilder av den ❤

 

 

KLIKK HER 

 

 

 

NINJAVIP - litt mer private bilder <3   SNAPCHAT: LOTTENINJA, FITFAGERTV & FITFAGER2 - instagram @fitfager


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 • 25.12.2015 kl.05:32 i Blogg
 • 7 kommentarer


HOE HOE, ER DET NOEN USKIKKELIGE GUTTER HER?


 

Har du vært en uskikkelig gutt i år? Da kan du regne med å få en overraskelse fra meg i postkassen din! Jeg er ikke alt for glad i overraskelser så jeg velger å avsløre at det blant annet vil være noe som er signert og det vil være minst et bilde av meg med mangel på klær.. 

Vil du ha en spennende overraskelse? Da tagger du deg selv HER. Kjenner du noen andre som fortjener en overraskelse? Tag dem HER

Noen heldige vinnere vil bli trukket før nyttår! God jul! ❤


Grace Body svart HER (annonselenke) / Cut Out Stiletto Pump rød HER (annonselenke) / 3kg Nutella fra Coolstuff.no (sponset + annonselenke)

 

 

Jeg starter julaften med Nutella og en orgasme som fikk julestemningen min på topp ❤

 

 

KLIKK HER 

 

 

 

NINJAVIP - litt mer private bilder <3   SNAPCHAT: LOTTENINJA, FITFAGERTV & FITFAGER2 - instagram @fitfager


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 • 24.12.2015 kl.07:36 i Blogg
 • 17 kommentarer


Q & A


  

Jeg rekker ikke å svare på alle snappene, facebookmeldingene, mailene, tweetene osv så da tar jeg heller en runde på bloggen av og til (dette er første gang) hvor jeg svarer på de spørsmålene jeg får ofte.

  

Liker du sex?

Liker du sex? Alle liker sex, hælo.. Det er pga sex at vi er kommet til verden og det er pga sex at vi fortsatt ønsker å leve i alt dette kaoset. Sex gjør meg glad, det gjør meg lykkelig og jeg får masse energi av det. Det høres sikkert usannsynlig ut, men jeg gikk en hel uke uten sex en gang. Jeg måtte til psykolog etter det. Man kan få sterke depresjoner hvis man tar avstand fra sex og det at jeg gikk i sølibat i en uke var veldig farlig for meg. Det viste seg at alt jeg trengte av medisin var et heftig knull..

Har du noen barn?

Nei, men jeg har et fadderbarn i Bangladesh på 5 år som jeg ikke blir å poste noe bilder av og så har jeg en hvit katt som heter Hvit Ninja ❤ 

  

Hva er favorittmaten din hvis jeg skal invitere deg på en romatisk date som avsluttes hjemme hos meg i sengen naken?

Grandiosa såklart, er dette virkelig et seriøst spørsmål å komme med etter å ha fulgt meg på snap i et år?

 

Er du og m0ng0 kjærester?

Vi er dessverre ikke det, men vi er bestevenner.  Hadde vi vært kjærester så hadde livet vært komplett. Det er nemlig slik at det skal lønne seg med lesbiske parforhold, jeg skal utdype dette i et annet innlegg. I tillegg vet hun hva jeg liker av mat, hvordan jeg vil bli behandlet og når jeg forventer å få gaver. Hun er rett og slett en tankeleser (slik jeg skulle ønsket mine tidligere kjærester hadde vært). Tenkt så mye lettere det er å være sammen med noen som alltid skjønner hva du tenker på og hva du vil. ❤

 

 

Har du noen juletradisjoner?

Det har jeg! Det blir ikke jul uten hjemmelaget pizza med ost og kjøttdeig og ikke noe mer. På lillejulaften MÅ jeg ha pizzaen uten tomatsaus, krydder osv. Og så vil jeg helt ha julegrøt med mandel hver dag, men folk er så kjedelige og vil heller spise faenskap som medisterkaker osv. Æsj! Hvor skal du være på nyttårsaften?

Jeg skal feire den sammen med mine nærmeste og da mener jeg mine beste venner, det blir i Narvik og vi skal selvfølgelig oppdatere med ny mystory på snap hele kvelden og natten!

 

Liker du analsex?

Analsex er også sex, svaret er heeeeel je!

 

Hva er galt med katten din? Den er så rar! 

Eh, okei takk.. Det er ikke noe galt med katten min på samme måte som det ikke er noe galt med folk som har downs. Katten min er født uten hørsel og det er veldig vanlig at helt hvite katter er døve. Hun fungerer ellers helt fint og er oversosial i tillegg til at hun sitter som et menneske og oppfører seg som en hund. ❤ Jeg elsker katten min selv om vi har hatt våre diskusjoner og krangler se videoHar du en strap-on?

Ja, det har jeg faktisk. Akkurat nå har jeg bare en rød som egentlig kunne vært litt større så det skal jeg få tipset en sponsor om. 

 

Hvor skal du feire julen i år?

I Bodø. Jeg har skilte foreldre (de var aldri gifte, men de flyttet fra hverandre da jeg var 7) og det er jeg kjempeglad for. Fordelen med skilte foreldre når du er over 18 år er at du faktisk kan dra til pappa når mamma skal ha noe du ikke liker til julemiddag og motsatt. Jeg HATER ribbe, hater alt med ribbe! Tanken på det ekle fettet som setter seg imellom tennene gjør meg kvalm og da er det fint at jeg skal til pappa å spise pinnekjøtt i år slik at jeg får sneket meg unna ribbespising med gyldig grunn. I tillegg har jeg tenkt å starte dagen min med å spise julegrøt hos mamma (hun lager alltid mat tidligere enn pappa) og så rekker jeg å dra til pappa 2 timer senere å spise julegrøt der og. Jeg har alltid trivdes med å ha skilte foreldre, skjønner ikke hvorfor noen vil at folk som ikke liker hverandre skal bo under samme tak. Det er bedre å gjøre det beste ut av situasjonen hvis foreldrene dine skilles og tenke at jaja, da blir det kanskje 2 adventskalendere med sjokolade i neste år i stedet for en? Slik har jeg alltid hatt det..

 

Lik innlegget hvis du synes jeg bør ha flere innlegg hvor jeg svarer på litt spørsmål =)

 

 

NINJAVIP - litt mer private bilder <3   SNAPCHAT: LOTTENINJA, FITFAGERTV & FITFAGER2 - instagram @fitfager


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 

 

 

 

 

 

 

 • 23.12.2015 kl.21:51 i Blogg
 • 5 kommentarer


ALL I WANT FOR CHRISTMAS


 

Dette året har jeg et veldig stort ønske. Et ønske jeg egentlig ser på som en selvfølge at jeg får oppfylt! Det er ikke noe man kan pakke inn i en gave, men noe folk bør pakke inn i skallen og det kalles "vett" eller "gjerneceller". Det er synd å måtte innrømme offentlig på internett at de fleste jeg kjenner er idioter fra det første sekundet de åpner bildøren, setter seg inn og skal kjøre en plass..

For det første så hjelper det ikke å ikke ha på seg belte bare fordi du ikke skal kjøre så langt. Du er like død uansett hvis det plutselig skulle skje en kjempeulykke og ja, det kan skje på korte avstander også! 

Og når det kommer til dette med mobilbruk så synes jeg dere er helt gjerneskadet som ikke ser alvoret. Det hjelper ikke å si at dere bare skulle se ned i 2-3 sekunder for å bytte sang eller lese en sms. Kommer det en elg ut i veien kan de 2-3 sekundene være det du hadde trengt på å unngå å få den sprellende inn bilruten din. Og på veiene er det heller ikke bare deg, det hjelper ikke at du tenker at DU har kontroll selv om du ser ned i 2-3 sekunder. Hva om det plutselig kommer to biler imot hverandre og begge skal tenke like dumt som deg? Da er du fucked og det er personen i den andre bilen også! 

Det er egoistisk å være dum når du kjører fordi det er ikke bare DEG det kan gå ut over. Hvis ikke jeg hadde vært glad i noen av disse idiotene så hadde jeg sikkert ikke brydd meg så sterkt heller, men jeg blir forbanna når jeg ser at folk tukler med sitt eget og andres liv bak rattet! Det må da for faen være mulig å bry seg om andre enn deg selv? Og hvis det er en egenskap du ikke har i deg så kanskje du ikke bør være omringet av folk som er glade i deg. Jeg synes ikke egoistiske mennsker fortjener at folk skal bekymre seg for dem når de selv gir faen. 


Photo: TFphoto.no

 

Og til dere som sitter på i en bil når noen kjører uforsvarlig: det er deres ansvar også. Vær en god venn og si ifra, ikke vær en idiot du også! God Jul ♡

 

 

 

 

KLIKK HER 

 

 

 

NINJAVIP - litt mer private bilder <3   SNAPCHAT: LOTTENINJA, FITFAGERTV & FITFAGER2 - instagram @fitfager


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 • 23.12.2015 kl.15:47 i Blogg
 • 11 kommentarer


PUSSY PUZZLE


 

Hvit Ninja her, hvem er du og hvorfor er du inne å sniker på bildene av meg? 


Følg meg på instagram @hvit_ninja så lover jeg å svare alle mine fans på kommentarene hvis det er på mitt nyeste bilde! ♡
 

NINJAVIP - litt mer private bilder <3   SNAPCHAT: LOTTENINJA, FITFAGERTV & FITFAGER2 - instagram @fitfager


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 • 22.12.2015 kl.23:36 i Blogg
 • 3 kommentarer


BILLIG OG STOLT AV DET !


 

Det handler om å ha hatt sex med flest mulig...

 

Vi lever i 2015, snart 2016 og absolutt ikke i 1850! Jeg er helt åpen med venner og på nett om hvor mange jeg har sex med hver helg/dag fordi det er noe å være stolt av på samme måte som det før ville vært kult å si "Hei, jeg er jomfru". Det er ikke lengre moderne å være jomfru, det er faktisk like mye skam å være jomfru idag som det var å være hore for 100 år siden.

I dagens samfunn blir man mye mer respektert hvis man kan vise frem en liste med 100+ gutter/menn man har pult enn om man er en kjedelig forholdsjente som kan telle sine sexpartnere på 2 hender. 


Photo: tfphoto.no

 

Når facebookvennene mine skryter av hvor mange de pulte siste helg, så har det sjelden vært mer enn 3 og helt ærlig dere "ER 3 PÅ EN HELG NOE Å SKRYTE AV"?? Å ha pult 3 stk på en helg er faktisk noe du kan gjøre over 3 dager så da er det bare 1 om dagen og det er jo helt hverdagslig for de fleste vil jeg tro. I helgene liker jeg å tenke litt mer sånn "alle skal få" hvis dere skjønner hva jeg mener. 

Alt for mange holder skjult at de er seksuelt aktive med mange på samme uke, hvorfor skjule det? Vær stolt av deg selv og bruk min nylanserte hasjtag neste gang du poster et bilde på instagram #BilligOgStoltAvDet

 

Tag noen som knuller mye rundt slik som meg HER og tips dem om min nye hasjtag! 

 

 

KLIKK HER  

NINJAVIP - litt mer private bilder <3   SNAPCHAT: LOTTENINJA, FITFAGERTV & FITFAGER2 - instagram @fitfager


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 • 21.12.2015 kl.21:13 i Blogg
 • 27 kommentarer


FORSKNING VISER AT DUMME MENN ER UTRO

 

 


 

Er typen din dum? Da er han sannsynligvis utro også! 

 


Forskere har nå kommet frem til at menn med høy IQ er mer trofaste enn menn med lav IQ. Menn med lav IQ tror ofte at alt de gjør i "skjul" på telefonen sin ikke vil legges merke til. Har du en type som sitter med telefonen og smiler og ser mistenkelig ut og når du spør hva han gjør så svarer han "ikke noe" eller "bare leser noe greier"? Da kan du være helt sikker på at han er både dum og utro. Det er best å gjøre det slutt med en gang! 

 

Kjenner du noen som er enten dum eller utro? Tag dem HER! De er sannsynligvis både dum og utro!

 

 

kilde: nrk.no

 

 

 

NINJAVIP - litt mer private bilder <3   SNAPCHAT: LOTTENINJA, FITFAGERTV & FITFAGER2 - instagram @fitfager


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!


ÅRETS KOMPISGAVE


 

I år gir jeg knullekort og sugekort til kompisene mine!  

Kort forklart er et knullekort et kort som kan byttes inn i et knull og det er opp til kompisen(e) å bestemme når og hvor det skal skje.

Et sugekort er akkurat det samme bare at du må gi han en blowjob når og hvor han vil.


 

Jeg gir knullekort og sugekort fordi:

- det er billig, det vil si at jeg sparer masse penger!

- det går fort å lage, du trenger bare penn, papir og en saks!

- Det er umulig å hjette hva som er inni gaven!

- Det vil bli den mest verdtsatte gaven de får!

FITFAGER-KALENDER er også tidenes gavetips!

Frem til julaften får du 2 kondomer hvis du kjøper en HER

 

KJENNER DU NOEN SOM SLITER MED Å KJØPE JULEGAVER I ÅR PGA DÅRLIG ØKONOMI ELLER FANTASI? <3 TAG DEM HER OG/ELLER HER <3

 

 

 


NINJAVIP 
- litt mer private bilder <3   SNAPCHAT: LOTTENINJA, FITFAGERTV & FITFAGER2 


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!


HEI HOE <3

Gadd ikke å skriv noe idag heller, men hær e ræva mi på et random gammelt bilde. Skål!

 • 20.12.2015 kl.01:16 i Blogg
 • 2 kommentarer


GJETT HVA JEG GJØR?

 • 17.12.2015 kl.19:03 i Blogg
 • 6 kommentarer


FITFAGERS JUL - 16. DESEMBERcM_Cu-pbUDs

 

 

 


NINJAVIP 
- litt mer private bilder <3   SNAPCHAT: LOTTENINJA, FITFAGERTV & FITFAGER2 


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!


VIPPEEXTENSIONS GIVEAWAY I SAMARBEID MED GLOW LASHES


 

//SPONSET INNLEGG

 

Vippeextensions! ♡

Nå kan du vinne et sett Classic Vippeextensions bare ved å like siden til Glow Lashes på Facebook HER og tagge 5 venner i innlegget å Facebook HER. Lykke til!

Vinneren trekkes på Facebook 15. Januar!

 

Drømmer du om å slippe å bruke maskara hver dag, men likevel se ut som et dådyr? Da bør du teste vippeextensions fra Glow Lashes! Jeg og venninnen min Ellen har begge blitt helt avhengige av vippene Siv på Glow Lashes legger. Hun er kjempeflink og man får et resultat man kan trives med! 

Ellen har ganske korte vipper naturlig og ønsker derfor ikke så veldig lange vipper da det kan se litt fake ut. Hun har fått vippeextensions i lengdene 8-10 mm. Her ser dere før/etterbilde av vippene hennes:Jeg er helt avhengig av lange vipper og har mine i 11-15 mm. Vippeextensions har jeg vært avhengig av helt siden i 2010 da jeg selv tok vippekurset, så det er jo litt gøy å se at jeg fortsatt har vipper selv om jeg har brukt vippeextensions (lagt på meg selv) i 5 år. Det motbeviser vel det meste av påstander om at du mister dine egne vipper av å bruke vippeextensions.

Det som skjer når du mister en vippeextension er akkurat det samme som skjer når du mister din naturlige vipp. Ja, du mister faktisk dine egne vipper hele tiden siden de skiftes ut og det vokser ut nye. Nå vippen din faller av, faller også vippeextensionen av. Det kan kanskje se litt mer dramatisk ut siden det er en tykk vipp som faller av og ikke bare din naturlige vipp.

Her ser dere mine vipper før og etter vippeextensions hos Glow Lashes:
Se flere bilder av Vipper lagt på Glow Lashes på Facebooksiden deres HER og på instagrammen deres HER ♡

 

Priser på Vippeextensions hos Glow Lashes:

Nytt sett med Classic Vippeextensions: 800kr

Påfyll etter 3 uker: 300kr

Påfyll etter 4 uker: 400kr

Påfyll etter 5 uker: 500kr

 

Nå kan du vinne et sett Classic Vippeextensions bare ved å like siden til Glow Lashes på Facebook HER og tagge 5 venner i innlegget å Facebook HER. Lykke til!

Vinneren trekkes på Facebook 15. Januar!

 

 

Glow Lashes holder til i Brugata 2b i Narvik og Siv er alltid smilende og imøtekommende =) 

 

 


 


FITFAGERS JUL - 15. DESEMBERC4_LzBMklzw 

 

 


NINJAVIP 
- litt mer private bilder <3   SNAPCHAT: LOTTENINJA, FITFAGERTV & FITFAGER2 


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!


I STILL GOT NUTELLA <3

 • 15.12.2015 kl.12:48 i Blogg
 • 3 kommentarer


FITFAGERS JUL - 14. DESEMBER


ALT DU TRENGER TIL SÅPERUNKEN FINNER DU PÅ NINJAVIP.COM


FITFAGERS JUL - 3. SØNDAG I ADVENTvrpJhc3GnRE 


NINJAVIP 
- litt mer private bilder <3   SNAPCHAT: LOTTENINJA, FITFAGERTV & FITFAGER2 


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!


RUNK FREM JULESTEMNINGEN MED TENGA EGG OG EN SEXY VEGGKALENDER!


 

//SPONSET INNLEGG

 

Har du testet Tenga egg? 

Jeg har nå fått gleden av å gi bort 8 Tenga egg til noen heldige adventsrunkere! Har du en kompis/kjæreste/venn som begynner å bli lei av å bruke bare frøken høyre? Eller vil du selv ha et egg å runke med? Tag deg selv eller noen andre som trenger et Tenga-egg HER så får de muligheten til å vinne et egg og noen får også med en Fitfager-kalender

 

Med rabattkoden "fitfager" får du 15% rabatt i tillegg til at alt på glid.no allerede er på 25% salg! 

 

Delta også i Glid.no`s julekalender HER Lurer du på hvordan man bruker eggene? Se denne filmen

Eggene har forskjellig mønstre på innsiden så du kan velge å kjøpe 6 forskjellige HER for å teste alle eller å velge ett egg du vil ha HER. (annonselenker) 
Med rabattkoden "fitfager" får du 15% rabatt i tillegg til at alt på glid.no allerede er på 25% salg! 


Vet du hvilket egg du ønsker til deg selv eller noen andre? Da skriver du det samtidig som du tagger deg selv eller noen andre HER. Jeg trekker 8 heldige vinnere 20. Desember! NINJAVIP 
- litt mer private bilder <3   SNAPCHAT: LOTTENINJA, FITFAGERTV & FITFAGER2 


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)! 

XOXO DIN ALLER BESTESTE VENNINNE


 

Hei alle fitfagerfans og hatere. Jeg blogget for Ninja tidligere i dag kun fordi jeg tenkte jeg ville være litt som Lotte Ninja et øyeblikk. Ingen av dere lesere reagerte på innlegget jeg skrev som henne, så jeg regner med jeg klarte å tenke på Ninja-vis uten problem. Jeg kjenner nemlig bloggtøsen ganske godt. Kunne nok skrevet en hel bok om henne, noe jeg ikke gidder. Men jeg kan fortelle dere alt det fine med ninjaen. Jeg er ikke venninnen hennes bare fordi jeg føler meg smart rundt hennes mindre smarte vesen, selv om jeg naturligvis gjør det. Jeg er venninne med Ninja fordi hun er god, omtenksom og en sann gledesspreder.Hun er kanskje ikke den skarpeste skjeen i skuffen, men det går bra sålenge hun har humøret oppe. Det morsomme med Ninja er at hun titt og stadig klarer å gjøre dumme ting hun kan skrive om. Det som er enda morsommere er når hun blir flau over hendelsene og flirer til hun knekker sammen i gråt. 

Jeg er så utrolig glad i denne jenta. Hun stiller alltid opp når jeg trenger henne, hun holder meg alltid med selskap når jeg ønsker det og hun gjør meg alltid glad. Jeg håper Ninja føler at jeg gjør det samme for henne, for det fortjener hun iallefall. 

Så kjære alle dere som ikke skjønner hvorfor jeg er venninne og henger med denne "bloggeren som blotter seg selv alt for mye på nett".. Vel, grunnen er enkel: Lotte Cornelia Ninja Fagerheim er absolutt helt fantastisk!Jeg håper du fikk en fin bursdag. Du er gullegod, vennen. Best friends forever!

XOXO Din aller besteste venninne Ellen // m0ng0en @ instagram.


NINJAVIP 
- litt mer private bilder <3   SNAPCHAT: LOTTENINJA, FITFAGERTV & FITFAGER2 


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 • 13.12.2015 kl.02:02 i Blogg
 • 3 kommentarer


BIRTHDAYGIRL


 

 

Happy birthday to the most awesome girl in Norway, myself! ♥
I started my day eating my birtdaycake in this outfit as you can see on this video:


Now I`m gonna spend the rest of my life (this day) with my friends and then its DOOMSDAY! More about the doomsday HERE

 

 

 Trenger litt bursdagssex, noen som er keen? ;) 

 

NINJAVIP - litt mer private bilder <3   SNAPCHAT: LOTTENINJA, FITFAGERTV & FITFAGER2 


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!


BURSDAGSDIVAJeg har bursdag i dag som du helt sikkert allerede vet. Snart er det 1år siden sist jeg hadde bursdag så egentlig er det på tide med kake, oppmerksomhet og bursdagsballonger. Jeg melder faktisk pass om det ikke er ballonger i selskapet senere.


Alle burde behandle meg som den prinsessen jeg er hver dag, men spesielt i dag siden jeg har bursdag. Vennene mine burde varte meg opp som en kongelig kjendis og fansen min burde sende meg mange bursdagssanger på snapchat.

Jeg gleder meg til å gå på butikken senere å se hvilke bilde avisene, magasinene og ukebladene har brukt som forsidebilde i bursdagsanledningen. Fordelen med å være Norges mest populære blondine er at avisene og ukebladene kommer til å skrive bursdaghilsen til meg. Bladet som har brukt det fineste bildet av meg kommer til å bli mitt nye favorittblad, og muligens typen din sitt nye favorittblad ;)

Jeg trenger forresten litt bursdagskos. Noen som er keen? 

NINJAVIP - litt mer private bilder <3   SNAPCHAT: LOTTENINJA, FITFAGERTV & FITFAGER2 


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 • 12.12.2015 kl.01:01 i Blogg
 • 2 kommentarer


12.12.2015 ER DOMMEDAGEN


 

Om 28 timer, 12. desember 2015 klokken 22:10 vil jorden gå under.

 

12.12.91 klokken 22:10 ble jeg født på Nordlandssykehuset i Bodø og nå 24 år senere vil det bli dommedag. Mange har regnet feil og hatt rare teorier om når dommedagen kommer, men jeg kan med stor sikkerhet si at jeg har skapt så mye sinne i Norge det siste året  at jorden vil gå under. Som mange også sier "jeg har ført så mye skam over Norge at jorden er nødt til å gå under!". Jeg mente aldri å skape noe drama. Sorry folkens, men dommedagen kommer og det er ikke noe vi kan gjøre noe med. 

 

Jeg planlegger å bruke de siste timene sammen med gode venner og håper dere også gjør det beste ut av våre siste timer på jorda før den faller ned i helvete! Amen. 

 

Før vi dør vil jeg anbefale dere å se de siste episodene i adventskalenderen min slik at dere samtidig kan se på trynet mitt og tenke at det er min feil at dette skjer. 

8.Desember


9. Desember


10. Desember


11. Desember 

 

  

NINJAVIP - litt mer private bilder <3   SNAPCHAT: LOTTENINJA, FITFAGERTV & FITFAGER2 


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!


Les mer i arkivet » Januar 2018 » Desember 2017 » November 2017


Hei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
frkninja@hotmail.com
 • gratisdesign av Tonjemt