hits

SOPHIE ELISES RUMPE ER LIKE NATURLIG SOM PUPPENE MINE 

Som dere sikkert har sett så har jeg hatt en veldig uaktiv periode på både blogg, snapchat, instagram og facebook! Dette har sine grunner..

Jeg fokuserte så hardt på brysttrening at jeg ikke klarte å stille opp på photoshoots i 6 uker fra og med 14. Juli i år. Perioden før dette var jeg faktisk bare for glad i livet og meg selv til å gidde å poste noen bilder eller andre oppdateringer. Jeg har masse bilder som ble tatt i perioden Mai-Juli (før jeg begynte å trene bryst) og disse bildene blir postet litt og litt fremover. Dere blir sikkert å legge merke til at puppene ser mye mindre ut på bildene fra Mai enn de gjør nå. Det har en helt naturlig årsak, nemlig hard trening og jeg kan garantere dere at puppene mine er like ekte som rumpa til Sophie Elise som også kom over natten! Det var forresten 14. Juli at brysttreningen min plutselig ga rundt 350g resultater på hver side... Det er en del muskler det! 

Det var ikke bare treningen som gjorde at puppene vokste. Jeg har også blitt konseklient flinkere til å spise proteiner! Proteiner er kroppens byggeklosser og som dere ser så hjelper det å ha 5 eggehviter i smoothien sin hver dag i en mnd, anbefales! Nå har jeg jo på samme måte som Sophie Elise fikk spørsmål om hun har tatt silikon i rumpa, fått spørsmål om jeg har tatt silikon i puppene. Jeg velger å gjøre som henne å verken bekrefte eller avkrefte noe, men det er altså pga hard trening her også! 

Det ble litt oppstyr da folk oppdaget operasjonsarrene under begge rumpeballene til Sophie Elise på snapchat nylig og her vil jeg bare si at det er ikke etter en operasjon hun har fått disse arrene. Jeg tror faktisk ikke hun lyver og det er fordi jeg har samme type arr under puppene mine nå og de er jo heller ikke opererte! Huden utvider seg noen ganger så fort at man kan få strekkmerker både under rumpeballer og pupper som kan se ut som operasjonsarr, men som faktisk kommer helt naturlig pga trening. Jeg vet at mange har behov for å rope ut at rumpa hennes er fake og at puppene mine er like fake, men det er bare fordi dere selv ikke har klart å få trent frem det samme resultatet, bitches! 

Slutt å vær så kritisk til dagens bloggere, vi er ærlige, naturlig pene og plastisk kirurgi er kanskje det siste vi lyver om :) 

 

Les også: ALLE SYNES CAMELTOE ER HOT !!

Photo: Kristoffer Eide

Flere av bildene fra denne shooten vil nok dukke opp både her og på min instagram @fitfager

 

 

Populært på ninjavip akkurat nå:

TOPPLØS INNTIL STRIPPESTANGEN

TOPPLØS I SEX-SWING

BAKFRA I SEXSWING​

UNDERSIDEN AV FØTTENE

RUMPEBILDE FORAN STRIPPESTANGA

STANGA IMELLOM RUMPEBALLENE ;)​

DILDOFOTBILDE I PLAKATSTØRRELSE

RUMPEBILDE + PUPPER I SENGEN

TOPPLØS I SEXHUSKA 2

Og ellers er jeg aktiv på vip-snappen hver dag hvor jeg liker å by på meg selv (vise hud)! 

 

 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar/bilde)!

Ute etter mine brukte klær? Klikk her <3 

8 kommentarer

phantomblue

12.09.2016 kl.21:55

WOW! Utrolig tøft bilde av deg

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim

12.09.2016 kl.22:24

phantomblue: takk :)

anon

13.09.2016 kl.07:09

Nice pic of you.

Same photographer who took your Halloween pictures last year?

Those were cool.

Periboy

13.09.2016 kl.09:12

Hei:-) hvilken bh str bruker du nå etter du har trent puppene store?? 70e eller? Fint bilde btw😊

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim

13.09.2016 kl.12:06

Periboy: 65-70G

21.01.2017 kl.17:38

Om du skal påstå rompa til sophie er ekte så er du faen meg en like skrudd blogger. En rompe kan ikke trenes til en kjempe fin form, om man ikke har en fin rompe fra før av. Sophie har lagt ut bilder av hvordan rompa hennes egentlig ser ut før. Jeg trener rompa mi (er født med mitt stor fra før av) men den blir bare strammere, kan se større ut pga rompa er strammere. Har noen venninner som har helt flate, og de har fått strammere. Sophie sin rompe består av fett, hvor er musklene hun har trent? ikke har hun tatt bilde av musklene, det ser langt i fra ut som muskler. Ikke nok med det, men det er ganske turn off å fikse rompa si, for da er det ikke så mye å skryte om lenger, om den er unaturlig. Rompe er det beste ved et menneskes kropp, derfor er det ganske flaut for sophie å innrømme det. Hun opererte seg i tyrkia, det ble lagt ut et innlegg men slettet. raad la det ut tror jeg. De har operert seg på samme klinikk. Må vi sende ned norske penger til klinikken for å få vite sannheten eller? Bare vær ærlig.

https://www.akademikliniken.no/articles/buttocks-reshaping/

21.01.2017 kl.17:38

https://www.akademikliniken.no/articles/buttocks-reshaping/

Hør her.

Stian

24.01.2017 kl.13:08

Haha flott lesestoff i pausen :)Skriv en ny kommentarInstagram @fitfager

Snapchat: lotteninja

Contact:
contact@fitfager.com
  • gratisdesign av Tonjemt

♡ Design av Tonjemt ♡