BIG BOOTY ISSUES


 

Det finnes faktisk ulemper med å være perfekt, visste du det? Her er en av tingene jeg plages litt med.. 

Sover jeg for lenge på rygg uten pute, får jeg skikkelig vondt i ryggen.. Det er hardt å se bra ut ja!

 

Jeg aktiv på vip-snappen hver dag hvor jeg liker å by på meg selv (vise hud)!  

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


NINJAVIP.COM (bilder og videoer for 18+) 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar/bilde)!

 • 27.04.2017 kl.00:22 i Blogg
 • 2 kommentarer


SNAPCHAT: LOTTENINJA

 • 24.04.2017 kl.20:14 i Blogg
 • 2 kommentarer


EROTISK NOVELLE


 

BREVET 

 

Du vet hva du skal gjøre for å pirre meg, det er helt klart... 

Jeg finner brevet idet jeg kommer inn døra. På tross av at det er kaldt ute og snøen laver ned, har jeg blitt varm av å bære posene med all maten. Jeg har lovet deg at det i dag skal være din dag. Derfor har jeg handlet, og nå skal jeg lage middag til deg. 

Men først dette brevet. 

Det ser ut som et helt ordinært A4-ark med tekst på, og min første tanke er at du har lagt fram oppskriften på en rett du vil jeg skal lage. Men så kikker jeg nærmere på den. Skriften er din, derom hersker ingen tvil. Din sirlige håndskrift kunne jeg kjent igjen hvor som helst. Ordene som står der, kombinert med at jeg vet at du har skrevet dem, gjør meg yr. Jeg tar av meg ytterjakken, henger den over stolen. Tar av meg genseren også, for om jeg var varm fra før, blir jeg bare enda hetere inni meg nå. 

Jeg begynner å lese, og kjenner hvordan det snører seg i mellomgulvet, så stort inntrykk gjør ordene på meg. Det er et eller annet ved dette som gjør det så utrolig pirrende. Kanskje er det bare at jeg rett og slett ikke hadde forventet det? I går var jeg nemlig svært kåt, men da sa du at du var trøtt, og jeg tok hensyn til det. Dermed ble jeg liggende igjen med en uforløst sitring i hele meg. Den har blitt ti ganger sterkere over natten og gjennom dagen i dag. Du skal komme sent hjem på grunn av et møte du har på jobben, og jeg har således, fordi jeg vet hvor sliten du blir av ettermiddagsmøtene dine, sagt at jeg skal varte deg opp og ha maten klar til du kommer hjem. Jeg vet at du setter pris på det. Så får jeg heller bare gå rundt og være kåt, jeg har vel ikke vondt av det. 

Men så er det altså dette brevet. Omsider begynner jeg å lese. 

Jeg vet du har handlet. Du er flink. 

Men maten kan vente litt! 

Først er det noe annet du må gjøre. 

Jeg vil at du skal kle av deg. 

Det rykker i meg. Jeg ser ned på teksten igjen. Fortsetter. 

Ja, du leste riktig. Mens jeg sitter på jobben nå, i dette hersens partnermøtet, ja da, du vet at jeg avskyr det, tenker jeg heller på noe mye mer behagelig. 

Nemlig den veltrente, deilige kroppen din. 

Jeg svelger. Hvordan kan det ha seg at jeg blir så ubegripelig tent? Ikke vet jeg, men ordene dine gir virkelig full effekt, for det sitrer i hele meg og jeg er knallhard allerede. Den deilige, men samtidig frustrerende følelsen av å være helt ustyrlig kåt, farer gjennom kroppen min. Det er som om du leser tankene mine. 

Åh, jeg tenker på å dra ned buksa di nå. Fantaserer om synet av den store, deilige, harde kuken din. Jeg vil ha den i munnen. Kjenne den salte smaken mot leppene mine. Høre stønningen din når jeg slikker deg på undersiden av hodet, akkurat slik jeg vet at du elsker. Men, isteden sitter jeg i dette møtet. Og må nøye meg med å fantasere om det. 

Fantasere om deg. Derfor må du gjøre akkurat som jeg ber deg om. Ja, du vil vel det? Du sa jo at dette skulle være min dag. Hvis du gjør som jeg ber om, blir det dét. 

Et lite øyeblikk blir jeg stående der. Det er bare meg her i leiligheten vår. Skal jeg virkelig ta på meg selv, er det hva du vil? Jeg må innrømme at jeg er så kåt nå at fristelsen nesten ikke er til å holde ut. Jeg verker, lengter, ja, er helt gal etter å dra ned buksa mi nå, bare la det stå til, få ut denne kåtheten som grenser til det ubehagelige. 

Ja, du gjettet riktig. Jeg vil at du skal ta på deg selv for meg. Du vet at jeg liker å se på deg når du drar ned bokseren, tar noen runketak. Som den gangen du nakenbadet for meg. Husker du det? Det var sent på kvelden og mørkt ute, men skinnet av kroppen din mot fullmånen var helt uimotståelig. Og da du snudde deg rundt, så meg rett inn i øynene mens du runket deg selv nesten helt til det gikk for deg, åh, vet du hvor kåt jeg egentlig ble? 

Så det er det jeg vil du skal gjøre nå. Jeg vil at du skal ta fram pikken din. 

Gjør det! 

Igjen stopper jeg opp. Skal jeg virkelig? 

Jeg kikker ut. Naboene kan jo se inn, kan de ikke? Ah, blås i det, men jeg trekker uansett gardinene for. Så knepper jeg opp buksa. Lar den falle til bakken. Snart lider bokseren samme skjebne. Jeg er hard nå, veldig hard. Men jeg skulle så gjerne hatt deg her, vært inntil deg. Jeg tenker på kroppen din. Den stramme, deilige kroppen din. Selv om du er tretti år, har du fortsatt kropp som en nittenåring. Kanskje ikke så rart, med tanke på at du har drevet med dans og turn i alle år. Du vet at jeg synes kroppen din er gudommelig. Du er 1,70 høy, solbrun og med faste, deilige pupper. Det lange, blonde håret ditt flyter i kaskader ned skuldrene dine, ned mot den fantastiske rumpa di. Du gjør meg så kåt. 

Jeg vil du skal tenke på meg. 

Du har vel alt skjønt at det er nettopp det jeg gjør, kjære? Jeg smiler for meg selv. 

Mens jeg sitter her i dette jobbmøtet, ser jeg for meg at du runker kuken din, mens du fantaserer om meg. Du ser for deg at jeg ligger på soverommet og tar på meg selv, du visualiserer meg foran deg. Jeg trekker deg mot meg, lar deg få slikke meg litt. Tro du meg, jeg elsker når du gjør det, minst like mye som du så åpenbart nyter å gi meg den gleden. Jeg tenker på den nå, den fantastiske tunga di. Tunga som alltid gjør meg spinnvill. 

Jeg blar om til neste side. 

Runker du nå? 

Ja, jeg gjør det. Og det er så deilig, for jeg tenker på deg og hvor digg du er. Jeg tenker på at jeg ligger mellom bena dine, spiser deg, hører klynkingen mens jeg slikker deg til orgasme. Jeg blir gal av dette, snart kommer jeg... 

Åh, du gjør det, jeg vet det. Du står midt i stua nå og runker den stive pikken din. Nå vil jeg ha den inni meg. Jeg klarer ikke vente mer. Jeg verker etter at du skal komme og fylle meg opp. Hører du stønnene mine? 

Jeg fortsetter å runke, merker at det bare er sekunder om å gjøre. Jeg ser tørkerullen på kjøkkenbenken. Den får gjøre nytten. Men så hører jeg faktisk lyder. Lav stønning, nesten umerkbart først, men så høyere og høyere. Nei, det må være innbilning? 

Eller kan det være sant? Har du lurt meg? 

Det slår meg at jeg har kommet til slutten av brevet. Det står bare én setning til der nå. Den er ikke til å ta feil av. 

Kom inn på soverommet. 

Du lurte meg virkelig trill rundt, men du er åpenbart tilgitt. Jeg røsker opp soveromsdøren. Ganske riktig, der ligger du. Din luring. Du ligger der med spredte ben. Fingrene dine masserer klitoris. Du stønner høyere og høyere. 

- Pul meg. 

Du sier ikke mer. 

Ingen ord behøves nå, uansett. 

Jeg legger meg mellom deg. Sakte glir jeg inn. Du tar meg imot med hele deg. Jeg begynner å støte på. Utløsningen er ikke langt unna. Men jeg vet at du liker det, vet at du noen ganger foretrekker at det er over på et blunk, fordi begge er så kåte at de ikke klarer styre seg. 

Sånn er det nå, for oss begge. 

Ganske riktig. Jeg kjenner det knyte seg. Merker hendene dine på rumpeballene mine. Du presser meg mot deg. Roper navnet mitt. Stønner mens du rister og skjelver. Den deilige kroppen din bukter og vrir seg under meg. Jeg kan ikke få nok av deg, vil bare ha deg mer og mer og mer. Slik har det alltid vært. 

- Fy faen, så deilig du er! 

Så er det ingen vei tilbake for meg heller. Jeg trekker meg ut, spruter over magen din. Det tenner meg ekstra å få gjøre det. 

- Du, dette jobbmøtet... 

Jeg fullfører ikke setningen. 

Vi begynner bare å le begge to. 

Jeg går ut i stuen, begynner på maten. 

Jeg har jo lovet deg at dette er din dag. Kanskje derfor blir jeg heller ikke overrasket når jeg kjenner hånden din rundt livet mitt, mens jeg står der og forbereder måltidet. 

Jeg blir stiv igjen. Du vil ha mer, vil du ikke? 

Men så er det jo også din dag.

Photo: @tfphoto_
 

Denne novellen fikk jeg på mail fra en som ga meg tillatelse til å poste den på bloggen. Har du også en novelle til meg eller om meg? Send den på mail til frkninja@hotmail.com

 

Og ellers er jeg aktiv på vip-snappen hver dag hvor jeg liker å by på meg selv (vise hud)!  

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


NINJAVIP.COM (bilder og videoer for 18+) 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar/bilde)!

 • 16.04.2017 kl.17:50 i Blogg
 • Én kommentar


#GLADPÅSK

 • 15.04.2017 kl.19:54 i Blogg
 • Én kommentar


EN LETTKLEDD PÅSKEKRIM


 

Jeg snudde meg i sengen og der lå en hårete fremmed fyr jeg valgte å dra på hyttetur med dagen før etter å ha utveklset litt bilder på denne datingsiden. Vi var på hytten til Andreas, en kompis av han og jeg kjente ingen av de andre som var med. Jeg kjente et sug i magen. Suget etter Grandiosa. Vi hadde ikke tilgang på norsk Grandiosa siden vi var i Sverige. Det var helt krise! Jeg lå å vridde meg i sengen og prøvde å tenke på noe annet enn hvor sulten jeg var..

20 minutter senere ropte en fyr som heter Thomas at frokosten var servert. Jeg hev på meg en gul hotpants og kom meg ut i stuen hvor Trine og resten av jentene hadde dekket bordet med nystekte rundstykker. Dette var den tristeste morgenen i mitt liv! Jeg satte meg ved bordet og prøvde å tenke at rundstykkene var en nystekt grandiosa..


@tfphoto_  

Usensurerte bilder fra denne scooterturen finner du her!Fortsettelse følger...

 

 

Det er masse nye bilder av meg på ninjavip.com !!

 

Og ellers er jeg aktiv på vip-snappen hver dag hvor jeg liker å by på meg selv (vise hud)!  

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


BRUKT UNDERTØY/SOKKER M.M.

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar/bilde)!

 • 12.04.2017 kl.17:13 i Blogg
 • 4 kommentarer


SKÅL #

Snap: lotteninja

Ninjavip.com

 • 11.04.2017 kl.21:20 i Blogg
 • Én kommentar


@hvit_ninja <3

 • 11.04.2017 kl.18:52 i Blogg
 • Én kommentar


#SENGA

 • 03.04.2017 kl.21:16 i Blogg
 • Én kommentar


YOLO

Snap 👻 lotteninja

 • 01.04.2017 kl.20:06 i Blogg
 • Én kommentar


#YOLO

Snapchat: lotteninja

Ninjavip.com

 • 29.03.2017 kl.13:20 i Blogg
 • 2 kommentarer


SEXY BITCH (VIDEO)


 

Ny sexy video <3 <3 <3 For å oppsummere hvor hot jeg har vært i det siste og litt tilbake i tid eller egentlig alltid, men det kom ikke med i videoen.. Jaja, Rene Kleveland har laget den, enjoy! 


 

 

 

Det er masse nye bilder av meg på ninjavip.com !!

 

Og ellers er jeg aktiv på vip-snappen hver dag hvor jeg liker å by på meg selv (vise hud)!  

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


BRUKT UNDERTØY/SOKKER M.M.

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar/bilde)!

 • 28.03.2017 kl.19:16 i Blogg
 • 3 kommentarer


BILDER I STUDIO

Snapchat: lotteninja

 • 28.03.2017 kl.09:35 i Blogg
 • 3 kommentarer


#SHADESON

Snapchat: lotteninja


KLAR FOR SENDING

Snapchat: lotteninja


GOD MORGEN NORGE

Snapchat: lotteninja

 • 28.03.2017 kl.08:04 i Blogg
 • Én kommentar


#TANNTIPS

Snapchat: lotteninja

 • 27.03.2017 kl.22:12 i Blogg
 • Én kommentar


#SHOPPING

Snapchat: lotteninja


#OSLO

Snapchat: lotteninja


PÅ BESØK HOS TV2

Følg med videre på Snapchat: lotteninja

 • 27.03.2017 kl.16:10 i Blogg
 • 2 kommentarer


HOS LENE ANTONSEN <3

Snapchat: lotteninja


LØRDAG


#HOOK?

Jeg får ikke lov å bruke tinder eller hot or not så i tillegg til hemmelig.com har Ellen sendt meg bilder av ulike menn jeg skulle skrive ja/nei på og det ble til slutt Stian Blipp! Nå venter jeg bare på at han skal få vite om nyheten.

 • 24.03.2017 kl.18:17 i Blogg
 • 4 kommentarer


APETUR

 • 23.03.2017 kl.16:49 i Blogg
 • 2 kommentarer


<3

Livet

 • 21.03.2017 kl.21:38 i Blogg
 • 2 kommentarer


SYDEN

<3


GULT ER KULT

<3


WANT MELONS? 

Det er masse nye bilder av meg på ninjavip.com !!

 

Og ellers er jeg aktiv på vip-snappen hver dag hvor jeg liker å by på meg selv (vise hud)!  

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


BRUKT UNDERTØY/SOKKER M.M.

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar/bilde)!

 • 18.03.2017 kl.13:03 i Blogg
 • Én kommentar


ILU <3

 • 15.03.2017 kl.17:20 i Blogg
 • 2 kommentarer


#PIZZA


(Y)

 • 15.03.2017 kl.15:21 i Blogg
 • Én kommentar


Les mer i arkivet » April 2017 » Mars 2017 » Februar 2017


Hei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse her
 • gratisdesign av Tonjemthits