hits

BIG BOOTY ISSUES


 

Det finnes faktisk ulemper med å være perfekt, visste du det? Her er en av tingene jeg plages litt med.. 

Sover jeg for lenge på rygg uten pute, får jeg skikkelig vondt i ryggen.. Det er hardt å se bra ut ja!

 

Jeg aktiv på vip-snappen hver dag hvor jeg liker å by på meg selv (vise hud)!  

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


NINJAVIP.COM (bilder og videoer for 18+) 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar/bilde)!

 • 27.04.2017 kl.00:22 i Blogg
 • 10 kommentarer


SNAPCHAT: LOTTENINJA

 • 24.04.2017 kl.20:14 i Blogg
 • 3 kommentarer


JEG BLE SJEKKET FOR ALLE KJØNNSSYKDOMMER INKL HIV ETTER OSLOKOKKEN BLE AVSLØRT


 


 

Jeg har nå fått masse meldinger både på facebook og snapchat hvor jeg blir beskyldt for å være puppemodellen fra hemmelig.com som har spredt masse kjønnsykdommer (en eller flere står det vel her). Jeg får ikke svart noen på facebook siden jeg er utestengt fra messenger på livstid (bare fra å svare), men jeg får jo sett noen av meldingene likevel og synes det er teit at folk mistenker meg. På en annen måte så skjønner jeg at folk tror det er meg det er snakk om siden veldig mange har fått med seg at jeg måtte sjekkes for alt av kjønnsykdommer inkludert HIV og Hepatitt i Februar. Skal det være slik at alle skal dømme meg og tro jeg sprer kjønnssykdommer bare fordi jeg var uheldig å rota meg borti en kokk som pulte rundt i hele landet på alle sine viktige "jobbreiser"? Bare fordi jeg var litt godtroende å faktisk trodde jeg var den eneste kjæresten han hadde? Ja, jeg var ikke den eneste av kjærestene eller elskerinnene hans som ble sjokkert da vi oppdaget at han hadde flere kjærester og elskerinner i hver by! 


 

Grunnen til at jeg sjekket meg for HIV og Hepatitt osv var ikke fordi jeg selv hadde holdt på med noe som kunne tilsi at jeg burde ha blitt smittet av det. Det var noe jeg ble sjekket for fordi han både hadde vært en uke på utdrikningslag med andre kokker i Las Vegas og høvlet over alt han kom over. I tillegg er det viktig å sjekke seg for Hepatitt når folk holder på med stoff (noe jeg ikke viste noe om da vi var sammen). Så jeg tror egentlig folk bør legge død denne hetsingen om at en puppemodell fra nord har spredt kjønnssykdommer og heller tenke seg om 2 ganger. Kanskje dere har vært på en av de mange kjærestene/elskerinnene til en av de flinkeste kokkene i Oslo som også er fra nord? Da er det nemlig der skylden ligger og ikke hos meg for jeg og flere av kjærestene hans hjorde det slutt så snart jeg hadde avslørt hva faenskapet holdt på med! Dere kan trygt skrive med meg på hemmelig.com uten å være bekymret for noe smittsomme sykdommer. Jeg heter lotteninja på hemmelig. Det eneste jeg har av bokstaver er ikke smittsomt.

 

SÅ DU KAN TRYGT POSTE DETTE PÅ VEGGEN TIL NOEN SOM VILLE HATT SEX MED MEG ;)

 

 

 

Jeg aktiv på vip-snappen hver dag hvor jeg liker å by på meg selv (vise hud)!  

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


NINJAVIP.COM (bilder og videoer for 18+) 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar/bilde)!


EROTISK NOVELLE


 

BREVET 

 

Du vet hva du skal gjøre for å pirre meg, det er helt klart... 

Jeg finner brevet idet jeg kommer inn døra. På tross av at det er kaldt ute og snøen laver ned, har jeg blitt varm av å bære posene med all maten. Jeg har lovet deg at det i dag skal være din dag. Derfor har jeg handlet, og nå skal jeg lage middag til deg. 

Men først dette brevet. 

Det ser ut som et helt ordinært A4-ark med tekst på, og min første tanke er at du har lagt fram oppskriften på en rett du vil jeg skal lage. Men så kikker jeg nærmere på den. Skriften er din, derom hersker ingen tvil. Din sirlige håndskrift kunne jeg kjent igjen hvor som helst. Ordene som står der, kombinert med at jeg vet at du har skrevet dem, gjør meg yr. Jeg tar av meg ytterjakken, henger den over stolen. Tar av meg genseren også, for om jeg var varm fra før, blir jeg bare enda hetere inni meg nå. 

Jeg begynner å lese, og kjenner hvordan det snører seg i mellomgulvet, så stort inntrykk gjør ordene på meg. Det er et eller annet ved dette som gjør det så utrolig pirrende. Kanskje er det bare at jeg rett og slett ikke hadde forventet det? I går var jeg nemlig svært kåt, men da sa du at du var trøtt, og jeg tok hensyn til det. Dermed ble jeg liggende igjen med en uforløst sitring i hele meg. Den har blitt ti ganger sterkere over natten og gjennom dagen i dag. Du skal komme sent hjem på grunn av et møte du har på jobben, og jeg har således, fordi jeg vet hvor sliten du blir av ettermiddagsmøtene dine, sagt at jeg skal varte deg opp og ha maten klar til du kommer hjem. Jeg vet at du setter pris på det. Så får jeg heller bare gå rundt og være kåt, jeg har vel ikke vondt av det. 

Men så er det altså dette brevet. Omsider begynner jeg å lese. 

Jeg vet du har handlet. Du er flink. 

Men maten kan vente litt! 

Først er det noe annet du må gjøre. 

Jeg vil at du skal kle av deg. 

Det rykker i meg. Jeg ser ned på teksten igjen. Fortsetter. 

Ja, du leste riktig. Mens jeg sitter på jobben nå, i dette hersens partnermøtet, ja da, du vet at jeg avskyr det, tenker jeg heller på noe mye mer behagelig. 

Nemlig den veltrente, deilige kroppen din. 

Jeg svelger. Hvordan kan det ha seg at jeg blir så ubegripelig tent? Ikke vet jeg, men ordene dine gir virkelig full effekt, for det sitrer i hele meg og jeg er knallhard allerede. Den deilige, men samtidig frustrerende følelsen av å være helt ustyrlig kåt, farer gjennom kroppen min. Det er som om du leser tankene mine. 

Åh, jeg tenker på å dra ned buksa di nå. Fantaserer om synet av den store, deilige, harde kuken din. Jeg vil ha den i munnen. Kjenne den salte smaken mot leppene mine. Høre stønningen din når jeg slikker deg på undersiden av hodet, akkurat slik jeg vet at du elsker. Men, isteden sitter jeg i dette møtet. Og må nøye meg med å fantasere om det. 

Fantasere om deg. Derfor må du gjøre akkurat som jeg ber deg om. Ja, du vil vel det? Du sa jo at dette skulle være min dag. Hvis du gjør som jeg ber om, blir det dét. 

Et lite øyeblikk blir jeg stående der. Det er bare meg her i leiligheten vår. Skal jeg virkelig ta på meg selv, er det hva du vil? Jeg må innrømme at jeg er så kåt nå at fristelsen nesten ikke er til å holde ut. Jeg verker, lengter, ja, er helt gal etter å dra ned buksa mi nå, bare la det stå til, få ut denne kåtheten som grenser til det ubehagelige. 

Ja, du gjettet riktig. Jeg vil at du skal ta på deg selv for meg. Du vet at jeg liker å se på deg når du drar ned bokseren, tar noen runketak. Som den gangen du nakenbadet for meg. Husker du det? Det var sent på kvelden og mørkt ute, men skinnet av kroppen din mot fullmånen var helt uimotståelig. Og da du snudde deg rundt, så meg rett inn i øynene mens du runket deg selv nesten helt til det gikk for deg, åh, vet du hvor kåt jeg egentlig ble? 

Så det er det jeg vil du skal gjøre nå. Jeg vil at du skal ta fram pikken din. 

Gjør det! 

Igjen stopper jeg opp. Skal jeg virkelig? 

Jeg kikker ut. Naboene kan jo se inn, kan de ikke? Ah, blås i det, men jeg trekker uansett gardinene for. Så knepper jeg opp buksa. Lar den falle til bakken. Snart lider bokseren samme skjebne. Jeg er hard nå, veldig hard. Men jeg skulle så gjerne hatt deg her, vært inntil deg. Jeg tenker på kroppen din. Den stramme, deilige kroppen din. Selv om du er tretti år, har du fortsatt kropp som en nittenåring. Kanskje ikke så rart, med tanke på at du har drevet med dans og turn i alle år. Du vet at jeg synes kroppen din er gudommelig. Du er 1,70 høy, solbrun og med faste, deilige pupper. Det lange, blonde håret ditt flyter i kaskader ned skuldrene dine, ned mot den fantastiske rumpa di. Du gjør meg så kåt. 

Jeg vil du skal tenke på meg. 

Du har vel alt skjønt at det er nettopp det jeg gjør, kjære? Jeg smiler for meg selv. 

Mens jeg sitter her i dette jobbmøtet, ser jeg for meg at du runker kuken din, mens du fantaserer om meg. Du ser for deg at jeg ligger på soverommet og tar på meg selv, du visualiserer meg foran deg. Jeg trekker deg mot meg, lar deg få slikke meg litt. Tro du meg, jeg elsker når du gjør det, minst like mye som du så åpenbart nyter å gi meg den gleden. Jeg tenker på den nå, den fantastiske tunga di. Tunga som alltid gjør meg spinnvill. 

Jeg blar om til neste side. 

Runker du nå? 

Ja, jeg gjør det. Og det er så deilig, for jeg tenker på deg og hvor digg du er. Jeg tenker på at jeg ligger mellom bena dine, spiser deg, hører klynkingen mens jeg slikker deg til orgasme. Jeg blir gal av dette, snart kommer jeg... 

Åh, du gjør det, jeg vet det. Du står midt i stua nå og runker den stive pikken din. Nå vil jeg ha den inni meg. Jeg klarer ikke vente mer. Jeg verker etter at du skal komme og fylle meg opp. Hører du stønnene mine? 

Jeg fortsetter å runke, merker at det bare er sekunder om å gjøre. Jeg ser tørkerullen på kjøkkenbenken. Den får gjøre nytten. Men så hører jeg faktisk lyder. Lav stønning, nesten umerkbart først, men så høyere og høyere. Nei, det må være innbilning? 

Eller kan det være sant? Har du lurt meg? 

Det slår meg at jeg har kommet til slutten av brevet. Det står bare én setning til der nå. Den er ikke til å ta feil av. 

Kom inn på soverommet. 

Du lurte meg virkelig trill rundt, men du er åpenbart tilgitt. Jeg røsker opp soveromsdøren. Ganske riktig, der ligger du. Din luring. Du ligger der med spredte ben. Fingrene dine masserer klitoris. Du stønner høyere og høyere. 

- Pul meg. 

Du sier ikke mer. 

Ingen ord behøves nå, uansett. 

Jeg legger meg mellom deg. Sakte glir jeg inn. Du tar meg imot med hele deg. Jeg begynner å støte på. Utløsningen er ikke langt unna. Men jeg vet at du liker det, vet at du noen ganger foretrekker at det er over på et blunk, fordi begge er så kåte at de ikke klarer styre seg. 

Sånn er det nå, for oss begge. 

Ganske riktig. Jeg kjenner det knyte seg. Merker hendene dine på rumpeballene mine. Du presser meg mot deg. Roper navnet mitt. Stønner mens du rister og skjelver. Den deilige kroppen din bukter og vrir seg under meg. Jeg kan ikke få nok av deg, vil bare ha deg mer og mer og mer. Slik har det alltid vært. 

- Fy faen, så deilig du er! 

Så er det ingen vei tilbake for meg heller. Jeg trekker meg ut, spruter over magen din. Det tenner meg ekstra å få gjøre det. 

- Du, dette jobbmøtet... 

Jeg fullfører ikke setningen. 

Vi begynner bare å le begge to. 

Jeg går ut i stuen, begynner på maten. 

Jeg har jo lovet deg at dette er din dag. Kanskje derfor blir jeg heller ikke overrasket når jeg kjenner hånden din rundt livet mitt, mens jeg står der og forbereder måltidet. 

Jeg blir stiv igjen. Du vil ha mer, vil du ikke? 

Men så er det jo også din dag.

Photo: @tfphoto_
 

Denne novellen fikk jeg på mail fra en som ga meg tillatelse til å poste den på bloggen. Har du også en novelle til meg eller om meg? Send den på mail til frkninja@hotmail.com

 

Jeg er aktiv på vip-snappen hver dag hvor jeg liker å by på meg selv (vise hud)!  

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


NINJAVIP.COM (bilder og videoer for 18+) 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar/bilde)!

 • 16.04.2017 kl.17:50 i Blogg
 • 3 kommentarer


#GLADPÅSK

 • 15.04.2017 kl.19:54 i Blogg
 • Én kommentar


EN LETTKLEDD PÅSKEKRIM


 

Jeg snudde meg i sengen og der lå en hårete fremmed fyr jeg valgte å dra på hyttetur med dagen før etter å ha utveklset litt bilder på denne datingsiden. Vi var på hytten til Andreas, en kompis av han og jeg kjente ingen av de andre som var med. Jeg kjente et sug i magen. Suget etter Grandiosa. Vi hadde ikke tilgang på norsk Grandiosa siden vi var i Sverige. Det var helt krise! Jeg lå å vridde meg i sengen og prøvde å tenke på noe annet enn hvor sulten jeg var..

20 minutter senere ropte en fyr som heter Thomas at frokosten var servert. Jeg hev på meg en gul hotpants og kom meg ut i stuen hvor Trine og resten av jentene hadde dekket bordet med nystekte rundstykker. Dette var den tristeste morgenen i mitt liv! Jeg satte meg ved bordet og prøvde å tenke at rundstykkene var en nystekt grandiosa..


@tfphoto_  

Usensurerte bilder fra denne scooterturen finner du her!Fortsettelse følger...

 

 

Det er masse nye bilder av meg på ninjavip.com !!

 

Og ellers er jeg aktiv på vip-snappen hver dag hvor jeg liker å by på meg selv (vise hud)!  

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


BRUKT UNDERTØY/SOKKER M.M.

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar/bilde)!

 • 12.04.2017 kl.17:13 i Blogg
 • 4 kommentarer


SKÅL #

Snap: lotteninja

Ninjavip.com

 • 11.04.2017 kl.21:20 i Blogg
 • Én kommentar


@hvit_ninja <3

 • 11.04.2017 kl.18:52 i Blogg
 • Én kommentar


JEG HAR IKKE SILIKON


(ÆRLIG INNLEGG)

Jeg er så lei av all anklagingen om at jeg har fikset på utseendet mitt og da særlig puppene mine! 

Jeg har alltid vært heldig med at jeg legger på meg på de riktige plassene og så skal liksom alle bli så sinte fordi jeg har store pupper og at det ikke går an når man har flat mage. Jeg har enda større rumpe enn jeg har pupper og den er det ikke like mange som kritiserer for å være falske selv om det også er noen som klager på den. Hvorfor skal folk snakke dritt om at jeg tar plastiske operasjoner bare fordi jeg er født feilfri? Dessuten har jeg jobbet litt for det også.. De puppene er ikke bare fett for å si det sånn, det har vært noen økter med benk i et par år! Rumpa har liksom alltid vært stor, rund og veltrent, så det er ikke like mange som reagerer på den. Når puppene mine etterhvert ble dobbelt så store, burde jeg ikke da heller fått skryt for det og bli hyllet i treningsforumer enn å bli snakket dritt om og mistenkt for plastisk kirurgi?? Jeg merker at jeg har fått mindre lyst å poste bilder av kroppen min det siste halve året fordi jeg får så mye tilbakemeldinger om at puppene mine er falske. Det ødelegger litt av motivasjonen for å fortsette å trene bryst!
 

Les også: PUPPER, LÆRERE, SMÅK*KJAKT OG HØGSKOLEUTDANNING UTEN STUDIEKOMPETANSE

 

 

Det er masse nye bilder av meg på ninjavip.com !!

 

Og ellers er jeg aktiv på vip-snappen hver dag hvor jeg liker å by på meg selv (vise hud)!  

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


BRUKT UNDERTØY/SOKKER M.M.

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar/bilde)!


PUPPER, LÆRERE, SMÅK*KJAKT OG HØGSKOLEUTDANNING UTEN STUDIEKOMPETANSE


 

De siste ukene har det vært mye stress for Lene Antonsen pga alvorlig mobbing fra elever og lærere ved Høgskolen i Østfold. Elever og lærere har sammen prøvd å få henne til å slutte på skolen ved å gå imot henne og melde henne til skikkhetsnemda (tror det skrives sånn). De mener hun ikke er skikket til å bli vernepleier pga utseende hennes og hennes avkledde bilder på sosiale media og i magasiner. 

Med min utrolig høye IQ på 200 er det ikke vanskelig å skjønne at det er lærerne og elevene som har meldt henne til skikkhetsnemda som ikke bør få jobbe som vernepleiere i fremtiden! Alle tåler å se en pupp, hvor mange tilfeller har du hørt om hvor folk blir alvorlig syke eller skadet som følge av å ha sett en pupp? Mobbing derimot! Mobbing ødelegger mennesker, det kan føre til angst, folk dropper ut av skole og andre sosiale sammenhenger, stenger seg inne og mange tar livet sitt som følge av mobbing. Det er ingen tvil om at mennesker som driver med mobbing og personangrep ikke har noe å gjøre på en vernepleierutdanning og at de er langt ifra skikket til å ha et slikt yrke!

 

Her er noen bilder fra anmeldelsen hvor skolen mener Lene er til fare for liv og helse og ikke er skikket til å bli vernepleier.Det jeg reagerte mest på i denne anmeldelsen må vel være at jeg er på halvparten av sidene. Har noen bedt meg om tillatelse til å screenshotte bilder fra min personlige instagram og blogg? NEI! Og hvordan de har havnet inn på min instagram? Det er ikke vanskelig å forstå.. 

Skolen har sannsynligvis sett i registeret sitt over elever hvor de har funnet navnet mitt og dermed også instagram og blogg etter et lite google-søk. Det krever jo ikke allverden av kompetanse for å finne bloggen til noen. Jeg var ikke engang klar over at jeg hadde søkt eller kommet inn på Høgskolen i Østfold og jeg synes det er for dårlig at man ikke får noe brev i posten om at man er kommet inn på skole. Dessuten har jeg ikke studiekompetanse så jeg skjønner ikke alt styret folk maser om studiekompetanse for. Jeg har ikke fullført et eneste år på VGS, men her er jeg likevel elev ved Høgskolen i Østfold! 

Jeg har bare vært i en skoletime på høgskolen etter denne anmeldelsen kom ut i media og jeg oppdaget at jeg hadde kommet inn på vernepleierutdanningen. 

 


Screenshot fra TV2

 

Skolens institusjonsansvarlig for sikkerhetsvurderinger Liv Berit Fagerli har blant annet hengt seg opp i et innlegg jeg postet som heter "småkukjakten forsetter

Hun la med screenshots av dette innlegget i anmeldelsen og som en stor del av hva som hjør at Lene ikke er skikket til å fortsette utdannelsen. 

 
Jeg har absolutt ingen problemer med å snakke åpent om sex og kukstørrelse, men at en ansatt i en slik stilling skal blande seg i hvilken kukstørrelse vi foretrekker, det er ikke greit! Altså hun har en jobb å hjøre og den er definitivt ikke å følge med på hvor mange vi knuller eller om fyrene har stor, medium eller liten kuk! Hun gadd ikke engang å komme bort å hilse på meg den dagen jeg var på skolen selv om det er tydelig at hun er en fast følger på sosiale media. 

Pga dårlig oppfølging fra skolen helt fra begynnelsen av skoleåret, henger jeg nå ganske langt bak de andre. Jeg mener likevel at jeg bør få godkjent fravær siden det ikke er min feil at ikke de har klart å informere meg om når skolestarten var. I tillegg stresser jeg litt fordi jeg vil ha ferie og vet alle andre har eksamener nå, så hvordan søker jeg fri i eksamensperioden? Jeg har lyst å reise bort og det med tannpuss og sånt som de har på skolen, det har jeg faktisk holdt på med selv siden jeg var sånn 3 år gammel så en ekstra friuke kan umulig ha noe å si for om jeg består utdannelsen eller ikke. Jeg har aldri hatt et hull i en eneste tann faktisk og bare det sier vel nok om meg til at jeg kanskje bare bør få fullført første året uten å være noe mer tilstede? 
 

Det er masse nye bilder av meg på ninjavip.com !!

 

Og ellers er jeg aktiv på vip-snappen hver dag hvor jeg liker å by på meg selv (vise hud)!  

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


BRUKT UNDERTØY/SOKKER M.M.

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar/bilde)!

 • 05.04.2017 kl.20:47 i FOTO
 • 9 kommentarer


#SENGA

 • 03.04.2017 kl.21:16 i Blogg
 • Én kommentar


TOPPLØST LIV <3


 

Et toppløsbilde i uka er sunt for helsa <3 Helst et om dagen, men jeg er for sløv med å ta bilder selv om jeg stort sett går rundt naken hele tiden! Sjekk ut mine siste bilder her <3

Det er masse nye bilder av meg på ninjavip.com !!

 

Og ellers er jeg aktiv på vip-snappen hver dag hvor jeg liker å by på meg selv (vise hud)!  

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


BRUKT UNDERTØY/SOKKER M.M.

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar/bilde)!


YOLO

Snap 👻 lotteninja

 • 01.04.2017 kl.20:06 i Blogg
 • Én kommentar


Les mer i arkivet » Januar 2018 » Desember 2017 » November 2017


Hei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
frkninja@hotmail.com
 • gratisdesign av Tonjemt