hits

NÅ MOTBEVISER JEG RYKTENE SOM GA MEG FÆRRE LIGG 

Før møtte jeg masse gutter/menn og har aldri fått noen klager på bilder eller virkeligheten så derfor ble jeg ganske sjokkert da jeg fikk høre om dette ryktet. Det er jo ikke akkurat uvanlig at noen starter falske rykter om folk pga misunnelse osv så det er nok fordi jeg er pen! 

Noen jenter på hemmelig.com har sendt meldinger rundt der om at musa mi ikke er fin og dette stemmer helt klart ikke, men de har faktisk lyktes med å få færre til å kontakte meg for sextreff og det har gått hardt utover sexlivet mitt. Jeg har i det siste måtte bruke mange av de jeg har pult tidligere og ikke fått mye nye sexpartnere, en forferdelig "tørr" start på året!

Den andre grunnen til at jeg har fått lite nye sexpartnere tror jeg må være at det koster penger å bi medlem på hemmelig.com, derfor har jeg nå begynt å bruke en side hvor man blir medlem gratis og kan avtale møter uten at det koster noe å bruke siden. Jeg koster heller ikke noe, jeg er like gratis som eksen og moren din! Jeg synes kosetreff virker mer moderne og lettere å bruke enn hemmelig også, så jeg blir å treffe folk der fremover og så sjekker jeg så klart meldinger på hemmelig nå og da i tilfelle det skulle være noen interessante nye folk der og. Nå som folk kan teste kosetreff.com, sjekke ut profilen min der og sende meg melding gratis, tror jeg sjansen for å få flere ligg fremover vil øke! 

For å motbevise ryktene om at musa mi ikke er fin, kan jeg jo vise hvordan den ser ut enten ved at vi møtes eller jeg kan poste bilder på kosetreff.no! PS: Ikke del bildene mine fra Kosetreff videre, de er private og ikke tillatt å videresende! 

For å hjelpe meg å motbevise ryktene, tagg jenter og gutter som er eksperter på mus HER slik at vi kan få konstatert at ryktene på hemmelig.com er like fake som vippene mine er idag og at jeg har den vakreste musa på nett!

 

 

 

 

 


 

Sms? + 47 41716306 (29 kr pr svar) I also send photos if you ask <3 

6 kommentarer

anon

05.03.2018 kl.02:57

A pink dancer pole. Why am I not surprised.
Nice pic, Lotte. Ha en god uke.

Frodo

05.03.2018 kl.13:28

Du motbeviser jo strengt tatt ingen ting. Skal du motbevise må du jo nesten vise frem hallelujaen ;)
Men flott er du uansett ;)

silkepung

05.03.2018 kl.19:03

Hvis du trenger en person til å bekrefte at fitta di ser fin ut stiller jeg opp jeg

06.03.2018 kl.20:59

Fy faan du er tett! Hvorfor finne på en hel masse som ikke stemmer! Juger på seg at noen har sagt noe er så jævla barnslig og hvis du selv mener fitta de ser helt hærpa ut, så er det ditt tap! Dumme faan!

Einar :)

07.03.2018 kl.02:47

Trenge du å bevise noe som helst???? Alle dudsa her syns jo du e dritfin å vill ha et ligg me deg uansett:P

Fin blogg

+ håbe du he d greit Lotte:)

Rebekka Josefine

09.03.2018 kl.16:32

Fin blogg :)Skriv en ny kommentarInstagram @fitfager

Snapchat: lotteninja

Contact:
contact@fitfager.com


Image and video hosting by TinyPic
http://fitfager.blogg.no/1542166820_slik_tjener_du_penger_p_snapchat_18_only.html
  • gratisdesign av Tonjemt

♡ Design av Tonjemt ♡