hits

Har folk hvirkelig så lite å snakke om?


Etter å ha tatt trikken i Oslo lurer jeg på hvor lite folk egentlig har å prate om. For hvor interessant er egentlig kjeks?

Nå må ikke folk tro at jeg er helt teit og ikke setter pris på en pakke kjeks, men det er likevel begrenset hvor mye det er normalt å snakke om bare en type kjeks. På vei hjem fra trening valgte jeg som vanlig å ta trikken. I det jeg satte meg ned satt 2 personer foran meg å snakket. Jeg ble helt satt ut av at to personer kan sitte å diskutere så lenge rundt en kjeks og viktigheten av den. Jeg ble så trøtt i hodet av å høre på snakkingen at det til slutt blei vanskelig å forstå logikken i samtalen. Når jeg gikk av trikken 20 minutter senere satt de fortsatt å pratet om denne Brexit kjeksen som dere sikkert har sett reklame til på tv. Nå har jeg hvært å kjøpt en pakke selv. God er den, men ikke noe jeg vil pratet om i 20 minutter uten stans. Litt skremmende at folk er så lite opptatt av hva som skjer rundt oss i Norge og resten av verden, men heller velger å diskutere uviktige ting som en pakke brexit kjeks.

Meg og en pakke deilig brexit, flere bilder av både meg og kjeksen på snapchat: Lotteninja

 

 

NYE VIP-BILDER HER

 

 

3 kommentarer

Thorleif

05.02.2019 kl.15:00

Si meg, er dette kjeksen som ikke ønsker å være en del av EU!? =P

Tuss

05.02.2019 kl.23:43

Det virkelige spørsmålet her er, har du virkelig ingenting å skrive om? Du skriver dønn om to normale venner som snakket om en kjeks.

Drep deg selv

06.02.2019 kl.07:30

;(Skriv en ny kommentarInstagram @fitfager

Snapchat: lotteninja

Contact:
contact@fitfager.com


Image and video hosting by TinyPic
http://fitfager.blogg.no/1542166820_slik_tjener_du_penger_p_snapchat_18_only.html
  • gratisdesign av Tonjemt

♡ Design av Tonjemt ♡