hits

BLIR DU MED PÅ GIRLPOWER TUR? 

Jeg deltok på treningsreise til Rhodos med Lene Alexandra i Mai og det ble alt annet enn hva jeg hadde sett for meg! Da jeg meldte meg på, så jeg for meg at dette skulle bli en uke med hardtrening og sunn mat (noe det ble), men det sosiale ble alt annet enn hva jeg hadde sett for meg. Jeg valgte å dele rom med en annen jente jeg ikke hadde møtt før og fryktet at vi ikke ble å like hverandre, jenter liker ikke alltid hverandre. Til min store overraskelse var samboeren min kjempegøy å bo sammen med, selv om jeg følte at jeg snakket hull i hodet på henne litt nå og da. Når jeg blir engasjert og glad, kan jeg finne på å ikke holde kjeft! 

Aldersgruppen var godt fordelt fra 20-41 år og jentene holdt på med litt forskjellige treningsformer, blant annet konkurranseløp, sykling, salsa, vektløfting, kampsport, poledance, hopping osv! Jeg ble veldig inspirert av de andre, blant annet hun som var raskest av alle til å løpe, hun var faktisk dobbelt så rask som alle oss andre, helt sykt imponerende! Jeg fikk lyst å starte med mer kondisjonstrening etter å ha sett henne løpe. Dette er absolutt en reise jeg vil anbefale flere å dra på, det var både morsomt og lærerikt! Jeg fikk særlig lært meg hvordan jeg får kontakt med rumpemuskulaturen min, noe jeg synes var nyttig. Jeg har bokstavelig talt trent ræva av meg/på meg uten å få fullt utbytte av treningen. Etter noen enkle grep jeg lærte, er jeg sikker på at jeg vil få skikkelig sprettrumpe til jul! 
 
Lene Alexandra er kjempemotiverende å trene med, det var mange ting jeg tenkte jeg ikke ble å få til å gjennomføre, men jeg ga alt og fikk det til uansett! Det som også var motiverende og fikk meg til å gi det lille ekstra var at ingen av de andre jentene ga seg uansett om det var svømming, stafett, styrke eller selfie-challenge! Vi hadde faktisk selfie-challenge hvor vi skulle løpe rundt å ta flexebilder med fremmede folk, jævlig gøy syntes nå jeg da..! Jeg savner hele gjengen allerede og vi har avtalt å treffes i september en helg fordi vi ble en så bra gjeng, gleder meg masse!
 
Klikk på bildet, det er en film! =)
 

Kunne du tenke deg å bli med på neste treningsreise? Det skjer 12. desember (på bursdagen min faktisk!) og jeg vurderer sterkt å bli med! 


Les mer om treningsreisen på bloggen til Lene Alexandra HER

 

 

 

 NINJAVIP.COM (for 18+ only!!)
 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

Ingen kommentarer
Skriv en ny kommentarInstagram @fitfager

Snapchat: lotteninja

Contact:
contact@fitfager.com
  • gratisdesign av Tonjemt

♡ Design av Tonjemt ♡