hits

IDAG ER SJANSEN MIN TIL Å FRI TIL NOEN


 

29. februar kommer bare hvert 4. år og det er den eneste datoen en kvinne kan fri på. Det stresser meg skikkelig at jeg ikke har noen kjæreste idag for da har jeg liksom ikke et lett valg med hvem jeg skal fri til. Samtidig er det 4 år til neste gang, så jeg blir helt nødt til å fri til noen idag. Hvem som helst! Jeg vil bli gift og dette er sjansen min. 

Hvem synes du jeg skal fri til? Tag han/henne her (jeg er bifil)

Juliegoat har lagt ut et par bilder til fra denne dagen her
 

Flere bilder på instagram @fitfager  

 

 

NINJAVIP - litt mer private bilder <3   SNAPCHAT: LOTTENINJA


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 • 29.02.2016 kl.17:36 i Blogg
 • 4 kommentarer


BABYEN MIN VIL IKKE HA SJOKOLADE LENGRE, HVA GJØR JEG NÅ?


 

Babyen min er 2 og et halvt år gammel og har tidligere vært veldig glad i både havregrøt og sjokoladehjerter, men nå vil hun ikke spise maten jeg gir henne. Det eneste hun vil ha er havregrøt og jeg har hørt at korn og sånt ikke er så bra for henne så jeg prøver å gi henne noe annet. Hvem liker ikke sjokoladepålegg liksom og når ble hun så prippen og begynte å rynke på nesa til ting hun ikke vil ha? Har dere noen tips for å få babyer til å spise mat som er bra for dem, men som de ikke liker?

Kom hjem fra Bibelskole igår så har ikke orket å kle på meg noe mindre klær enda, var ganske chill å gå i ullundertøy og koseklær!

Her ser dere det tilfredse blikket hennes slik hun brukte å se ut før når hun fikk noe godt å spise..

Nå ser hun bare slik på skjeen uten å røre den.Hun har lagt ut noe på instagram om at hun er på diett osv, så jeg lurer på om hun kanskje er begynt å telle kalorier.. Se HER!

 

Flere bilder på instagram @fitfager  

 

 

NINJAVIP - litt mer private bilder <3   SNAPCHAT: LOTTENINJA


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!


SPREDTE BEN OG DE 10 BUD

Etter ett døgn på bibelskole med Kåre Eilert sammen med Juliegoat har vi nå lært de 10 bud og jeg skal nå prøve å lære dem videre:

1. Du kan aldri spre bena for mye på et døgn.

2. Har du først spredt bena er det ingen grunn til å stoppe det.

3. Det nytter ikke å spre bena med klær på.

4. Du skal aldri synde.

5. Hvis du først skal synde, gjør det naken.

6. Du skal aldri ha mer enn 10 kjærester på en uke.

7. Du skal ikke alltid fortelle sannheten, den kan såre. 

8. Et tyveri er lov sålenge du kommer unna med det.

9. Utroskap er sunt hvis det ikke kommer frem.

10. Du skal aldri ha andre guder enn Kåre Eilert.  

Flere bilder på instagram @fitfager  

 

 

NINJAVIP - litt mer private bilder <3   SNAPCHAT: LOTTENINJA


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 • 27.02.2016 kl.17:09 i Blogg
 • 4 kommentarer


BIBELSKOLE MED KÅRE EILERT


 

Jeg skal på en slags skole/kurs nå i helgen og jeg er litt nervøs. For det første så kreves det at alle har med bibelen og jeg aner ikke hvor de selger den. For det andre skal vi lese høyt og diskutere fra bibelen osv. Kan hende bibelen skrives med stor B siden det er nevnet på den eventyrboken, ikke vet jeg. Uansett jeg er veldig positivt innstilt til helgens event og håper det er greit å ta seg litt vin innimellom. Gud gjorde jo vann om til vin så da har det ihvertfall noe med bibelen å gjøre. Vi skal også diskutere jomfrufødsel og det passer meg kjempefint siden jeg har en venninne som ble gravid uten å ha pult! Det som skjedde med henne var at hun begynte å trene og plutselig etter hun hadde gått ned et par kilo så var hun gravid. Barnet ble født og jeg må innrømme at han er vakrere enn alle bilder jeg har sett av Jesus, Jomfru Maria`s sønn. 

Kåre Eilert som skal holde selve kurset/bibelskolen er en skikkelig kjekkas, men det er så absolutt ikke derfor jeg skal dit altså. Jeg meldte meg på fordi jeg personlig synes det er viktig å få opp øynene for ting som tidligere ikke har betydd en dritt for deg og se hvorfor slike kjekkaser som Kåre Eilert er så interessert i å undervise om det! Jeg gleder meg litt faktisk og håper ikke det kommer så alt for mange. Sist jeg sjekket var vi 6 påmeldte, så jeg satser på å få ekstra god kontakt med Kåre Eilert i pausene og at jeg kan sitte nærmest mulig han når vi skal lese og sånt. Kåre Eilert er litt under 1.80 høy. Han har rødt skjegg og fregner. Ølmagen hans er dritsexy og rund. Dialekten er litt rar, men det er bare å be han ta meg bakfra å holde kjeft hvis jeg er så heldig å få han med meg til sengs etter Bibellesningen! Tok bare masse random bilder for å vise dere hvor fornøyd jeg er med det nye objektivet mitt som jeg forresten skal blogge om etter bibelskolen! Ha en strålende helg alle elskede, ikke elskede og mindre likte <3

Det kommer sikkert litt fra bibelskolen på snapchat: lotteninja

 

Flere bilder på instagram @fitfager  

 

 

NINJAVIP - litt mer private bilder <3   SNAPCHAT: LOTTENINJA


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 • 26.02.2016 kl.05:06 i Blogg
 • 8 kommentarer


NÅ FORTJENER JEG Å BLI VOLDTATT


 

Det er slik at man legger opp til det selv når man poster nakne bilder på nett. Det gir folk rettigheten til å voldta deg eller true deg om de vil det, for du er jo naken og har bedt om det. Du har lagt "lagt huet for høgg" som enkelte valgte å skrive da jeg mente det var alvorlig galt å komme med denne trusselen

Nei, det er ikke slik at det er greit å skrive slikt og Nei, man ber ikke om det fordi man er naken på nett. Går en hore naken på Karl Johan så fortjener hun ikke å bli voldtatt på lik linje som om en jente går hjem fra byen en kveld. Uansett hvordan folk velger å fremstille seg selv, så gir ikke det noen rettigheten til å voldta dem og det blir for drøyt å si at de la opp til det selv fordi de gikk alene i miniskjørt klokken 4 på natten! 

Det er mange ting som er tragisk i slike saker. I denne saken synes jeg faktisk det er enda mer tragisk med alle som kommenterer "popcorn" enn det er at en mann kan skrive noe slikt til meg og synes det er greit. Hvordan klarer dere å se underholdningsverdi i noe som er så alvorlig? Hadde saken handlet om noen dere hadde likt litt bedre enn de fleste av dere liker meg så hadde dere neppe kommet med slike kommentarer. Hadde det vært en tilfeldig jente på gata så hadde dere kanskje heller ikke gjort det. Hvorfor er det slik at det er underholdende å se at folk dere ikke liker blir truet? Jeg har jo aldri gjort dere noe, så om det hadde gledet dere om jeg faktisk ble voldtatt så er dere kanskje like syke i hodet som fyren som skrev det. 

Flere bilder i denne gaveinnpakningen finner du her

Mange mener at jeg om 10 år blir å se tilbake på alle mine nakne og lettkledde bilder på nett og skjemmes, men jeg vet allerede idag at jeg ville skjemtes mye mer om jeg hadde sett tilbake på kommentarene på facebook om 10 år og sett at jeg støttet voldtekt bare fordi det var trusler imot et menneske jeg ikke kunne fordra. Dere har noe alvorlig feil i hodet og jeg ville bekymret meg mer fore deres egen fremtid om jeg var dere enn å bruke all tiden på å fortelle meg hvor mye jeg ødelegger livet mitt. Jeg har full kontroll på hva jeg poster på nett av bilder og meninger, har dere? 

 

 

Flere bilder på instagram @fitfager  

 

 

NINJAVIP - litt mer private bilder <3   SNAPCHAT: LOTTENINJA


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 • 25.02.2016 kl.22:14 i Blogg
 • 13 kommentarer


EKSTREMT SYKE MENINGER, BURDE KANSKJE HETE "OSS UTEN GJERNE"


 

Nå har alle admins blitt samlet til et alvorlig møte angående denne saken. Det er jo helt hysterisk teit at en screenshot blir slått hardere ned på enn en voldtekstrussel så jeg vet ikke hvor tungt jeg burde ta denne utkastelsen. Kanskje jeg bare kaster meg ut selv når dagen og diskusjonen er over! 

Og vips, der var jeg kastet ut.. Så trist, hvor skal jeg nå diskutere viktige temaer? Hmm, kanskje med meg selv på snapchat?
 

 • 25.02.2016 kl.15:58 i Blogg
 • 13 kommentarer


VOLDTEKTSTRUSLER I GRUPPER PÅ FACEBOOK


 

Jeg velger å poste dette med fullt navn siden det er såppass alvorlig og jeg ikke ser noen grunn til å skåne faenskapet. Det første jeg tenkte var såklart å kontakte politiet, men så kom jeg på at de var inkompetente og valgte å heller poste det her siden jeg har noen 10-talls tusen følgere på snapchat som får det med seg etterpå. 

 I den første kommentaren står det "Du er fantastisk, Trond!". Kommentaren er fra en eldre mann som alltid hakker på utseendet mitt og skriver stygge ting om meg og til meg. 
 

Det første jeg tenkte var at denne fyren ikke har gjort særlig mye research på meg hvis han tror han kan komme hjem til meg og voldta meg. For det første så bor jeg ikke hjemme pga tidligere voldssak og rare menn som stalker meg utenfor vinduet. Og for det andre så hadde jeg nok banket livsjiten ut av han her, noe han sikkert heller ikke har gjort så mye research på. Før jeg startet bloggen var kampsport min lidenskap og det har ikke gått over selv om det ikke er mye av det på nett. Jeg tok 2. Dan sort belte i Taekwon-do (en kampkunst) i 2011 og valgte å holde meg på den graden siden jeg liker å konkurrere i Norge. På så mange år får man perfeksjonert ting ganske bra og sparkene er ikke blitt noe dårligere. Jeg ville aldri skadet noen med vilje bortsett fra for ekspempel i en voldtekssituasjon eller annan situasjon hvor noen tar på meg mot min vilje. Skal det være nærkontakt så skal jeg ta intativet og det gjelder utpå byen også. Ikke ta meg på rompa før jeg har gidd klarsignal i form av å kysse deg eller tatt på deg først, da kan det fort hende du får deg en over kjeften og det er ikke en trussel, bare et godt tips! Sjekk meg ut på film HER

 

Så fikk jeg en anonym greie på sms-tjenesten min idag:Sånn delvis creepy den og!

 

Flere bilder på instagram @fitfager  

 

 

NINJAVIP - litt mer private bilder <3   SNAPCHAT: LOTTENINJA


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 • 25.02.2016 kl.14:51 i Blogg
 • 32 kommentarer


SPRIT OPP SEXLIVET MED NY DÅSEPYNT ELLER HØNE PÅ STAKEN

 


//SPONSET INNLEGG

 

Ingenting kommer til å gjøre sexlivet mer dyrisk enn en truse som får deg til å se ut som du kommer rett fra dyrehagen! Min favoritt er Flamingotrusen, men en pingvin kan nok også få fart på sexlivet hvis du bare kommer vaggende inn på soverommet i perfekt timing!

Kjenner du noen som sikkert har lyst på en slik truse til seg selv eller sexpartneren? Tag dem her!

Pingvinen får du kjøpt HER og Flamingoen får du kjøpt HER (annonselenker) 

Det er egentlig for menn, men jeg er sikker på at jeg også kunne ha sjarmert et par til sengs med disse dyriske trusene! De koster bare 69kr stk og er egner seg perfekt som gave til kompiser eller som kostyme på fest. 

 

Ønsker du å kjøpe noe fint til dama/elskerinna eller bestevenninen din? Da er denne midt i blinken! (annonselenke)

Womanizer Pro (annonselenke) er lett å bruke siden den har en av/på-knapp, en knapp for å skru opp styrken og en for å skru ned.Den er laget for å bruke på klitten og kunne gi multiorgasmer siden den ikke gjør deg like øm som hvis du bruker en vanlig vibrator. Jeg vil beskrive det som lufttrykk som gir vibrasjoner på klitten og jeg kommer HVER gang! Den har finnes i flere farger HER (annonselenke) og du får 20% rabatt hvis du bruker koden: FITFAGERW20

 

 

Flere bilder på instagram @fitfager  

 

 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!


DEN SOM IKKE HAR GJEMT SEG NÅ, DEN FÅR STÅ !Det blir vel rundt 10 000+ nakne mennesker i Oslo og jeg er en av dem! Jeg håper dette er et lovlig arrangement slik at jeg slipper å få bot for blotting igjen, det er sure penger..!
 

 • 24.02.2016 kl.15:01 i Blogg
 • 2 kommentarer


EVER WONDERED WHAT THIS EMOJI LOOKS LIKE FROM BEHIND?


 

This is my most used emoji because it describes my feelings perfectly in all situations! But have you ever wondered why she only has one hand? Or where the other hand is hidden?

 

Click HERE to see what I think this emoji does with her hidden hand! 

 

 

 

 

 

 

 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 

 • 23.02.2016 kl.19:49 i Blogg
 • Én kommentar


TATT HARDT PÅ SENGEN AV NOEN ANDRES KJÆRESTE


 

Tatt på sengen, tatt på badet, tatt på kjøkkenbenken, tatt i sofaen og da jeg skulle snike meg ut før dama hans kom hjem... Ble jeg faen meg tatt hardt i håret av henne også i gangen før jeg ble smekket i trynet og kastet ut i bare undertøyet med Bh-en i handa! Hva faen gir henne rett til å ta tak i meg på den måten? Det var ikke akkurat slik at hun var involvert i det vi gjorde og hadde hun vært på jobb så lenge hun skulle, ville hun aldri merket at jeg hadde vært der! 

Utroskap er helt greit og vi hadde ikke tenkt å la henne få vite om det. Jeg møtte han på Tinder og synes det er litt ekstra spennende med dem som har dame. Nå er jeg bare irritert på han fordi han er lei seg og kjefter på meg og mener at "vi" gjorde noe galt. Det var hans dame, jeg er singel og kan gjøre som jeg vil. Bare fordi han går rundt å føler han har vært utro, så trenger ikke jeg å gjøre det! Vi møttes en gang og jeg har ikke tenkt å gjøre det igjen, han var latterlig kjedelig selv om vi gjorde det 5 ganger på 3 timer. Noen har bare ikke forbedringspotensiale og jeg gidder ihvertfall ikke å bry meg om dramaet til han og dama siden han ikke var god i senga engang! 

Jeg vet ikke navnet hans, men om noen vet hvem han er så tag han her og skriv at det er hans feil, ikke min! 

Vi har skrevet og avtalt å møtes på sms-tjenesten min hvor jeg ikke får opp nummeret han eller navnet så det er litt anonymt og vanskelig å finne ut hva han heter. Nummeret mitt er 41716306 og det koster 29 kr å motta svar eller bilder fra meg. 


 

Hvis man ikke har guts nok til å være utro, så bør man kanskje heller holde seg til et dødekjeldig liv sammen med den drittkjedelige dama man har, eller? Det er sikkert mange som faktisk dør av kjedsomhet fordi de tilbringer hele livet sammen med samme uinteressante menneske.. Ikke noe for meg! 

 

 

Kjenner du noen trenger en orgasme eller 20? Tag dem her

KJØP WOMANIZER PRO HER OG FÅ 20% RABATT MED KODE: FITFAGERW20

 

Flere bilder på instagram @fitfager  

 

 

NINJAVIP - litt mer private bilder <3   SNAPCHAT: LOTTENINJA


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 • 22.02.2016 kl.14:38 i Blogg
 • 63 kommentarer


VIDEOBLOGG OM SEXTIPS OG TANNING-TIPS


 

Jeg la ut på snapchat at jeg bruker betakaroten for å holde meg brun på vinteren og at jeg føler meg litt blek for tiden. Kort tid etterpå fikk jeg et tips som vil gi meg en enda mer intens og brun farge og derfor valgte jeg såklart å teste dette på videoblogg. Tipset gikk ut på at jeg skal svelge en flaske foundation en gang i måneden og helst en veldig mørk en. Det var ikke så lett å finne en mørk en, så jeg tenker Norge har tilpasset sminkesalget veldig dårlig til mørkhudede jenter. Jeg fant til slutt en ganske mørk, men den hadde ikke funket hvis huden min var svart. Uansett, her er filmen og litt mere info om hvordan dette skal funke eller les tipset detaljert HER

Se filmen jeg lagde som førte til at jeg fikk tipset HER

 

(annonse) Ønsker du å kjøpe Womanizer pro og få 20% rabatt? Klikk HER og bruk kode: FITFAGERW20


BEDRE ENN SEX?


//SPONSET INNLEGG

 

Du er det deiligste jeg vet om, jeg forguder deg og ville ofret hva som helst for å kunne tilbringe livet mitt med deg, min kjære Nutella! ♡

Måtte jeg valgt enten Nutella eller sex så tror jeg ikke jeg hadde klart å valgt. Det blir litt det samme som å si til noen at de må velge det ene barnet sitt foran det andre...

Dagen før Valentine feiret jeg med valentinsgave fra Juliegoat og en nyåpnet bøtte Nutella, perfekt dag! Tusen takk til Coolstuff.no for at dere sponser fitnesslivet mitt ♡

Kjøp 3 kg Nutella HER (annonselenke) 

Og når vi er inne på dette med fitnessliv kan jeg jo anbefale havrevafler med Nutella! Om noen vil ha oppskriften på større rumpe, smalere midje og et pent smil så er det bare å kommentere og jeg deler oppskriften i neste innlegg!

 

Kjenner du noen trenger en orgasme eller 20? Tag dem her

KJØP WOMANIZER PRO HER OG FÅ 20% RABATT MED KODE: FITFAGERW20

 

Flere bilder på instagram @fitfager  

 

 

NINJAVIP - litt mer private bilder <3   SNAPCHAT: LOTTENINJA


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!


HVORFOR DETTE SYKE BEHOVET FOR OPPMERKSOMHET?


 

Nakenbilder på nett virker som den mest populære måten å få bekreftelse eller oppmerksomhet på. De fleste som ser mine bilder sier jeg poster nakenbilder på nett fordi jeg er usikker på meg selv og veldig oppmerksomhetssyk. De synes synd på meg fordi dette er noe de mener jeg gjør for å få bekreftelse på at jeg ser bra ut osv. Jeg vet jo selv hvorfor jeg gjør det og hva jeg tenker og jeg kan garantere at jeg ikke ville postet bilder av meg selv om jeg ikke selv følte at jeg så bra ut. Det er hyggelig med oppmerksomhet og jeg viser stolt frem kroppen min fordi jeg selv vet at jeg har en kropp folk hjerne vil se. Jeg har ingen behov for at dere skal rate kroppen min fra 1-10 når jeg selv synes den er en 20`er på 10`er-skalaen! 

                
Photo: TFphoto.no

Det jeg stusser litt på er hvorfor så mange unge og middelaldrede folk og også foreldre velger å poste anonyme nakenbilder av seg selv på mystorien til "fellessnapper" som jeg ikke gidder å reklamere for ved å skrive navn. Masse randoms sender inn bilde av puppene sine eller kuken eller musa med teksten "rate meg 1-10" og da lurer jeg på hva faen får dere egentlig ut av at masse randoms skal rate kroppen deres? Dere blir ikke kjendis av å være anonym og dere tjener ikke penger på det slik jeg gjør i fullt navn på ninjavip.com så hva er greia? Dere skal klage på det jeg gjør når jeg selv er stolt av bildene mine samtidig som dere skjemmes for mye til å selv stå for hva dere sender til folk? 

Før dere velger å legge ut nakenbilder på nett bør dere jo være så selvsikre at dere vet dette er et bilde dere med stolthet kunne postet på insta i deres eget navn! Bare et lite tips ifra en av norges mest oppegående og minst påkledde instagramkjendiser, meg selv! 

 

 

Kjenner du noen trenger en orgasme eller 20? Tag dem her

KJØP WOMANIZER PRO HER OG FÅ 20% RABATT MED KODE: FITFAGERW20

 

Flere bilder på instagram @fitfager  

 

 

NINJAVIP - litt mer private bilder <3   SNAPCHAT: LOTTENINJA


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 • 19.02.2016 kl.15:44 i Blogg
 • 4 kommentarer


ME, MYSELF AND I ON VALENTINE


 

Min valentine ble ikke helt slik jeg hadde håpet på i år. Jeg måtte kjøpe mine egne roser, lage min egen romatiske middag og kjøpe meg selv en søt rosa pakke for å late som at jeg hadde en beundrer. Det virker kanskje litt tragisk og det var det vel også bortsett fra at jeg tilbrakte dagen med min favorittperson i hele verden, nemlig meg selv og fjernkontrollen til kamera.. 

Klarer du å hjette hva som var inni gaven? Hvordan var din valentine?

 • 19.02.2016 kl.00:44 i Blogg
 • 7 kommentarer


JEG TAR OVER YOUPORN IGJEN


 

Jeg klarer ikke å slutte å glise! Youporn har postet meg igjen og jeg er så stolt og imponert over meg selv. Da jeg var yngre brukte jeg å se på slike jenter og tenke "wow, tenk om jeg kunne vært så pen og havnet på en slik side" og nå er jeg en slik jente! 
 

Siden det er teit å poste samme bilde på insta og blogg, valgte jeg å kappe av meg halve kroppen her slik at det blir spennende for dere å se i kveld på insta om jeg har truse eller ikke osv. @fitfager på insta btw!


 

1000 likes på innlegget så poster jeg linken! 

 

 

Kjenner du noen trenger en orgasme eller 20? Tag dem her

KJØP WOMANIZER PRO HER OG FÅ 20% RABATT MED KODE: FITFAGERW20

 

Flere bilder på instagram @fitfager  

 

 

NINJAVIP - litt mer private bilder <3   SNAPCHAT: LOTTENINJA


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 • 18.02.2016 kl.11:43 i Blogg
 • 16 kommentarer


ADVARER MOT "BILBELRUNKING"


 

Runking og religion hører ikke sammen. Enten er du religiøs eller så runker du. Bibelen er en bok som inneholder eventyr, eventyr ble skrevet for å underholde barn slik at foreldrene skulle slippe å forholde seg til dem. Det sier seg selv at en bok skrevet for barn ikke er noe man runker til, da vil man bli straffet! Skal du ta en skikkelig runk vil jeg anbefale deg å heller klikke deg inn her

 

Slik så 66-åringen ut etter å ha blitt straffet av lynet for sin grove synd:

 Kilde: worldnewsdailyreport.com

 

 

Kjenner du noen trenger en orgasme eller 20? Tag dem her

KJØP WOMANIZER PRO HER OG FÅ 20% RABATT MED KODE: FITFAGERW20

 

Flere bilder på instagram @fitfager  

 

 

NINJAVIP - litt mer private bilder <3   SNAPCHAT: LOTTENINJA, FITFAGERTV & FITFAGER2 - instagram @fitfager


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!


JEG HAR KJÆRLIGHETSSORG


 

I det siste har jeg vært litt mindre sprudlende og glad enn jeg normalt er. Snapchatten min har også blitt påvirket i negativ retning og jeg får selvfølgelig flere titalls klager på det hver dag som jeg tar til meg, men ikke gidder å gjøre så mye med inntil videre. Jeg har kjærlighetssorg og føler meg deppa. På få måneder har ting forandret seg sakte, men drastisk! 

I august 2014 flyttet jeg inn med en av mine beste venninner fordi vi måtte bo sammen av sikkerhetsmessige årsaker. Det endte med at vi trivdes så godt at vi bare ble boende sammen i et års tid. Deretter begynte jeg å flytte litt imellom henne og en annen bestevenninne og var aldri et døgn hjemme i min egen leilighet alene. De siste månedene har jeg bodd hos en annen av mine beste venninner, jeg har tre som er helt topp! Vennene mine er gull verdt for meg og jeg ville ikke byttet dem imot noe som helst av drømmejobb, drømmekjæreste eller en rakett til Mars! 

Før var vi sammen døgnet rundt og jeg møtte nesten alle tre hver dag, noe jeg elsket! Nå for tiden er jeg heldig hvis jeg får treffe to av dem på en dag og vi er mye mindre sammen enn før. Jeg føler at det viktigste i livet begynner å bli for lite av og jeg hater det, blir deprimert av å tenke på hvor mye mer tid vi brukte sammen for et år siden. Vi trente sammen hver dag, spiste masse god mat, tok snapchats døgnet rundt, kastet puter på hverandre og hadde sixpack fordi vi påførte hverandre daglige latterkramper. Hvorfor må det være sånn at livet handler om å finne seg seriøse jobber, seriøse kjærester, stifte familie og bli gamle innenfor hver sine husvegger? Mitt drømmeliv hadde vært å hatt et stort hus sammen med mine beste venninner, reist jorden rundt med dem og hatt sixpack og smilehull hver dag, herregud jeg savner dere! Kjærlighet må ikke være noe du føler for en kjæreste btw, den sterkeste kjærligheten er den man føler for venner som alltid stiller opp! ♡

 

 

Kjenner du noen trenger en orgasme eller 20? Tag dem her

KJØP WOMANIZER PRO HER OG FÅ 20% RABATT MED KODE: FITFAGERW20

 

Flere bilder på instagram @fitfager  

 

 

NINJAVIP - litt mer private bilder <3   SNAPCHAT: LOTTENINJA, FITFAGERTV & FITFAGER2 - instagram @fitfager


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 • 17.02.2016 kl.20:05 i Blogg
 • 10 kommentarer


JEG GARANTERER ORGASME


 SPONSET PRODUKT

Jeg og nytypen min Womanizer Pro har et helt vilt sexliv for tiden! Den er det første jeg tenker på når jeg legger meg og derfor leker jeg med den til jeg kommer, så sover jeg som en stein hasjis! Når jeg våkner er den det første jeg tenker på og ingenting gjør deg mer smilende igjennom dagen enn å starte den med en orgasme eller 10!  

Klikk HER og bruk kode: FITFAGERW20 så får du 20% rabattWomanizer Pro (gjelder ut februar).  

Kjenner du noen trenger en orgasme eller 20? Tag dem her

 

Flere bilder på instagram @fitfager  

 


NINJAVIP - litt mer private bilder <3   SNAPCHAT: LOTTENINJA, FITFAGERTV & FITFAGER2 - instagram @fitfager


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 

 • 16.02.2016 kl.14:46 i Blogg
 • 5 kommentarer


FRA MARERITT TIL SEXDRØM


 

For en natt...! Først drømte jeg noe helt jævlig irriterende! Jeg var på et treningssenter og der var typen min og bestevenninnen min som drev å flørtet foran meg. Jeg har jo heldigvis ikke noe type, så jeg droppet å være irritert da jeg våknet. I drømmen var det likevel jævlig irriterende siden jeg hadde tenkt å gå bort å klikke på dem begge, men så meg i speilet og oppdaget at alle mine fine vippeextensions hadde falt av! For et mareritt! Jeg våknet heldigvis fort etterpå og så meg i speilet, alle vippene var der, heldigvis! Ingenting er mer stressende enn å drømme at man er for stygg til å kunne angripe noen! 

Etter noen gode innpust og å ha sett på meg selv i speilet i 30 minutter imens jeg spiste hjemmelaget mager laktosefri kesam med vanilje og noe frukt med sjokolade på, la jeg meg for å sove litt til. Ingenting er som å sove på dagen når alle andre må jobbe og slite for pengene slik at primadonnaer som meg kan få skjønnhetssøvnen sin. Denne drømmen ble noe helt annet og jeg var ikke bare litt våt da jeg våknet! Vil du høre hva jeg drømte? Send meg en sms: 41716306 (29 kr pr svar) og jeg sender bilder! ;)Kjenner du noen trenger en orgasme eller 20? Tag dem her

KJØP WOMANIZER PRO HER OG FÅ 20% RABATT MED KODE: FITFAGERW20

 

Flere bilder på instagram @fitfager  

 


NINJAVIP - litt mer private bilder <3   SNAPCHAT: LOTTENINJA, FITFAGERTV & FITFAGER2 - instagram @fitfager


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 

 • 16.02.2016 kl.13:05 i Blogg
 • 23 kommentarer


SKULLE SØKE JOBB IDAG, MEN SÅ SKJEDDE DETTE


 

Etter mye mas om at jeg må begynne å tjene mine egne penger og bli voksen, hadde jeg endelig bestemt meg for å ta tak i ting. Igår da jeg la meg, planla jeg å stå opp tidlig idag og dra rundt i byen for å se etter jobber jeg kunne søke på. Jeg var faktisk veldig klar for å endelig begynne å jobbe slik at folk skulle begynne å se på meg som et bra menneske! For folk er nemlig slik at om du enten naver eller ikke jobber så velger de å se ned på deg eller snakke dritt. Målet mitt før var jo å vinne Paradise hotell og få meg jobb i klesbutikk, men nå tenker jeg liksom at kanskje matbutikk også er kult. Da får man kanskje 40% rabatt på mat siden man får 40% på klær om man jobber i klesbutikk. Jeg spiser jo mer mat enn jeg bruker klær, så hvorfor ikke liksom...Jeg var som sagt veldig innstilt på å stå opp, få meg en jobb og bli likt av folk, men så... Jeg våknet og så på klokken, den var 4. Jeg så meg i speilet og så fort at jeg hadde en dårlig hårdag. Jeg la meg ned i sengen igjen og begynte å tenke. Trynet mitt var ihvertfall pent og kroppen ville jeg ikke byttet imot en jobb engang så jeg tenkte kanskje det var bedre å bare sove. Jeg har jo sovet i mange år og sett bra ut, så hvorfor begynne å jobbe idag liksom? Folk likte meg ikke igår, men brydde jeg meg? Neeeh! Så jeg vurderer å heller begynne å bli likt i morgen eller på onsdag. Dere skal selvfølgelig få høre hvordan det går med jobbsøkingen fremover. Foreløpig bare bor jeg litt hos venner siden de jobber og har penger, like greit det da! 

 

Kjenner du noen trenger en orgasme eller 20? Tag dem her

KJØP WOMANIZER PRO HER OG FÅ 20% RABATT MED KODE: FITFAGERW20

 

Flere bilder på instagram @fitfager  

 


NINJAVIP - litt mer private bilder <3   SNAPCHAT: LOTTENINJA, FITFAGERTV & FITFAGER2 - instagram @fitfager


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 • 15.02.2016 kl.17:06 i Blogg
 • 14 kommentarer


VALENTINESDATEN DUKKET IKKE OPP, NÅ SØKER JEG NY DATE!


 

Det er utrolig pinlig å ligge her med en rose i munnen jeg måtte kjøpe selv og trygle om å få noen til å date meg, men han jeg skulle treffe valgte å ikke svare meg idag. Det er fortsatt noen timer igjen av kvelden og jeg håper noen kan stille opp som min valentine og gjøre dette til en minnerik kveld/natt for meg!

Kjenner du noen som ville tatt imot denne rosen fra meg og vært min valentine i kveld? Tag dem her 

Kjenner du noen trenger en orgasme eller 20? Tag dem her

KJØP WOMANIZER PRO HER OG FÅ 20% RABATT MED KODE: FITFAGERW20

 

Flere bilder på instagram @fitfager  

 


NINJAVIP - litt mer private bilder <3   SNAPCHAT: LOTTENINJA, FITFAGERTV & FITFAGER2 - instagram @fitfager


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 

 • 14.02.2016 kl.20:13 i Blogg
 • 3 kommentarer


FORDI JEG ER MYE BEDRE ENN DERE ALLE


 

Jeg er for pen til å bry meg! Dere kan dele masse snikfilmer av meg og stygge bilder tatt i fylla og jeg kunne ikke brydd meg mindre! Da denne filmen ble delt, var jeg først litt irritert, men så innså jeg fort at jeg gir faen! 

Foto: TFphoto.no


Folk kan bare snakke dritt om hvor dum jeg er og hvor mye dumme ting jeg er, for innerst inne så vet dere at det er dere som er dumme og at jeg er penere enn dere, smartere enn dere og at jeg har lyktes i livet i motsetning til dere... Jeg er til og med på Youporn! 

 

Kjenner du noen trenger en orgasme eller 20? Tag dem her

KJØP WOMANIZER PRO HER OG FÅ 20% RABATT MED KODE: FITFAGERW20

 

Flere bilder på instagram @fitfager  

 


NINJAVIP - litt mer private bilder <3   SNAPCHAT: LOTTENINJA, FITFAGERTV & FITFAGER2 - instagram @fitfager


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 

 • 12.02.2016 kl.21:48 i Blogg
 • 6 kommentarer


UTENLANDSKE AVISER HENGER MEG UT VIRALT MED OPPTAK FRA SKJULT KAMERAKan man seriøst ikke gå ut døren uten at noen skal filme alt man gjør og henge deg ut på nett som tidenes dummeste blondine? Folk gjør faen meg så mye dumt for oppmerksomhet at jeg skjemmes! Filmen er redigert slik at jeg ser mye dummere ut enn jeg egentlig er. Det er masse teit tekst underveis som håner meg skikkelig og jeg skal finne ut hvem som har filmet dette og sendt det rundt! Jeg bryr meg selvfølgelig lite om hvor mange som tror jeg er dum, men før dere ser filmen og dømmer meg så kan dere ta i betraktning at rulletrappen var i bevegelse og da er det jo ikke alltid så lett å vite hvilken vei man skal gå. Er dette mobbing? Bedøm selv.. 

SE VIDEOEN HER HER HER

 


 

 

Kjenner du noen trenger en orgasme eller 20? Tag dem her

KJØP WOMANIZER PRO HER OG FÅ 20% RABATT MED KODE: FITFAGERW20

 

Flere bilder på instagram @fitfager  

 


NINJAVIP - litt mer private bilder <3   SNAPCHAT: LOTTENINJA, FITFAGERTV & FITFAGER2 - instagram @fitfager


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 


SEXLIVET MITT HAR ALDRI VÆRT BEDRE - JEG TRENGER IKKE MENN LENGRE


 

(annonse) 

Etter du har testet dette nye leketøyet vil du aldri trenge å date igjen! Menn er dumme dyr, de tar ikke hint og de er egoistiske skapninger som først og fremst tenker på seg selv. Womanizeren tenker bare på deg og lever for å gi deg multiorgasmer! Hva annet enn orgasmer trenger man vel fra en mann? Og når man kan få enda bedre orgasmer med et leketøy, hvorfor skal man da gidde å bo sammen med en rotete mann med skitne sokker overalt og bråkete pc? Jeg personlig ser ikke helt hva enn mann skal kunne tilby meg nå som er bedre enn mulitorgasmene jeg får av denne klitorisvibratoren. Uten kjæreste får du mer tid til deg selv, trening, jobb, soving, sosialt liv og med Womanizeren vil jeg også innrømme at sexlivet mitt er på topp selv om jeg er alene! 

Fortsatt ikke overbevist? 50 kvinner mellom 20 og 60 år fikk prøve den originale Womanizer, hele 73%(!) fikk multiorgasmer, og utrolige 98% ville gjerne kjøpe sin egen Womanizer etter testen! Nye Womanizer Pro er mindre, kraftigere og mer stillegående - vi tror ikke resultatet hadde blitt dårligere!

Kjenner du noen trenger en orgasme eller 20? Tag dem her

 

KJØP WOMANIZER PRO HER OG FÅ 20% RABATT MED KODE: FITFAGERW20

 

 Flere bilder på instagram @fitfager  

 


NINJAVIP - litt mer private bilder <3   SNAPCHAT: LOTTENINJA, FITFAGERTV & FITFAGER2 - instagram @fitfager


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!
DATE SØKES TIL VALENTINE <3

Jeg er like singel som jeg er desperat og nå er jeg på leting etter en date til valentine!

Krav til Daten:

- kjønn er ikke nøye sålenge det følger med en penis/strap-on!

- bør være over 155 høy og under 210!

- skuldrene bør være en plass imellom 30cm og 120 cm brede!

- penis/strap-on bør være enten under 5 cm lang eller over 17cm!

- det er ingen krav til muntlig kommunikasjon!

- må godta at jeg blir å være naken, han/hun kan gå i hva som helst. (til vi kler av oss såklart!)

 

Kjenner du noen som oppfyller kravene mine? Tag dem HER

Velger jeg han/henne du har tagget vil du få 10 000 kr av meg som takk for hjelpen <3 Nå er jeg drittlei av å være singel! 

 

Flere bilder på instagram @fitfager  

 


NINJAVIP - litt mer private bilder <3   SNAPCHAT: LOTTENINJA, FITFAGERTV & FITFAGER2 - instagram @fitfager


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 • 09.02.2016 kl.23:40 i Blogg
 • 52 kommentarer


SLIK TRENER VI RUMPA (VIDEO)

 


Det er ingen tvil om at jeg har bra rumpe, men jeg skal ikke skryte på meg at jeg er så flink med kostholdet mitt eller treningen. En dame som virkelig vet hva hun holder på med er Berit! Hun har gratis kostholds og treningstips på bloggen daglig denne måneden så det er bare å klikke HER og lære masse nytt du kan bruke for å få sommerkroppen! Det skal jeg gjøre =) Delta også på arrangementet hennes på facebook HERDette er en film, du må klikke på bildet! (jeg er også med i filmen)
Bildet er av Berit, flere bilder av henne HER og på Insta HER

 

Flere bilder på instagram @fitfager  

 


NINJAVIP - litt mer private bilder <3   SNAPCHAT: LOTTENINJA, FITFAGERTV & FITFAGER2 - instagram @fitfager


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!


JEG BLE STJERNE PÅ YOUPORN IGÅR


 

Enhver jentes store drøm er vel å bli pornostjerne og nå ligger jeg på Youporn, Gratufuckingslere til meg selv! Kunne ikke vært mer stolt og lykkelig akkurat nå! Tenk så mange som sikkert ser på meg nå og tenker "damn, girl du er jo helt rå"! Ikke at de ikke alltid har gjort det, men nå har jeg fått nytt publikum også og jeg elsker oppmerksomheten! Nå tenker jeg å bare kjøre på videre med masse bilder og filmklipp på ninjavip.com og litt mindre drøyt på instagram og så kanskje jeg havner på Pornhub også i løpet av året, det er målet nå!

Feiret mitt første bilde på Youporn med dette sexy toppløse bildet på ninjavip.com!

 

Flere bilder på instagram @fitfager  

 


NINJAVIP - litt mer private bilder <3   SNAPCHAT: LOTTENINJA, FITFAGERTV & FITFAGER2 - instagram @fitfager


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 • 08.02.2016 kl.13:07 i Blogg
 • 20 kommentarer


REST IN PEACE YOU SEXY BEAST <3


 

Mitt eneste forbilde Katie May døde nettopp av hjerneslag bare 34 år gammel så nå har jeg bare meg selv å se opp til.. 

 

Flere bilder på instagram @fitfager  

 


NINJAVIP - litt mer private bilder <3   SNAPCHAT: LOTTENINJA, FITFAGERTV & FITFAGER2 - instagram @fitfager


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 • 07.02.2016 kl.17:27 i Blogg
 • 5 kommentarer


FRA FYLLA TIL TRUSELØS PÅ AKUTTMOTTAKET


 

 

Alt i alt var det en bra kveld igår bortsett fra at jeg var bevisstløs i over en time på akuttmottaket! 

Ting gikk ikke helt etter planen igår, men vi hadde det gøy så lenge det varte. Jeg shottet og danset med venninner og hadde det jævlig skoj, men en time senere eller noe ble jeg hentet i ambulanse på Trappa. Jeg hadde nok ikke skrevet om dette hvis det ikke hadde vært for alle de dømmende menneskene som fikk se meg bevisstløs på gulvet i 10 min før ambulansen kom. Flere hadde visst sagt at jeg bare hadde drukket meg dritings og at det var derfor jeg lå på gulvet. 

Det disse folkene ikke visste var at hjertet mitt hadde stoppet fordi jeg har en sykdom som gjør at jeg ikke kan stå oppreist for lenge. Legen forklarte meg at man får fortere blodtrykksfall når man står oppreist etter å ha drukket alkohol, så shottene mine gjorde nok ikke saken noe bedre. Jeg hadde 1,6 i promille og havnet ikke på sykehuset fordi jeg hadde drukket for mye. Jeg har hatt mye høyere promille før og kommet meg trygt hjem uten noe sykehusbesøk. Selv trodde jeg at jeg hadde fått i meg piller eller noe i shottene jeg ikke tålte, men prøvene viste at jeg bare hadde fått i meg alkohol. 

På akuttmottaket hadde jeg mine 3 beste venninner til stede hele tiden og jeg var veldig glad for å ha dem der når jeg kom til bevissthet en time senere. Vi snakket litt om dette nå idag da jeg kom hjem fra sykehuset, så jeg har fått vite det meste. Stemningen var ikke helt på topp da de prøvde å få livstegn på akuttmottaket, men Julie trakk litt på smilebåndet da de skulle kle av  meg og hun måtte si at jeg ikke brukte å ha truse på meg når jeg går i kjole. Haha, skulle vært våken og fått med meg den delen! 


En av mine beste venninner tok dette bildet før vi gikk fra sykehuset i mårrest. Jeg var egentlig koblet til masse ledninger og drit, men fikk tatt av meg oksygenmasken og alt like før hun kom. Jeg er evig takknemlig for at jeg kan legge meg i kveld uten å ha plastikk i nesa, det var heslig! Folkene på sykehuset var forresten veldig hjelpsomme og flinke, så jeg hadde et greit opphold i natt. 

Avisene klarer nesten aldri å få navnet mitt riktig, men sykehuset fikk med hele navnet, stolt av navnet btw!Nå skal vi ha jentedag med masse god og usunn mat <3 Jeg ønsker meg fortsatt en søndagskjæreste, mer info her

 

 

Flere bilder på instagram @fitfager  

 


NINJAVIP - litt mer private bilder <3   SNAPCHAT: LOTTENINJA, FITFAGERTV & FITFAGER2 - instagram @fitfager


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 • 07.02.2016 kl.14:58 i Blogg
 • 15 kommentarer


Les mer i arkivet » Januar 2018 » Desember 2017 » November 2017


Hei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
frkninja@hotmail.com
 • gratisdesign av Tonjemt