hits

SÅ SINT AT JEG SKRUR AV TELEFONEN I 24 TIMER 

Idag er jeg bare skikkelig sint og oppgitt. Sint fordi folk ikke skjønner at det er de som er dumme og ikke jeg. Sint fordi de ikke kan slutte å skrive i kommentarfeltene mine at jeg er helt dust. Oppgitt fordi jeg har prøvd å forklare sånn 50 ganger nå at når en rulletrapp har fått strømbrudd, så står den i ro og man KAN IKKE GÅ DA! Altså hvor tette er det lov å være? Dette er liksom folk med jobb, utdannelse eller folk som studerer og bør ha nok bra karakterer til å forstå at ting på strøm ikke fungerer uten strøm!

 

FOTO: Kristoffer Eide

 

Jeg skjemmes faktisk over å være norsk når jeg ser hvor dumme over halvparten av befolkningen her er! Det er så tragisk at jeg velger å koble ut idag og holde meg unna internett og dumme kommentarer som bare hjør meg rasende! Jeg vil heller bruke tiden på ting jeg liker. Meg selv foreksempel, meg liker jeg. Jeg liker meg. Meg er det ikke noe feil med. Ikke noe galt med meg ihvertfall. Skal se meg selv i speilet resten av dagen. Fokuserer på det som er fint i livet. Jeg er fin. Ikke noe feil med det synet, nei!

Jeg skal ikke bare holde meg unna internett, jeg skal generelt holde meg unna folk fordi tilogmed vennene mine ser ut til å ha fått en gjerneskade, noen av dem ihvertfall! Alle de jeg har snakket med om den tragiske hendelsen min på Tusenfryd faktisk.. Jeg blir å skru av telefonen idag pågrunnav alle disse menneskene som tydeligvis ikke forstår logikk eller noe som helst annet enn jobb, skole og barn. Jeg har ikke jobb, jeg går ikke på skole og jeg er smartere enn alle dere andre likevel! 

Skal vurdere å skru på telefonen ihjen i morgen og da bør du ha skrevet noe fint til meg om du planlegger å skrive noe. Om jeg ser så mye som én stygg kommentar i morgen, velger jeg nok å legge ned bloggen! Kjenner ikke jeg får noe ut av å skrive om livserfaringer og prøve å hjøre verden til et bedre sted når jeg er omringet av idioter og bedrevitere som ikke klarer å tenke før de snakker/skriver! Nå deler jeg innlegget på Facebooken min HER og håper mitt syn på menneskehetens fremtid får snudd seg etter neste gang jeg sjekker Facebook! Dere er dumme, dere er så dumme at det ikke er litt greit engang. Har man ikke noe smart å si, så kan man holde det for seg selv! Man trenger heller ikke snakke stygt om andre og si at de er dumme osv, det er faen ikke litt greit det heller! 

Og til alle som er snille og prøver å få tak i meg idag:

Jeg har koblet ut fra omverdenen idag pågrunnav dumme folk, ikke pågrunnav dere!❤️

 

Slår av telefonen nå! 

17 kommentarer

BEDREVITER

01.06.2018 kl.16:03

pågrunnav = på grunn av

gjerneskade = hjerne-skade

ihjen = igjen

"så mye smartere en alle andre"

*døør*

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim

01.06.2018 kl.16:07

BEDREVITER: var det alt du fant? Ingen av disse ordene du skriver er riktig skrevet. Jeg er fra Bodø og der skriver vi slik jeg hjør.

.

01.06.2018 kl.16:51

Ej forstår godt at d e sann du tenke å haude ditt e bygd opp på dinna tenkemåten. Men det va jo ingenting som satt fast mellom trappetrinna, gjekk ikkje det Ann å gå ned/opp dissa siste trinna? Too lazy mby. Den holdt jo ikkje dej igjen, den bere stoppa, so du va fri til å gå. Hadde du vår på flyplassen å rulletrappa hadde stoppa, hadde du satt dej ned å mista flye liksom?😅 Wæ Srry viss ej e en av dei domma folka men du gjer d kinda til d sjøl 🤷🏽‍♀️❣️

Ja

01.06.2018 kl.18:03

Du gjorde dagen min med dette innlegget

01.06.2018 kl.18:26

Idiot! Selv om rulletrapper går på normalt vis så bruker jeg ofte de to beina jeg er født med til å gå opp samtidig.

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim

01.06.2018 kl.23:59

Anonym: når en rulletrapp slutter å rulle, kan man ikke bevege seg fra trinnet man står på, jeg satte meg derfor ned

Grusomt mye skrivefeil

01.06.2018 kl.23:37

Det er faktisk like dumt å sitte å bruke tid på å skrive et innlegg om hvor dumme folk er, som å bruke tid på å kommentere stygge ting på andres innlegg. Det er ikke bare dumt, men også frekt. Du må jo nesten tåle litt når du er en blogger, du burde også kunne å skrive (sier ikke at jeg er mester på det selv heller), men please da..

02.06.2018 kl.11:51

Når en rulletrapp står i ro kan man gå i ho, sjøl om det heite rulletrapp så funka han som ei vanlig trapp når det ikkje tilføres moment("bevægelse") i ho, vis du trur det kan va falig å gå i ho når det ikkje e strøm i motoren som driv ho, så e det vel farlig å ta i telefonen når han lada eller e avslått. Og når rulletrappan står i ro så vil det si at den ikkje får strøm og spenning som vil si at den e ikkje farlig.

Tor

02.06.2018 kl.13:05

Man kan skjønne at ordforrådet ditt er svært fattig , samt barnslig ut i fra teksten jeg nå har lest. Var ikke engang objektivt skrevet . Du kaller halve befolkingen dum ? For noen «Hate» kommentarer😐. Som Blogger må du tåle hate kommentarer på en profesjonell måte , isteden for å lage et slik innlegg som dette . Måten du «fremmer» deg selv på , setter deg i en typisk «Stereotypical» Blondine . Bra du har Selvtilitt men du fremstiller deg veldig som en selvdigger( som ikke nødvendigvis er noe negativt , men du setter det veldig på grensen)

Litt kritikk fremover sånn du kan forbedre deg . Lær deg «Terminologien» innenfor blogging, og prøv heller å lag innlegg som roser de som ser på! Da vil du unngå mange stygge kommentarer

Mvh TAH

Anonym

02.06.2018 kl.13:11

Du er en dum jente, slike som deg burde det blir mindre av, suger etter oppmerksomhet

Tore

03.06.2018 kl.11:18

Bedreviter: Du bør lære deg å skrive selv. Hjerneskade, uten bindestrek. ;)

KostholdsBloggeren

04.06.2018 kl.12:06

Ok, siden du har skrudd av telefonen håper jeg du ser denne meldingen. Jeg har noe viktig å si. Neeeei, bare tulla. Bra blogg, stå på! :)

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim

04.06.2018 kl.20:09

KostholdsBloggeren: takk :)

Erik

04.06.2018 kl.16:10

Er jo ingen av dere i kommentarene som forstår at når en rulletrapp ikke får strøm så ruller den jo ikke?? Da sitter man jo fast til strømmen er tilbake. Er jo akuratt som en heis uten dører å tak!

05.06.2018 kl.07:39

Som elektriker selv, så ser jeg på deg som bare dum, beklager. En skam for det norske folk

Akkuratpassebarsk

08.06.2018 kl.20:36

Å fy faen, jeg humrer og ler av hvert innlegg. Elsker humoren din, Lotte.

Kjakan

05.11.2018 kl.12:15

Den funker uten strøm da er det bare en trapp, du er en dum tissepromp. Jeg liker deg ikke noe særligSkriv en ny kommentarInstagram @fitfager

Snapchat: lotteninja

Contact:
contact@fitfager.com


Image and video hosting by TinyPic
http://fitfager.blogg.no/1542166820_slik_tjener_du_penger_p_snapchat_18_only.html
  • gratisdesign av Tonjemt

♡ Design av Tonjemt ♡