hits

LIVET SOM MAMMA ER IKKE ALLTID EN DANS PÅ RØDE TORNER...


 

Jeg har aldri tenkt over hvor mye arbeid det egentlig er å være mamma før jeg plutselig fikk meg katt...

Igår skulle jeg prøve å ta noen bilder til ninjavip.com fordi jeg må prøve å få tjent litt penger til Grandiosa`en min og nå som jeg i tillegg har begynt å lage hjemmelaget pizza hver dag, trenger jeg litt mer penger enn da jeg bare spiste Grandiosa. I tillegg har jeg en katt å forsørge... Det hadde jo vært så mye lettere om hun hadde orket å høre på meg når jeg snakker av og til. Igår ga jeg klare beskjeder om at hun skulle holde seg bak kamera og ikke foran, hun klarte likevel å stille seg foran meg på de 15 første bildene jeg tok. Til slutt måtte jeg koke fisk til henne fordi det ofte får henne til å sovne etterpå slik at jeg kan få jobbet litt. Det sier seg jo selv at det blir lite salg av bilder hvis overskriften hele tiden skal være "naked girl posing behind white deaf attention cat"!

LES OGSÅ: Jeg er kastet ut!

Jeg har det ikke så mye lettere når jeg skal trene eller lage mat. Ingen dag er lik og jeg får bare mindre tid til meg selv hele tiden fordi Hvit Ninja vil delta på alt! Grunnen til at hun alltid stiller seg foran kamera er nok for å få flere følgere på instagram så om dere vil følge henne, klikk HER 🐱

 


 

Sms? + 47 41716306 (29 kr pr svar) I also send photos if you ask <3 

 • 28.01.2018 kl.19:51 i FOTO
 • 17 kommentarer


DATE SØKES TIL VALENTINES DAY <3


Sponsede produkter

 

Det er bare 20 dager til Valentines Day og i år har jeg tenkt å hjøre ting litt annerledes! Det vanligste er at jentene ønsker at guttene skal kjøpe noe fint til Valentines, men jeg har heller tenkt å gi bort masse fint siden jeg uansett har vært heldig å fått alt gratis. Jeg slipper på den måten å bruke penger på noen, men virker snill samtidig i tillegg til at det blir en romantisk date, håper jeg da! ❤️

Om du kan tenke deg å bli min Valentines Date i år eller kjenner noen som vil det, tag dem HER eller send meg en sms (nummer nederst i innlegget)!

 

Sexy rød sløyfe finner du HER (annonselenke)

Denne kosebamsen har flyttet inn i sengen min ❤️ Legg merke til at jeg jobbet hardt med å få bamsen i fokus (siden dette innlegget handler om Valentines Day og ikke om kroppen min) 

Bamsen blir sovende i sengen min til jeg eventuelt finnet noen andre å sove med, du finner bamsen HER (annonselenke)

Fondue Mug HER (annonselenke)

Dritkul bamse HER (annonselenke)

Massasjelys med feromoner HER (annonselenke)

Har ikke testet dem enda, men ser frem til å bli både kåt og glad på Valentines Day sammen med noen jeg neppe har møtt før. Send en melding om du håper det blir deg eller tag noen HER om du ønsker å gi dem en fin Valentinsdag med meg ❤️

Gigantisk oppblåsbart hjerte finner du HER (annonselenke)

Polaroidkameraet har jeg testet til et par bilder av meg og Hvit Ninja og skal ta mange flere så snart vi får matchende klær! Du finner det HER (annonselenke) 

 

 

 

Sms? + 47 41716306 (29 kr pr svar) I also send photos if you ask <3 

 • 24.01.2018 kl.18:27 i FOTO
 • 23 kommentarer


FRA VOLD TIL VENNSKAP I LILLE NARVIK


 

Den voldsdømte eksen vår er årsaken til at vi ble kjent. Det startet i 2014 og siden da har ingen av oss turt å bo alene. 

Jeg snakket nettopp med tv2 om voldsmannen, forholdet vi hadde og hvordan livet mitt har vært i etterkant. Det er på en måte en vond sak å snakke om, men på en annen måte følte jeg ikke jeg fikk fortalt en brøkdel engang og følte derfor for å skrive litt selv også. Jeg anbefaler ingen å holde slike traumer for seg selv, det blir så mye lettere for deg selv og folk rundt deg å skjønne hvordan du har det om du klarer å åpne deg litt og litt. Dessuten skåner man ingen andre enn voldsmannen med å ikke snakke åpent om det og det er vel det siste man ønsker!

I Mars 2014 fikk Siv Bjørkmo oppleve en voldsepisode som heldigvis gjorde at hun valgte å prøve å komme seg unna han jeg blir å navngi som "psykopaten" i dette innlegget. Hun hadde dratt hjem fra byen i Narvik, klokken var rundt 3 på natten og hun satt på trappen sin hjemme. Ikke lenge etterpå ser hun psykopaten titte frem bak et hushjørne på andre siden av gata, "tror du ikke jeg ser deg, din jævel" sa hun. Få sekunder etterpå kom han løpende imot henne, tok hardt tak i henne og kastet henne ned på plattingen ved siden av trappa. Han tømte veska hennes for all sminke osv før han begynte å lugge henne så kraftig at det lå hår overalt på plattingen og trappa dagen etterpå. Luggingen var så hardhendt at hun falt ned på plattingen igjen og ikke klarte å holde seg på bena. Deretter rev han av og ødela alle klær hun hadde på seg, han satte seg oppå henne og klep henne hardt i hele ansiktet inkludert munnen samtidig som han stilte henne spørsmål hun ikke klarte å svare på fordi han klep henne så hardt i hele ansiktet. Han tok opp hårsprayen hun hadde hatt i veska, byttet grepet sitt fra å klipe over munnen hennes til å klipe over nesa og begynte å spraye hårspray i munnen hennes. Hun trodde i dette øyeblikket at hun skulle dø, men klarte etterhvert å komme seg på bena å løpe oppover til en nabo. Ikke engang trusa hennes var like hel, så hun måtte løpe naken igjennom gata (det har hun måtte gjort i flere av voldsepisodene med psykopaten). Samtidig som hun søkte tilflukt hos en nabo, hadde han brutt opp soveromsvinduet hennes og kommet seg inn i leiligheten (dette var ikke første gang, naboene trodde han brukte vinduet som dør fordi det skjedde så ofte). Han raserte hele leiligheten hennes denne natten også, slik han tidligere hadde gjort flere ganger. Dagen etterpå da hun kom hjem var alt hun eide slengt utover gulvene i leiligheten, noe var knust og ødelagt inkludert rullegardinen han ødela på vei inn vinduet. 

Etter denne kvelden, sendte han en sms til henne som også politiet fikk se hvor det sto blant annet "jeg er så lei meg for det grusomme jeg gjorde mot deg utenfor huset ditt i går natt". Etter han hadde banket henne denne natten, skrev han en status på Facebook hvor han hengte henne ut som ei hore, sannsynligvis for å pynte på det han hadde gjort slik han ofte gjorde etter voldsepisoder. 

Denne hendelsen fikk han straff for, men ikke fordi han skadet henne. Psykopaten måtte betale 9000 kr til henne i erstatning fordi han hadde ødelagt sminken, ting i leiligheten og klærne hennes. Mange har lurt på hvorfor Siv ikke var en av ofrene i rettssaken, det var fordi politiet valgte å løse dette ved å gi psykopaten denne lille bota på 9000 som om han skulle ha tisset på offentlig plass to ganger og ikke som en konsekvens av grov vold. Siv var likevel vitne i en av mine saker mot psykopaten og hun var det vitnet jeg satte aller mest pris på å ha i rettsaken. Det var trossalt ikke bare min og den andre eks-samboerens sak, men også hennes og tidligere ekser av han i tillegg til de stakkars dyrene han har skadet og voldtektsofre. 

 

I slutten av Mars 2014 rett etter han mishandlet Siv Bjørkmo, tok han kontakt med meg og dere kan lese litt om hvordan vi ble kjent HER siden dette innlegget egentlig handler om hvordan jeg og Siv ble venner. 

Da jeg og psykopaten var kjærester og jeg og katten min bodde i huset hans, fikk jeg høre mye rart både fra han og vennene hans. Jeg måtte ikke bry meg om hva jeg fikk høre om han når det kom til ting han skulle ha utsatt Siv for, hun var gal og gjorde hva som helst for å få meg til å tro at han var voldelig og dette gjorde hun fordi hun ville ha han tilbake og var sjalu på meg. Det var psykopatens ord og jeg kjente ikke Siv så jeg hadde bare hørt hans side av saken. Jeg så henne til stadighet på Evo og på kjøpesenteret i Narvik og syntes hun så skikkelig bitchy og overlegen ut, jeg var likevel ikke så sikker på at kjæresten min snakket sant. 

Etter vi hadde vært sammen i ca 2 uker, kom politiet på døren for å hente ipad`en og telefonen til psykopaten. Han sa dette også var noe Siv hadde sendt dem for å gjøre fordi jeg skulle tro at han var farlig og hadde noe å skjule, men at det ikke var noen bilder eller filmer av henne der så det var ikke noe jeg burde gidde å bekymre meg for. Politiet fant likevel akkurat det Siv hadde forklart dem at de ville finne på ipad`en hans og det er så drøyt og vil ta mange avsnitt å skrive om så jeg velger å gjøre det i neste innlegg hvis ikke det skal handle om psykopaten og dyr.

Etter flere skumle hendelser med psykopaten, kjente jeg meg for mye igjen i det folk gikk rundt å sa at Siv hadde opplevd til å tro at det ikke hadde skjedd. Jeg hadde fortalt alle vennene og familien min hvor snill han var og at ryktene om han ikke var sanne, så jeg følte ikke at jeg kunne ringe foreldrene mine å be om hjelp til å flytte. Siv Bjørkmo var den jeg følte mest for å snakke med akkurat da selv om jeg ikke kjente henne, så jeg skrev til henne på Facebook og avtalte å møtes dagen etterpå (sommer 2014). Jenta jeg hadde blitt fortalt at var gal og ville ødelegge forholdet jeg hadde til psykopaten var i virkeligheten en veldig snill jente som var livredd for at han skulle få vite at jeg møtte henne. Hun fryktet at han ville skylde på henne da jeg fortalte henne at jeg prøvde å komme meg ut av forholdet, men ikke visste hvordan jeg skulle få det til. Jeg sa ingenting til han om at jeg møtte henne, men han fant likevel ut av det og fortalte alle at det var hennes feil at jeg gjorde det slutt med han og var redd han. At det ikke var pga ting han hadde gjort mot meg, men pga ting hun hadde fortalt meg om han. Dette stemmer ikke i det hele tatt og det var til og med jeg som tok kontakt med henne fordi jeg allerede hadde bestemt meg for å avslutte forholdet. 

 

Jeg har veldig mye jeg trenger å få skrevet for å klare å legge ting litt bak meg og kunne fortsette i traumeterapi, jeg er faktisk stolt av at jeg skal fortsette i terapi. Nå som han skal i fengsel, føler jeg en større sannsynlighet for at videre terapi kan hjelpe meg selv om jeg ga opp sist gang. Grunnen til at jeg ga opp var at marerittet ikke var over og jeg ville heller være forberedt på det verste enn å prøve å legge det bak meg samtidig som han skulle fortsette å stalke oss. 

Les mer om saken i Avisa Nordland HER og les historien til samboeren han hadde etter meg i Fremover HER

 

 

 

 

 

Sms? + 47 41716306 (29 kr pr. svar) I also send photos if you ask <3 

 • 03.01.2018 kl.20:26 i FOTO
 • 5 kommentarer


JEG HAR BURSDAG <3


 

Denne dagen er like vakker hvert år, særlig i år! 

 

Jeg våknet opp til at pusi ikke hadde laget frokost på sengen og jeg annonserte på snapchat at jeg ønsket meg kake. 60 minutter senere hadde jeg blitt kontaktet av noen på hemmelig.com som hadde kake til meg og som faktisk hadde laget den klar allerede før jeg hadde bedt om kake fordi de visste at 12. desember er MIN dag og at den er hellig og fortjener kake <3 Tusen takk, du hjorde dagen min super selv om du ikke ville ha sex med meg. Nå er jeg på utkikk etter birthday sex og pizza for å toppe dagen skikkelig! Send meg en melding da :*


 

 

Sms? + 47 41716306 (29 kr pr. svar) I also send photos if you ask <3 

 • 12.12.2017 kl.21:14 i FOTO
 • 31 kommentarer


MAN KAN DØ AV KLAMYDIA


 

Jeg fikk litt sjokk da jeg søkte opp symptomene mine på nett og innså at det kunne være Klamydia og at man kan dø av det. Alle sier at Klamydia er som en forkjølelse og helt ufarlig og det trodde jeg også helt til jeg sjekket det litt grundigere. For 2 dager siden, var jeg på legevakten for å ta prøver og håper egentlig det er klamydia slik at jeg kan få medisin og bli fort frisk, siden jeg har hatt forkjølelseslignende symptomer og feber i ca en mnd nå! Hvis det ikke er Klamydia så er det egentlig enda værre for da er det vist kreft, det sto i hvertfall det på internett! 

Det kan altså være lurt å sjekke seg for Klamydia selv om man er en av dem som ikke er redd for å bli steril og ikke kunne få barn, det er jo litt for dumt å dø av noe som kan behandles med litt antibiotika. Klamydia er morsomt å få, men ikke noe å ta vare på! 

Det tar vel ca en uke å få svar på en Klamydiaprøve, alle bør sjekke seg etter hver sexpartner og også i forhold siden 90% av folk i fast forhold også har sex med andre!

 


 

 

 

 

 

 • 18.11.2017 kl.21:42 i FOTO
 • 3 kommentarer


BARNEMISHANDLING - ET TEMA MAN LETT DRAR OPP PÅ FEST FOR Å BLI MIDTPUNKTET

Vi alle vil vel ha litt oppmerksomhet og hva passer vel ikke bedre da enn å fortelle om ting som får alle til å bli helt stille og gi deg sin fulle oppmerksomhet? Barnemishandling for eksempel, er ikke det et helt greit tema å bare dra opp på fest blant venner og ukjente? 

Jeg fikk høre om en jente som har fortalt vennene sine på fest at hun vet om en mor som bruker å slå barnet sitt på 3 år, hun fortalte også at hun hadde sett det selv og at barnet hadde blåmerker. Denne jenta elsker å være midtpunktet og det virker ikke som det er grenser for hvilke historier hun finner på for å få oppmerksomheten. Det er flere ting i denne dramaqueen-saken som ikke virker spesielt stabilt. Jeg reagerer først og fremst selvfølgelig på at noen kan sitte på fest å si at venninnen deres driver med barnemishandling, men det er ikke det jeg reagerer mest på selv om det tyder på at man må være rimelig syk i hodet. Det jeg synes er aller drøyest i denne saken er at det går an å være så korttenkt at man bruker en slik historie for å få oppmerksomhet og ikke skjønner at den eneste oppmerksomheten man får er negativ. Det finnes vel ikke et eneste oppegående menneske som klarer å sitte å høre på at noen forteller om at de har sett et barn bli slått, men at de aldri har ringt politiet eller barneværnet? Enda sykere er det å tenke på at denne jenta har et barn selv. Ser man at barn blir mishandlet så ringer man såklart politet, man lar ikke noen holde på slik uavhengig av hvilket kjennskap man har til dem. Denne jenta har altså sittet på fest og løyet om at hun har vært vitne til barnemishandling og at hun bare har latt det få fortsette, noe jeg regner med er en straffbar handling. 

Jeg har den siste tiden blitt sjokkert over hvor lite straffbart det er med vold i Norge, likevel nekter jeg å tro at det ikke er straffbart å være vitne til slike episoder uten å gripe inn! Så neste gang du skulle få behov for oppmerksomhet, ditt dumme, uansvarlige, løgnaktige, selvopptatte, oppmerksomhetssyke nek, så kan du heller fortelle på fest om hvor dum jeg er, hvor lite klær jeg har på meg på byen og hvor mange jeg har pult! Du trenger derimot ikke å snakke til meg flere ganger og fortelle meg hvor mye du liker meg og hvor pen jeg er, for kan du fortelle så drøye historier om en god venninne av deg, så regner jeg med historiene om meg ikke er så veldig ærlige de heller...! Jeg har ikke hatt noe lyst å skrive i det siste, så gratulerer til deg som fikk et helt innlegg dedikert til deg, du klarte å provosere meg! 

 • 19.10.2017 kl.19:00 i FOTO
 • Én kommentar


POKEMON TRAINER - ITS A FULL TIME JOB

 


 

MY DAY IN PHOTOS 😍

 

Photo: @tfphoto

 

💛 💛 💛 💛 💛 💛 💛 💛 💛 💛 💛 💛 💛 💛 💛 💛 💛 💛 💛 💛 

Team Instinct 

 

Made a blue account too...     Because I love to be everywhere 💙

ALL DAY, ALL NIGHT, POKEMON GO <3 ALSO ON THE T-BANE #OSLO

 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


NINJAVIP.COM  (video/photo 18+) 

Sms? + 47 41716306 (29 kr pr. svar) I also send photos if you ask <3 

 • 07.08.2017 kl.03:35 i FOTO
 • 9 kommentarer


PUPPER, LÆRERE, SMÅK*KJAKT OG HØGSKOLEUTDANNING UTEN STUDIEKOMPETANSE


 

De siste ukene har det vært mye stress for Lene Antonsen pga alvorlig mobbing fra elever og lærere ved Høgskolen i Østfold. Elever og lærere har sammen prøvd å få henne til å slutte på skolen ved å gå imot henne og melde henne til skikkhetsnemda (tror det skrives sånn). De mener hun ikke er skikket til å bli vernepleier pga utseende hennes og hennes avkledde bilder på sosiale media og i magasiner. 

Med min utrolig høye IQ på 200 er det ikke vanskelig å skjønne at det er lærerne og elevene som har meldt henne til skikkhetsnemda som ikke bør få jobbe som vernepleiere i fremtiden! Alle tåler å se en pupp, hvor mange tilfeller har du hørt om hvor folk blir alvorlig syke eller skadet som følge av å ha sett en pupp? Mobbing derimot! Mobbing ødelegger mennesker, det kan føre til angst, folk dropper ut av skole og andre sosiale sammenhenger, stenger seg inne og mange tar livet sitt som følge av mobbing. Det er ingen tvil om at mennesker som driver med mobbing og personangrep ikke har noe å gjøre på en vernepleierutdanning og at de er langt ifra skikket til å ha et slikt yrke!

 

Her er noen bilder fra anmeldelsen hvor skolen mener Lene er til fare for liv og helse og ikke er skikket til å bli vernepleier.Det jeg reagerte mest på i denne anmeldelsen må vel være at jeg er på halvparten av sidene. Har noen bedt meg om tillatelse til å screenshotte bilder fra min personlige instagram og blogg? NEI! Og hvordan de har havnet inn på min instagram? Det er ikke vanskelig å forstå.. 

Skolen har sannsynligvis sett i registeret sitt over elever hvor de har funnet navnet mitt og dermed også instagram og blogg etter et lite google-søk. Det krever jo ikke allverden av kompetanse for å finne bloggen til noen. Jeg var ikke engang klar over at jeg hadde søkt eller kommet inn på Høgskolen i Østfold og jeg synes det er for dårlig at man ikke får noe brev i posten om at man er kommet inn på skole. Dessuten har jeg ikke studiekompetanse så jeg skjønner ikke alt styret folk maser om studiekompetanse for. Jeg har ikke fullført et eneste år på VGS, men her er jeg likevel elev ved Høgskolen i Østfold! 

Jeg har bare vært i en skoletime på høgskolen etter denne anmeldelsen kom ut i media og jeg oppdaget at jeg hadde kommet inn på vernepleierutdanningen. 

 


Screenshot fra TV2

 

Skolens institusjonsansvarlig for sikkerhetsvurderinger Liv Berit Fagerli har blant annet hengt seg opp i et innlegg jeg postet som heter "småkukjakten forsetter

Hun la med screenshots av dette innlegget i anmeldelsen og som en stor del av hva som hjør at Lene ikke er skikket til å fortsette utdannelsen. 

 
Jeg har absolutt ingen problemer med å snakke åpent om sex og kukstørrelse, men at en ansatt i en slik stilling skal blande seg i hvilken kukstørrelse vi foretrekker, det er ikke greit! Altså hun har en jobb å hjøre og den er definitivt ikke å følge med på hvor mange vi knuller eller om fyrene har stor, medium eller liten kuk! Hun gadd ikke engang å komme bort å hilse på meg den dagen jeg var på skolen selv om det er tydelig at hun er en fast følger på sosiale media. 

Pga dårlig oppfølging fra skolen helt fra begynnelsen av skoleåret, henger jeg nå ganske langt bak de andre. Jeg mener likevel at jeg bør få godkjent fravær siden det ikke er min feil at ikke de har klart å informere meg om når skolestarten var. I tillegg stresser jeg litt fordi jeg vil ha ferie og vet alle andre har eksamener nå, så hvordan søker jeg fri i eksamensperioden? Jeg har lyst å reise bort og det med tannpuss og sånt som de har på skolen, det har jeg faktisk holdt på med selv siden jeg var sånn 3 år gammel så en ekstra friuke kan umulig ha noe å si for om jeg består utdannelsen eller ikke. Jeg har aldri hatt et hull i en eneste tann faktisk og bare det sier vel nok om meg til at jeg kanskje bare bør få fullført første året uten å være noe mer tilstede? 
 

Det er masse nye bilder av meg på ninjavip.com !!

 

Og ellers er jeg aktiv på vip-snappen hver dag hvor jeg liker å by på meg selv (vise hud)!  

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


BRUKT UNDERTØY/SOKKER M.M.

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar/bilde)!

 • 05.04.2017 kl.20:47 i FOTO
 • 9 kommentarer


TOPPLØST LIV <3


 

Et toppløsbilde i uka er sunt for helsa <3 Helst et om dagen, men jeg er for sløv med å ta bilder selv om jeg stort sett går rundt naken hele tiden! Sjekk ut mine siste bilder her <3

Det er masse nye bilder av meg på ninjavip.com !!

 

Og ellers er jeg aktiv på vip-snappen hver dag hvor jeg liker å by på meg selv (vise hud)!  

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


BRUKT UNDERTØY/SOKKER M.M.

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar/bilde)!


PANTIES ON FLEEK !


 

Nå skal vi begynne å drikke og trenger vors, noen i  Oslo som vil drikke med meg og fine jenter? Skriv til meg på hemmelig.com, heter lotteninja der!
 

På flyplassen i Malaga rakk jeg å shoppe litt selv om jeg  bare var i 2 butikker. 
 

Det er masse nye bilder av meg på ninjavip.com !!

 

Og ellers er jeg aktiv på vip-snappen hver dag hvor jeg liker å by på meg selv (vise hud)!  

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


BRUKT UNDERTØY/SOKKER M.M.

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar/bilde)!


#MONKEYBUSINESS


 

DAGEN IGÅR VAR HELT SYKT KOSELIG !!! <3 KAN IKKE FÅ UTTRYKT DET MED NOK UTROPSTEGN!!!

Her ser dere bilde av meg og favorittapa mi, vi fikk ikke tatt noen bra selfie sammen så det ble bare en sånn sammensveising!

Her er en ape jeg valte å kalle Albert sånn siden han så ut som han passet til navnet..

<3   Noen som har lyst å flytte til Malaga med meg og bo sammen med en ape? Og meg da!

Jeg har spist ganske sunt hele ferien. Mye nuggets faktisk og det er jo kylling i! Ellers spiser jeg ALDRI kylling!Og så hadde vi 5 timer venting på flyplassen så jeg fikk tatt litt bilder, men var for trøtt til å poste dem før nå. Sykt digg å endelig komme hjem til Oslo og gode venner <3 

I helgen skal vi såklart feste og jeg kommer sikkert til å ligge strødd utover dansegulvet på en eller flere uteplasser i Oslo i kveld og i morgen! Ses! 

Her ser dere den eksklusive kameramappa mi. Fikk den i julegave av en god venninne <3 

Det er masse nye bilder av meg på ninjavip.com !!

 

Og ellers er jeg aktiv på vip-snappen hver dag hvor jeg liker å by på meg selv (vise hud)!  

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


BRUKT UNDERTØY/SOKKER M.M.

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar/bilde)!

 • 24.03.2017 kl.14:57 i FOTO
 • 5 kommentarer


RUMPA BLE FOR MYE FOR INSTAGRAM


 

Jeg hadde gledet meg lenge til å poste dette bildet på instagram, men så var rumpa faktisk så stor at den ikke fikk plass og dermed måtte croppes bort for å få plass til leppene! Det var et tungt valg å ta, men nytatoverte lepper er jo til for å vises frem og rumpa kan jeg ta på neste bilde! <3 Jeg har forresten bare fått tatovert runde en av 3 både på leppene og brynene så det er en del ihjen enda og jeg skal ta runde to om en uke, gleder meg! 

Se hvordan bildet ble i sorthvitt på instagram her <3


Foto @tordfuglstad
 

Det er masse nye bilder av meg på ninjavip.com !!

 

Og ellers er jeg aktiv på vip-snappen hver dag hvor jeg liker å by på meg selv (vise hud)!  

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


BRUKT UNDERTØY/SOKKER M.M.

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar/bilde)!

 • 23.03.2017 kl.20:28 i FOTO
 • 12 kommentarer


HVORDAN ÅPNER MAN EN ANANAS?


 

Idag har jeg plagdes i flere timer med å få skrellet en ananas, det gikk ikke og til slutt bare ga jeg opp og dro hjem. Jaja, jeg fikk tatt noen bilder sammen med ananasen da og her ser dere dagens outfit!


Toppen er forresten ny og trusen finner du her
Bilder uten toppen finner du her

Jeg har fortsatt ananasen så hvis noen vet hvordan man åpner den så fint om dere slenger inn en kommentar eller sender en sms! <3

Populært på ninjavip akkurat nå:

HIS HANDS ON MY BOOBS (MOVIE)    TOPPLØS OG TRUSELØS TØS ;)    NAKENBILDE I DUSJEN ;) 

 GRABBING MY ASS AND BENDING OVER     TOPLESS IN THE BATHROOM ;)  TOPPLØS MED SPREDTE BEN ;)

Og ellers er jeg aktiv på vip-snappen hver dag hvor jeg liker å by på meg selv (vise hud)!  

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


BRUKT UNDERTØY/SOKKER M.M.

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar/bilde)!

 • 22.03.2017 kl.20:57 i FOTO
 • 5 kommentarer


FÅ EN GRATIS TIGHTS!


 

Du har nå sjansen til å få en gratis tights nesten helt uten å løfte en finger. Eller du er noen tastetrykk unna, men du behøver ikke gjøre veldig mye for at den skal bli din. Det kuleste er at du kan få med en til en venninne også!

Trykk på et av bildene under så kommer du direkte inn på Facebook der tightsene deles ut! 

  

  

 

Ha en fin dag videre! 

 

XOXO <3

Populært på ninjavip akkurat nå:

HIS HANDS ON MY BOOBS (MOVIE)    TOPPLØS OG TRUSELØS TØS ;)    NAKENBILDE I DUSJEN ;) 

 GRABBING MY ASS AND BENDING OVER     TOPLESS IN THE BATHROOM ;)

Og ellers er jeg aktiv på vip-snappen hver dag hvor jeg liker å by på meg selv (vise hud)!  

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


BRUKT UNDERTØY/SOKKER M.M.

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar/bilde)!


PHOTOBLOG <3


 

#MALAGA
 

 

 ninjavip 

 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


BRUKT UNDERTØY/SOKKER M.M.

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar/bilde)!

 • 19.03.2017 kl.19:45 i FOTO
 • 5 kommentarer


SUGARDATE


 

Fremtiden ser lys ut på sugardate i Malaga! <3

Kjemien mellom meg og Per fra hemmelig.com er ikke på topp, men han har masse penger slik at vi kan bo fint og oppleve masse her i Malaga. Han er veldig snill. Idag kjøpte han meloner til meg. Jeg likte melonene. Det var fine meloner. Ikke så fine som mine meloner

Truse her, sokker her 

Testet kamera på rommet idag da Per var kjedelig å skulle lese avisa. Han har særiøst vært å kjøpt avis i papir, sånn man hadde da jeg var baby. Hvem hjør sånt? Dette bildet ble litt lyst, men jeg fikk mange bra bilder i doggy osv i bedre kvalitet, kamera til Per er helt topp og jeg digger at jeg skulle få det hvis jeg ble med til syden! Noen av bildene har jeg postet her og resten kommer her og på instagram, de minst drøye kommer altså på instagram <3 

Vi har to altaner, den ene dekker sånn ca hele taket og den andre altanen bruker Per til å lese avisa og drikke øl. Han snakker for mye politikk og er en lite kåt person, veldig kjedelig egentlig.. Han har sikkert aldri hørt om blogg osv..! Gleder meg til å dra til Norge å hooke med noen som har litt mer imellom ørene (hvis dere skjønner hva jeg mener).

Jeg har tatt bilder på taket idag, sykt kjekt å kunne stille seg med rumpa mot kamera uten at folk stopper opp for å spørre hva man driver med. Jeg trives på taket, ingen andre der enn min favorittperson i hele verden. Meg selv altså! Per har vært der sånn 2 ganger. Den ene gangen for å hente avisen jeg hadde hjemt under en pute der i håp om noe annet enn lesing.. Og den andre gangen for å servere meg vin. Bra fyr!Skoene ble litt skitne igår, vi var på gjørmesafari! Det var ingen krokodiller der. Det var litt kjedelig da. Hadde lyst til å se en krokodille. Hva er forskjellen på krokodille, krokofant og eligator? 


 

 

Populært på ninjavip akkurat nå:

HIS HANDS ON MY BOOBS (MOVIE)    TOPPLØS OG TRUSELØS TØS ;)    NAKENBILDE I DUSJEN ;) 

 GRABBING MY ASS AND BENDING OVER     TOPLESS IN THE BATHROOM ;)

Og ellers er jeg aktiv på vip-snappen hver dag hvor jeg liker å by på meg selv (vise hud)!  

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


BRUKT UNDERTØY/SOKKER M.M.

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar/bilde)!

 • 18.03.2017 kl.22:33 i FOTO
 • 7 kommentarer


WHEN IN RONDA - PART 1


 

 • 15.03.2017 kl.23:50 i FOTO
 • 3 kommentarer


MALAGA DAG 2


 

Vi storkoser oss på ferie i Malaga <3 Jeg, kameraet mitt og mitt hemmelige reisefølge! Poster litt randome bilder fra igår som jeg ikke orket å poste da siden jeg var opptatt med å bade.. I et badekar. 

 

Populært på ninjavip akkurat nå:

TOPPLØS OG VÅT ;)    TOPPLØS OG VÅT I SPEILET ;)

TOPPLØS INNTIL STRIPPESTANGEN                 TOPPLØS I SEXHUSKA 2                 TOPPLØS I SEX-SWING


Og ellers er jeg aktiv på vip-snappen hver dag hvor jeg liker å by på meg selv (vise hud)!  

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


BRUKT UNDERTØY/SOKKER M.M.

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar/bilde)!

 • 15.03.2017 kl.21:37 i FOTO
 • Én kommentar


#UNICORN <3


 

Da jeg var i Bodø, kjøpte jeg meg ny bamse og hva er vel bedre enn engjørninger? <3 Grisen jeg har postet mye på snap det siste halve året er nå ute av livet mitt sammen med andre ting jeg heller vil være uten. Det er altså bare å forberede seg på mye snapping sammen med engjørningen min som sålangt har fått navnet "Engjørningen", kreativt! (kom hjerne med navneforslag)! 

Skulle egentlig ta masse undertøysbilder til instagram idag, men så endte jeg opp med å gå rundt i denne joggebuksa fra barneavdelingen på XXL og ikke orke å skifte. Det er mye mer styr å kle på seg en bikini enn man kanskje skulle tro, det er liksom  mulig å ta den på seg feil vei osv så jeg gadd ikke å hjøre så stor innsats idag!


Håret mitt er så sykt fint nå uten extensions og alt! <3 Jeg har faktisk tatt noen magiske piller og som jeg foreløpig velger å ikke blogge noe om.Denne sokken har jeg allerede solgt og skal bruke den ut kvelden, hele dagen i morgen og så sende den lørdag morgen til den heldige kjøperen <3 
Nå skal jeg fortsette med det jeg har hjort i hele dag (prøve å ikke sove)! Jeg har ett mål om å sove bare 8-10 timer i døgnet fremover i motsetning til mine 14+++ timer. Har vært våken siden 9 i morgest og er rimelig fornøyd med meg selv og ganske overtrøtt! Ellers må jeg vel finne på en tekst til bildet jeg skal poste på instagram her og aktivisere meg med å poste noen nudes her eller noe for å ikke sovne! 

 

Populært på ninjavip akkurat nå:

TOPPLØS OG VÅT ;)    TOPPLØS OG VÅT I SPEILET ;)

TOPPLØS INNTIL STRIPPESTANGEN                 TOPPLØS I SEXHUSKA 2                 TOPPLØS I SEX-SWING


Og ellers er jeg aktiv på vip-snappen hver dag hvor jeg liker å by på meg selv (vise hud)!  

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


BRUKT UNDERTØY/SOKKER M.M.

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar/bilde)!

 • 23.02.2017 kl.16:50 i FOTO
 • 2 kommentarer


POLEDANCE MED BJARNE KÅRE


 

Bjarne Kåre har idag fått testet strippestanga for første gang og her ser dere litt bilder av meg og han <3

Tror jeg klarte å ikke få med noen nipler i innlegget, men er det så nøye om dere skulle finne en? Orket ikke bruke så lang tid på å studere bildene siden jeg heller vil bruke tiden på å studere meg selv i speilet. Elsker det nye håret og meg selv <3 

 

Populært på ninjavip akkurat nå:

TOPPLØS INNTIL STRIPPESTANGEN

BAKFRA I SEXSWING​

SEXY UNDERBOOBS I SEXSWING

UNDERSIDEN AV FØTTENE

RUMPEBILDE FORAN STRIPPESTANGA

DOGGY MED RUMPA I VÆRET

STANGA IMELLOM RUMPEBALLENE ;)​

FILMER MEG SELV I DUSJEN ;)

VÅTE STIVE NIPLER (VIDEO)

FOTBILDE ETTER TRENING

RUMPEBILDE MED DILDO I HÅNDEN

STIVE NIPLER I DUSJEN (VIDEO)

FOTPORNO MED DILDO

DILDOFOTBILDE I PLAKATSTØRRELSE

Og ellers er jeg aktiv på vip-snappen hver dag hvor jeg liker å by på meg selv (vise hud)! 

 

 

 

 

 NINJAVIP.COM (for 18+ only!!)
 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 • 19.01.2017 kl.17:04 i FOTO
 • 5 kommentarer


MITT MEST SEXY TOPPLØSBILDE SÅLANGT


 

Nå har jeg nettopp hatt sexyshoot med meg selv og fjernkontrollen og noen bilder ble ekstremt bra! Blant annet synes jeg dette ene toppløsbildet jeg tok ble dritsexy! Planen var egentlig bare å ta noen bilder av rumpa og litt av føttene siden folk liker føtter og alle liker rumpa mi. Noen liker jo også puppene mine (kanskje 90% av befolkningen) og så er det vel rundt 10% om ikke har hørt om puppene mine enda.. Dette bildet er en liten del av selve bildet, måtte klippe bort 80% av bildet slik at det skulle bli facebookvennlig, men dere kan se hele her!


 

Les også: NÅ KAN DU BLI FAMOUS PÅ INSTAGRAM PÅ MIN BEKOSTNING

 

 

Populært på ninjavip akkurat nå:

TOPPLØS INNTIL STRIPPESTANGEN

BAKFRA I SEXSWING​

SEXY UNDERBOOBS I SEXSWING

UNDERSIDEN AV FØTTENE

RUMPEBILDE FORAN STRIPPESTANGA

DOGGY MED RUMPA I VÆRET

STANGA IMELLOM RUMPEBALLENE ;)​

FILMER MEG SELV I DUSJEN ;)

VÅTE STIVE NIPLER (VIDEO)

FOTBILDE ETTER TRENING

RUMPEBILDE MED DILDO I HÅNDEN

STIVE NIPLER I DUSJEN (VIDEO)

FOTPORNO MED DILDO

DILDOFOTBILDE I PLAKATSTØRRELSE

Og ellers er jeg aktiv på vip-snappen hver dag hvor jeg liker å by på meg selv (vise hud)! 

 

 

 

 

 NINJAVIP.COM (for 18+ only!!)
 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 • 18.01.2017 kl.21:11 i FOTO
 • 13 kommentarer


2-3 EKSTRA CM KAN VÆRE SKADELIG...


 

Du har kanskje alltid tenkt at 14 cm eller 16 cm ikke hjør så stor forskjell, men der tar du feil! Det er også en alvorlig stor forskjell på 16 og 20 cm!

Jeg satt å pakket inn hjulegaver og kom til å tenke på hvor mange som sløser med papir. Folk bruker MASSE papir og pappesker når de skal pakke inn hjulegavene. 99% av alt dette papiret blir garantert kastet etterpå og det er et fåtall av disse prosentene som faktisk blir reirkulert og brukt om ihjen! 

Hva er papir laget av? TRÆR! Trær er noe av det viktigste vi har på hjordkloden vår! Uten trærne, hadde ikke vi vært i live idag. Dette vet jeg selv om jeg fikk karakteren 2 i naturfag (prøvde å jukse meg til en 6`er med å flashe tits, men fikk heller trekk)! Uansett.. Det er vår oppgave å sørge for at trærne på hjorda har det bra og at vi ikke bruker mer trær enn nødvendig. I lengden vil vi faktisk ikke kunne puste på hjorda lengre hvis det blir for lite trær og som dere sikkert har skjønt, så trenger mennesker og dyr oxygen (det som er i lufta vi puster inn). Føler jeg burde fått en 6`er i naturfag, jeg er faen meg et jeni og jeg kunne undervist i dette på universitet eller lignende.. 

Bildet over var bare et lurt triks for å få dere til å tro at dette handlet om sex siden folk sikkert er drittleie av å lese om julehysteriet. Dette er likevel noe vi bør ta på alvor, derfor valgte jeg som vanlig å poste et bilde i undertøy i kjent stil og med et rosa sexleketøy! Flere bilder i undertøy kan dere se her <3

Hvert år blir det pakket flere milliarder julegaver. Det blir fort en hel skog med trær! Hvis alle tenker seg om en ekstra gang og bruker litt mindre papir (2 cm er bedre enn ingenting) så kan vi sammen hindre at like mange trær skal måtte lide for julefeiringen! Vi trenger trærne og trærne trenger oss <3 

KJENNER DU NOEN SOM KAN KUTTE UT DE 2-3 EKSTRA CM`ENE? TAG DEM HER  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 NINJAVIP.COM (for 18+ only!!)
 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 

 

 • 21.12.2016 kl.14:21 i FOTO
 • 13 kommentarer


PERFEKTE JENTER KAN OGSÅ BLI AVVIST...


 

Jeg har aldri opplevd det før. Hadde heller aldri trodd det skulle skje. Noen sier jeg har høye tanker om meg selv, men de er ikke høyere enn refleksjonen av min egen perfeksjon. Jeg har aldri møtt noen som er så feilfri som meg selv, det er alltid noe galt med alle jeg treffer, men ikke med meg. Alle mennesker har evnen til å irritere meg, men ikke jeg. Det er noe helt eget med meg som hjør at alle ser opp til meg, vil være som meg, bruke hvert sekund i livet på å se på meg, vil knulle meg, gifte seg med meg eller bare oppleve å få treffe meg. Folk bare elsker meg. Jeg skjønner dem godt... 

På grunn av det at jeg er så feilfri og nydelig som jeg er, hadde jeg faktisk aldri i ville hælvette trodd at dette skulle skje meg og det er litt flaut å blogge om det, men det må hjøres. Folk på snapchat har allerede fått med seg at weekendturen min til Praha med Andreas (en fyr jeg møtte på nett) ikke gikk så bra. Det gikk faktisk helt til hælvette! 

Før dere leser om den mislykkede turen min, kan dere jo se på Hello Kitty tattisen min, den var det eneste positive som kom ut av oppholdet mitt i Praha!

Måtte bare ta et bilde for å se hvordan hårfargen min så ut i bakhodet (siden jeg farger det selv). 


 

Uansett. Her ser dere bilder av sengen vår (en av sengene). Det som gikk galt på turen var vel at vi hadde helt ulike tanker om hva som skulle skje når vi kom frem. Jeg rev selvfølgelig av meg klærne, begynte å rive av han klærne, men så ble han forbanna fordi den dyre skjorta hans ble ødelagt da jeg rev opp knappene.. WTF? Jaja, så jeg kommenderte han inn på soverommet og forventet at vi skulle starte det jeg trodde skulle bli en bra sex-weekend, men han snudde i døra og satte seg i sofaen. Jeg spurte hva faen han holdt på med der når jeg lå klar i bare undertøyet og han sa vi kunne "bli bedre kjent", hva skulle det bety liksom? Jeg reiste ikke til Praha for å bli kjent med han, jeg møtte han på en sextreffside liksom...! Så jeg ble såklart dritsur etter 15 minutters "bli-kjent-tid" uten at han prøvde seg på noe seksuelt i det hele tatt. Kjemien var dritklein og jeg innså at det ikke kom til å bli noe knulling, så jeg tok lommepengene han hadde gitt meg, dro med meg kofferten og fant et annet hotell. Det var horekjedelig å bo alene på hotell og så var det ingen interesserte på jodel eller noe, så jeg la meg tidlig begge kveldene før jeg endelig fikk kommet meg tilbake til Oslo og normale mennesker. Håper i hvertfall det er noen normale folk her som har mer til felles med meg enn han weirdo`en! 

Litt bilder fra leilgheten Andreas hadde leid til oss. Jeg tok bildene med en gang vi kom frem til Praha og en time senere (før jeg hadde åpnet kofferten) måtte jeg "pakke" kofferten å dra til et annet hotell! Dette bildet hang i stua, rimelig kul kunst i Praha!  

 

Les også: Hver 5. person tenner på føtter, hvem i din omgangskrets har fotfetisj? 

 


  

 

 NINJAVIP.COM (for 18+ only!!)
 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 • 19.12.2016 kl.20:54 i FOTO
 • 10 kommentarer


#TB ZAKYNTOS <3 (FØR PUPPETRENINGEN) 

Jeg savner syden! Fant disse bildene fra Zakyntos på pc`n og måtte bare dele dem! Her ser dere også meg i bikini FØR jeg startet å trene bryst, det er helt vilt hva litt benkpress og andre øvelser kan hjøre med puppene over natten.. 


 Klikk på bildet under!

 

 

 NINJAVIP.COM (for 18+ only!!)
 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 • 27.11.2016 kl.19:38 i FOTO
 • 20 kommentarer


NRK PÅ BESØK <3


 

For en herlig dag! Jeg våknet og så ut som et vakkert kunstverk (som vanlig), startet dagen med å få besøk av NRK som skulle filme meg fordi jeg er en så viktig person (regner med det var derfor). De fulgte etter meg i leiligheten min og fikk se hvordan dagen min var. De var veldig nysgjerrige på hva jeg selger på ninjavip.com og hva jeg sender på sms på nummer 41716306 som koster 29 kr pr svar. 

De var overrasket over hvor naken jeg var på bildene og hvor dirty meldinger jeg sender. De fikk såklart ikke noe info om hvem jeg skriver med, men bare se noen meldinger jeg har sendt for å vise hvordan det fungerer. Etterpå ville de se hvordan jeg tar bilder til bloggen, snap, insta osv så det hjorde jeg i sengen. De fleste bildene ble helt ute av fokus, men det er ikke nøye, det var gøy som alltid <3

Opptakene fra idag blir mest sannsynlig sendt på NRK en gang neste måned! Kommer såklart med info når jeg vet. NRK var veldig opptatt av katten min som hadde på seg rosa kjole idag så jeg er litt usikker på hvem av oss det blir å handle om..

Jeg tok flere bilder i andre klær som ble enda mer ute av fokus! Bildene kommer asap, men nå skal jeg feire min eksistens med en melkesjokolade, vi blogges! Nytt bilde på insta idag btw, sjekk det ut HER

 

 

 NINJAVIP.COM (for 18+ only!!)
 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 • 07.11.2016 kl.22:04 i FOTO
 • 3 kommentarer


DAGENS OUTFITMelding til alle lesere: dere må like mitt nyeste bilde på instagram @hvit_ninja <3 Tusen takk :*

 

 

 NINJAVIP.COM (for 18+ only!!)
 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 • 20.10.2016 kl.13:25 i FOTO
 • Én kommentar


PIKACHU IN THE SPOTLIGHT


 

Møtte en gammel kjenning i Bodø <3 <3 <3 Ble såklart en liten shoot i stua!


 

Foto: @fitfager_photo

 

 NINJAVIP.COM (for 18+ only!!)
 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 • 20.10.2016 kl.01:43 i FOTO
 • Én kommentar


ÅRETS RÅESTE JULEGAVER ER NÅ I SALG - BESTILL HER !!


 

Klikk HER for å se hele serien du nå kan bestille å henge på veggen. Jeg har allerede fått plakat av meg selv i stua og er så fornøyd at jeg har begynt å sove på sofaen for å få gleden av å våkne opp til synet av meg selv! 

KJENNER DU NOEN SOM ØNSKER SEG EN PLAKAT AV MEG PÅ VEGGEN? TAG DEM HER <3 

Screenshot fra nettsiden for å vise dere hva fotogragen har skrevet om bestilling av plakat og andre muligheter. Kikk på teksten under for å komme til bestilling!


 

Foto: Kristoffer Eide

Foto: Kristoffer Eide

Foto: Kristoffer Eide

Foto: Kristoffer Eide

Foto: Kristoffer Eide
 

Foto: Kristoffer Eide

Foto: Kristoffer Eide

 

Det ligger også bilder av meg fra tidligere shoots med han på nettsiden han HER og flere shoots blir det, kom hjerne med forslag til tema osv. 

 

 

 

 NINJAVIP.COM (for 18+ only!!)
 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 • 12.10.2016 kl.14:05 i FOTO
 • 4 kommentarer


PHOTOSHOOT MED LENE ANTONSEN <3


Idag har vi sjekket ut Fredrikstad i alle retninger (den ene veien) og tatt noen sexy, koselige, morsomme og fargerike bilder ved havet på Hvaler. Etterpå spiste vi frokost på McDonalds og tok litt bybilder..

Nå sitter vi å ser på bildene vi tok idag, det ble MYE bra (som alltid)! Bildene dukker opp på instagrammen til Lene HER, på bloggen fremover og på min instagram HER <3 


 NINJAVIP.COM (for 18+ only!!)
 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 • 02.10.2016 kl.18:57 i FOTO
 • 3 kommentarer


#SØNDAG


 

Formen idag.. Et bilde sier mer enn tusen ord.  

 NINJAVIP.COM (for 18+ only!!)
 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 • 18.09.2016 kl.16:52 i FOTO
 • Én kommentar


Les mer i arkivet » Januar 2018 » Desember 2017 » November 2017


Hei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse her
 • gratisdesign av Tonjemt