hits

NÅ KREVER JEG FORELDREPENGERREKLAME |  NELLY |  ANNONSELENKER

 

Den siste tiden har vært krevende og jeg er glad jeg ikke har den fulle omsorgen...

Jeg har som dere sikkert vet, ikke hatt 5-åringen min så mye selv de siste årene. Jeg skriver 5-åring, men hun er egentlig bare 4, 5 siden hun har bursdag 22. juli! Det er ikke det at jeg ikke vil ha henne hele tiden, men det er mye ansvar og jeg føler det er nok å passe på meg selv egentlig. Det er mye å tenke på alene også, alt fra hva jeg bør spise til hva jeg skal like av kommentarer på Facebook osv. Du liker én feil kommentar liksom og så er liksom alle imot deg, teit! Så ja, det er ikke veldig lett å være meg engang og så skal jeg i tillegg måtte ta ansvar for noen andres liv og hva de skal spise og hva de skal like eller ikke like på Instagram...

 

 

Selv om det er vanskelig å være forelder, betyr det ikke at jeg ikke er det. Jeg er det hver dag, men det er ikke så ofte jeg orker å møte henne. Hun er veldig krevende, hun hører aldri etter og hjør derfor ikke som jeg sier. Dette har ført til diverse konflikter og misforståelser både oss imellom og i forhold til hva andre foreldre tenker om meg. 

Eksempel: Jeg sier klart og tydelig "gå ut av vognen din og løp en tur, du er tjukk!". Det første som skjer er at hun ikke reagerer på det jeg sier og dermed bare blir liggende. Det andre er jo at foreldre rundt oss på lekeplassen begynner å legge seg borti at jeg kaller henne "tjukk". Noen ganger er det faktisk sunt å få vite at man er tjukk, hun ser jo ikke akkurat ut til å ha noe problem med fedmen sin selv og dette tyder jo sannsynligvis på dårlig selvinnsikt. 

Så over til foreldrepenger. Barn som ikke hører etter er irriterende på ett vis, men det er jo ikke så lett for henne heller, hun er jo født uten hørsel. Synes likevel hun kunne prøvd å høre etter bare de gangene vi er blant folk, det er så flaut når alle stirrer fordi hun ikke hjør som jeg sier og de ser på meg som om jeg er en dårlig mor som ikke har kontroll på barnet mitt!

Jeg har henne mange timer i uken nå og det blir jo dyrt for meg selv om jeg ikke er den som kjøper inn det dyreste som maten hennes og kattesand. Det er er likevel ikke helt gratis med kjoler og sånt og jeg bør også kunne få litt betalt for all tiden jeg bruker på henne som egentlig skulle gått til å bruke på meg selv. Det er så mye jeg ikke får hjort pga all tiden det tar å være mamma og det er rett og rimelig at jeg får noen tusenlapper hver mnd for alt peset! Mange med barn uten hørselshemning får jo penger hver mnd selv om de ikke er flinke nok foreldre til å få barna til å høre etter. Om barnet har hørsel og du fortsatt må si ting 2 ganger, da har det gått galt en plass... 

 

 

Elsker dette hårstrikket som jeg også har i rosa og svart, du finner dem HER og i litt andre farger HER 💕

 

Jeg vet veldig mange skriver "denne hårstrikken" og ikke "dette hårstrikket". Det er sikkert mange som irriterer seg over at jeg ikke hjør det, men jeg klarer ikke å få meg til å hjøre det. En annen sak jeg ikke klarer å skrive er "disse buksene" når det er beskivelsen av den buksen jeg har på meg. Det er én bukse, ikke flere og "disse" + "buksene" blir bare helt fjernt! 

 

 

Adidas Sekk HER  |  finnes også i svart HER 

 

Har nettopp kjøpt meg denne sekken i Rosa, Adidas har mye fint! 💕

 

Solbrillene mine har jeg ikke kjøpt på nett og finner dem ikke i rosa på Nelly, men de har denne fargen som jeg også har selv. Dritfine! 😍😍😍

T-skjorten er utsolt i denne fargen, men finnes også i hvit HER, grå HER, svart HER, 40 % rabatt i svart HER (skjønner ikke hva som er forskjellen på den og den andre i svart) og en anna rosafarge HER 

 

 

Hvit Ninja merker ikke så mye til alt oppstyret jeg går ihjennom for tiden med å prøve å få gjelp på NAV og bare få avslag gang på gang. Det er utrolig slitsomt å dukke opp der, måtte vente i evigheter og så når jeg til slutt får snakke med noen, er de helt inkompiente. Det er jo helt sykt at jeg har snakket med 3 stk og alle har vært like inkompiente! Kan de ikke bare ansette noen med en gjerne i skolten? Meg for eksempel.. Eller nei, vent, jobbe? Uansett, de bør kunne få noen der med litt kompetanse på foreldrepenger og som gjelper deg å finne riktige skjema (helst fylle dem ut også). 

 


 

 

Sms? + 47 41716306 (29 kr pr svar) I also send photos if you ask <3 

12 kommentarer

Dønn ærlig

27.05.2018 kl.19:12

Må bare si dette:

Ikke er du «fit» og ikke er du «fager»!

Det hjelper heller ikke at du er dum som et brød og tror du kan få foreldrepenger fordi du har katt 😆

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim

27.05.2018 kl.19:14

Dønn ærlig: Veldig usaklig kommentar om utseende mitt, får nesten lyst til å legge ut bilde av rumpa på bloggen for å bevise hvor fit jeg er, men så ligger det jo en hel dryss på insta... Og ninjavip.com!

Det er såklart ikke slik at alle med katt har krav på penger, men hun er funksjonshemmet og krever MYE!

Simen

27.05.2018 kl.22:07

søppelmenneske

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim

27.05.2018 kl.22:16

Simen: Ka får du ut av å vær så tøff i tryne? Du e ikke så jævlig tøff, æ ser ikke tryne ditt engang...

Bruh

27.05.2018 kl.22:31

Du sier du er FIT og vil legge ut bilde av rumpa de men den er jo fake... så har ingenting med FIT og gjøre... og når folk stopper opp og du tror dem sier st du er en dårlig mor, den egentlige grunnen til hvorfor de stopper opp er fordi du er Spik spenna gæren... og har en IQ på minus 600... lurer på hvordan du kom gjennom skole.. hvis du i det hele tstt faktisk gjorde det da... 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim

27.05.2018 kl.22:35

Bruh: FAKE? Prøver du å antyde at noe som helst på denne kroppen er fake? tro om ihjen!

Når det kommer til den skoledelen så er det ikke sånn at du må være smart for å fullføre eller komme inn i det hele tatt og jeg føler ikke noe behov for å fortelle deg om hvorfor jeg ikke har gått så mye på skolen som det du kanskje har. Det er faktisk sånn at du må være veldig smart for å få deg en jobb om du ikke har utdannelse, så jeg satser heller litt høyere enn dem som tror dem har 70 i IQ og er så jævla smarte!

Jaadu.

28.05.2018 kl.01:07

Snille lille söte du.

Jag håper att du tuller nå med dette bloggen? Klart de blir avslag för du söker foreldrepenger när de ikke er ett barn du har, det er ett dyr. Katter er ikke barn. Man må jobbe för att få penger vettu. Jag trenger du hjelp?

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim

28.05.2018 kl.01:36

Jaadu.: vanlige barn hjør at folk får foreldrepenger, bør ikke da en funksjonshemmet katt kvalifisere? det er trossalt mye mer jobb enn en unge!

norgeogverdensnytt

28.05.2018 kl.09:48

Foreldreretten til en søt kattepus.. Morsom du jente du, Hehe 😃

Fyfaen

28.05.2018 kl.16:22

Nei fyfaen du e så jævli tosjen, faen kje løye du ikkje kjeme inn på skule...

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim

28.05.2018 kl.17:04

Fyfaen: løye? Skule? Tosjen?

M

29.08.2018 kl.09:47

Ganske sikker paa at alle disse skrivefeilene dine er fake! Hvorfor ikke slutte aa late som du er treig, og heller lage en blogg som ikke omhander hvite pusekatter, rumpa di og nutella .. :)Skriv en ny kommentarInstagram @fitfager

Snapchat: lotteninja

Contact:
contact@fitfager.com


Image and video hosting by TinyPic
http://fitfager.blogg.no/1542166820_slik_tjener_du_penger_p_snapchat_18_only.html
  • gratisdesign av Tonjemt

♡ Design av Tonjemt ♡