hits

PUPPER, LÆRERE, SMÅK*KJAKT OG HØGSKOLEUTDANNING UTEN STUDIEKOMPETANSE 

De siste ukene har det vært mye stress for Lene Antonsen pga alvorlig mobbing fra elever og lærere ved Høgskolen i Østfold. Elever og lærere har sammen prøvd å få henne til å slutte på skolen ved å gå imot henne og melde henne til skikkhetsnemda (tror det skrives sånn). De mener hun ikke er skikket til å bli vernepleier pga utseende hennes og hennes avkledde bilder på sosiale media og i magasiner. 

Med min utrolig høye IQ på 200 er det ikke vanskelig å skjønne at det er lærerne og elevene som har meldt henne til skikkhetsnemda som ikke bør få jobbe som vernepleiere i fremtiden! Alle tåler å se en pupp, hvor mange tilfeller har du hørt om hvor folk blir alvorlig syke eller skadet som følge av å ha sett en pupp? Mobbing derimot! Mobbing ødelegger mennesker, det kan føre til angst, folk dropper ut av skole og andre sosiale sammenhenger, stenger seg inne og mange tar livet sitt som følge av mobbing. Det er ingen tvil om at mennesker som driver med mobbing og personangrep ikke har noe å gjøre på en vernepleierutdanning og at de er langt ifra skikket til å ha et slikt yrke!

 

Her er noen bilder fra anmeldelsen hvor skolen mener Lene er til fare for liv og helse og ikke er skikket til å bli vernepleier.Det jeg reagerte mest på i denne anmeldelsen må vel være at jeg er på halvparten av sidene. Har noen bedt meg om tillatelse til å screenshotte bilder fra min personlige instagram og blogg? NEI! Og hvordan de har havnet inn på min instagram? Det er ikke vanskelig å forstå.. 

Skolen har sannsynligvis sett i registeret sitt over elever hvor de har funnet navnet mitt og dermed også instagram og blogg etter et lite google-søk. Det krever jo ikke allverden av kompetanse for å finne bloggen til noen. Jeg var ikke engang klar over at jeg hadde søkt eller kommet inn på Høgskolen i Østfold og jeg synes det er for dårlig at man ikke får noe brev i posten om at man er kommet inn på skole. Dessuten har jeg ikke studiekompetanse så jeg skjønner ikke alt styret folk maser om studiekompetanse for. Jeg har ikke fullført et eneste år på VGS, men her er jeg likevel elev ved Høgskolen i Østfold! 

Jeg har bare vært i en skoletime på høgskolen etter denne anmeldelsen kom ut i media og jeg oppdaget at jeg hadde kommet inn på vernepleierutdanningen. 

 


Screenshot fra TV2

 

Skolens institusjonsansvarlig for sikkerhetsvurderinger Liv Berit Fagerli har blant annet hengt seg opp i et innlegg jeg postet som heter "småkukjakten forsetter

Hun la med screenshots av dette innlegget i anmeldelsen og som en stor del av hva som hjør at Lene ikke er skikket til å fortsette utdannelsen. 

 
Jeg har absolutt ingen problemer med å snakke åpent om sex og kukstørrelse, men at en ansatt i en slik stilling skal blande seg i hvilken kukstørrelse vi foretrekker, det er ikke greit! Altså hun har en jobb å hjøre og den er definitivt ikke å følge med på hvor mange vi knuller eller om fyrene har stor, medium eller liten kuk! Hun gadd ikke engang å komme bort å hilse på meg den dagen jeg var på skolen selv om det er tydelig at hun er en fast følger på sosiale media. 

Pga dårlig oppfølging fra skolen helt fra begynnelsen av skoleåret, henger jeg nå ganske langt bak de andre. Jeg mener likevel at jeg bør få godkjent fravær siden det ikke er min feil at ikke de har klart å informere meg om når skolestarten var. I tillegg stresser jeg litt fordi jeg vil ha ferie og vet alle andre har eksamener nå, så hvordan søker jeg fri i eksamensperioden? Jeg har lyst å reise bort og det med tannpuss og sånt som de har på skolen, det har jeg faktisk holdt på med selv siden jeg var sånn 3 år gammel så en ekstra friuke kan umulig ha noe å si for om jeg består utdannelsen eller ikke. Jeg har aldri hatt et hull i en eneste tann faktisk og bare det sier vel nok om meg til at jeg kanskje bare bør få fullført første året uten å være noe mer tilstede? 
 

Det er masse nye bilder av meg på ninjavip.com !!

 

Og ellers er jeg aktiv på vip-snappen hver dag hvor jeg liker å by på meg selv (vise hud)!  

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


BRUKT UNDERTØY/SOKKER M.M.

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar/bilde)!

9 kommentarer

Emma

05.04.2017 kl.21:30

Hahaha! Dere er så dumme..når ho velger å selge seg selv naken til verden må ho nesten bare forvente at ikke alle syns det er ok.

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim

05.04.2017 kl.22:39

Emma: Greit at sånner trangsynte lettprovoserte menneska som dæ føla førr å reager på det, men at skola skal kast ho ut e jo fette drøyt og like usaklig som den kommentarn din! :)

06.04.2017 kl.12:44

Skjønner faan ikke hvorfor du hiver deg på denne debatten, når det du skriver om ikke har noe med Lene å gjøre... du droppa ut av skolen, da har du ikke de samme kravene som de som fullfører skolen... en utdanning kan du bare drite i, når du gir faan i skolen!

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim

06.04.2017 kl.13:18

Anonym: det er ikke jeg som har søkt meg inn på skolen altså, jeg har bare ikke fått beskjed om at jeg er elev der! Hvorfor så hissig? Jeg er fast bestemt på å fullføre høgskoleutdanningen min nå :)

anon

09.04.2017 kl.12:06

Hope college goes well for you Lotte. Hva studerer du?

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim

09.04.2017 kl.18:15

anon: vernepleier

03.05.2017 kl.20:15

Forhåpentligvis så modner dere litt igjennom gjennom utdanningen ;)

L

03.05.2017 kl.20:20

Forhåpentligvis så blir dere mere moden gjennom utdanningen ;)

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim

03.05.2017 kl.23:18

L: l for Liv Berit?Skriv en ny kommentarInstagram @fitfager

Snapchat: lotteninja

Contact:
contact@fitfager.com
  • gratisdesign av Tonjemt

♡ Design av Tonjemt ♡