hits

PUPPER OG ISBITER 

Pupper og isbiter er kanskje to av de deiligste tingene i verden! <3 

 

Slenger endelig ut noen bilder av det rosa håret mitt samtidig som jeg får vist frem litt hud! Vet ikke hva dere liker best av de veltrente puppene mine og håret? 

Litt usikker på hva som skjer med hånden på dette bildet, men jeg er flink til å legge vipper da!

Det er så fasinerende å se hvor fort kroppsdeler kan vokse med riktig trening, det er bare å se på de andre toppbloggerne og.. De har ikke engang trengt å trene for å få rumpa til å vokse, men jeg skal love dere jeg har trent hardt for å få store pupper!

Bare et bilde av at jeg tar selfie.

Og et til selfie..!

Og så over til isbitene!

Jeg fikk Hvit Ninja hjem for å se om jeg kunne klare å ha henne litt selv en periode fremover, men under oppsyn! Hun har hatt en veldig negativ utvikling det siste året (ifølge enkelte som har observert oss sammen). De mener det er min feil at hun har endret seg slik hun har hjort og tatt de valgene hun har tatt. Tro meg, det er ikke så lett å oppdra noen som ikke gidder å høre litt etter engang! Greit, hun er døv, men det er lov å prøve likevel..

Saken er altså at hun hadde begynt å blotte seg for turgåere, skoleelever og andre forbipasserende ting ved å kle av seg alle klærne og stille seg i vinduet! Jeg kan ikke kontrollerer alt hun hjør når jeg ikke er hjemme, men jeg ville aldri tillat at hun skulle vært naken i vinduet om jeg var hjemme og så det! Da NRK var hos meg å filmet meg og Hvit Ninja til dokumentarserien Innafor, bestemte Hvit Ninja seg for at dette var hennes tur til å ta et nakenstunt på TV. Hun kledde av seg kjolen bak sofaen og hoppet opp som en liten struts med flatlus! Det var både flaut, upassende og vanskelig for meg når jeg måtte forklare dem hvorfor hun valgte å hjøre dette. Mange sier det er min feil og at hun tar etter meg! Om jeg vil være naken, betyr ikke det at katten min skal få være det eller at jeg legger opp til at hun skal være det! Hun er voksen nok til å tenke selv og hun hører ALDRI på hva jeg sier, jeg har prøvd, men hun oppfører seg stadig mer som en tøs! 

Jeg er jo glad i henne selv om hun hjør meg litt flau av og til <3 Hun elsker isbiter og jeg passer på å fylle på nye hele tiden når jeg er hjemme så hun slipper å drikke lunkent vann! 

 

Populært på ninjavip akkurat nå:

TOPPLØS OG VÅT ;)      TOPPLØS OG VÅT I SPEILET ;)

TOPPLØS INNTIL STRIPPESTANGEN                 TOPPLØS I SEXHUSKA 2                 TOPPLØS I SEX-SWING


Og ellers er jeg aktiv på vip-snappen hver dag hvor jeg liker å by på meg selv (vise hud)!  

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


BRUKT UNDERTØY/SOKKER M.M.

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar/bilde)!

2 kommentarer

erlend

06.02.2017 kl.09:28

du glemte å skrive fitte etter pupper :D

anon

09.02.2017 kl.12:23

Cute pics of Hvit Ninja. Glad to hear you got her with you again. Looks like she gets two different flavors of cat food?

You look great, Lotte. Your hair seems different. Rich, darker shade of blonde. Looks awesome.Skriv en ny kommentarInstagram @fitfager

Snapchat: lotteninja

Contact:
contact@fitfager.com
  • gratisdesign av Tonjemt

♡ Design av Tonjemt ♡