hits

MANN I 30-ÅRENE VOLDSDØMT PGA PR-STUNT FRA BLOGGER? 

Intervjuet mitt med TV2 fikk mye kommentarer både fra mennesker som støtter meg og synes det er sterkt av meg å gå ut offentlig med informasjon om mitt tidligere forhold til den voldsdømte mannen jeg var sammen med i 2014. Det fikk ikke sjokkerende for min del også kommentarer om at dette var et PR-stunt fra min side og masse kritikk til journalisten. Selv om jeg ikke er sjokkert, så er jeg provosert! At noen klarer å lire av seg masse søppel om hvor dum jeg er som har vært sammen med han er jeg heller ikke sjokkert over. Alt jeg tenker er at folk som skriver sånt, ikke har vært borti psykopater selv og heller ikke har mye fagkompetanse innenfor dette temaet før de uttaler seg med fullt navn i kommentarfeltet til TV2 Nyheter på Facebook HER

Målet mitt med å takke ja til et slikt intervju med TV2 og Avisa Nordland var på ingen måte å få masse sympati og bli sett på som et offer. Jeg klarer fortsatt ikke å se på meg selv som et offer selv om det er det jeg er i denne saken. Målet mitt med å gå ut offentlig med mitt livs værste mareritt er at DU, vennene dine og folk du er glad i skal slippe å oppleve det samme med samme mann. Jeg føler endelig at jeg har gjort nesten alt jeg kan for å la folk få vite hva som har skjedd og på den måten være klar over hvor farlig denne psykopaten er. Hele Narvik vet hvem det er snakk om og er du tilflytter til Narvik er du ekstra utsatt, derfor er jeg glad TV2 ville dele dette slik at det når ut til enda flere enn det allerede har gjort. Jeg plages enda med at jeg føler en slags skyldfølelse hver gang et nytt offer får gjennomgå, så egoistisk nok har jeg også valgt å dele mest mulig for å lette på den skyldfølelsen.

For min del synes jeg personvernreglene er helt latterlige i slike saker som denne. Hvorfor skal vi verne om et menneske som skader dyr, lever av å skremme eksene sine i årevis, har drevet med vold i flere år og nå til slutt har blitt dømt for det? Jeg vet hvordan reglene fungerer og velger derfor å ikke dele navnet hans selv heller, men om noen stiller meg spørsmål om han på privaten så legger jeg ikke skjul på noe. 

Han har skadet meg, min beste venninne, mitt kjæreste kjæledyr og jenter jeg ikke har kjent fra før av, men likevel grått på vegne av når volden har pågått mot dem. Jeg forventer ikke at noen skal klappe meg på skuldra og si at jeg er tøff fordi jeg har kommet meg delvis uskadd igjennom dette. Likevel kjenner jeg på et enormt sinne når folk presterer å skrive ting som "dette kunne hun ha unngått om hun hadde sett varsellampene" og "selvgjort er velgjort"! Les flere av de syke og også fine kommentarene på Tv2 Nyheter på Facebook HER.

Jeg er helt sikker på at noen hadde kommet med ufine lite gjennomtenkte kommentarer uansett om de hadde sett ansiktet mitt før eller ikke. Det er så lett for folk å kritisere alt som blir delt med mitt navn bare fordi de er dømmende til meg, men nå var ikke dette noe som egentlig skulle handle om meg. For min del handler dette om at jeg vil gjøre alt jeg kan for at ikke flere skal ende opp i samme situasjon som jeg var i med denne voldsmannen. Andre psykopater kan jeg ikke advare så mye imot. Hovedtrekkene er at de er hyggelige mennesker som blir godt likt og skal man slutte å gi alle hyggelige mennesker en sjanse og bare stole på dem som er slemme mot seg? Det er ganske umulig å vite hvem som er psykopat og ikke helt til du er blitt en av deres nærmeste og ikke har like lett for å slippe unna.

Hadde jeg vært så dum som folk mener i denne situasjonen, ville jeg nok ikke nølt et sekund da foreldrene hans prøvde å få meg til å selge leiligheten min fordi de mente jeg ble å bo hos han. Allerede i den situasjonen var jeg klar over at jeg måtte komme meg ut av marerittet og at det ikke bare var han som ble å holde meg igjen. Det er stygt å si at folk er dumme, men om du faktisk tror at en mann blir dømt for vold, dyremishandling og flere saker du kan lese om HER pga et "pr-stunt" fra min side, så er det ikke jeg som er dum, men heller du! Å få noen dømt krever mye mer beviser enn et blogginnlegg. Det var masse vitner, bildebevis, telefonsamtaler, trusselmeldinger og videre pågående stalking som fikk voldsmannen dømt. Blogginnlegget mitt var bare for å advare andre, men ikke et bevis som kunne fått han i fengsel. 

FOTO: @littkreativ

Om du vil lese mer om han og en av mange andre episoder han burde vært dømt for, klikk HER

 

 

 

 

Sms? + 47 41716306 (29 kr pr. svar) I also send photos if you ask <3 

10 kommentarer

Nicole Touch

08.01.2018 kl.05:41

Hei! Nå fikk jeg faktisk vondt av deg.. Da jeg skrev den kommentaren på Facebook:" går til en fremmed mann, for å printe ut noen papirer". så var det ikke noe frekt ment. Men jeg tenkte med en gang, hvem går til en fremmed mann for å printe ut? Det finnes andre måter å gjøre det på. Men ingen fortjener å oppleve det du gjorde. Stor klem fra meg <3 Nicole Touch

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim

08.01.2018 kl.06:10

Nicole Touch: no hard feelings :) vi hadde en del bekjente, han var likevel ikke slik folk trodde/sa

anon

08.01.2018 kl.10:54

Love that photo... Lotte the nature sprite.

08.01.2018 kl.17:47

Bipolare menn styrer jeg selv unna heretter. Folk steiler vel når jeg sier; bipolare/maniske mennesker er faen synonymt med psykopati! Glad du er hel. Stor klem til deg og pusen din.

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim

08.01.2018 kl.20:06

Anonym: takk :) er nok noe mer enn bare bipolar som feiler denne psykopaten.

BC

09.01.2018 kl.01:37

Leste gjennom kommentarene hos TV2 på FB, der er det mange etterpåklokskape mennesker. Godt du fikk tak i politiet til slutt, dette er noe som er viktig å sette et fokus på.

Å leve med noen i et forhold hvor den ene parten er ustabil, er ikke lett. Det virker ikke som at alle forstår, ei heller at de lirer av seg dette som et PR-stunt.

Jeg er en mann på snart 26 år, mellom 2011 og 2014 levde jeg med min eks. I starten var alt fint, men utover begynte ting å skje. Jeg fikk ikke ha venner, hun skulle vite hvor jeg var og jeg måtte sende sms støtt. Jeg er veldig aktiv innen idretten, og som dommer tjener jeg så jeg kan leve litt ekstra godt. I tillegg da jeg begynte å studere i Lillehammer (hvor vi bodde) høsten 2012, fikk jeg heller ikke delta på fadderuken. Hun skulle styre hvordan jeg hadde håret og gikk kledd. Mulig hun skulle få meg til å se mindre attraktiv ut for andre, ikke vet jeg. Dersom jeg fikk en kvinnelig venn fra studiet som venn på Facebook, så var det avhør hjemme etterpå. Man kan jo si det at jeg burde ha sett det alt oppi dette, da dette bygde seg oppover og oppover, men kjærlighet gjør en blind. Mot slutten av forholdet, rundt et halvt år før, så strøk hun på eksamen. En mannlig idiot tok kontakt med hun, for å "hjelpe" hun med å stå på eksamen da den skulle tas opp. Det endte med, som du sikkert skjønner, utroskap. Da hun ble konfrontert med ting, ble hun aggressiv, hun kunne kalle meg stygge ting. Men nå begynte hun å gå til angrep på meg, hun begynte å slå. Mann nok som jeg er, så bruker ikke jeg vold, men jeg tok tak i armene hennes for at hun skulle slutte. Kan også nevne at hun skulle få lov å dra ut og feste med jobben og skolen, men jeg måtte sitte hjemme og blomstre/visne. Kunne sikkert skrevet en like lang kommentar som innlegget ditt, men gir meg her.

Det jeg ville frem til, er at jeg som mann, også opplever slike manipulerende forhold som gjør en blind. Jeg tror terskelen ligger høyere for menn å si fra. Men jeg synes det er like viktig både for mann og dame.

Stå på Lotte! Viktig at du står frem med din historie. Det gjorde at jeg turte å fortelle min til offentligheten her, og ikke bare min nærmeste venn. Tusen takk.

Anonym

09.01.2018 kl.14:20

Syntes det virket rart å møte en person som spurte om sex i bytte mot penger mer en en gang. Men etter å ha lest blogg inlegget ditt så viker det som at vg har vinklet det helt feil. Virket mer som at han brukte pengene som en forsikring mot at han ikke skulle prøve seg på noe hvis du ville gå med på å sove dær. Hørtes da ikke ut som at det var oppfordring til prostutisjon. Ville ikke tolket det slik utifra hva du skrev.

Hvis det er stilfellet synes jeg dette er dårlig vinkling av forespørselen fra vg som setter deg i et dåligere lys en nødvendig.

Men dersom du ble tilbydd penger mot sex og videre samtaler overveier dette tilbudet og fikk han til å fremstå som en bra fyr er ikke det så rart. Psykopater er ofte utrolig karismatisk og vet hva de skal si å gjøre for å komme innpå folk.

Sykes det er sykt at voksne mennesker kan sitte å victim blame deg for at du ble sjarmert av en mann....

Trond giske henges ut offentlig me navn for å ha gitt jenter "uønsket seksuell tilnerming (som heller ikke er greit men...) mens du får skylden når en mann misshandler deg fysisk og psykisk? Tror kommentarene bunner i fordommer/misunnelse av deg som person mer en at du ble med vedkommende hjem.

dessuten er det ikke er så rart å bli me en person med felles bekjente hjem for hjelp. Som noen skrev: "Dra til biblioteket for å skrive ut": er det i det heletatt mulighet bortsett fra på skolebibliotek? Hvem tenker på sånt?

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim

09.01.2018 kl.18:28

Anonym: det ble vinklet litt feil ja. Følte bare han ville skryte av pengene og forsikre meg om at han bare ville bli bedre kjent uten noe sexpress.

Norgeogverdensnytt

09.01.2018 kl.20:45

Så bra av dæ å stå frem . Vi vil følge dæ : )

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim

11.01.2018 kl.12:15

Norgeogverdensnytt: :) takkSkriv en ny kommentarInstagram @fitfager

Snapchat: lotteninja

Contact:
contact@fitfager.com


Image and video hosting by TinyPic
http://fitfager.blogg.no/1542166820_slik_tjener_du_penger_p_snapchat_18_only.html
  • gratisdesign av Tonjemt

♡ Design av Tonjemt ♡