hits

EROTISK NOVELLE 

BREVET 

 

Du vet hva du skal gjøre for å pirre meg, det er helt klart... 

Jeg finner brevet idet jeg kommer inn døra. På tross av at det er kaldt ute og snøen laver ned, har jeg blitt varm av å bære posene med all maten. Jeg har lovet deg at det i dag skal være din dag. Derfor har jeg handlet, og nå skal jeg lage middag til deg. 

Men først dette brevet. 

Det ser ut som et helt ordinært A4-ark med tekst på, og min første tanke er at du har lagt fram oppskriften på en rett du vil jeg skal lage. Men så kikker jeg nærmere på den. Skriften er din, derom hersker ingen tvil. Din sirlige håndskrift kunne jeg kjent igjen hvor som helst. Ordene som står der, kombinert med at jeg vet at du har skrevet dem, gjør meg yr. Jeg tar av meg ytterjakken, henger den over stolen. Tar av meg genseren også, for om jeg var varm fra før, blir jeg bare enda hetere inni meg nå. 

Jeg begynner å lese, og kjenner hvordan det snører seg i mellomgulvet, så stort inntrykk gjør ordene på meg. Det er et eller annet ved dette som gjør det så utrolig pirrende. Kanskje er det bare at jeg rett og slett ikke hadde forventet det? I går var jeg nemlig svært kåt, men da sa du at du var trøtt, og jeg tok hensyn til det. Dermed ble jeg liggende igjen med en uforløst sitring i hele meg. Den har blitt ti ganger sterkere over natten og gjennom dagen i dag. Du skal komme sent hjem på grunn av et møte du har på jobben, og jeg har således, fordi jeg vet hvor sliten du blir av ettermiddagsmøtene dine, sagt at jeg skal varte deg opp og ha maten klar til du kommer hjem. Jeg vet at du setter pris på det. Så får jeg heller bare gå rundt og være kåt, jeg har vel ikke vondt av det. 

Men så er det altså dette brevet. Omsider begynner jeg å lese. 

Jeg vet du har handlet. Du er flink. 

Men maten kan vente litt! 

Først er det noe annet du må gjøre. 

Jeg vil at du skal kle av deg. 

Det rykker i meg. Jeg ser ned på teksten igjen. Fortsetter. 

Ja, du leste riktig. Mens jeg sitter på jobben nå, i dette hersens partnermøtet, ja da, du vet at jeg avskyr det, tenker jeg heller på noe mye mer behagelig. 

Nemlig den veltrente, deilige kroppen din. 

Jeg svelger. Hvordan kan det ha seg at jeg blir så ubegripelig tent? Ikke vet jeg, men ordene dine gir virkelig full effekt, for det sitrer i hele meg og jeg er knallhard allerede. Den deilige, men samtidig frustrerende følelsen av å være helt ustyrlig kåt, farer gjennom kroppen min. Det er som om du leser tankene mine. 

Åh, jeg tenker på å dra ned buksa di nå. Fantaserer om synet av den store, deilige, harde kuken din. Jeg vil ha den i munnen. Kjenne den salte smaken mot leppene mine. Høre stønningen din når jeg slikker deg på undersiden av hodet, akkurat slik jeg vet at du elsker. Men, isteden sitter jeg i dette møtet. Og må nøye meg med å fantasere om det. 

Fantasere om deg. Derfor må du gjøre akkurat som jeg ber deg om. Ja, du vil vel det? Du sa jo at dette skulle være min dag. Hvis du gjør som jeg ber om, blir det dét. 

Et lite øyeblikk blir jeg stående der. Det er bare meg her i leiligheten vår. Skal jeg virkelig ta på meg selv, er det hva du vil? Jeg må innrømme at jeg er så kåt nå at fristelsen nesten ikke er til å holde ut. Jeg verker, lengter, ja, er helt gal etter å dra ned buksa mi nå, bare la det stå til, få ut denne kåtheten som grenser til det ubehagelige. 

Ja, du gjettet riktig. Jeg vil at du skal ta på deg selv for meg. Du vet at jeg liker å se på deg når du drar ned bokseren, tar noen runketak. Som den gangen du nakenbadet for meg. Husker du det? Det var sent på kvelden og mørkt ute, men skinnet av kroppen din mot fullmånen var helt uimotståelig. Og da du snudde deg rundt, så meg rett inn i øynene mens du runket deg selv nesten helt til det gikk for deg, åh, vet du hvor kåt jeg egentlig ble? 

Så det er det jeg vil du skal gjøre nå. Jeg vil at du skal ta fram pikken din. 

Gjør det! 

Igjen stopper jeg opp. Skal jeg virkelig? 

Jeg kikker ut. Naboene kan jo se inn, kan de ikke? Ah, blås i det, men jeg trekker uansett gardinene for. Så knepper jeg opp buksa. Lar den falle til bakken. Snart lider bokseren samme skjebne. Jeg er hard nå, veldig hard. Men jeg skulle så gjerne hatt deg her, vært inntil deg. Jeg tenker på kroppen din. Den stramme, deilige kroppen din. Selv om du er tretti år, har du fortsatt kropp som en nittenåring. Kanskje ikke så rart, med tanke på at du har drevet med dans og turn i alle år. Du vet at jeg synes kroppen din er gudommelig. Du er 1,70 høy, solbrun og med faste, deilige pupper. Det lange, blonde håret ditt flyter i kaskader ned skuldrene dine, ned mot den fantastiske rumpa di. Du gjør meg så kåt. 

Jeg vil du skal tenke på meg. 

Du har vel alt skjønt at det er nettopp det jeg gjør, kjære? Jeg smiler for meg selv. 

Mens jeg sitter her i dette jobbmøtet, ser jeg for meg at du runker kuken din, mens du fantaserer om meg. Du ser for deg at jeg ligger på soverommet og tar på meg selv, du visualiserer meg foran deg. Jeg trekker deg mot meg, lar deg få slikke meg litt. Tro du meg, jeg elsker når du gjør det, minst like mye som du så åpenbart nyter å gi meg den gleden. Jeg tenker på den nå, den fantastiske tunga di. Tunga som alltid gjør meg spinnvill. 

Jeg blar om til neste side. 

Runker du nå? 

Ja, jeg gjør det. Og det er så deilig, for jeg tenker på deg og hvor digg du er. Jeg tenker på at jeg ligger mellom bena dine, spiser deg, hører klynkingen mens jeg slikker deg til orgasme. Jeg blir gal av dette, snart kommer jeg... 

Åh, du gjør det, jeg vet det. Du står midt i stua nå og runker den stive pikken din. Nå vil jeg ha den inni meg. Jeg klarer ikke vente mer. Jeg verker etter at du skal komme og fylle meg opp. Hører du stønnene mine? 

Jeg fortsetter å runke, merker at det bare er sekunder om å gjøre. Jeg ser tørkerullen på kjøkkenbenken. Den får gjøre nytten. Men så hører jeg faktisk lyder. Lav stønning, nesten umerkbart først, men så høyere og høyere. Nei, det må være innbilning? 

Eller kan det være sant? Har du lurt meg? 

Det slår meg at jeg har kommet til slutten av brevet. Det står bare én setning til der nå. Den er ikke til å ta feil av. 

Kom inn på soverommet. 

Du lurte meg virkelig trill rundt, men du er åpenbart tilgitt. Jeg røsker opp soveromsdøren. Ganske riktig, der ligger du. Din luring. Du ligger der med spredte ben. Fingrene dine masserer klitoris. Du stønner høyere og høyere. 

- Pul meg. 

Du sier ikke mer. 

Ingen ord behøves nå, uansett. 

Jeg legger meg mellom deg. Sakte glir jeg inn. Du tar meg imot med hele deg. Jeg begynner å støte på. Utløsningen er ikke langt unna. Men jeg vet at du liker det, vet at du noen ganger foretrekker at det er over på et blunk, fordi begge er så kåte at de ikke klarer styre seg. 

Sånn er det nå, for oss begge. 

Ganske riktig. Jeg kjenner det knyte seg. Merker hendene dine på rumpeballene mine. Du presser meg mot deg. Roper navnet mitt. Stønner mens du rister og skjelver. Den deilige kroppen din bukter og vrir seg under meg. Jeg kan ikke få nok av deg, vil bare ha deg mer og mer og mer. Slik har det alltid vært. 

- Fy faen, så deilig du er! 

Så er det ingen vei tilbake for meg heller. Jeg trekker meg ut, spruter over magen din. Det tenner meg ekstra å få gjøre det. 

- Du, dette jobbmøtet... 

Jeg fullfører ikke setningen. 

Vi begynner bare å le begge to. 

Jeg går ut i stuen, begynner på maten. 

Jeg har jo lovet deg at dette er din dag. Kanskje derfor blir jeg heller ikke overrasket når jeg kjenner hånden din rundt livet mitt, mens jeg står der og forbereder måltidet. 

Jeg blir stiv igjen. Du vil ha mer, vil du ikke? 

Men så er det jo også din dag.

Photo: @tfphoto_
 

Denne novellen fikk jeg på mail fra en som ga meg tillatelse til å poste den på bloggen. Har du også en novelle til meg eller om meg? Send den på mail til frkninja@hotmail.com

 

Jeg er aktiv på vip-snappen hver dag hvor jeg liker å by på meg selv (vise hud)!  

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


NINJAVIP.COM (bilder og videoer for 18+) 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar/bilde)!

3 kommentarer

Nico

16.04.2017 kl.17:59

Dårlig dårlig dårlig... ditt støgge vesen!

Erik Adeler

09.05.2017 kl.14:05

En gang jeg plukka jordbær, var det ei fioran meg (ei blondine i 30-åra vel) som feis kraftig. Og så snudde hu seg mot meg, og sa det, at det her var en fittefis.

Men var det noe slags løgn,lurer jeg nå.

Var det her en rompefis,lurer jeg.

Og i dag har jeg brukt den her prompetrusa,som jeg fikk av negeren på Kiwi, Og med den her trusa, vil prompene mine lukte jordbær.

Og da jeg gikk ut i gangen her, på tidligere Thon Hotel,prompa jeg i fem minutter. Men da en femi kineser (med semi ståpikk,må man vel si), bøyde seg ned og kjente på lukta, sa han det at prompene mine lukta verre enn før.

Noe sånt.

anon

11.05.2017 kl.09:11

Det var litt vanskelig å forstå...men jeg leste det.

And Google Translate comes up with strange phrases:

"I'm starting to read and know how it snows in the middle floor.."

Interesting story, I can see how a woman would enjoy it -- although it needed quote marks when the girl reads the letter.

I once wrote a story based on your blue dress zombie Halloween outfit. Too long to post here, though.Skriv en ny kommentarInstagram @fitfager

Snapchat: lotteninja

Contact:
contact@fitfager.com
  • gratisdesign av Tonjemt

♡ Design av Tonjemt ♡