hits

VI KAN BRUKE SAMME SEXLEKETØY JEG OG DU


Annonse lenker Sinful

Nå har jeg en pakke på vei i posten full av spennende sexleketøy, men jeg aner ikke hva noe av det er foreløpig. Pakken min er sponset, men det er ikke dette innlegget. Jeg skal gi bort 2 adventskalendere til en verdi av nesten 3000kr, det er jo kjekt å vinne enten til deg selv eller for å gi bort tidenes beste venne/kjæreste-adventskalender! 

Jeg poster give-awayen så fort jeg har pakken i posten og jeg tror det blir en konkurranse på bloggen og en på snapchat "lotteninja", slik at du faktisk kan vinne 2 kalendere om du er skikkelig heldig! ♥ 

KALENDER HER 

 

Personlig synes jeg de "harde" gavene er de mest spennende! Om du får lyst å kjøpe meg noe fint til hjul eller bursdagen min som er 12. desember, kan du sende gaven til:

Lotte Ninja Fagerheim

Postboks 6636

0502 Rodeløkka

Oslo

 

Om du vil være sikker på å bestille noe jeg blir å like, kan du jo satse på å kjøpe der HER ♥ 

 

Her er også litt info om hvordan stemmene fungerer i Maxim-konkurranen siden så mange tror man ikke kan stemme gratis! 

 

Det er lettest å stemme hvis du heller klikker på linken via facebookveggen min HER, da slipper du innlogging på Facebook osv for å få stemt =)

Lotte Cornelia N. Fagerheim på Facebook, linker til konkurransen all over veggen min! 

Om du vil ha bilder, videoer eller private snaps, må du velge en av de tre alternativene jeg ikke har tegnet et rødt kryss over på bildet under. Jeg får varsel om å laste opp bilder/videoer om du velger en av de 3 med grønn V på og sender alltid samme dag. Sender også private(e) snaps sålenge du sender meg snapnavnet ditt i meldingen du får sende meg når du stemmer. 10 votes = 1 privat snap! ♥ 

 

 

Sms? + 47 41716306 (29 kr pr svar) I also send photos if you ask <3 

 

Ingen kommentarer
Skriv en ny kommentarInstagram @fitfager

Snapchat: lotteninja

Contact:
contact@fitfager.com
http://fitfager.blogg.no/1542166820_slik_tjener_du_penger_p_snapchat_18_only.html
  • gratisdesign av Tonjemt

♡ Design av Tonjemt ♡