hits

OVER 50% AV NORGES BEFOLKNING HAR STOR PENIS, NÅ VIL JEG HAN NOE LITE OG SØTT I ØRET!


 

Jeg legger ikke akkurat skjul på at jeg knuller over hjennomsnittlig flere folk enn normalt og jeg har fått mye erfaring. Dere trodde kanskje at stor kuk er vanskelig å finne, det kan jeg bekrefte at det ikke er. De aller fleste jeg har vært på (og det er MANGE) har hatt over 17 cm, det er over hjennomsnittlig stor kuk. Jeg tror snittet er regnet ut ifra Europa og ikke Norge! Stor kuk er bra det, men det hjør det vanskelig å hjennomføre fantasien min om å bli pult i øret. Nå er jeg derfor på leting etter noen som har en søt liten kuk jeg kan få plass til i øregangen min. Jeg har skrevet med en del menn på koseprat.com som påstår de har en kuk på under 6 cm, men så treffes vi og så er den over 17 cm! Det er skikkelig vanskelig å få tak i disse mennene med små kuker og jeg begynner å lure på om det ikke er noen av dem på datingsider. Det er skikkelig frustrerende å gå rundt å fantasere om lyden av å bli pult i øret, men aldri få oppleve det. I natt våknet jeg og var helt tungpustet og våt. Alt jeg ville ha var en liten kuk som kunne gitt meg eargasm, men der lå jeg og åpnet snaps av bare store kuker og hjennomsnittlige kuker. 

VET DU OM NOEN MED MINIATYRKUK? PLIS TAG DEM HER!

 

 


Please vote for me in the covergirl contest <3 You will get rewarded with photos and videos if you choose the Warrior Vote

 

Sms? + 47 41716306 (29 kr pr svar) I also send photos if you ask <3 

33 kommentarer

03.09.2018 kl.22:02

Enda et innlegg uten noe form for mening! Ikke rart dine venner er dritt lei dette tulle du holder på med! Og at du har mistet flere venner av alt dette pisset du har kommet med etter du startet bloggingen, fikk jeg bekreftet i helgen av enda flere av dine bekjente!!!

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim

11.09.2018 kl.22:31

Anonym: hils dem fra meg da, høres jo ut som oppegående skapninger som heller forteller et internettroll hva de mener enn å snakke med meg om det :P Tror jeg kan klare meg med de vennene jeg har <3

Lasse

05.09.2018 kl.12:39

@mo åttern

14.09.2018 kl.07:54

De venner du har... hahaha... De venner du skremmer bort med alt det idiotiske du holder på med! Skjønner dem godt jeg at de takker nei og snur ryggen mot deg, på tide å slutte med alt dette jævla dustete tinga og legge ned bloggen!

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim

14.09.2018 kl.16:45

Anonym: Kan ikke si æ har mærka så mye til at nån har snudd ryggen til mæ av folk æ bryr mæ om, kanskje du heller skal start en egen blogg istedet førr å fokuser så negativt på min :) Så lite som æ posta førr tia, e d jo helt utrulig at du fortsatt gidd å bry dæ :*

Roger

14.09.2018 kl.18:04

Har en tidligere kamerat eg kunne ha tagget, han hadde nåkk gladlig møtt og men eg ville desverre ikkje utsette dama hans for at han gjør noe sånt, men ellers et morsomt innlegg ^^

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim

15.09.2018 kl.18:56

Roger: virker som han lett blir å møte noen andre uansett om han er så lett å få, like greit å bare tagge han :)

15.09.2018 kl.08:50

Det spiller ingen rolle hvor mye eller lite du poster her på bloggen! Dette gjelder også utenom bloggen. Du sier og gjør en hel masse dustete ting, prøver å dra med deg folk inn i alt dette idiotiske du holder på med, og det er der folk trekker seg vekk. Forde dem ikke vil ha noe med deg og dine idiotiske påfunn å gjøre! Og hvis du trur jeg bare finner på alt dette, så kan jeg garantere deg, igjen, at det gjør jeg ikke! Jeg har mine sikker kilder!

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim

15.09.2018 kl.18:56

Anonym: så spennende, hva er alle disse idiotiske påfunnene mine? Bare nevn 2 av dem, så begynner jeg nesten å tro at du er inne på noe her :)

15.09.2018 kl.22:10

Fy faan du er tett! Nevn 2 av dine påfunn, er bare å se igjennom hele bloggen din så er en en hau av idiotiske påfunn!

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim

15.09.2018 kl.22:55

Anonym: påfunn som jeg prøver å få folk med på..? vet ikke om det er dialekten din som avslører at du ikke kjenner noen jeg kjenner eller at du ikke kan komme med noe saklige argumenter :P du får prøve litt til da

16.09.2018 kl.14:16

Behøver for faan ikke å ha samme dialekt for å kjenne noen av dine venner! Hvor tett i huet er du!? Som jeg skreiv! Bare se på bloggen din og alle de jævla dustete påfunna dine, der har du igjen svaret du leter etter!

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim

21.09.2018 kl.00:18

Anonym: alt på bloggen har jeg skrevet selv, så det bekrefter jo lite at du har snakket med noen jeg kjenner :) Lykke til med å mobbe neste blogger, håper du blir anmeldt av flere og får deg et eget liv etterhvert :)

21.09.2018 kl.12:12

Jeg blir anmeldt for å si min mening og forde jeg kjenner tilfeldigvis noen av dine eks venner! Hahaha! Og ikke har jeg mobbet eller vært anmeldt før, for å si min mening! Neei, er det virkelig du som har skrivi alt på denne bloggen, fortell meg noe jeg ikke veit.... og jeg bekrefter at jeg har snakket med noen av dem!

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim

21.09.2018 kl.13:43

Anonym: trodde du var samme person som alltid skriver at jeg er så stygg og mobber meg for alt jeg hjør? Jeg har ikke tatt det så tungt, men man burde anmelde slike folk (Y)

21.09.2018 kl.14:16

Jeg mobber deg ikke, jeg forteller deg hva jeg syns om deg! Men det at jeg skriver du juger en hel masse, er ikke å mobbe, det er å stadfeste fakta! Bare se det innlegget som du skreiv 14.9... Hvem faan prøver du å lure? Disse som trur på deg! Du er en fare for samfunnet om du fortsetter dette! Gjør deg selv en tjeneste, legg ned bloggen!

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim

21.09.2018 kl.14:24

Anonym: FARE FOR SAMFUNNET? REALLY? LAG DIN EGEN BLOGG OG SLUTT Å VÆR SÅ BEKYMRET FOR SAMFUNNET, BLOGGEN MIN OG AT JEG ER MER POPULÆR ENN DU NOEN GAN KOMMER TIL Å BLI OM DU IKKE SNART TENKER PÅ DIN EGEN BLOGG ISTEDEN FOR MIN

21.09.2018 kl.15:09

Jeg kan ytre meg så mye jeg vil, siden dette er en offentlig blogg! Og når det kommer til å være populær, så er ikke akkurat du det! Hører ikke en dritt snakk om deg her nede som jeg bor! Heller ikke hørt noe om deg når jeg er ute å reiser! Men jeg er mere populær en hva du noen gang kan bli😊

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim

21.09.2018 kl.21:10

Anonym: Du har jo likevel klart å finne bloggen min og skrive til meg selv om du aldri har hørt noe snakk om meg, det er imponerende :) Selv om en person er offentlig eller har en blogg, betyr ikke det at man ikke kan straffes for ting man skriver om man drar det for langt. husker ikke alt du har skrevet, så mulig jeg blander deg med noen andre, men IP-adressene er lette å spore, så du er ikke så anonym som du tror du er.

21.09.2018 kl.22:08

Jeg har hørt snakk om deg og har snakket med folk som kjenner deg om deg! Men du velger ikke å tru på det, ikke mitt problem! Og når du kommer de orda der som at jeg kan straffes, så er jeg veldig nysgjerrig på hva? Jeg har ikke truet deg, ikke stalket deg eller sagt ting som kan føre til en straff! Det å blande meg med de som har dratt det over alle grenser, er i seg selv en straffbar handling, altså en flask anklagning!

Jeg veit at jeg ikke er anonym, så spar meg for den forklaringa! Men du selv klarer ikke å finne hvem som eier den Ip-adressa, da må du til snuten!

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim

21.09.2018 kl.23:02

Anonym: Bare det å daglig kommentere på en blogg "legg ned bloggen, dumme kjærring" er mobbing. Det får ikke meg til å legge ned bloggen, men det gir ikke deg noen fordeler heller og ja, nettmobbing er straffbart, ta en tur innom politiet og hør hva du kan forvente deg å få av straff :) Vis dem hjerne alle kommentarene dine samtidig =)

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim

21.09.2018 kl.23:03

Anonym: også litt komisk at du i forrige kommentar aldri har hørt snakk om meg og så kommer denne.. Er du enig med deg eller deg selv?

22.09.2018 kl.00:03

1. Jeg kommenterer ikke dagelig.

2. Det er ikke mobbing og kalle noen dumme eller kjærring/gubbe, det er heller ikke mobbing når jeg sier du burde legge ned bloggen, det er en ytring, noe som er lov i dette landet!

3. Politiet gidder ikke å gjøre noe med dette, de vil bare si at jeg ikke skal bry meg om det du legger ut! For siden jeg aldri har truet deg, stalket deg eller psykisk trakasere deg. Så får de ikke gjort noe!

4. Jeg kan gjerne vis dem kommentarene mine jeg, er ikke redd for det! Som jeg skreiv i sta, jeg har ikke gjort noe fysisk eller psykisk galt mot deg! Eller rettelse, jeg har kalt deg støgg og at du ser ut som en mann i trynet. Men det er en hau av andre også som har gjort her inne!

5. Jeg hører aldri snakk om deg ute, men du har vært en del i media! Så da vil det si at det er via internett jeg har fått kontakt med noen av dine bekjente! Jeg har aldri påstått at jeg har snakket med noen av dine bekjente face to face, sånn utenom en!

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim

22.09.2018 kl.00:09

Anonym: Selv om du forsvarer deg selv med at "det er mange som skriver at du er støgg", så betyr ikke det at det er greit. Du er vel samme faenskapet jeg blokkerte fra instagram nok en gang :P først trodde jeg du var Oda fra Tromsø, men begynner å lure på hva som har skjedd med dialekten din, kan hende du har lest for mye blogger?

22.09.2018 kl.09:15

Nei selvfølgelig er ikke det greit, men nå er nå det min mening. Jeg er ikke på Instgram så er ikke meg du har blokkert... Er vanskelig for meg å være Oda fra Tromsø, jeg er ikke født kvinne/dame/jente!

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim

22.09.2018 kl.10:44

Anonym: har ikke sjekket ip-en din, du bare virket ca like besatt av meg som henne, men det er jo tydeligvis flere som er sånn

22.09.2018 kl.12:45

Nei jeg er ikke det!! Men du oppfører deg så dust på bloggen og privat, så da er det vell greit at noen sier i fra!

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim

22.09.2018 kl.15:30

Anonym: synes du skrev tidligere at jeg bare var dust på bloggen og ikke privat og at du ikke godtok det siden jeg egentlig ikke er dust.. Nå får du bestemme deg, synes det ser mer ut som du er dust på bloggen min enn at jeg er det!

22.09.2018 kl.20:30

Haha... du får forstå det sånn som du vil det selv! Ser du prøver å sette meg ut, men det klarer du ikke!

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim

23.09.2018 kl.11:43

Anonym: nei, det klarer jeg nok ikke, men likevel klarer du ikke å svare på det :)

23.09.2018 kl.13:23

Du har fått svar på det du trenger å få svar på!

Ozzzzy80

11.10.2018 kl.21:07

Hei fitfager... jeg har det du leter etter, hvis du kan kontakte mg så kan md finne på noe..

Harley

24.10.2018 kl.02:08

Anonym må jo være psykotisk stalker, bør skaffe seg et liv!Skriv en ny kommentarInstagram @fitfager

Snapchat: lotteninja

Contact:
contact@fitfager.com


Image and video hosting by TinyPic
http://fitfager.blogg.no/1542166820_slik_tjener_du_penger_p_snapchat_18_only.html
  • gratisdesign av Tonjemt

♡ Design av Tonjemt ♡