hits

SMÅKUKJAKTEN FORTSETTER


 

I flere uker har vi vært på utkikk etter småkuker og Pokemons uten hell! I sommer har jeg og Lene gjort vårt beste for å få en skikkelig småkukfangst, men har alltid endt opp med gutter med normal kukstørrelse eller stor kuk. Vi har prøvd ulike datingapper og nettsider, men har i det siste følt at responsen har vært størst på hemmelig.com

Selv om vi har fått mye meldinger på hemmelig.com har det likevel ikke nådd opp til forventningene! Vi har fått meldinger fra flere som har skrevet at de har en kuk som er så liten at den ville fått plass i øret mitt og derfor avtalt å treffe dem. Til vår begges store skuffelse, har det vært mye løgner på meldingene og overdrivelser! Han ene vi møtte i Tønsberg nå nylig, sa han hadde en kuk på 4 cm. Da han tok av seg buksa og vi sto der klar til å få et skikkelig øreknull begge to, viste det seg fort at vi hadde blitt lurt. Det vi fikk se var en kuk mye lengre enn 4 cm.

KJENNER DU NOEN SOM KAN OPPFYLLE DRØMMENE VÅRE? TAG DEM HER 

 

 Jeg heter lotteninja på hemmelig.com forresten og samboeren min Lene heter lurelene91, skriv til oss da vel! ;) 
 

 

 NINJAVIP.COM (for 18+ only!!)
 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 • 31.07.2016 kl.13:56 i Blogg
 • 16 kommentarer


PÅ BESØK I BODØ

Er en liten tur i min kjære hjemby for å besøke familien. Har allerede møtt litt familie og en del fans som vil ta bilder. Føler meg litt som en pokemon hver gang en fremmed person spør om å ta Selfie med meg!

Nå skal jeg besøke farmor <3 Ha en fin dag, håper den blir nesten like fin som meg!

 • 30.07.2016 kl.12:51 i Blogg
 • 10 kommentarer


HOE HOE

 • 29.07.2016 kl.03:52 i Blogg
 • 3 kommentarer


TRENING


LIVET I HORTEN

Jeg har overlevd første dag med Lene i Horten og ser frem til å sjekke ut byen i morgen!

Lover å bli mer aktiv på bloggen og snap igjen <3 snap: lotteninja

 • 26.07.2016 kl.22:37 i Blogg
 • 2 kommentarer


#NATUREPORN

 

 NINJAVIP.COM (for 18+ only!!)
 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 • 21.07.2016 kl.15:21 i FOTO
 • 4 kommentarer


OOTD

Oslo, ute å fanga Pokémons!

 • 20.07.2016 kl.21:29 i Blogg
 • 4 kommentarer


FOLLOW @FITFAGERSELFIE ON INSTAGRAM


 

Jeg har laget meg en egen selfie/vanlig instagram siden jeg ikke kan poste bilder i dårlig kvalitet på @fitfager. Så for dere som bare bryr dere om kropp og ikke kvalitet på bildene, følg @fitfagerselfie  !!


 

 

 NINJAVIP.COM (for 18+ only!!)
 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 • 20.07.2016 kl.18:42 i Blogg
 • 2 kommentarer


DETTE VISSTE DU IKKE

 • 19.07.2016 kl.19:51 i Blogg
 • 2 kommentarer


SYKEMELDT FRA SNAPCHAT

Mange lurer på om det har skjedd noe siden jeg ikke er på snap de siste dagene. Jeg har gitt meg selv lov til å gi faen i snap noen dager for å ligge helt stille og se serie. Jeg er ikke helt frisk så Lene tar seg av meg og forer meg med sjokolade og Grandiosa for å hindre noe kaloritap! Jeg kommer plutselig tilbake på snap <3

 • 15.07.2016 kl.13:55 i Blogg
 • 12 kommentarer


SØNDAGSKJÆRESTER SØKES


 

Vi ligger i sengen og tar på hverandre og fantaserer om at det er DEG eller DIN kompis som gjør det! Det finnes ingen kåtere dager enn nettopp søndager. Her ligger vi altså 2 dritfine jenter uten noen andre enn hverandre å kose med. 

 

KJENNER DU NOEN SOM OGSÅ KUNNE TRENGT EN SØNDAGSJÆRESTE? TAG DEM HER ;) SINGEL ER IKKE ET KRAV! 


                        @fitfager                                                           @leneantonsen
 

 

 

 

 NINJAVIP.COM (for 18+ only!!)
 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 • 10.07.2016 kl.19:39 i Blogg
 • 15 kommentarer


SØKER OLJEGUTTER TIL VÅR NESTE PHOTOSHOOT


 

Jeg og Lene søker 6 gutter til å olje oss inn, hun har så store pupper at vi trenger flere for å få jobben gjort fortest mulig! Det er ingen krav om at man må være singel, vi betaler med bonus uansett! 

KJENNER DU NOEN SOM KUNNE TENKT SEG Å JOBBET SOM OLJEARBEIDER? TAG DEM HER <3 @fitfagerphoto

 

 

 NINJAVIP.COM (for 18+ only!!)
 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 • 09.07.2016 kl.17:34 i FOTO
 • 3 kommentarer


DEN VÅTE TIDEN KOMMER - EROTISK NOVELLE MED MEG I HOVEDROLLEN


 

Den våte tiden kommer

Sommeren var over. Dagen i dag skulle være den siste med solskinn og blå himmel før høsten tok sitt inntog. Hun hadde vært alene på hytta i hele ferien. Det var ikke så ensomt som man kanskje skulle trodd. Det eneste hun manglet var noen å dele senga med om nettene. På det området hadde hun ikke vært så heldig som hun hadde håpet på, men det gjorde ikke så mye. Dagene gikk til å ligge på den lille stranda en halv kilometer bortenfor hytta. Kveldene ble brukt på verandaen med dyr vin fra farens barskap og en god bok. Hun klarte seg helt fint alene. Det var en deilig virkelighetsflukt fra det travle livet inne i byen. 


Værmeldinga på TV-en i bakgrunn hadde varslet regn i lang tid. Nå fikk værdamene endelig rett. Ikke at hun ikke likte sommer og sol ? hun hadde tross alt kost seg i ferien ? men regnet og høsten ga henne en form av trygghet. De hun kjente var kanskje ikke enig, men hun hadde alltid sett på seg selv som en sjenert jente til vanlig. Dette følte hun ga henne en ekstra kraft til å uttrykke seg som den hun virkelig var. Fra der hun lå på stranda så hun de mørke skyene bygge seg opp og sluke det siste som var igjen av sommeren. Ferien var nesten over, og det var kanskje like så greit. Om bare noen få dager skulle hun tilbake til hverdagen, men hun var godt i gang med den siste boken hun hadde med seg, og ikke minst hadde hun fått seg en gylden farge på kroppen. Hun så ned på seg selv. Hun hadde ikke sett en eneste person i hele sommer så i år hadde hun til og med unngått bikiniskille. Om det skulle spille noen rolle utover høsten visste hun ikke, men hun hadde hvert fall fått sole naken. Det likte hun. Det var på en måte en egen frihetsfølelse i seg selv. Faktisk litt pirrende til tider. Hvert fall de få gangene da hun følte at noen så henne. Hun visste jo innerst inne at det ikke stemte, men følelsen var den samme. Én gang det skjedde hadde hun til og med tatt seg friheten til å kose seg litt ekstra med seg selv. Det var hun flink til. Når hun var såpass alene var hun pent nødt til å bli flink til det. Hun rødmet litt og smilte forsiktig da tanken gikk igjennom hodet hennes.


Skyene hadde nærmet seg fortere enn hun først antok. Hun kjente allerede et par regndrypp på magen. Vinden hadde også tatt seg opp litt og det begynte å bli kjøligere i lufta. Hun satt seg opp for å pakke sakene sine. Det var ikke så mye hun hadde med seg. En bok og litt snacks var det eneste. Annet enn en lett, hvit sommerkjole hadde hun ikke engang med seg klær. Når hun bare var naken hele dagen så hun ikke noen grunn til å bry seg med truse heller. Før hun hadde fått slengt på seg det ene plagget hun hadde åpnet himmelen seg og regnet plasket ned. På bare få sekunder var hun gjennomvåt og kjolen ga ikke lenger noen beskyttelse mot den nakne kroppen hennes. I håp om at regnet skulle gi seg en smule løp hun bort til det lille skuret ved enden av stranda for å søke ly. 


Nå ønsket hun virkelig at hun i det minste hadde tatt med seg et håndkle. Hun lukket døren, satt seg ned og hørte på regnet vaske bort de siste tegnene av sommer. Det var også en annen lyd som fikk hennes oppmerksomhet. En kvist som knakk brøt lyden av regnet. Var det noen som var der ute? Hun fikk ikke så lang tid til å tenke over det spørsmålet før en person brast inn i skuret og smalt igjen døren bak seg. Det var ikke så mye lys der inne så hun kunne ikke se med en gang hvem det var. Da personen snudde seg rundt så hun en kjekk, ung mann i tjueårene. Han skvatt litt til da han fikk øye på henne der nede på gulvet. Han hadde ikke forventet å finne noen der inne. Akkurat som henne hadde han trodd han var den eneste som var i nærheten. Hun reiste seg litt forsiktig og smilte til han. Hun hadde helt glemt hvor gjennomsiktig kjolen hennes hadde blitt i regnet. Hun strakk frem hånden for å hilse, men gutten bare smilte lurt tilbake og lo. Først skjønte hun ikke helt hva som var så morsomt. Han pekte mot brystene hennes med øynene sine. Da det demret for henne at hun praktisk talt sto der helt naken foran en vilt fremmed person hoppet hun rundt og prøvde å skjule det hun kunne med hendene sine. Uten å si noe tok han frem et håndkle fra sekken sin. Han la det rundt henne, tok tak i skuldrene hennes og snudde henne rundt igjen så han kunne se ansiktet hennes. Kinnene hennes hadde blusset opp og fått en tomatrød farge. Han lo igjen. Ikke en sånn hånende og brølete latter, men en betryggende latter som lot henne vite at han likte det han så og at hun ikke trengte å være flau. Hun smilte og lo litt hun også. Hun hadde jo tross alt ligget naken på stranda i hele sommer så det gjorde jo egentlig ikke så mye. For alt hun visste var det ikke første gangen han så henne så eksponert. Han virket også som en ålreit gutt. Hun tenkte på den pirrende følelsen hun fikk da hun trodde noen så henne naken og kjente at hun fikk den samme følelsen nå. Hun smilte forsiktig igjen.

Med det ble hun litt modigere. Tankene hennes gikk til håpet hun hadde hatt før ferien om å møte noen hun kunne dele natta med. Var dette den sjansen hun skulle få? Var det meningen at hun skulle møte denne gutten nå som regnet hadde kommet? Her i dette skuret? Tankene raste gjennom hodet hennes før hun bestemte seg for å gripe den sjansen hun hadde. Hun så han rett inn i øynene. Blå og snille øyer. Hun tok sakte av seg håndkle igjen og slapp det på gulvet. Ups. Hun var spent på å se hva reaksjonen hans var. Han ble først litt overrasket, men så endret øyene hans seg til å lyse litt mer av det man vil kalle dyrisk råskap. Hun smilte da hun forstod at han hadde skjønt hva hun ville. Han tok et steg nærmere. Han sto nå nesten helt inntil henne og la hende sine på korsryggen hennes og trakk henne inntil seg. Hun kjente hvordan pulsen hennes gikk kjappere og at hun ikke lenger bare var våt utenpå. Han la en hånd på nakken hennes og lente seg inn. Hun lukket øyene og nøyt det våte, deilige kysset. Hun stønnet veldig forsiktig. Det var ikke akkurat som forrige gang var i går. Hun åpnet munnen litt for å la tunga hans slippe inn. Han flyttet den ene hånda si nedover rumpa hennes og hun merket hvor mye kåtere hun hadde blitt. Det var nesten utenkelig, men hun kunne ikke gjøre annet enn å bare nyte det som var i ferd med å skje.

Hun tenkte på alle de gangene hun hadde ligget i senga hjemme i leiligheten og fantasert. Han flyttet den ene hånden sin rundt livet og inn mellom beina hennes. Hun tok kjapt tak i den og stoppet han. Hun hadde andre planer. Han trakk seg litt unna og så uforstående på henne. Hun slang på seg kjolen igjen. Den var fortsatt klissvåt, men regnet utenfor hadde ikke stoppet så hun ville blitt våt uansett. Hun tok hånda hans og gikk mot døra. Hun slang et kjapt smil over skulderen, løp ut i regnet og veivet med armen for at han skulle følge etter. Det var et stykke opp til hytta så hun løp så fort hun kunne. Hun elsket hvordan regnet trengte seg inn og klistret kjolen mot kroppen hennes. Bak henne tok han kjapt innpå. Følelsen av å bli jaget gjennom skogen på denne måten var veldig opphissende. Han fanget henne i et lite sekund før hun rev seg løs igjen og løp videre. Hun kunne høre latteren hans. Det var veldig opplagt at jakten var opphissende for han også. Det var deilig å vite.

Da de kom frem til hytta lot hun han få tak i henne. Han holdt begge armene rundt henne og kysset nakken hennes. Hun snudde seg i grepet hans og lot han kysse leppene hennes. Kulden forsvant fra kroppen og der og da var det bare de to som eksisterte i hele verden. Regnet fortsatte og hølje ned. De sto sånn og klina en stund før hun brøt seg løs igjen og ledet han inn gjennom verandadøra. Hun dyttet han ned på sofaen og satt seg oppå. Han prøvde å reise seg for å kysse henne, men hun dyttet han ned igjen med et strengt blikk. Hun reiste seg igjen og gikk bort til peisen i hjørnet av stua. Han fulgte henne med blikket sitt når hun gikk rundt. Hun kunne nesten kjenne det i ryggen. Alt hun ønsket var å rive av han klærne og la han gjøre hva han ville med henne, men hun tok sin tid og lot spenningen bygge seg opp. Hun kastet inn et par vedkubber og fikk fyr på peisen. 

Varmen fra flammene traff ansiktet hennes og ga farge tilbake til kinnene. Det føltes godt. 

Så snudde hun seg mot han igjen. Hun stod der og bare så på han med et vilt blikk i øya. Hun dro forsiktig ned kjolen fra den ene skulderen sin. Så den andre. Hun holdt den opp med en arm foran brystene sine i noen sekunder før hun lot den falle mot gulvet. Blikket hans endret seg til et Wow! Han kunne se flammene danse mot den nakne og våte huden hennes mens hun gikk sakte mot han. Hun pekte på teppet på gulvet og han la seg ned på ryggen. Hun satte seg over han igjen med ett ben på hver side av kroppen hans. Hun lente seg ned og kysset leppene hans. Tungene deres lekte med hverandre. Hendene hans var overalt; nedover ryggen hennes, nakken, rumpa, brystene. Hun tok tak i t-skjorta hans og rev den av. Hun kysset seg nedover kroppen mot buksekanten hans. Blikket hennes var festet til hans mens hun åpnet beltet og trakk ned buksa. Hun gikk ned i bokseren hans og tok tak i den harde, pulserende kuken. Hun kunne se hvor kåt han hadde blitt. Blikket hans, kuken hans, niplene. Hele kroppen hans nesten ristet av kåthet. Hun dro av han det siste han hadde av klær og lot kuken hans ligge mellom beina hennes. Hun satte hendene sine på brystet hans og vugget forsiktig frem og tilbake så saftene mellom leppene hennes smurte kuken hans. Det var en knekk i korsryggen hennes sånn at klitten hennes hele tiden hadde kontakt. Hun passet på at han ikke fikk komme inn enda.

Øya hennes var lukket og hun så ikke at han løftet armene sine. Han tok tak i henne og kastet henne rundt på rygg for å ta over føringa. Han klarte ikke holde seg lenger. Han kysset henne i nakken. Hun elsket det. Hele kroppen hennes kunne føle den elektriske pulsen som ble sendt ut hver gang den varme pusten hans traff huden hennes. Han fortsatte til halsen og nedover brystene. Tunga hans lekte lett med niplene hennes mens han strøyk hånda si nedover siden av magen og hoftene. Pusten hennes var allerede blitt litt tyngre og hun slapp ut et par små stønn. Hun kunne ikke hjelpe det. Hun kjente leppene hans mot magen hennes. Han nærmet seg nå. Han flyttet begge hendene opp og masserte brystene mens han streifet over de hovne leppene hennes. Pusten hans traff henne og det kriblet i kroppen hennes. Han var nede på låret hennes nå; på vei opp igjen. I det han skulle til å streife over leppene hennes for andre gang tok hun tak i hodet hans og løftet på rumpa. Hun kunne ikke vente mer. Tunga hans gled opp og fant den hellige gral øverst mellom leppene. Hun stønnet av nytelse. Den befriende følelsen av tunga hans som danset seg rundt klitten hennes var helt ubeskrivelig. Hun var så kåt at kroppen hennes begynte å riste svakt nesten med en gang. Hun plantet hendene godt i bakken og fokuserte på tunga hans. Den gikk litt kjappere nå. Hun kjente hvordan det ristet i kroppen og klarte ikke holde ut lenger. Rumpa hennes løfta seg og hun stønnet høyt. Hun kjente den prikkende følelsen som elektriske pulser helt ut i fingrene og kroppen som prøvde å slappe av igjen. Det pulserte hardt mellom beina hennes og hun pustet tungt ut og åpnet øya. Hun smilte stort. Alle de gangene hun hadde gitt seg selv denne følelsen kunne ikke måle seg mot den orgasmen han hadde gitt henne. 

Hun lå der og prøvde å få igjen pusten. Endorfinene raste i hodet hennes mens han kysset henne oppover magen igjen. Han presset leppene sine mot hennes og kysset henne lenge. Hun merket at kuken hans var steinhard da den kom borti låret hennes. Hun ble med ett kåt igjen ved tanken på den. Hun førte hånda si ned mot den og lukket fingrene sine rundt den. Hånda hennes gikk sakte opp og ned og runket han lett mens de fortsatte og kline. Så tok han tak i begge armene hennes og holdt de fast ned mot gulvet. Når hun kastet et blikk nedover så hun hvordan det glinset fra kukhodet hans. Den var klissvåt. Han plasserte den mellom beina hennes. Hun løftet beina sine opp på ryggen hans og krysset dem. Hun trykte han ned mot seg selv så hun kjente hele kroppen hans mot huden sin. Hun kjente at kuken hans presset seg mot leppene hennes og hun holdt pusten mens hun ventet på at den skulle trenge inn. Med et bestemt støt gikk han så dypt inn i henne han kunne. Hun slapp pusten og stønnet da hun kjente hvordan kuken hans spente seg og penetrerte musa hennes. Han gikk ut igjen før han gikk like bestemt og dypt inn på nytt. Hun spente musklene der nede i det han gikk inn og melket kuken hans på hvert eneste støt. Pusten hans ble tyngre. Støtene ble hardere og tempoet økte. Han stoppet litt opp og la beina hennes opp på skuldrene sine. Han gikk inn i henne igjen og presset seg dypere inn. Hun stønnet igjen. Hun merket at han ikke var langt unna på hvordan pusten hans gikk kjappere og stønnene hans ble dypere. Så stoppet han igjen og hun kjente kuken stramme seg inne i henne. Han trakk seg ut og rullet henne rundt på magen. Han kysset nakken og ryggen hennes før han på nytt la seg ned over henne og fant sin plass mellom beina hennes. Han støtet hardt og bestemt inn i henne bakfra. De stønnet begge to. Han trakk seg litt saktere ut igjen og støtet hardt inn en gang til. Tempoet økte og hun fortsatte å melke kuken hans på vei inn. Han stønnet tungt og kroppen hennes begynte på nytt å riste. Han gikk fortere og fortere. Stønnene kom med hvert støt nå. Han trykte henda hennes ned i teppet i det han ikke kunne holde seg lenger og slapp orgasmen løs. De elektriske pulsene fant sin vei ut i fingrene hennes igjen; med mer intensitet denne gangen. Begge to ristet der de lå på gulvet og hun kjente tyngden av kroppen hans over seg. Det dunket godt i musa og hun kunne kjenne det gjorde det i kuken hans også. Hun lo lett. Hele ansiktet hennes lyste av glede og tilfredsstillelse. Han trakk seg ut og rullet av henne. Hun la seg på siden og så på han. Uten å si noen ting bare lå de der en lang stund. Før hun sovnet tenkte hun bare: Sa han noen gang hva han het?


Noen dager senere pakket hun baggene sine inn i bilen. Det var på tide å dra tilbake til hverdagslivet hjemme i byen. Ferien var over. Høsten var kommet for å bli. Det regnet fortsatt hardt. Hun brydde seg ingenting om det. Hun gikk bare rundt og smilte. Tanken på de siste dagene var det ingenting som kunne ødelegge. Dessuten var det jo nettopp regnet som hadde gjort alt sammen mulig; og ikke bare det at regnet hadde ført dem inn i skuret heller. Gutten som kom med regnet hadde blitt værende helt til hun måtte dra. Hun visste fortsatt ikke hva han het eller hva han holdt på med i byen. For å være ærlig så visste hun ingenting om han, og han visste ingenting om henne. Det hadde ikke blitt så mye tid til å prate under tiden de var sammen. For henne var det helt perfekt. Hun hadde fått den beste mulige typen «søndagskjæreste» hun kunne tenke seg. Hun kunne ikke vente på hva resten av høsten ville bringe henne. Det var i hvert fall en veldig god start. Det var det ingen tvil om.

 

Denne novellen fikk jeg tilsendt på mail og syntes den var bra skrevet, så jeg leste den og tok litt på meg selv! Den er vist inspirert av meg og skrevet av en stor fan av meg =) Hva synes du om den? Hvis du eller noen du kjenner har noen erotiske tanker om meg, så send meg hjerne noe lignende på mail: frkninja@hotmail.com (deler hjerne på bloggen også =) 

 

 

 NINJAVIP.COM (for 18+ only!!)
 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 • 06.07.2016 kl.22:19 i Blogg
 • 10 kommentarer


FIKK DESIGNET MITT LANSERT :D


 

SYKT HAPPY MED Å FÅ HEMMELIG.COM TIL Å BRUKE MITT DESIGN :D SJEKK DET UT HER <3 <3 

Jeg er kanskje en av de største brukerne av hemmelig.com og synes derfor det er viktig at det ser bra ut når man skal inn på siden. Jeg ble fort lei av det gamle designet siden jeg var innom rundt 5 ganger daglig eller mer. 

 

 

 NINJAVIP.COM (for 18+ only!!)
 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!


DU FILMSNAPPER OSS, VI BETALER DEG <3


 

Jeg og Lene trenger noen til å følge oss et par dager på photoshoots, nakenbading, festing og annet sprell. Vi må ha noen som kan bruke snapchatten vår og filme oss et par dager i Oslo og i Narvik denne uken. Vi bør helst ha 2 personer eller flere slik at vi får brukt begge snappene våre. Jeg har flere snapchatkontoer, så jo flere, jo bedre! Jobben er godt betalt i både kontanter og annan bonus! 

KJENNER DU NOEN SOM KUNNE TENKE SEG Å FILMET OSS TO I BIKINI I ET PAR DØGN? TAG DEM HER <3 

  

 NINJAVIP.COM (for 18+ only!!)
 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 • 05.07.2016 kl.16:04 i Blogg
 • 46 kommentarer


LURELENE91 FLYTTER INN HOS MEG <3


 

Idag reiser jeg til Oslo for å treffe lurelene91, så det er bare å følge med oss på snapchat fremover! Vi skal henge i Oslo noen dager, kanskje treffe litt fans og shoppe før jeg tar henne med til Narvik. Hun har ikke bestilt noen returbillett, så dette blir gøy! Vi blir såklart å ha tidenes fest i helgen og det blir mulighet for å ta selfies med oss <3

Jeg hjorde en god handling idag. Jeg shoppet for veldedighet! Disse klærne kjøpte jeg ikke fordi jeg syntes de var så fine, men fordi jeg vil glede andre med å se meg i klærne <3

 

 

 NINJAVIP.COM (for 18+ only!!)
 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 • 04.07.2016 kl.14:24 i Blogg
 • 10 kommentarer


DRØMMEMANN SØKES


 

Da jeg så dette bildet, tenkte jeg "dette er mannen for meg!". Han spiser Grandiosa, er naken og byr på seg selv! Kjenner du noen som ikke er helt "normal" tag dem her <3  

 

 NINJAVIP.COM (for 18+ only!!)
 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 • 02.07.2016 kl.23:23 i Blogg
 • 3 kommentarer


MARIJUANA FOR VELDEDIGHET - POLITIET PÅ RANSAKING


 

Det var ikke helt uten grunn at jeg postet bilde av Cannabisplanter i kjøpe-selge-grupper på Facebook. Jeg har fått med meg at politiet kommer kjørende og tar med seg forsterkninger så fort de får høre snakk om blomster. Politiet har ikke vært så interessert i å snakke med meg eller bry seg om noen av anmeldelsene mine ang vold og stalking så jeg valgte å tiltrekke oppmerksomheten deres ved å poste dette bildet. Alt gikk som planlagt og politiet ringte meg med skjult nummer bare en time etter bildet ble postet. Jeg liker ikke folk som ringer med skjult nummer, så jeg bare svarte uten å si noe.. Det var stille i 15 sekunder, så la de på. 2 sekunder etterpå ringte de tilbake og spurte om jeg var Lotte og det svarte jeg jo stolt ja på. De sa de var fra politiet og sto parkert utenfor hos meg. Jeg ble kjempelettet over å endelig ha fått kontakt med dem og ba dem komme å hente meg for å ta meg med hjem. 

Da vi kom til leiligeten min, gadd jeg ikke å spørre om en ransakelsesordre engang, jeg var bare takknemlig for å ha dem på besøk. Litt synd at de ikke tok med seg hunder jeg kunne stryke på under avhøret som ble gjort i stuen min samtidig som ransakingen foregikk, men det var i hvertfall en givende samtale for min del. Jeg fortalte dem hvor elendig de gjør jobben sin og hvor frustrerende det er at de kommer kjørende med en gang noen poster et fake bilde av blomster på Facebook, men ikke når jeg ringer dem gråtende og sier jeg har blitt angrepet av den gale eksen min. Da jeg ringte dem midt på natten etter å ha blitt tatt kvelertak på og kastet bevisstløs i bakken utenfor leiligheten min, hvor var de da? Nei, da fikk jeg beskjed om å komme innom 2 dager senere å levere en anmeldelse. Hva gjorde de da jeg fikk en drapstrussel av samme faenskapet noen mnd senere? Ikke en dritt! Og hvor mange jenter har han skadet etter meg? Flere enn han kunne ha skadet om politiet hadde gjort jobben sin og buret han inne (det skulle vært gjort lenge før han møtte meg). 

Mange jenter har fått gjennomgå fysisk på grunn av han jeg velger å kalle "faenskapet". Vi er flere som har vært livredde for å gå alene på gaten eller sove alene på natten eller bare være alene hjemme på dagtid. Jeg flyttet inn sammen med eksen hans/hans tidligere voldsoffer rett etter det ble slutt imellom meg og han fordi ingen av oss turte å bo alene. I ettertid av forholdet jeg og han hadde, har han både kommet seg unna med voldtekt, mishandling av en hund som førte til at den måtte avlives og mishandling av eieren til hunden som han hadde et kjærlighetsforhold til. 

Jeg tenkte en stund at jeg skulle klare å ikke bry meg om hvem han skader videre, fordi det ikke er noen som gjør noe med det uansett. Da jeg fikk høre at han hadde fått seg ny kjæreste, tenkte jeg stakkars henne og samtidig tenkte jeg at jeg selv var trygg så lenge de holder sammen. Jeg ble så lettet da jeg fikk vite at han skulle flytte sørover en plass (vet ikke hvor), men der hun bodde. Det var grusomt å tenke på at han kommer til å skade henne og, for det blir han å gjøre. Jeg tenkte likevel egoistiske tanker om at jeg selv får fred og at jeg slipper å få med meg alt han gjør når han flytter. Det virker nå som hun har flyttet til Narvik og at de begge blir boende her. Skal jeg virkelig klare å gå rundt å vite hva hun kommer til å måtte gjennomgå uten å si ifra? Skal ingen gjøre noe? Jeg vet ikke hva hun heter eller noe om henne, men jeg vet at hun ikke fortjener å bli hans neste voldsoffer. Det er ikke bare vondt når han angriper, det sitter i hodet ditt for alltid. Jeg ville heller tatt imot 10 slag i trynet om jeg bare kunne blitt kvitt alle minnene som gjør at jeg får sammenbrudd til tider fordi jeg faktisk skjønner at det er virkelighet og at faenskapet enda går løs. Det kan sammenlignes litt med det stresset du får i kroppen når du ser "Fritt Vilt". 

Politiet har nå "saken" min til videre etterforsking eller noe. De sa til meg i avhøret at det ikke er ulovlig å poste bilder av narkotika på nett, så de har jo faktisk ikke noe å ta meg på. De spurte om jeg var villig til å betale bot for bildet jeg postet og da svarte jeg så ærlig som "Ja, jeg betaler flere tusen for det lovlige jeg har gjort hvis dere kan love meg at faenskapet får betale både oppreisning til oss alle han har skadet og blir fengslet for det han har gjort!". Videre blir jeg å anmelde politiet i Narvik hvis ikke faenskapet blir buret inne rimelig asap! Som jeg sa til politiet "dere bør kunne bry dere når man ringer levende og sier man har blitt drapstruet og ikke vente på neste telefon når man faktisk er for død til å ringe!". 

 

Her ser dere min geniale prank som gjorde at politiet kom hjem til meg og ga meg muligheten til å prøve å få snakket litt vett inn i skallen deres..

At noen sitter hjemme å røyker seg stein er ikke noe livstruende som skader folk rundt dem. Jeg håper politiet klarer å se alvoret før noen blir drept! Jeg vurderte å poste bilde av faenskapet også, men vi alle vet hvem det er snakk om. Kallenavnet består av fire bokstaver, det begynner på A og slutter på A. 

 

 

 NINJAVIP.COM (for 18+ only!!)
 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 • 01.07.2016 kl.15:48 i Blogg
 • 8 kommentarer


Les mer i arkivet » Januar 2018 » Desember 2017 » November 2017


Hei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
frkninja@hotmail.com
 • gratisdesign av Tonjemt