hits

JEG LIKER BILDENE DINE PÅ INSTAGRAM HELT GRATIS 

Vil du at jeg skal følge deg på instagram eller like bildene dine? Hvorfor skulle jeg ikke kunne hjøre det når det koster meg så lite? 

Om du vil at jeg skal like ditt nyeste bilde på instagram, gir du meg en gratis stemme (free vote) i Maxim-konkurransen HER, deretter sender du meg screenshot på snapchat "lotteninja" av at du har stemt på meg og instagramnavnet ditt, så går jeg inn å liker bildet ditt i løpet av dagen. Jeg får hele tiden se bare de 3 siste gratisstemmene, så derfor er det lettere å få likt alle sine bilder om dere sender meg bevis på snapchat. 

Vil du at jeg skal følge deg på instagram? Like bildene dine? Og kommentere bildene dine? Da kjøper du minimum 15 Warrior votes HER i tillegg til å gi meg en "free vote". Jeg får varsler om warrior votes, så jeg kan se på siden at du har stemt. Det er likevel greit om du sender melding samtidig som du kjøper stemmer og skriver hva du heter på instagram! 15 stemmer, så liker jeg ditt nyeste, kommenterer det og følger deg! Har jeg allerede likt ditt nyeste, tar jeg et annet bilde. 

Har du ikke instagram, kan du legge ved en link til facebooken din, så adder jeg deg der og liker ditt nyeste bilde + slenger inn en kommentar ! =)

Jeg åpner ikke alltid alle snaps, men idag og under hele konkurranseperioden vil jeg hjøre det siden dette hjelder helt til konkurransen er over!

Jeg har variert mellom 1. plass og 7. plass en del siden konkurransen startet ihjen igår, så jeg trenger alle stemmer jeg kan få selv om jeg nå ligger på 1. plass! 

 

 

 

Sms? + 47 41716306 (29 kr pr svar) I also send photos if you ask <3 

 

3 kommentarer

31.10.2018 kl.08:42

Jeg liker dine bilder gratis... også tigger du etter at folk skal kjøpe Warrior... folk er ikke dumme i huet sitt, de skjønner da at du krever at de skal kjøpe noe, før du liker 1 bilde på dem sin insta! Med andre ord, folk må kjøpe en like av deg, men jeg tviler på at folk gidder å gjøre det! På tide å boikotte hele fitfager tullet!!! Det var «morsomt i starten» men det er ikke det lengere nå!!!!!

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim

31.10.2018 kl.11:41

Anonym: Har faktisk likt masse bilder, så nei, man må ikke kjøpe noe som helst. Ditt valg å klikke idiot i kommentarfeltet mitt, men det blir umulig å like bildene dine når du skal være så anonym

yung dick daddy

31.10.2018 kl.09:10

auzubillah habiti jeg hadde zærta sjelen din deilig. vedder på at du har blitt rivd av hvite goras.. kom til østkanten så skal jeg vise deg ekte zebbb.. jeg lover deg du vil ikke angre... ring meg: 900 44 093

med vennlig hilsen:

kawtham yasotharanSkriv en ny kommentarInstagram @fitfager

Snapchat: lotteninja

Contact:
contact@fitfager.com


Image and video hosting by TinyPic
http://fitfager.blogg.no/1542166820_slik_tjener_du_penger_p_snapchat_18_only.html
  • gratisdesign av Tonjemt

♡ Design av Tonjemt ♡