hits

FOSKNING VISER AT Å STUDERE FØR SLUTTEN AV 30-ÅRENE KAN VÆRE SKADELIG 

Hvert år blir enda flere ungdomsskoleelever lurt til å begynne på VGS og få seg en utdannelse, men hvor ille kan konsekvensene bli?

"Det er bare èn øl, bli med da!"

Dette vil du få høre flere ganger i uken når du studerer, men tør du å være han/hun kjipe som sier nei? Neppe! Du kommer til å ende opp med å drikke hver dag fordi du ikke klarer å stå imot presset samtidig som du så hjerne vil være en del av hjengen! 

#ALKIS

De andre i klassen blir hver dag å gå ut å ta seg en røyk, skal du bare sitte inne å være usosial? Nei! Du kommer til å bli med å røyke! Hjør du ikke dette i skoletiden, vil du begynne med festrøyking veldig snart og hjøre dette videre om til en hverdagsting!

#RØYK

Ingenting hjør deg vel mer våken på skolen enn litt amfetamin! Før du vet ordet av det, har du tatt en sprøyte med hasj også! Det er livsfarlig med studietid, man ender alltid opp i dårlige miljøer..

#DRUGS

Lyset i klasserommet kommer ovenfra, dette hjør at du anstrenger musklene som hjør at du til slutt vil få rynker i pannen! Har dere det mørkt i klasserommet vil du uansett allerede ha begynt å få rynker som følge av mye røyking, drugs og høyt alkoholinntak. Dette er altså ikke til å komme unna!


#RYNKETRYNE

Du kommer til å være blakk å spise nudler og annen dritt. I tillegg vil du ikke ha tid eller penger til å dra på treningsstudio.

#STUDENTKOSTHOLD

Studiefett er fett som kommer fordi du sitter for mye i ro med lekser samtidig som du spiser for mye pasta, pizza og godteri.

#STUDIEFETT

Du liker kanskje ikke kaffe? Det har ikke noe å si, som student blir du tvunget til å drikke kaffe, ALLE SKAL DRIKKE KAFFE! 

#KAFFEPRESS
Cup of coffee on a wooden table; Shutterstock ID 116966062; PO: aol; Job: production; Client: drone

Når du først har drukket kaffe hver dag i ditt 3-årige (kanskje lengre) studie, da er det for sent!

#GULE TENNER

Penger til sol? Ehh, nei! Tid til å shave deg? NEI og dessuten er det ingen som blir å ville se deg naken heller nå som tennene dine er gule, du er blitt nerdete, rynkete og har havnet i dårlig rusmiljø. Dette er ting du skulle tenkt på før du begynte som student!

#BLEIKFEIT OG HÅRETE

Det finnes flere typer mobbing. Denne mobbingen kunne vært unngått om du ikke hadde startet på studier, men heller hadde fokusert på en veltrent kropp, vakker glødende hud, et skinnende hvitt smil, likes på instagram og alt det som faktisk betyr noe her i livet. Just saying! 

#MOBBING

Etter du passerer 35 år eller nærmer deg 40, vil det ikke lengre være like stor sjanse for å nå langt i sosiale medier. Du burde kanskje ha satset litt sterkere på kropp og photoshoots da du var på ditt beste for 10-15 år siden! Jaja, ikke fortvil. Det er nemlig noen som må gå på skole og få seg A4-jobber også og der kommer DU inn i bildet! Det er ikke så nøye om du får litt flere rynker nå, litt gulere tenner eller om du velger å spise nudler eller ikke. Hvem vet.. Om 10-15 år kan det hende hele verden blir snudd helt på hodet og JEG er den som er feit, spiser nudler og tar matteeksamen! 

Jeg håper forskningen min kan være til hjelp for deg som ikke vet hva du vil hjøre med fremtiden din <3Foto @tordfuglstad

Selv har jeg vært veldig forsiktig med å være i rom med for mye lys for å unngå rynker i tidlig alder og stress! Stress er dritfarlig, det er mange som blir syke av det! Jeg har også unngått alt av lesing, skriving og tenking det siste året fordi jeg merker at det er krevende. Dette innlegget har jeg skrevet helt alene, men det hender at jeg bare snakker og så har jeg en venninne til å skrive ned hva jeg sier imens jeg sitter litt utenfor PC-lyset og slipper å ta skade av strålingen og lyset fra skjermen. Jeg må jo bevare mitt vakre ytre siden jeg har en veldig viktig rolle i samfunnet! 

Her ser du mitt 2016 på instagram, hvor mye har du selv klart å fått postet?
 

 

 

Nytt på ninjavip akkurat nå:

FILMER MEG SELV I DUSJEN ;)

VÅTE STIVE NIPLER (VIDEO)

FOTBILDE ETTER TRENING

RUMPEBILDE MED DILDO I HÅNDEN

STIVE NIPLER I DUSJEN (VIDEO)

FOTPORNO MED DILDO

DILDOFOTBILDE I PLAKATSTØRRELSE

Og ellers er jeg aktiv på vip-snappen hver dag hvor jeg liker å by på meg selv (vise hud)! 

 

 

 

 

 NINJAVIP.COM (for 18+ only!!)
 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

4 kommentarer

08.01.2017 kl.08:35

Alt er feil feil feil...

Mauricio B Evensen

08.01.2017 kl.17:16

Fint innlegg! : )

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim

08.01.2017 kl.17:31

Mauricio B Evensen: takk :)

anon

17.01.2017 kl.15:26

It took a bit of intense study to understand this post.

Hope your New Year's been good so far.Skriv en ny kommentarInstagram @fitfager

Snapchat: lotteninja

Contact:
contact@fitfager.com
  • gratisdesign av Tonjemt

♡ Design av Tonjemt ♡