hits

SKÅL

 • 30.04.2016 kl.23:38 i Blogg
 • Én kommentar


VI DRIKK I KVELD

Snap: m0ng0en og lotteninja

 • 30.04.2016 kl.18:38 i Blogg
 • Én kommentar


DU ER IKKE EKTE KONEMATERIALE FØR DU HAR EN STRIPPESTANG I STUA

 


 

SPONSET INNLEGG

Hvem trenger vel et bord i stua når man kan ha en Polestang?

Grunner til å heller ha en stang enn et bord:

- Du blir garantert mer fit! Sjansen for at du tar med deg snop i stua og setter på stangen før du spiser det er mindre enn sjansen for at du ville satt masse snop på et bord (det er god plass på et bord og minimal snopplass på en strippestang).

- Etter noen økter på stangen vil du begynne å se ut som snop, du vil da få mindre behov for å spise snop (penger spart og kroppen klager heller ikke).

- Det ser veldig fancy ut med en strippestang i stua. Folk vil heller dra til deg på nach enn til noen med et bord i stua! (på den måten kan du kjøpe deg venner uten at noen vet at du gjør det).

- Blir du skikkelig flink kan du begynne å jobbe på strippeklubbb!

- Blir du stripper, får du garantert mye følgere på instagram og det betyr jo alt! 

Jeg ser bare fordeler med å ha en strippestang i stua, så jeg har bestemt meg for å flytte stuebordet mitt til kjøkkenet og heller bruke det som stol der når jeg skal lage mat. 

Dette er min første strippestang og den kan kjøpes HER (annonselenke) 

 Få gratis frakt ved bruk av rabattkode "FITFNYTELSE16" (koden er gyldig til 1.mai)

 

Flere bilder av meg på stangen kommer HER

Stangen kommer i tre deler som lett skrues sammen. Den er laget i kraftig metall og med "puter" i hver ende slik at den ikke skal lage merker i gulv og tak. 

Det følger med en instruksjons-DVD, men jeg har ikke sett på den enda. Det er ikke DVD-inngang på MacBookAir..Bestill din Strippestang HER  (annonselenke) og få gratis frakt ved bruk av rabattkode "FITFNYTELSE16" (koden er gyldig til 1.mai)

 

 

 NINJAVIP.COM (for 18+ only!!)

 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!


Å HJELPE MENN MED SEXLIVET ER DET JEG KAN BEST


 

Jeg har aldri hatt en jobb så da liker jeg å føle meg nyttig på andre måter. Selvsikkerheten min er sterkest når det kommer til temaet sex. Jeg har prøvd mye innenfor sex, jeg snakker åpent om det og vil dele erfaringer og tips med andre som kanskje ikke har et så bra sexliv. Det er trist å få høre om hvor lite sex enkelte par har, men da er det fint for meg å kunne hjelpe. Mer om hvordan jeg hjelper og tipsene jeg gir kan du lese i denne avisen som jeg ble intervjuet av nylig. 

  

 

 

 NINJAVIP.COM (for 18+ only!!)

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 • 27.04.2016 kl.17:21 i Blogg
 • 11 kommentarer


STØRRE OG TYKKERE EREKSJON ENN ALDRI FØR

 


 

//SPONSET INNLEGG

Lei av å runke en slapp penis eller plages dama med å suge den hard? Med denne penispumpen vil du bli hardere enn aldri før uansett hva om du er kåt eller ikke. Jeg har selv testet den på en penis samtidig som jeg oppførte meg utrolig usexy bare for å se om han faktisk ble hard av den og ikke av meg. Etter 10-15 sekunder med pumping var den allerede så stor at det ikke gikk å pumpe mer. Den går til 20,5 cm så har du en penis på 20+ så bør du heller vurdere en større pumpe. Penisen jeg pumpet ble større enn den har vært før og mye tykkere så blodårene ble mer synlig og det liker alle jenter og sikkert homofile gutter, ikke vet jeg! 

KJENNER DU NOEN SOM SLITER MED Å BLI HARD/FÅ DEN OPP? TAG DEM HER

 

Bestill din penispumpe HER  (annonselenke) og få gratis frakt ved bruk av rabattkode "FITFNYTELSE16" (koden er gyldig til 1.mai)

Bilder i den gjennomsiktige BH-en kan dere se HER sammen med en matchende truse og noen helt nakne bilder! 

#NÅRDUIKKEGIDDERÅSMINKEDEGSÅDUSERNEDOGLEKERKULMEDCAPS

Her ser dere at penispumpen har målestreker akkurat som et dl-mål bare at den måler lengden på penis i stedet for mengde vann, genialt! 

 

Ved jevnlig bruk av penispumpe vil vevet i penis utvide seg og den vil etterhvert bli lengre og tykkere enn før. Les mer HER (annonselenke)

Den har en analog trykkmåler som gjør det lettere å finne trykket som funker best for akkurat DIN penis! 

For å få fullt utbytte av en penispumpe må man barbere området rundt penis og benytte seg av et glidemiddel for å sørge for at det blir helt tett. Ønsker du å beholde ereksjonen lengst mulig anbefales det å bruke en penisring som settes på etter bruk av penispumpen.

Er du veldig aktiv med pumpingen vil du nok trenge mye glidemiddel og da kan jeg anbefale å kjøpe en liter av dette slik at du ikke blir fri for glid med det første. Det har også fått 5 stjerner btw! (annonselenke) Jeg foretrekker dette glidemiddelet og dette til analsex. (annonselenker) 

Bestill din penispumpe HER  (annonselenke) og få gratis frakt ved bruk av rabattkode "FITFNYTELSE16" (koden er gyldig til 1.mai)

Inkludert i esken:

- PumpWorx Accu-Meter Power Pump
- Penisring
- Glidemiddel
- Rensemiddel

 

  

 

 NINJAVIP.COM (for 18+ only!!)

 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 

 


SKATTEN BØR ØKES MED 5% UAVHENGIG AV INNTEKT


 

Hadde ikke jeg vært så pen som jeg er, hadde jeg ikke hatt muligheten til å oppsøke veterinær. I år har jeg vært hos veterinær 2 ganger og brukt totalt 4000 kr. Siden jeg har et vakkert ytre, gir det meg god nok økonomi til å kunne ta med katten min dit hvis jeg er bekymret for henne. 

Forrige gang jeg var der, begynte jeg å tenke på folk som har dyr og som dessverre er født med et litt uheldig utseende. Hvordan skal de ha råd til å ta med dyrene sine til veterinær? Man må jo betale regningen selv i motsetning til når man legges inn på sykehus. Hvor ofte leser man ikke om mennesker som har kastet kattunger i søpla i en pose for å dø eller andre tragiske hendelser? Disse hendelsene kunne vært unngått om veterinærbesøk var dekket av staten. Mitt forslag er at alle får en skatteøkning på 5% uavhengig av inntekt. På denne måten vil veterinærbesøk bli mulig selv for mennesker som ikke har vært heldig med utseendet og dem som går på NAV. Det bør ikke gå utover dyrene at enkelte ikke har utdannelse eller utseende. Heldigvis for Hvit Ninja er jeg et veldig velskapt menneske og sammen ber vi for at alle dyr som har mindre pene eiere og eiere uten jobb skal få en bedre og friskere fremtid! 

Her ser dere foten til Hvit Ninja etter blodprøvene hun tok hos veterinæren. ♡


Hun er evig takknemlig for at jeg er så pen at jeg har råd til å ta vare på helsen hennes. Alle dyr bør få den behandlingen de trenger uavhengig av om eiere er pene eller ikke. Jeg har ingen utdannelse, så uten mitt perfekte ytre, ville jeg ikke hatt råd til å ta henne til veterinæren. Takk Gud for at jeg er så velskapt! 

Bidra til å ta vare på dyrene og spre budskapet mitt om skatteøkning, det kan redde mange dyreliv! ♡

 

 • 26.04.2016 kl.00:29 i Blogg
 • 15 kommentarer


DAGENS OUTFIT

 • 25.04.2016 kl.21:23 i Blogg
 • Én kommentar


PIZZA PÅ G

 • 25.04.2016 kl.18:12 i Blogg
 • 3 kommentarer


SØNDAGSKJÆRESTE SØKES (SØNDAG = KNULLEDAG)

Jeg er aldri mer kåt enn på søndager og ifølge mine grundige undersøkelser er dette veldig normalt. Undersøkelsene jeg har gjort går på å spørre litt rundt og da valgte jeg å spørre venninner, og ja, egentlig bare venninner. Alle er ekstra kåte på søndager, ifølge min test var det 100% som svarte at søndager er den dagen de er mest kåte og vil ha kos/sex. 

Som dere sikkert vet så har jeg hatt type tidligere, men det gikk jo til helvete siden jeg var utro og en eller annen bitch måtte sladre på meg. Dritt skjer! Søndager er den dagen i uka jeg virkelig savner å ha en kjæreste. Jeg var kanskje ikke så snill mot han forrige, men vi er jo venner nå. Poenget mitt kommer snart, jeg er bare veldig flink til å vase det bort med masse teit skriving. 

JEG SØKER EN SØNDAGSKJÆRESTE! Det vil si en som kan være hos meg på søndager og gi meg kos, ha heftig sex i hele leiligheten min/hans og spise masse junkfood og snop sammen med meg! Kunne du tenkte deg å tatt på deg jobben? Send meg en sms da. Nummeret er 41716306 (29kr pr svar siden jeg er kjendis, men jeg sender såklart sexy bilder)!

KJENNER DU NOEN SOM KAN VÆRE SØNDAGSKJÆRESTEN MIN? TAG DEM HER 

Det er ingen krav til at søndagskjæresten min trenger å være singel, jeg tenner litt ekstra på gutter/menn som har dame! 


Stjålet bildet fra instagrammen til @alexisren

 

Er du på utkikk etter dame? Det kan være bedre å satse på denne, da slipper du klamydia og all annen faenskap som følger med et forhold! 

 

 

 NINJAVIP.COM (for 18+ only!!)

 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 

 • 24.04.2016 kl.15:33 i Blogg
 • 10 kommentarer


Sexy rumpe? Ja hvis du bruker Brazfit så ?


Skrevet av Vargas12.com

Om du er tynn eller tykk, smal eller bred, høy eller liten ? hvordan du føler deg betyr aller mest. Hva andre mener om deg, who cares? Du er sikkert bra nok uansett, men her kan du få et bra tips som får deg til å føle deg vell.

(Dette innlegget inneholder reklame)

Sjekk ut treningsklærne hos Norges mest spennende nettbutikk.

Du vil bli overrasket over flere ting. Kvalitet, pris, leveringstid og gratis frakt er noen. Hvordan disse tightsene sitter over rumpa er enda litt mer viktig for noen, spesielt om du vil føle deg sexy på trening. Brazfit.no er nemlig Norge nye nettbutikk som leverer treningsantrekk for kravstore jenter og kvinner. Om kort tid vil også tilbudet til gutter og menn over hele landet være en realitet.

Å være sexy er ikke en selvfølge, men en tilstand for hver enkelt.

Om du ser for deg de frodige kvinnene i Brasil, de som duver på stranda i minimale truser og enda mindre bikini-topper. Disse kvinnene er kanskje de vakreste i verden og de kler seg deretter. Du kan lett forandre på ditt utseende med riktig antrekk. Om ikke på stranda i Brasil, så i hvert fall på treningsenteret eller på tur i skogen, på jobb eller på ferie.

67332_Brazfit_Brazfit__Energy___Power_Series_Banan_1 Foto: Copyright Brazfit.no

I jungelen av nettbutikker, det være seg norske eller utenlandske så er det kjøpers marked. Du finner gode tilbud overalt. Svak krone gjør at du bør styre unna de utenlandske og handle i Norge ? hos norske leverandører. Handler du dine klær hos Brazfit, blir disse sendt fra Kolltveit, noen mil utenfor Bergen.

Velger du en annen leverandør, vær obs på hvor klærne sendes fra. Du kan risikere å måtte betale en liten formue i toll og avgifter, om nettsiden leverer klærne fra andre land. Dette er ikke alle like flinke til å opplyse om på sine nettsider. Det kan bli en dyrebar erfaring.

Handler du hos Brazfit.no får du følgende:

 • Konkurransedyktige priser
 • Fri frakt ? uansett pris
 • Fantastiske Tightser du garantert føler deg sexy i
 • Førsteklasses kvalitet
 • Snøring i livet på de fleste tightser
 • Perfekt passform, også for de frodige
 • Knallgode tilbud hver eneste uke

Å føle seg vell er viktig uansett setting man er i, og for noen er det faktisk en helt egen motivasjon i å investere i nytt treningstøy eller kanskje nye treningssko. Selvsagt skal man ikke renne ned nettbutikkene bare fordi det er fantastisk gode tilbud. Men noen ganger bør man unne seg noe fint man kan trives i. Rett og slett fordi man fortjener det.

Og du bør følge med på Brazfits nyhetsbrev, samt følge nettbutikken på Instagram og Facebook.

Har du spørsmål knyttet til denne spennende nettsiden vil vi svare på alle henvendelser. Makter vi ikke å svare, vil vi viderebringe dette til innehaver av nettbutikken. Som du sikker allerede har gjettet ? er hun fra Rio i Brasil.

Gjør din neste netthandel hos Brazfit du også! Din nye favorittbutikk på nett.

Innlegget er skrevet av Vargas12.com - jeg delte det videre fordi jeg nettopp oppdaget disse tightsene og gleder meg til å få min i posten! Jeg har bestilt denne:

 
 

 

 


VERDENS MEST SOLGTE SEXLEKETØY FOR MENN - NÅ 25% SALG OG FRI FRAKT MED RABATTKODE


//SPONSET INNLEGG

Siden jeg ikke har en penis selv, fikk jeg leid inn en leken fyr til å teste denne Fleshlighten. Han var overrasket over hvor ekte det kjentes ut, akkurat som en vagina (bruker disse kleine ordene "penis" og "vagina" for å ikke få klager fra blogg.no eller lettskremte tenåringer). 

Bruk rabattkode "FITNYTELSE16" for å få gratis frakt (koden er gyldig til 1. mai)

i tillegg er den akkurat nå er på 25% salg! 

KLIKK HER OG TAG NOEN SOM LETT HADDE GLIDD INN I DENNE

Jeg var selvfølgelig tilstede under testingen for å se hvordan det fungerte, veldig spennende! Dere kan se en demo-video av den HER. (annonselenke)

Det er ikke uten grunn at Fleshlight er det mest solgte sexleketøyet for menn i verden - det fungerer faktisk utrolig bra! 

I tillegg kan du være sikker på at Fleshlighten ikke blir å være utro og at den heller ikke blir å gi deg Klamydia. 

Jeg deler sexleketøy med venner, men da vasker vi dem godt først, det er jo ikke noe drøyere enn å dele sexpartner!Det følger med glidemiddel, men jeg anbefaler å kjøpe ekstra siden du blir å bruke opp denne pakken veldig fort. En god anbefaling er Fleshlube Ice HER eller Fleshlube Fire HER. (annonselenker) 

Til å rengjøre Fleshlighten vil jeg anbefale Fleshlight Wash Rensemiddel HER. Man skal alltid rengjøre sexleketøy etter bruk, veldig viktig! Fleshlighten er dekket av et pulver som gjør at Fleshlighten føles realistisk og myk i bruk, dette kan etterhvert slites litt bort og det anbefales da å bruke Fleshlight Renewing Powder for å holde den god som ny! (annonselenker) 
 

Bruk rabattkode "FITNYTELSE16" for å få gratis frakt (koden er gyldig til 1. mai)

i tillegg er den akkurat nå er på 25% salg! 

KLIKK PÅ BILDET UNDER FOR Å BESTILLE ELLER SE DEMONSTRASJONSFILMEN

 


Screenshot fra nytelse.no

 

 

 NINJAVIP.COM (for 18+ only!!)

 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!


MAT


DAGENS OUTFIT

 • 21.04.2016 kl.15:20 i Blogg
 • Én kommentar


DON`T DRINK AND DRIVE, JUST SMOKE AND FLY #420


 

Amsterdam har lenge vært drømmen min, planen var å reise dit med venner og oppleve høy sex, jeg har nemlig hørt at å være fjern hjør orgasmen 10 ganger bedre! Idag fikk jeg vite at turister ikke lengre har lov til å røyke Weed i Amsterdam, så det var en stor nedtur for meg på denne dagen hvor alle egentlig skulle hatt en stor opptur! 

Jeg var så heldig å møte på en junkie fra Sortland da jeg satt å tok meg et blås nå nettopp som fortalte meg at weed er lovlig for alle i Praha, så dit skal jeg. Dessverre har jeg ingen venner som liker å ta seg en rev, så her sitter jeg delvis fortvilt igjen. Nå søker jeg etter nye venner/high-in-the-sky-bed-fuck-friends! 

Kjenner du en junkie? Tag han/henne her! <3 Photo: m0ng0en


 

 

 NINJAVIP.COM (for 18+ only!!)

 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 • 20.04.2016 kl.22:23 i Blogg
 • 8 kommentarer


HUNKS SØKES TIL PHOTOSHOOTS


 

Siden jeg er singel, har jeg ingen faste hunks eller kjekkaser å ta bilder sammen med. Jeg planlegger å ta masse "sexybilder" fremover med litt mindre klær enn på bildet under og søker derfor etter noen som kan egne seg. Det er ingen krav til utseende siden jeg bare legger meg på toppen hvis han evt ikke har noen abs å vise frem. Har han abs eller en sexy mannerumpe så er det selvfølgelig også veldig akseptert! 

 

VET DU OM NOEN SOM KUNNE PASSET TIL OPPDRAGET? TAG DEM HER
Foto: @haakonmorch
 

 

 NINJAVIP.COM (for 18+ only!!)

 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 • 20.04.2016 kl.18:19 i Blogg
 • 5 kommentarer


#BUKSEREGEL NR1

 • 20.04.2016 kl.01:19 i Blogg
 • 2 kommentarer


LIKE A FAT KID DOWN THE HILL... THAT`S HOW I ROLL

 

 • 19.04.2016 kl.20:34 i Blogg
 • Én kommentar


RUMPEFILMEN SOM HAVNET PÅ INSTAGRAM


 

Jeg vet ikke hvor mange av leserne mine som følger m0ng0en på instagram, men hun har altså fått filmet meg i mitt rette element med fingrene opp i ræva.. Se HER! 

 

 NINJAVIP.COM (for 18+ only!!)

 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 • 18.04.2016 kl.19:29 i Blogg
 • 4 kommentarer


MYE HAR SKJEDD, MEN LITE VET VEL DERE . . .

Dere fortjener egentlig en unnskylding for alt jeg har lovt å skrive om og poste bilder av de siste månedene og som aldri har skjedd, men jeg liker ikke å si unnskyld. 

Jeg har som dere kanskje vet ikke alltid like mye energi. I det siste har jeg hatt MYE som har skjedd og jeg har ikke rukket halvparten av tingene jeg skulle ha fått hjort. Alle innleggene jeg har planlagt å skrive har bare blitt avglemt i alt kaoset av soving, trening, stress og sex. Jeg har reist en del i det siste, reising er slitsomt. Jeg bruker ofte 2-3 dager på å få opp energinivået mitt til sånn 60% igjen etter en flytur etterfulgt av en busstur og t-bane/tog. 

Jeg har vært i Oslo, Stockholm og Tromsø uten å fått lagt ut noen bildebevis på det, men jeg skal gjøre det. Trikset mitt er ofte å poste bildene 2 uker senere og late som jeg er der når jeg poster innleggene mine. Ikke alle bloggere har energi til å leve livet samtidig som bloggen skal oppdateres 3 ganger daglig og jeg får ikke til å oppdatere 1 gang daglig engang. Prøver å poste et bilde litt nå og da for å vise at jeg fortsatt lever. Til manges store fortvilelse og noens glede vil jeg nok leve enda noen år. I helgen planlegger jeg og m0ng0en å leve skikkelig, vi skal altså drikke oss dritings og dokumentere helgen på snapchat!

Add: m0ng0en & lotteninja

Jeg har vært i Drammen og fått Restylane igjen for en uke siden, jeg er som alltid veldig fornøyd! Har faktisk tenkt til å blogge om dette også. Bildene er allerede tatt, så alt som mangler er at jeg tar meg sammen, svelger noen energipiller og skriver det jeg har planlagt!

Disse 3 bildene er faktisk tatt idag, helt utrolig at jeg både fikk tatt bilder og postet dem på en dag, det er ikke ofte. Og ja, jeg har en Gulukelele på veggen som jeg sikkert blir å legge ut en musikkvideo med på Youtube snart, jeg har hørt jeg er flink til å synge nemlig. 

Hvit Ninja har det fint, men hun er kanskje syk. Hun har hatt en flekk på halsen en stund hvor hun har manglet hår. Flekken er blitt større nå, så jeg skal til veterinæren igjen i morgen for å finne ut om hun trenger noe medisin for å bli frisk. Følg henne hjerne på instagram @hvit_ninja

 

 NINJAVIP.COM (for 18+ only!!)

 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!


80% AV PROTEINENE ER I EGGESKALLET


 

Du har kanskje lest at plomme er usunt og at eggehvite inneholder mest proteiner, men hva vet du egentlig om skallet på egget og er eggeplomme usunt?

Eggeplomme bør du ikke kaste i søpla, den inneholder masse vitaminer og en del fett. Du trenger fett for å forbrenne fett så eggeplommer er kanskje det siste du bør kaste i søpla. Eggehviter inneholder masse proteiner og lite fett, men mesteparten av proteinene finner du faktisk i eggeskallet. Dette virker kanskje rart for mange, men det er like logisk som at skallet på frukten ofte er den sunneste delen på frukten. Eggeskallet er hardt fordi det er laget av nesten bare proteiner for å kunne beskytte plommen og eggehviten. Du kan sammenligne det med en yoghurt med lite protein og mye protein. Yoghurt med lite protein er mer flytende enn en med mye protein. Fra nå av er det bare å begynne å spise eggeskall! Jeg spiser 6 skall om dagen, trener når jeg føler for det og har masse muskler i rumpa! Jeg har også fått høre mye på snap i det siste at jeg har så mye muskler og da særlig i armer og skuldre, dette er nok mye pga eggeskall siden jeg begynte å spise det for bare 2 mnd siden. 

 

Oppskrift på proteinrike bananpletter med eggeskall

Du trenger:

- bananer

- havregryn

- mager kesam

- suketter/annet søtningsmiddel

- proteinpulver (jeg bruker med sjokoladesmak)

- egg

 

Med mengdene jeg brukte ble det 20 stk ganske store bananpletter. Jeg ville halvert oppskriften evt fjerdedelt den!

Finn frem noe å lage det i, jeg brukte dette.

Så brukte jeg 5 bananer og en halv boks mager kesam.Deretter tok jeg 4 toppede skjeer proteinpulver.

Jeg brukte 4 eggeplommer, 12 eggehviter og 7 eggeskall!

Jeg brukte en stavmikser til slutt for å blande alt og du merker faktisk ikke noe til eggeskallene når de er godt mikset, jenialt!

Så tok jeg ca 10 suketter i en skål vann og satte den i mikroen for å smelte sukettene.Deretter helte jeg de smeltede sukettene i bollen sammen med nok havregryn til at det skulle bli som en vaffelrøre. Jeg lot den stå å tykne litt på benken før jeg fordelte røren i små klumper på et bakebrett.

Jeg trykte alle klumpene så flate som mulig (ca 1 cm høye) og satte dem i ovnen på 225 grader i ca 15 minutter til de så slik ut.

Deretter kan man jo velge om man skal ta hensyn til eventuelle allergier å droppe sjokoladepålegg, jeg valgte å drite i det og tok som vanlig noen store skjeer "ukjent" sjokoladepålegg på mine.

Del hjerne oppskriften videre eller kom med tilbakemeldinger! =)

 

 NINJAVIP.COM (for 18+ only!!)

 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!


NU SKAL KNULLAST

Ny by, ny kuk og en heftig penispumpe! Mer detaljer kommer ;) Nu skal knullast!

 • 15.04.2016 kl.22:30 i Blogg
 • 13 kommentarer


VI HAR FARGET HÅRET ROSA... IGJEN!


 

Rosa hår er aldri feil og så er det jo yndlingsfargen min. Det er egentlig hemmelig at det er yndlingsfargen min, men nå vet dere det! 

Jeg måtte låne noen rare klær av m0ng0en slik at ikke den nye tightsen min skulle bli ødelagt (den jeg hadde på snapchat igår).

Her ser dere hvor forferdelig håret hennes så ut før jeg farget det.. Helt jævlig altså, men den tiden er over nå (den varte bare i en uke). 

Følg henne på snapchat hvor hun legger ut masse stygge bilder av meg, add m0ng0en! 

Slik så det ut da jeg var ferdig med å fordele fargen i hele håret hennes!

!

Og så kjøpte jeg og @frkbjorkmo blomster til henne siden hun er så fin <3

Jeg dro hjem før hun fikk skylt ut fargen så dere får finne ut på snapchat hvordan håret ble, mulig jeg poster noen etterbilder i morgen før jeg reiser bort igjen..

 

 NINJAVIP.COM (for 18+ only!!)

 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 • 14.04.2016 kl.20:24 i Blogg
 • 3 kommentarer


SISTE DAG I OSLO

Snap: lotteninja

 • 13.04.2016 kl.12:44 i Blogg
 • 3 kommentarer


JEG STARTET KLAMYDIAEPIDEMIEN I NORGE


 

Antall positive klamydiatester har økt mye den siste tiden og jeg vet svaret på hvorfor. Det er ingen hemmelighet at jeg reiser mye rundt i Norge og utlandet (treffer mye norske folk der og) og sprer bena litt oftere enn gjennomsnittlige jenter. Jeg bruker aldri å informere noen om at jeg har klamydia, jeg tenker det er litt som forkjølelse eller hodepine.. Det smitter og så må man få medisin for det. Jeg fikk medisin for rundt en mnd siden, men så brukte jeg den ikke slik det sto på pakningsvedlegget (jeg leser ikke sånt). Jeg tok en pille samme dag som jeg var hos legen og så skulle det egentlig gå sånn en uke/to uker før jeg kunne ha sex igjen + at jeg skulle tatt alle pillene i esken før kuren var fullført. Kåt som jeg ofte blir, hadde jeg sex 2 timer senere og fortsatte i kjent stil nedover kysten fra Nordnorge og mot Oslo. Jeg var også innom Sverige hvor jeg møtte på litt norsker, flotte fyrer som spanderte masse drinker på meg! Jeg har bestemt meg for å gjøre et tiltak for å stoppe spredningen av klamydia. I morgen skal jeg til legen å få tak i nye piller og så skal jeg være isolert hjemme i en/to uker til kuren er over før jeg logger inn på en dating-app igjen! Er du usikker på om du har klamydia? Da bør du sjekke deg!

TAG NOEN SOM BØR SJEKKE SEG HER OG BIRDA TIL Å STANSE KLAMYDIAEPIDEMIEN 


Foto: nordlending som også bør sjekke seg

                          

 NINJAVIP.COM (for 18+ only!!)

 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 • 12.04.2016 kl.16:18 i Blogg
 • 14 kommentarer


OSLO, BITCHES!


Nå landet jeg nettopp i Oslo! Stockholm var bra og det kommer såklart noen bilder. Jeg har bare sovet litt for mye til å få blogget noe.

 

 NINJAVIP.COM (for 18+ only!!)

 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!


PUSSY UPDATE 


PUSSY UPDATE


 

@hvit_ninja har det fint, hun har faktisk fått seg en helt ny pappeske og samboer! Jeg har flyttet ut og en ny fyr er flyttet inn og har overtatt både leiligheten og katten min.. Litt rart, men alle er fornøyde. Jeg skal å besøke henne når jeg er tilbake i Norge og gleder meg allerede masse til å se henne! 

Siden en ny fyr skulle flytte inn, måtte jeg rydde hele leiligheten og vaske (jeg fikk mye hjelp)! Det ble til slutt helt skinnende rent og jeg fant masse nye klær jeg har kjøpt som enda ikke er pakket ut av posene. Gøy å rydde! 

Litt proffere bilder av pusen finner dere på instagram @hvit_ninja. Min instagram @fitfager er igjen slettet pga rapporteringer og jeg håper jeg får den tilbake snart. Det er utrolig kjedelig at folk er så misunnelige på livet mitt at de ikke heller bruker tiden på å rive meg ned enn å prøve å få til noe med sitt eget liv..
 

 

 NINJAVIP.COM (for 18+ only!!)

 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 • 09.04.2016 kl.20:46 i Blogg
 • Én kommentar


MINT

 • 08.04.2016 kl.13:10 i Blogg
 • 2 kommentarer


HOTELLIVET


 

Jeg er som vanlig ute å reiser litt og her ser dere hvordan rommet vårt ser ut! Rakk ikke så mye mer idag siden jeg måtte bruke tiden på å spise mat jeg ikke tåler slik at jeg blir sengeliggende i morgen når jeg egentlig skal være fotograf.. 

Jeg ble forresten deaktivert fra instagram igjen (under 2 uker siden sist) og jeg trenger DIN hjelp for å få den tilbake igjen. Klikk HER og skriv at @fitfager bør få komme tilbake på instagram, da blir jeg veldig glad. Husk også å skrive at jeg er dritkul/en ekte person! <3  

 

 

 NINJAVIP.COM (for 18+ only!!)

 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 • 07.04.2016 kl.21:59 i Blogg
 • 10 kommentarer


FOTOOPPDRAG I UTLANDET

Jeg skal faktisk til utlandet for et fotooppdrag og denne gangen skal jeg være bak kamera! Har alltid drømt om å få være fotograf i noe stort og nå går drømmen i oppfyllelse! Resten er topphemmelig inntil videre ;)

Snap: lotteninja
 • 07.04.2016 kl.10:31 i Blogg
 • Én kommentar


Les mer i arkivet » Januar 2018 » Desember 2017 » November 2017


Hei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
frkninja@hotmail.com
 • gratisdesign av Tonjemt