hits

JEG HAR NERDEFETISJJ

Noen jenter tenner på sixpack, tatoveringer, dyre biler, store muskler og hvite tenner. Jeg er ikke like kjedelig som andre jenter, jeg ønsker meg en skikkelig geek som kan kysse meg med de gule colatennene sine. En som kan ta meg med på mattestevner og se mitt vakre ansikt igjennom sine store runde, tykke og sexy Harry Potter briller! Det er ingenting som gjør meg mer vill i trusa enn slike briller på litt halvfeite nerder og jeg er ikke redd for å innrømme det. Jeg har lyst til å våkne opp til den deilige lyden og synet av den store nesen din når du ligger med munnen halvåpen og snorker med dynen dratt litt ned slik at jeg akkurat kan skimte den løse bomullsaktige speedoen din. Jeg har lyst til å ta deg med på byen å vise alle at DU er MIN nerd og  INGEN andre sin! 

Kjenner du en nerd som passer for meg? Tag han i innlegget mitt på facebook herUheldigvis for meg er det mest bare gutter med sixpack, hårvoks og sminke som kontakter meg og jeg vet ikke hvordan jeg skal finne drømmeflørten min. Finnes det egne datingsider hvor man kan sjekke opp nerder? Mitt store håp er at jeg allerede har en eller annen dritkjekk nerd som følger bloggen min og enda ikke har turt å kontakte meg. Det er nemlig DEG jeg leter etter. Føler du deg truffet? Send meg en sms! Nummeret mitt er 41716306 (29 kr pr svar)

 Not ordered my sexy calendar yet? Click the photo below! 

  • 12.11.2015 kl.17:00 i FETISJ
  • 5 kommentarer


Les mer i arkivet » Januar 2018 » Desember 2017 » November 2017


Hei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse her
  • gratisdesign av Tonjemt