hits

MENN VIL BO I KLESSKAPET MITT OG SLIKKE SKOENE MINE RENE


I det siste har jeg fått veldig mye henvendelser fra menn som ønsker å bo i klesskapet mitt og slikke skoene mine rene hver gang jeg kommer inn døren. Foreløpig vet jeg ikke helt om jeg liker slike menn eller om jeg liker mennesker i det hele tatt. I det siste har jeg begynt å oppføre meg som en bjørn. Det vil si at jeg oppholder meg inne på rommet mitt med lukket dør og gardinene (håndkle) som dekker for innsyn og dagslys! Dongerivest fra Bik-Bok. Jeg har min i S. Sokkene mine er av forskjellig rase som vanlig. Jeg måtte skjule meg bak kamera siden jeg er fri for vippeextensions atm pga latskap og for mye soving. #SoonToBeADåååDyrAgain

Jeg har tidsinnstilt et innlegg til nå straks slik at jeg skal slippe å bry meg om dere eller bloggingen det neste døgnet, nå skal det spises Nutella!

#NutellaFitness

NINJAVIP - CHECK OUT MY VIP PHOTOS!   SNAPCHAT: LOTTENINJA, FITFAGERTV & FITFAGER2


 

 • 30.09.2015 kl.05:42 i Blogg
 • 21 kommentarer


DEN FINESTE I VERDEN

Nå har Hvit Ninja vært på ferie leeenge og jeg gleder meg masse til å snart få henne hjem. Hun blir bare hjemme i noen uker før jeg sender henne på ferie igjen siden jeg som vanlig stikker til utlandet.

@hvit_ninja

 • 29.09.2015 kl.21:56 i Blogg
 • Én kommentar


ON TOP


Hælo blååågen! Jeg har faktisk noe veldig spennende å fortelle dere.. 

Jeg har vasket noen sexleketøy og ryddet badet! Det hadde dere aldri i deres villeste drømmer fantasert om at jeg brukte å gjøre (og det bruker jeg ikke heller). Se så rent og pent! Bruker dere også å vaske deres leketøy hver gang etter bruk? Veldig VIKTIG! Hva synes dere om toppen min? Den er liksom hele hoveddelen i innlegget siden den er "On top" likom! 

NINJAVIP - CHECK OUT MY VIP PHOTOS! 


 

 • 29.09.2015 kl.04:28 i Blogg
 • 8 kommentarer


ER DU ET DRØMMEKNULL?

 • 28.09.2015 kl.22:46 i Blogg
 • 10 kommentarer


Æ KOMMER @arntfinesse Æ KOMMER, Æ KOMMER, Æ KOMMER!

Slik ser puppene mine ut på vors før vi skal å se på Finesse!

Sykt dårlig lys her, ikke skyld på meg.

m0ng0 (snapchat) blander drikken min i kveld, så dette blir gøy! Har hikke allerede som dere sikkert har sett på snap Lotteninja.

 • 26.09.2015 kl.18:42 i Blogg
 • Én kommentar


MAGISK SENGESETT, DU VIL IKKE TRO HVA DET KAN GJØRE

Dette sengesettet er magisk, gjett hva det gjør!

Dette sengesettet får selv de mest ordentlige jenter til å kaste klærne. Jeg blir å ende opp naken her nå og det er jo ikke i hvilket som helst sengesett.. Eller.. Jaja, ha en fin kveld :*

 • 25.09.2015 kl.20:50 i Blogg
 • 2 kommentarer


VILLE BARE KJØLE NED LEILIGHETEN, NÅ MÅ JEG FLYTTE UT


Jeg lot døren til fryseren stå åpen for å holde leiligheten kjølig når jeg var bortreist...

Nå er hele fryseren full av is så det er ikke plass til Grandiosa og jeg har begynt å se etter ny leilighet! Kontakt meg hjerne på facebook hvis du vet om noen som leier ut til en grei penge. 

Som dere ser har jeg prøvd å slå ihjel isen med en maisboks, men det er fortsatt ikke håp så det eneste jeg kan gjøre er vel å flytte ut og håpe at noen vil kjøpe leiligheten min selv om fryseren er ødelagt. 

 • 25.09.2015 kl.19:51 i Blogg
 • 5 kommentarer


MÅLET ER Å LEVE UTEN KLÆR


Les avisinnlegget her. • 25.09.2015 kl.18:50 i Blogg
 • 2 kommentarer


IKKE NAKEN I AVISINTERVJU? DET BLE VANSKELIG


Idag har jeg vært i kontakt med Bodø Nu som ønsket å intervjue meg om nakenbildene mine osv. Problemet oppsto etter intervjuet da de ønsket å få et bilde av meg med klær på til avisen.. Jeg bladde igjennom mine 2000 bilder på telefonen uten et eneste klesplagg, jeg søkte meg opp på google og til slutt måtte jeg se igjennom mac`en min i håp om å finne noe "anstendig". Heldigvis for meg og Bodø Nu fant jeg noen delvis påkledde bilder (jeg måtte ha klær på meg for noen uker siden til et sponset moteinnslag). Nå er jeg selvfølgelig spent på om de blir å bruke et litt kjedelig påkledd bilde av meg eller om de velger å kjøre litt mer Ninjastil og vise meg naken/lettkledd i avisen! 

Her ser dere de mest påkledde bildene fra mobilen når jeg skulle bla igjennom. Disse kvalifiserte ikke til bruk i avisen dessverre og jeg skjønner ikke hva som skjedde med å ta bilder av trynet sitt. Kanskje jeg bør bli bedre til det? Mobilen min inneholdt bare rumpe, rumpe og kanskje litt undertøysbilder pluss noe mer drøye saker som jeg ikke vil uttale meg om. Nå er jo endelig bloggen min fikset slik at den kan leses fra mobil igjen og flott er det for dere og meg siden jeg har en del ting jeg blir å skrive om. Blant annet ønsker jeg å etterlyse en veldig kjekk ung mann jeg traff på byen i Narvik og tok med meg hjem for å redde forholdet mellom han og dama siden det er en unge inni bildet. Jeg husker ikke navnet hans og tenkte å komme med en liten beskrivelse av han i håp om at noen kan hjelpe meg å finne ut hva han heter. Nok om dette, nå skal jeg spise Grandiosa! 

Vil dere se de drøye bildene som skjuler seg på pc`n min? De finner dere HER ;)


 

 • 25.09.2015 kl.16:00 i Blogg
 • Én kommentar


JEG HAR FLERE FØLGERE ENN TRIANA IGLESIAS OG MORTEN RAMM!

Endelig kom dagen jeg har ventet på hele mitt liv!

Siden Triana og Morten Ramm er de eneste kjendisene som interesserer meg så er det jo jøvlig kult at jeg ligger over dem på instagram nå!

Mitt beste tips til Triana og Morten er å legge ut mer rumpe, det er nok det folk vil se.

 • 24.09.2015 kl.12:11 i Blogg
 • 2 kommentarer


INSTAUPDATE <3

 • 21.09.2015 kl.23:51 i Blogg
 • 3 kommentarer


GROTTEVANDRING?


//SPONSET INNLEGG

Har du noen gang hatt lyst på k*k i begge hull, men bare fått med deg en mann hjem? Her er løsningen for deg! 

Denne strap-on er laget for å kunne brukes av kjæresten din/noen med kuk! Da jeg testet den igår kveld ble jeg tatt bakfra og jeg fikk altså strap-on i kaviarstjernen og k*k i grotten/gullgruven. Den er ikke så stor så for viderekommende vil jeg anbefale å kjøpe noe større. Du finner den HER (annonselenke). 

Det ryktes at det er mye grottevandring på Grottebadet i Harstad.. 

På bildet under ser du mitt nye leketøy jeg liker å kalle "vandrepinnen" bare fordi den kler navnet sitt og fort kan finne på å vandre fra fremgruven til bakgruven. Du finner den HER (annonselenke). Det er veldig viktig å rense lekene etter bruk! Jeg bruker først å vaske dem med intimsåpe og lunkent/halvvarmt vann og deretter smøre dem inn med denne (annonselenke) rensen. 

Glidemiddel er et must, du finner det HER (annonselenke). Det er særlig nyttig når man skal få store grønnsaker inn i små gruver!

Penisring med vibrator for litt ekstra spenning og hardere agurk finner du HER (annonselenke). 

Og sist men ikke minst har jeg fått denne ekstremt kraftige saken som gjorde at jeg var synlig hoven på kli**en i 3 døgn etterpå! Den er det kraftigste jeg har vært borti og anbefales, men ikke hold på for lenge hvis du skal sende snaps av fi**a de nærmeste dagene, den vil kunne bli seende ut som en opphovnet lilla drue! Du finner den HER (annonselenke). SJEKK UT NINJAVIP.COM FOR ESKTRA SPENNING I HVERDAGEN! 

FULL VENNELISTE PÅ SNAPCHAT

Add: LOTTENINJA og følg mystorien min på FITFAGER2!

Ninjavip

 • 21.09.2015 kl.14:26 i Blogg
 • Én kommentar


ASS AND NUTELLA

 • 20.09.2015 kl.16:10 i Blogg
 • Én kommentar


TAR DET HELT GITAR IDAG

SNAPCHAT: LOTTENINJA & FITFAGER2

 • 19.09.2015 kl.13:22 i Blogg
 • 4 kommentarer


GRISETE I SKOGEN


//SPONSET INNLEGG

Det ble alt annet enn fredelig da jeg og Ellen aka m0ng0 skulle ta bilder i Ornesvika for en uke siden (jeg er bare sykt treg å poste ting når jeg burde). Alt fra barn på sykler med sinte foreldre til ekstra eldre menn (stygt å si at folk er gamle) stoppet å skulle snakke. Jeg måtte til og med ta selfies med folk på over 70 år, men det var selvfølgelig bare hyggelig bortsett fra at vi skulle ha en nakenshoot og det passet sykt dårlig å skifte når vi aldri fikk fred. Anyways, vi klarte å få tatt alle bildene vi trengte selv om jeg måtte løpe å gjemme meg i skogen hver gang noen skulle løpe maraton forbi (skjønner ikke hvorfor ikke folk kan holde seg i Bjerkvik når vi har photoshoot)!

Jeg fikk dette nydelige outfittet (rart ord å bøye) outfitten, outfit`n, antrekk kan man også kalle det! Uansett så fikk jeg det fra Choies.com og er superfornøyd med det! På dette bildet ser til og med rumpen min bra ut, men den var det eneste som virkelig ikke så helt bra ut. Det er nok ikke noe galt med anrekket, men det virker som det er en tråd midt på rumpen min som strammer og det vises bedre på et bilde lengre ned. Jeg anbefaler derfor folk med fett på ræva/stor rumpe å kjøpe dette i en str større enn de vanligvis bruker. Jeg har mitt i strørrelse Small og synes egentlig toppen satt bra, men skjørtet kunne vært i en større størrelse.  (annonselenke)

Jeg har Push-up under denne toppen, men den så mye bedre ut uten Bh. Dere vet den følelsen når man har fått på seg noe og ikke orker å ta det av igjen? Det var litt sånn det føltes med Bh så jeg gadd ikke ta den av for å ta på toppen igjen og i tillegg var det mye folk rundt så vi ville bare bli fort ferdig. Jeg innrømmer ikke her at jeg slørver med reklameinnlegg, men at jeg bare ikke liker å omgås mennesker når jeg jobber. Jeg mener heller ikke at jeg har noe imot mennesker, jeg bare liker å ha arbeidsro!Neglelakk fra Essie btw! Definitivt en vinner! 

Og så over til denne litt grisete skogsturen vår. Vi møtte på et villsvin! 

Det viste seg fort at dette villsvinet var en gris Ellen hadde tatt med hjemmefra for å lure meg. Jeg skjønte jo fort at det ikke var en ekte gris altså! Hun tror bare ikke at jeg er særlig smart..

Her ser dere hvordan rumpa mi ble i skjørtet fra siden og den tråen som strammet. Ikke helt fornøyd med den så vurderer å skaffe meg skjørtet i Medium siden det var veldig fint. Hva synes dere?

Buy this outfit here! (ad) I´ve got mine in size S.

 


 

SNAPCHAT: LOTTENINJA & FITFAGER2    -     NINJAVIP PHOTOS HERE ;)


REVNER NAVLEN NÅR HOMOFILE MENN FØDER?


Jeg har lurt på dette helt sykt lenge nå og ikke turt å spørre noen. Mest fordi jeg er redd for å bli sett på som dum eller frekk. Da jeg gikk på skole i mine yngre år ble jeg mobbet ganske mye fordi jeg hele tiden spurte læreren om hva ting betyr osv.  Slik jeg ser det så gjør jeg andre en tjeneste når jeg spør om ting siden det kanskje er mange som lurer på det samme, men som ikke tør å spørre. Så spørsmålet mitt idag er altså "revner navlen på homofile menn når de føder?". 

Navlen er så liten så jeg tenker at når et babyhode skal presses ut der så må det jo skje noe! Hvor tøyelig er huden i navlen egentlig? Er det slik at huden der er mer tøyelig enn på resten av kroppen? Når man ser menn med utovernavle, er det da fordi de måtte operere etter å ha født babyen? Jeg må bare få svar på disse tingene siden det nesten plager meg å få rundt å lure på dette. Bare seriøse svar, takk! 
 

SNAPCHAT: FITFAGER2 & LOTTENINJA    -    NINJAVIP PHOTOS HERE !

 • 17.09.2015 kl.16:08 i Blogg
 • 6 kommentarer


STIAN FRA NARVIK VILLE TA MEG I RÆVA OG SÅ GIKK DET GALT!


Det ryktes at jeg er lett å få tatt i ræva eller egentlig gjort det meste med og Stian fra Narvik er en av de få som faktisk klarte å mislykkes...  

 

Nå håper jeg dere har lært av dette. Stian kunne ikke ha feilet stort værre enn han gjorde!
SNAPCHAT: FITFAGER2 & LOTTENINJA     -     NINJAVIP PHOTOS HERE

 • 16.09.2015 kl.15:12 i Blogg
 • 7 kommentarer


SAVNER Å HA SILIKON


 

Jeg la aldri ut bilder av silikonpuppen min uten BH, men jeg så igjennom noen bilder her om dagen og tenkte at jeg savner å ha en stor pupp! Jeg har begynte å tenke på om jeg vil ha den like stor igjen siden jeg faktisk fikk mye oppmerksomhet fra gutter da jeg hadde den. Grunnen til at jeg måtte fjerne silikonet var at jeg fikk vondt i ryggen siden den ene puppen var mye tyngre enn den andre. 360g høres kanskje bare ut som et par plater sjokolade, men det merkes godt når man skal gå trene og gå rundt slik hele tiden.

Jeg vil ikke ha silikon i begge puppene siden det er mange gutter som foretrekker det naturlige og ikke liker store silikonpupper. Hva ville du gjort? Jeg vet det er dumt å ha vondt i ryggen, men handler det ikke først og fremst om å se bra ut og tiltrekke seg mest mulig gutter?

 

 

 NINJAVIP.COM (for 18+ only!!)
 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 • 15.09.2015 kl.22:52 i Blogg
 • 10 kommentarer


KAN DET VÆRE FOTSOPP?

Jeg ble rød på hellene etter en dusj og lurer på om noen vet hva det kan være. Ser det ut som fotsopp eller kan det være utslett? Er fotsopp utslett? Bør jeg kontakte lege, gå på apotek eller bare håpe at det går over? Prøvde å vaske det bort med sterk såpe, men det er fortsatt rødt!

NINJAVIP PHOTOS! SNAPCHAT: LOTTENINJA & FITFAGER

 • 15.09.2015 kl.20:24 i Blogg
 • 4 kommentarer


SVAR PÅ DAGLIG SEX-MAIL

1. Jeg har mange bilder i g-streng Her og sikkert på instagram @fitfager.

2. Du kan se meg naken på Ninjavip.com og på snapchat. Add Lotteninja & fitfager2.

3. Siden jeg ikke vet hvem du er kan jeg ikke garantere at jeg vil suge deg, men ikke fortvil.. Det ryktes at jeg er ganske billig!

4. Jeg elsker sex! Jenter som ikke liker sex bør vurdere å flytte inn i kloster. Vi lever jo for å knulle.

5. Pikk er å foretrekke. Noen ganger blir det flere enn en på samme tid. Fikk nettopp en strap-on i posten btw!

6. Siden jeg er så populær har jeg hemmelig nummer. Du kan likevel sende meg sms til nummer: 41716306 (tjenesten koster 29kr pr svar og jeg sender skitne nudes!)

7. Hva er kuklengden din?

8. Jeg er født 12.12.91 og er over 23 og et halvt år gammel!

9. Møtes? Er du rik?

10. Som jeg sa tidligere.. Det ryktes at jeg er billig! Det ryktes også at fitta mi lukter som gammel fiskebåt..

 • 14.09.2015 kl.20:09 i Blogg
 • 2 kommentarer


BLIR BARNET DITT MOBBET? DA BØR DU PRØVE DETTE


I hele dag og det siste året har jeg fått mye kommentarer om at jeg ikke kan bli mor fordi barnet mitt kommer til å bli mobbet når klassekameratene hans/hennes får vite at jeg (moren til barnet) er naken på internett. Jeg ser ikke på dette som noe kommende problem i det heletatt, jeg har nemlig en plan! 

Jeg blir å finne feil på foreldrene til de andre barna. Deretter overdriver jeg litt ekstra når jeg forteller alle barna i klassen til ungen min om hva som er så feil med foreldrene deres og plutselig er problemet løst. Nå vil alle barna unngå å mobbe hverandre i frykt for å bli mobbet selv. Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor folk skal snakke om mobbing som om det er et uløselig problem! Tror dere virkelig at en naken mor er det verste man kan ha? Noen har jo foreldre som jobber på Rimi, faen det må være flaut! Ungen min blir ihvertfall å få alt han/hun peker på og ha en bra oppvekst fordi jeg selger bilder av rumpa mi på nett HER 

SNAPCHAT: FITFAGER2 & LOTTENINJA    -     NINJAVIP PHOTOS HERE! ;)


 

 

 

 • 13.09.2015 kl.21:02 i Blogg
 • 7 kommentarer


FIKK IKKE HA MED NUTELLA PÅ FEST, DRIKKER ALENE HJEMME!

Å si nei til at jeg tar med Nutellabøtten min på fest er helt uakseptabelt! Det er faktisk like ille som e si til noen at du ikke vil være kjæresten deres fordi de har en unge fra før av! Skjerp dere, teite innbyggere i Narvik! Nå drikker jeg alene hjemme, spiser Nutella og trenger ikke venner, føkk dere! Tapere!

 • 12.09.2015 kl.23:21 i Blogg
 • 7 kommentarer


DA ER DU EN DÅRLIG MOR!


Jeg blir så provosert av å se hvordan mødre holder på. Og ikke bare hjemme, men på offentlig plass uten å vise det minste skam! Vil du at barnet ditt skal bli depressiv og måtte gå til psykolog allerede i en alder av 5 år? Hver gang du bruker ordet "NEI" vil barnet ditt få en negativ opplevelse. Desto flere negative opplevelser, desto fortere vil det oppstå depresjon. Er det virkelig slik at barnet ditt skal få en depresjon bare fordi du er en egoistisk negativ BITCH?

Eksempel:

Jeg var på Rema her om dagen og det sto en mor og en gutt på kanskje 2 år bak meg i køen. Gutten pekte på en klubbe og sa "mamma, få!". Moren svarte strengt "NEI!". Gutten satte seg ned på gulvet og begynte å gråte. Deretter begynte moren å kjefte på han og si at han ikke kunne få alt han pekte på. Jeg måtte jo gripe inn i situasjonen. "Du er en dårlig mor", sa jeg. Hun ble illsint og begynte å kjefte på meg. Tenk å gjøre noe sånt foran barnet sitt. SKAMMELIG! Tenk å oppdra et barn slik. Ikke nok med at han vokser opp som et depressivt barn, men han lærer også å være frekk mot medmennesker! Dette er barnemishandling så det synger etter. Jeg blir å gripe inn hver gang jeg ser noen som er negative mot barnet sitt og sier ordet "NEI"!
 

 

 SNAP: LOTTENINJA & FITFAGER2     -     NINJAVIP PHOTOES HERE 

 • 12.09.2015 kl.19:28 i Blogg
 • 35 kommentarer


GET THE TAN!

 


//SPONSET INNLEGG

Har du noen tanning-favoritter? Jeg har funnet min favoritt etter å ha testet MANGE merker og produkter, kremer, mousser, servietter og sprayer. Valget er enkelt fremover, jeg velger Spraytan fra Shadowtans.no rett og slett fordi jeg synes den gir den fineste fargen!

Den er litt rar å påføre siden jeg bruker å måtte gni den ut etter jeg har sprayet akkurat som en mousse, men det er fort gjort og fargen er uslåelig! Holder i ca en uke og så bruker jeg å peele huden igjen før jeg påfører på nytt. Jeg bruker å smøre inn hele kroppen min 2 ganger og så dusjer jeg 6-10 timer senere. 

Body shimmer bruker jeg noen ganger på photoshoot fordi det gir en veldig fin og gyllen glød slik at jeg ser litt fresh og skinnende ut uansett dagsform.

Spraytan er min favoritt! Den hjelper også mot aldring og gir fuktighet. Den finnes i liten og stor størrelse, men jeg anbefaler å kjøpe den store siden du kommer til å bli avhengig av den når du først har prøvd! 

Tanning mousse er vennene mines favoritt siden de mener den er lettest å bruke, jeg mener fortsatt at spraytan gir den fineste fargen. Idag har jeg forresten brukt moussen i ansiktet siden jeg synes den egner seg bedre enn spraytan i ansiktet så egentlig er jeg vel litt avhengig av begge deler. 

Akkurat nå er det tilbud på ALT! Ikke glem å kom med tilbakemeldinger på hva dere synes om produktene. Forhandlerne er veldig opptatte av at alle kundene skal være fornøyde og da er det jo nettopp forbrukernes tilbakemeldinger de er ute etter uansett om det måtte være negativt eller positivt. 

 (annonselenker)Bildet er tatt på Kreta for 1 mnd siden. Jeg hadde ikke på meg noe sminke, men følte meg fresh siden jeg hadde på meg Body Shimmer både på kroppen og i ansiktet! Bikinien  er kjøpt på ebay. 

Se også disse bildene fra shooten HER, HER, HER og HER

 


SNAP: LOTTENINJA & FITFAGER2      -     NINJAVIP • 12.09.2015 kl.13:55 i Blogg
 • 2 kommentarer


MY SNAPCHAT GOT DELETED, ADD MY NEW SNAP! <3


This is the saddest day in my life so far today! My famous snapchat "FITFAGER" with 35 000 followers got deleted for no reason. Probably been reported like all my other stuff. I have been using snapchat for one year to show you my awesome life and body, but sadly I lost all of my followers so I have to give up on living or I can start all over again. As always I choose not to give up and I created 2 new snapchats I will be using both and of course I will try to answer all of you! 

Here is just some snaps from my famous dead snapchat.. ADD: FITFAGER2 & LOTTENINJA to follow my awesome life and body everyday every hour 24/7! <3  

 SNAP: LOTTENINJA & FITFAGER2      -     NINJAVIP

 • 12.09.2015 kl.00:41 i Blogg
 • Én kommentar


645 KR ER SAMLET INN SIDEN IGÅR

 


Det er fantastisk å se at folk kjøper bildene mine og støtter en god sak etter jeg skrev dette innlegget <3 Sålangt har jeg ved hjelp av dere samlet inn 645 kr til Refugees Welcome To Norway og blir å fortsette å holde dere oppdaterte fremover selv om det krever at jeg må få hjelp til å bruke en kalkulator hver dag! Linker til bildene dere kan kjøpe for å samle inn penger til "Refugees Welcome To Norway":

- My ass in a pink string 9,9 Euro HER

- White String, Sexy Ass 9,9 Euro HER

- Open Bathrobe In Bed 9,9 Euro HER

- Naked In A Open Bathrobe 9,9 Euro HER

- On My Knees In Bed 7,9 Euro HER

- Pink Hotpants, Ass in Focus 9,9 Euro HER

- Naked from behind during shoot 9,9 Euro HER


 


SNAP: LOTTENINJA & FITFAGER2      -     NINJAVIP

 • 11.09.2015 kl.23:28 i Blogg
 • 3 kommentarer


TRUSE ELLER IKKE TRUSE, THAT IS THE QUESTION...


//SPONSET INNLEGG

Jeg spradet rundt helt naken imellom klesbyttene i ornesvika igår! Alltid like gøy å ha lettkledd + naken photoshoot når det er kids, voksne og fans som løper maraton forbi meg i skogen. 

Har også en del andre klær på vei i posten fra Choies og gleder meg masse til å vise dere dem!Bildene er tatt av Ellen <3

Den nydelige kjolen finner du HER


 

 

SNAP: LOTTENINJA & FITFAGER2      -     NINJAVIP

 • 11.09.2015 kl.19:44 i Blogg
 • Én kommentar


PENGENE GÅR TIL Å HJELPE FLYKTNINGENE


Vi har alle fått med oss det fryktelige som skjer i Syria nå. Rundt 12 millioner mennesker flykter fra det som en gang var hjemmene deres. Noen mener krigen der nede kan sammenlignes med 2. verdenskrig i omfang. Dere kjenner meg ikke som en seriøs jente som er politisk engasjert, for det er jeg ikke. Selv om jeg ikke har den mest seriøse bloggen har jeg likevel et hjerte. Mennesker dør på forferdelige måter. Det er ikke greit. Jeg kommer nok til å få en del hat for å gjøre det jeg velger å gjøre nå, men jeg tenker at det er bedre at jeg hjelper på min måte enn å ikke hjelpe i det hele tatt. De fleste av dere vet at jeg selger bilder og videoer av meg selv på ninjavip.com. Der kan dere nå kjøpe bilder av meg, der pengene dere bruker på bildene går til organisasjonen "Refugees Welcome To Norway". Pengene vil gå til å hjelpe flyktningene som kommer til Norge slik at de får mat, klær og det de måtte trenge. De har faktisk ingenting. Om jeg får solgt 5 bilder kan dette være nok til å hjelpe litt og alt er bedre enn ingenting! 

Bildene som selges til inntekt for flyktningene vil ha teksten "THE MONEY FROM THIS PHOTO GOES TO:
REFUGEES WELCOME TO NORWAY!" under bildet. Når måneden er over vil pengene jeg har tjent på disse bildene settes over til "Refugees Welcome To Norway".

Linker til bildene dere kan kjøpe for å samle inn penger til "Refugees Welcome To Norway":

- My ass in a pink string 9,9 Euro HER

- White String, Sexy Ass 9,9 Euro HER

- Open Bathrobe In Bed 9,9 Euro HER

- Naked In A Open Bathrobe 9,9 Euro HER

- On My Knees In Bed 7,9 Euro HER

- Pink Hotpants, Ass in Focus 9,9 Euro HER

- Naked from behind during shoot 9,9 Euro HERSå ja, nå kaster jeg klærne for å samle inn penger til flyktningene og jeg håper flest mulig vil hjelpe meg å hjelpe flyktningene enten ved å kjøpe bilde(r) eller ved å dele innlegget mitt <3


 

SNAP: LOTTENINJA & FITFAGER2      -     NINJAVIP

 • 10.09.2015 kl.22:37 i Blogg
 • 11 kommentarer


PHOTOSHOOT NEXT

Nå skal jeg på en veldedighets photoshoot faktisk! Mer om dette i kveld.

 • 10.09.2015 kl.16:45 i Blogg
 • Én kommentar


Les mer i arkivet » Januar 2018 » Desember 2017 » November 2017


Hei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
frkninja@hotmail.com
 • gratisdesign av Tonjemt