hits

#TB ZAKYNTOS <3 (FØR PUPPETRENINGEN) 

Jeg savner syden! Fant disse bildene fra Zakyntos på pc`n og måtte bare dele dem! Her ser dere også meg i bikini FØR jeg startet å trene bryst, det er helt vilt hva litt benkpress og andre øvelser kan hjøre med puppene over natten.. 


 Klikk på bildet under!

 

 

 NINJAVIP.COM (for 18+ only!!)
 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 • 27.11.2016 kl.19:38 i FOTO
 • 20 kommentarer


IKKE GÅ GLIPP AV SNAPCHAT PREMIUM


 

Du får nå muligheten til å følge meg litt mer "privat" siden det er begrenset hvor mange som får tilgang til denne snappen. Jeg er ikke så flink å poste ofte nok på insta, men på denne snappen oppdaterer jeg flere ganger daglig slik at du kan følge med på hva jeg og kroppen min holder på med nesten til enhver tid <3 Det koster 99kr i uken å følge meg på snapchat premium og det er verdt pengene ;)

♡ KLIKK HER FOR Å KJØPE TILGANG TIL SNAPCHAT PREMIUM 

Dette kan også være den perfekte gave å gi noen enten idag eller til jul! Når du betaler, fyller du nemlig inn snapnavnet, så om du ønsker å gi abonnementet til noen andre, fyller du bare inn deres snapnavn! Du abonnerer en uke av gangen, så du kan når som helst stoppe abonnementet. 

Bildet er fra før puppetreningen min, men det passet så fint inn i innlegget at jeg valgte å bruke det. Jeg blir jo å være mye i undertøy på snapchat premium/VIP-snappen min og også naken fordi det er slik jeg trives best <3


Foto: Tord Fuglstad
 

 

 NINJAVIP.COM (for 18+ only!!)
 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 • 25.11.2016 kl.21:24 i Blogg
 • 2 kommentarer


SVARER ÆRLIG PÅ SNAPSTORY I KVELD

 


Siden jeg ikke får sendt private snaps på grunn av min helt ekstreme fame, vil jeg svare på så mange snaps som mulig via mystory! Add: lotteninja og send inn alt du lurer på! 

Ikke glem at jeg også er nettsexolog og kan svare på alt du synes er kleint å spørre en venn, lege, forelder eller noen andre om. Jeg finnes ikke klein og i tillegg er det 100% anonymt å sende meg sms på nummer 41716306 siden jeg ikke får opp nummeret ditt. Du trenger ikke fortelle mer om deg en du selv ønsker. Lurer du på andre ting enn sex svarer jeg selvfølgelig også på dette! 29 kr pr svar og jeg sender bilder også! :) 

 NINJAVIP.COM (for 18+ only!!)
 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 • 20.11.2016 kl.23:19 i Blogg
 • 6 kommentarer


EROTISK NOVELLE


 

Som universets mest sexy forbilde, må man regne med å få en del frierbrev og erotiske noveller. Denne er skrevet av en anonym beundrer og sendt til meg på mail.Photo: Kristoffer Eide                                          

Flere bilder fra denne shooten HER

 

 

MASKERADEBALLET 

 

Hun kjente hvordan hemningene var i ferd med å briste. Snart ville hun ikke greie å stå imot lenger. 

Tina forsøkte å løsrive seg fra dataen, men det var nesten umulig. Spenningen sitret gjennom kroppen hennes. Dette var så utrolig pirrende. 

Samtalen hadde begynt for bare en halvtime siden. Meldingen fra en som kalte seg the_joker hadde dumpet ned i innboksen. Først hadde hun vært i tvil om hun i det hele tatt skulle svare. Fyren hadde tross alt ikke lagt ut et eneste bilde av seg selv. Men så kom hun på at hun ikke hadde noe bilde på sin profil, hun heller. Dessuten var det et eller annet ved måten han ordla seg, måten han interesserte seg for henne på - uten å virke for pågående ? som fascinerte henne. På tross av at han umulig kunne kjenne henne, fikk han henne til å føle seg spesiell. Samtalen ble dessuten raskt mer og mer pikant. 

Tipper du har på deg sexy undertøy nå, Ariel? 

He he, det kan nok hende. Hva med deg, da? 

Vel, sitter og beundrer six-packen min. 

Hun stusset. Hva var dette for en fyr? 

Ja, den jeg har i kjøleskapet, altså. 

Hun lo. Fyren hadde tydeligvis selvironi. 

Så bra. Det gjør for øvrig ikke noe om du ikke har six-pack, er ikke det som er det viktigste for meg. Men fortell meg litt mer om deg selv, da. 

Så la hun til kjekken. Det pleide å funke bra hos de aller fleste gutter. Ganske riktig. 

Vel, babe, jeg er 1,87, solbrun, ser selvsagt ut som en gresk gud og er klar for å ta deg med storm. 

Hun lo igjen. 

Jeg tviler ikke. Men jeg liker å høre det... 

Så bra. Hva med deg, da, sexy? 

Hun bestemte seg for å spille med. 

Vel, jeg har jo alt røpet at jeg har på meg sexy undertøy. Kanskje jeg ligger og tar litt på musa mi nå... 

Hun lot det med vilje gå noen sekunder. 

Ja, den ved PC-skjermen. Hallo, hva trodde du? 

He he, Ariel. Hvis du sier det var den musa, så... 

Hun likte dette! Fyren var tydelig med på notene. 

Tina besluttet å finne fram rødvinsflasken. Hun kjente det sitre i underlivet, og merket at hun var skikkelig kåt. Hun behøvde ikke kjenne etter for å vite at saftene rant nå. 

Hun ante jo ingenting om denne mystiske the_joker, egentlig. Kanskje var det dét som gjorde dette så ekstra spennende? 

Ikke visste hun, men hun merket at hun i alle fall var klar for å ha en kinky samtale på nettet. Kanskje hun kunne få ham til å runke mens hun satt og tok på seg selv? Bare tanken på at en gutt hun var tiltrukket av gjorde det, fikk henne alltid enormt tent. Hun tok seg en grådig slurk av rødvinsglasset, kjente hvordan vinen som alltid forsterket kåtheten noe voldsomt. Med ett ble hun besatt av tanken på at the_joker skulle komme hit, fylle henne opp med den digre pikken sin, den hun fantaserte om nå. 

Du, Ariel, hvis jeg sier at jeg har et spennende tilbud til deg, ville du vært interessert? 

Hun ble sittende og se på teksten. Hun fant at den bergtok henne. Ettertenksomt skrev hun inn svaret. Ingen tvil om at han hadde fått henne interessert nå, men samtidig var hun nøye med å ikke virke for lettkjøpt. 

Tja, hva kan det være for noe, da? 

Vel, du vil kanskje ikke tro meg, men jeg kan love deg at dersom du sier ja til dette, vil du få en lørdagskveld du aldri kommer til å glemme. 

En time senere befant hun seg inne i lokalet. Hun kjente seg med ett ganske alene, det kunne hun ikke nekte for. Dog, passordet hun hadde fått oppgitt av sin nye flørt, hadde vist seg å stemme. Vakten hadde nikket til henne og sluppet henne inn. Så at dette var reelt, tvilte hun ikke på. Samtidig var det noe svært forunderlig over det hele. Hun kikket seg rundt i lokalet. Uten å telle, antok hun at det var omtrent tretti mennesker til stede. Hvem de var, ante hun ikke. Ikke kunne hun vite det heller, for samtlige hadde på seg masker. Dessuten var alle kledd i kostymer. En mann gikk forbi, og sendte et stjålent blikk i hennes retning. Han var kledd ut som joker. Hun tenkte på nicket. The_joker. Det måtte da være ham? Så ble hun var en annen mann som så ut som en knekt. Eller kanskje han var en joker? Nei, hun greide ikke bestemme seg. Tankene gikk helt i spinn, og hun ga opp. 

Huff, like langt. 

Men så slo det henne. 

Hun hadde tross alt gitt ham en utførlig beskrivelse av hvordan hun selv ville gå kledd. Dermed ville det være en smal sak for ham å kjenne igjen henne. 

- Har du en fin kveld? 

En mann hadde stilt seg ved siden av henne i baren. Hun hadde akkurat bestilt seg en drink. Han var utkledd som en slags baron, og av stemmen forekom hun ham å være i midten av førtiårene. 

Han var for gammel for henne. Dessuten var han neppe mannen hun var kommet for å møte. 

Ved hans side sto en kvinne. Selv under kostymet kunne Tina fastslå at jenta nok var i slutten av tyveårene, akkurat som hun selv var. Jenta var veldreid og formfull, og svært attraktiv. De store, faste puppene hennes presset seg fram under kostymet. Nå la jenta en forsiktig hånd på skulderen hennes, samtidig som hun tydelig målte henne opp og ned med blikket. 

- Lyst på litt moro? 

Tina kunne ikke nekte for at hun kjente en slags merkelig tiltrekning der, men ristet allikevel høflig på hodet, og trakk seg en centimeter unna. Paret forsto åpenbart hintet, for de nikket dannet før de spaserte videre. 

Tina vandret videre inn i lokalet. Stilte seg opp for seg selv i et hjørne. Motet var i ferd med å forlate henne. Kanskje dette hadde vært et feilgrep? Muligens burde hun bare komme seg hjem? 

Akkurat da kjente hun noen som pustet bak henne. Noe presset seg mot henne bakfra. 

Så, en lav hvisking.. Hun hørte bare ett ord, men det var ikke til å ta feil av. 

Ariel. 

Med ett kom beruselsen tilbake med full kraft. Hun tok en stor slurk av drinken, merket hvordan kreftene vendte tilbake, hvordan hemningene var i ferd med å briste. 

- Så det er virkelig deg? 

Hun skulle til å snu seg rundt, men noe holdt henne igjen. 

Hun merket de kraftige nevene som skånsomt, men bestemt førte henne framover. 

Snart var de inne i et mørkt avlukke. 

Igjen kjempet hun mot trangen til å snu seg rundt. 

Tina kjente hvordan de sterke, maskuline nevene dro opp kjolen hennes. 

Hun hadde lovet flørten sin at hun skulle gå uten truse. 

Og hun hadde holdt ord. 

Det var tydelig at han ble gledelig overrasket, for nå sank han ned på kne bak henne. 

- Åh. 

Hun stønnet lavt idet tunga gled over rumpeballene hennes. Hun elsket når en mann kysset henne der. Så merket hun hånden som sakte ble ført opp mellom beina hennes, fingrene som rutinert fant veien mot klitoris. 

Han masserte henne lett. Det var noe med de sirkelformede bevegelsene, noe med hele stemningen, ja, hele settingen, som gjorde at hun kjente det begynte å nærme seg alt. Hun ble utrolig tent av dette. 

- Det er så sykt deilig. 

Han svarte ikke. 

Bare la en hånd på hver av hoftene hennes. Snart merket hun hvordan han fiklet med beltespennen sin. 

Så: Den knallharde pikken som ble presset mot baken hennes. 

Hun verket etter å snu seg rundt, se nærmere på den, se nærmere på ham. 

Åh, så gjerne hun skulle tatt ham i munnen nå, sugd den stive pikken. Det var som en besettelse. 

I samme øyeblikk presset han seg inn i henne. 

Han var virkelig stor, normalt sett litt for stor for hennes smak, men nå var hun så kåt at hver centimeter av ham fortonet seg som ren nytelse. Hun hadde faktisk aldri kjent det så deilig før. Han presset bare på hardere og hardere, og hun kom nesten med en gang. 

Kroppen hennes ristet og skalv, men det var intet som tydet på at han var ferdig ennå. 

Derfor førte hun fingrene ned, lot dem berøre klitoris. Herregud, nytelsen da hun begynte å massere seg selv mens han pulte henne, var av en annen verden. Hun skjønte at orgasmene ville skylle over henne nå. 

- Åh, fy faen så deilig, du... 

Fortsatt sa han ingenting, bare støtet på. 

Med ett kunne hun kjenne to hender som befølte brystene hennes. Hun var fornøyd med dem, for de var store, og de var ekte. Fingrene hans klemte hardt rundt brystvortene. Tydeligvis var dette noe også han likte, for nå hørte hun hvordan han stønnet tyngre og tyngre. 

En helt enorm orgasme skyllet over henne. I samme øyeblikk trakk han seg ut. Han stønnet høyt, og så kjente hun den varme sæden treffe baken hennes, merket den renne nedover rumpeballene. 

- Du er virkelig en gresk gud, du. 

Nå snudde hun seg omsider rundt. Hun holdt ikke dette ut lenger, hun bare måtte se ham, ta på ham, få vite hvem han var. Rive av ham masken. 

Men det var for sent. 

Han var alt borte. 

Senere den kvelden sjekket hun innboksen sin. 

Det lå en melding fra ham der. 

Jeg lovet deg jo en lørdagskveld du aldri ville glemme.

 

Har du en erotisk novelle, dikt eller annet spennende du ønsker at jeg skal poste anonymt eller med navn? Send på mail til frkninja@hotmail.com

 

 

 NINJAVIP.COM (for 18+ only!!)
 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 • 20.11.2016 kl.20:17 i Blogg
 • 4 kommentarer


FREE LIVE SEX CHAT


 

At jeg aldri blir å kunne få noen jobb er jo tydeligvis ikke helt sant selv om mange sier "sånn du holder på er det ingen som vil ansette deg!" eller "Tenkt når du skal på jobbintervju og sjefen har googlet deg og funnet rævva di i alle vinkler!". Hadde det ikke vært for at ræva mi ligger på nett i mange ulike vinkler, så hadde jeg vel sikkert heller aldri blitt tipset om å begynne med Live Camera Show på hemmelig.com! Så jeg velger å takke min perfekte bakdel for at jeg får så mye gode tilbud!

Jeg får også mye tilbud om å jobbe som stripper i bursdager og andre sammenhenger, noe som selvfølgelig er stas å bli spurt om! Tilbud om å gifte meg med rike menn og aldri måtte jobbe har også dukket opp, men jeg tror jeg blir å satse som Cam-modell fremover! Det er jo kult med rike menn, men det er jo også litt kult å bli kjendis på nett fordi man er den mest populære cam-modellen i Norge. Jeg blir selvfølgelig den mest populære med en gang siden jeg har så mye fans <3 Jeg velger likevel å sjekke mulighetene mine og finne ut hvem som evt ville brukt kveldene sine på kamerasamtaler med meg!

KJENNER DU NOEN SOM BLIR Å BRUKE KVELDENE SINE PÅ Å SE PÅ MEG LIVE PÅ KAMERA? TAG DEM HER Heter lotteninja på hemmelig.com :*

 

 

 

Populært på ninjavip akkurat nå:

TOPPLØS INNTIL STRIPPESTANGEN

TOPPLØS I SEX-SWING

BAKFRA I SEXSWING​

UNDERSIDEN AV FØTTENE

RUMPEBILDE FORAN STRIPPESTANGA

STANGA IMELLOM RUMPEBALLENE ;)​

DILDOFOTBILDE I PLAKATSTØRRELSE

RUMPEBILDE + PUPPER I SENGEN

Og ellers er jeg aktiv på vip-snappen hver dag hvor jeg liker å by på meg selv (vise hud)! 

 NINJAVIP.COM (for 18+ only!!)
 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 • 18.11.2016 kl.15:38 i Blogg
 • Én kommentar


DETTE KAN FORLENGE LIVET DITT


 

Det er små ting man ikke tenker over som faktisk er det viktigste i livet eller for at livet ditt skal bli lengst mulig!

Å se på pupper hver dag er noe av det aller viktigste i en manns liv. Er du glad i mannen din? Da ber du han følge meg på instagram @fitfager og @fitfagerselfie! 

Jeg driver nemlig med veldedig arbeid. Jeg er villig til å gi mannen din noen ekstra leveår som du kan ha nytte av. Alt du trenger å gjøre er å be han se på puppene mine hver dag. Jeg lover å oppdatere storyen på instagram med både pupper, rumpe og mitt nydelige ansikt så ofte jeg kan fremover. Du trenger ikke takke meg engang, det er en stor glede for meg å kunne bidra til lengre levealder for mange menn <3 

Mer om pupper og levealder kan du se i toppløsdebatten her!


 

Kjenner du noen som kan ha nytte av mitt veldedige arbeid? Tag dem her <3 

 

 NINJAVIP.COM (for 18+ only!!)
 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 • 17.11.2016 kl.22:00 i Blogg
 • 2 kommentarer


ADVARER MOT VODKA BATTERI - JEG ANGRER SÅ JÆVLIG!!


 

Jeg kom til Oslo tidlig på dagen igår og lite visste jeg at jeg ville bli sengeliggende idag! 

Det var fredag kveld jeg bestemte meg for å dra til Oslo igår (søndag) etter å ha snakket en stund med en på hemmelig.com som heter Gunnar.  Da han ville drikke igår kveld, var jeg helt med på det siden jeg ikke hadde drukket noe tidligere denne helgen. Vi ble invitert til noen venner av han på Majorstuen og dro dit i 9-tiden. Jeg hadde ikke med meg noe drikke siden jeg ikke egentlig hadde planlagt å drikke i Oslo i det hele tatt, men Gunnar hadde noe øl og sprit med. 

Jeg visste ikke helt hva jeg skulle drikke, så jeg spurte Rene på facebook etter en bra drink! Det var kanskje ikke det lureste å gjøre etter å ha drukket noen raske shots.. Han foreslo Vodka Batteri og jeg har jo hørt om det før, men har liksom ikke drukket det. Han forklarte meg litt hvordan jeg skulle blande, som dere kan se her! (han valgte å mobbe meg litt for dette siden han syntes det var så "tidig" som han ofte sier!) 

Jeg skjønner jo idag at jeg blandet feil..! Ligger i sengen og vil helst bare sove til det går over, men jeg har sånn diarè! Har vært på do 5-6 ganger idag i tillegg til at jeg har kastet opp MASSE! Det kjennes ut som kroppen min er 100 grader og jeg holder på å koke over! 

I tillegg til at jeg er helt for jævlig dårlig form, har jeg ikke sett Gunnar etter jeg våknet! Jeg husker egentlig ikke om han ble med meg hjem igår eller ikke, men jeg våknet i senga hans helt alene i 3-tiden og har ligget sånn siden da. Har ikke hørt en dritt fra han, så han dro sikkert hjem med en eller annen fitte! Jaja, driter i han akkurat nå! Alt jeg vil er å få vodka batteri`en ut av kroppen slik at jeg kan sminke meg og se bra ut igjen. Jeg kan ikke huske sist jeg følte meg så dritt eller faktisk så smålig stygg ut! Jeg er jo alltid så feilfri, men ikke idag.. Derfor valgte jeg å bare legge ved dette bildet som ikke viser pulesveisen min eller den utgnidde sminken min. 

KLIKK HER FOR Å SE HVORDAN JEG SE UT MED VODKA BATTERIEN IGÅR FØR JEG BLE DÅRLIG <3


Jeg føler meg dritdårlig så blir nok lite snapping idag, dessverre! Hvis det er en trøst, så har jeg postet en hel drøss med toppløsbilder her og de fleste er fra før puppetreningen! <3 Gøy å se hvor mye puppene har forandret seg!

Jeg heter forresten lotteninja på hemmelig.com og setter pris på å få tilbud om ny plass å bo når jeg er i Oslo, føkk Gunnar!!!!

 

 NINJAVIP.COM (for 18+ only!!)
 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 

 • 14.11.2016 kl.19:15 i Blogg
 • Én kommentar


OSLO <3

Snap: lotteninja

 • 13.11.2016 kl.04:31 i Blogg
 • 14 kommentarer


JEG HAR HJORT EN KJEMPETABBE


 

Jeg hadde bare lyst på grønne øyne og lette overalt etter linser på nettet. Plagdes med å finne ut hvor jeg skulle kjøpe linsene og spurte Rene om hjelp. Han hadde et supert tips til meg som forresten var mye billigere enn å kjøpe linser. 

Tipset gikk ut på at jeg skulle ha 10 dråper lime i hvert øye og så skulle øynene bli limegrønne med en gang! Jeg prøvde å dryppe, men så rant det bare masse lime i øyet og nedover kinnene mine og det svei masse! Øynene ble ikke noe grønne heller, men Rene sier det er fordi jeg hadde for mye. Man må visst ikke ha mer enn akkurat 10 dråper.  

Nå er øynene mine helt røde og det svir, så jeg kan ikke prøve på nytt før det er gått over, sa han. Det skjer sikkert ikke før i morgen, så nå sitter jeg her da med en halv lime som er brukt og en halv lime jeg kan skvise i øynene i morgen (bare 10 dråper av den). Etterbilder kommer såklart på bloggen når jeg er ferdig <3 

 

 NINJAVIP.COM (for 18+ only!!)
 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 • 09.11.2016 kl.23:20 i Blogg
 • 8 kommentarer


DERFOR VANT TRUMP PRESIDENTVALGET


 

Som vanlig vet jo jeg hva som er årsaken til alt som skjer i verden og det hjelder også i presidentvalget! I følge meg var det egentlig ingen verdige vinnere, men Trump var den som stilte sterkest siden jeg ikke var med.

Hvorfor jeg ikke var med? Helt ærlig så leser jeg aldri aviser eller ser på nyhetene, så jeg hadde ikke fått med meg at det skulle være valg. Jeg burde kanskje ha skjønt det siden jeg daglig i det siste har fått snapper med "Lotte Ninja 4 president" eller "Fitfager 4 president". Uansett, ikke fortvil! Jeg lover å stille til valg neste gang (om noen uker eller når det skal være) dere får bare si ifra hvor jeg melder meg på og når det er! 

Plakaten på veggen bak meg og flere plakater av meg uten klær/innpakket i plastikk finner dere HER

 

Senest igår fikk jeg denne snappen og jeg beklager så mye at jeg ikke hadde meldt meg på til valget. Trump blir sikkert å kontakte meg for å spørre etter råd osv uansett, så da kan jeg evt bare ta over for han. 

 NINJAVIP.COM (for 18+ only!!)
 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 • 09.11.2016 kl.19:34 i Blogg
 • 7 kommentarer


ILU <3 LOTTE NINJA

 • 08.11.2016 kl.21:38 i Blogg
 • Én kommentar


NRK PÅ BESØK <3


 

For en herlig dag! Jeg våknet og så ut som et vakkert kunstverk (som vanlig), startet dagen med å få besøk av NRK som skulle filme meg fordi jeg er en så viktig person (regner med det var derfor). De fulgte etter meg i leiligheten min og fikk se hvordan dagen min var. De var veldig nysgjerrige på hva jeg selger på ninjavip.com og hva jeg sender på sms på nummer 41716306 som koster 29 kr pr svar. 

De var overrasket over hvor naken jeg var på bildene og hvor dirty meldinger jeg sender. De fikk såklart ikke noe info om hvem jeg skriver med, men bare se noen meldinger jeg har sendt for å vise hvordan det fungerer. Etterpå ville de se hvordan jeg tar bilder til bloggen, snap, insta osv så det hjorde jeg i sengen. De fleste bildene ble helt ute av fokus, men det er ikke nøye, det var gøy som alltid <3

Opptakene fra idag blir mest sannsynlig sendt på NRK en gang neste måned! Kommer såklart med info når jeg vet. NRK var veldig opptatt av katten min som hadde på seg rosa kjole idag så jeg er litt usikker på hvem av oss det blir å handle om..

Jeg tok flere bilder i andre klær som ble enda mer ute av fokus! Bildene kommer asap, men nå skal jeg feire min eksistens med en melkesjokolade, vi blogges! Nytt bilde på insta idag btw, sjekk det ut HER

 

 

 NINJAVIP.COM (for 18+ only!!)
 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 • 07.11.2016 kl.22:04 i FOTO
 • 3 kommentarer


MINIPENIS SØKES


 

Denne kondomen kan ende opp under juletreet til en heldig fyr med liten kuk, kjenner du noen som kan passe den? TAG DEM HER !!

 
 

 

 NINJAVIP.COM (for 18+ only!!)
 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 • 05.11.2016 kl.21:25 i Blogg
 • Én kommentar


SPRØYTE I MUSA, SKAL/SKAL IKKE?


 

HPV-vaksinen er noe jeg har vurdert siden den nå er gratis for alle født etter 91. Det eneste som får meg til å revurderer det er jo sprøyta som skal inn i musa...

Jeg er livredd sprøyter i armen og har aldri fått sprøyte i musa før. Er det noen som har hjort det, vil jeg hjerne høre om det og hvor vondt det var. Har lest litt på nettet om HPV og at det er lurt å ta vaksinen, men jeg er så redd. Skal/skal ikke? Hva synes dere? 


 

 

 NINJAVIP.COM (for 18+ only!!)
 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 • 04.11.2016 kl.18:42 i Blogg
 • 6 kommentarer


BAE <3

 • 03.11.2016 kl.00:16 i Blogg
 • Én kommentar


VINN 2 UKERS GRATIS OPPHOLD I LAS VEGAS + 10 000 KR + DRØMMEDAME


 

Nå kan DU bli den heldige vinneren som stikker til Las Vegas med meg i Desember! Jeg og Rene har gjort vår jobb i innspillingen av en kommende reklamefilm og fått i oppdrag å skaffe en tilfeldig ikke-kjent person til å spille en liten rolle i filmen. Selve filmingen vil ikke ta 2 uker, så det blir masse tid til å nyte storbyferien og ikke minst den dyrebare tiden du får tilbringe med meg! 

KJENNER DU NOEN SOM PASSER TIL OPPDRAGET? TAG VEDKOMMENDE HER OG HAN/HUN KAN VINNE EN UFORGLEMMELIG BETALT FERIE! 

Ønsker du å vinne selv? Da tagger du deg selv, lykke til!! 

  

 NINJAVIP.COM (for 18+ only!!)
 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 

 • 01.11.2016 kl.21:06 i Blogg
 • Én kommentar


DET VAR IKKE BARE TRENING SOM FIKK PUPPENE TIL Å VOKSE...

 


 

Nå er det på tide med en liten avsløring! Jeg er drittlei av å gå rundt å lyve til folk om puppene mine er ekte eller ikke. Så her kommer det frem litt avslørende ting om hvordan puppene mine ble større over natten..

Det er havregryn! Jeg har begynt å ha det i mye av maten jeg spiser. Jeg bruker det i pizza, frokostblanding, vafler og mye annet og seriøst, det funker på puppene! 14. Juli fikk jeg synlige resultater av inntaket jeg hadde hatt av havregryn kvelden før og resultatet har blitt permanent, men jeg fortsetter likevel å spise det minst en gang i uken!Før du hjør som mange andre "fake" bloggere og får deg silikon eller sprøyter inn ditt eget fett i puppene/rumpa, vil jeg anbefale deg å hjøre som meg. Havregryn er dessuten bra for huden, bare se så feilfri jeg er <3 Er som vanlig på besøk og tar bilder siden jeg ikke har noe plass å bo for tiden.. 


 

 

 NINJAVIP.COM (for 18+ only!!)
 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 • 01.11.2016 kl.13:10 i Blogg
 • 5 kommentarer


Les mer i arkivet » Januar 2018 » Desember 2017 » November 2017


Hei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
frkninja@hotmail.com
 • gratisdesign av Tonjemt