hits

Tenner DU på føtter? Kjenner DU at det sveller i svampen av å se nakne kvinneføtter? Er kanskje manneføtter vel så interessant?


 

Er DU en av dem som kjenner det killer litt ekstra i nøttene når tåfisen kommer ut i det fri? Er DU en av dem som har lyst å slikke løs på det som andre helst holder seg langt unna? Det er i så fall ingenting å skjemmes over.

Mange der ute elsker føtter. Rene så vel som skitne. Noen elsker føttene påkledd av sokker, andre ser dem helst nakne. Er DU en av dem som elsker føtter og som ikke kan få nok?

Om du lager deg konto på twolog kan du kontakte meg. Her kan du chatte, kjøpe bilder av føtter (komponert etter ditt ønske) bestille brukte sokker. Kanskje kan vi møtes for fotkos? Ta kontakt med meg HER

Min gode venninne Betina Alexandra har noen riktig så snasne føtter. Hun er mer enn villig til å møte dine våte fot drømmer. Hun er ny på twolog og du kan kontakte henne HER

Jeg har også fått en av mine mannlige venner/sexpartnere til å lage seg konto. Han kaller seg Hobbitfit da han faktisk har hår på tærne. Han beskriver sine føtter som tidvis ekstremt sure. Dette kan jeg bekrefte. Jeg kom nemlig til skade for å sutte på dem en dag etter han kom rett fra en fotballtrening, og endte opp med å kaste opp. Så ja, de kan være skikkelig sure.

Tenner du på tidvis sure manne føtter kan du kontakte han HER

Vi chatter gjerne med både kvinner og menn, så ikke nøl med å ta kontakt! Jeg og Betina selger forøvrig bilder av langt mer enn bare føttene.

 

Ingen kommentarer
Skriv en ny kommentarInstagram @fitfager

Snapchat: lotteninja

Contact:
contact@fitfager.com


Image and video hosting by TinyPic
http://fitfager.blogg.no/1542166820_slik_tjener_du_penger_p_snapchat_18_only.html
  • gratisdesign av Tonjemt

♡ Design av Tonjemt ♡