hits

MYE HAR SKJEDD, MEN LITE VET VEL DERE . . .


Dere fortjener egentlig en unnskylding for alt jeg har lovt å skrive om og poste bilder av de siste månedene og som aldri har skjedd, men jeg liker ikke å si unnskyld. 

Jeg har som dere kanskje vet ikke alltid like mye energi. I det siste har jeg hatt MYE som har skjedd og jeg har ikke rukket halvparten av tingene jeg skulle ha fått hjort. Alle innleggene jeg har planlagt å skrive har bare blitt avglemt i alt kaoset av soving, trening, stress og sex. Jeg har reist en del i det siste, reising er slitsomt. Jeg bruker ofte 2-3 dager på å få opp energinivået mitt til sånn 60% igjen etter en flytur etterfulgt av en busstur og t-bane/tog. 

Jeg har vært i Oslo, Stockholm og Tromsø uten å fått lagt ut noen bildebevis på det, men jeg skal gjøre det. Trikset mitt er ofte å poste bildene 2 uker senere og late som jeg er der når jeg poster innleggene mine. Ikke alle bloggere har energi til å leve livet samtidig som bloggen skal oppdateres 3 ganger daglig og jeg får ikke til å oppdatere 1 gang daglig engang. Prøver å poste et bilde litt nå og da for å vise at jeg fortsatt lever. Til manges store fortvilelse og noens glede vil jeg nok leve enda noen år. I helgen planlegger jeg og m0ng0en å leve skikkelig, vi skal altså drikke oss dritings og dokumentere helgen på snapchat!

Add: m0ng0en & lotteninja

Jeg har vært i Drammen og fått Restylane igjen for en uke siden, jeg er som alltid veldig fornøyd! Har faktisk tenkt til å blogge om dette også. Bildene er allerede tatt, så alt som mangler er at jeg tar meg sammen, svelger noen energipiller og skriver det jeg har planlagt!

Disse 3 bildene er faktisk tatt idag, helt utrolig at jeg både fikk tatt bilder og postet dem på en dag, det er ikke ofte. Og ja, jeg har en Gulukelele på veggen som jeg sikkert blir å legge ut en musikkvideo med på Youtube snart, jeg har hørt jeg er flink til å synge nemlig. 

Hvit Ninja har det fint, men hun er kanskje syk. Hun har hatt en flekk på halsen en stund hvor hun har manglet hår. Flekken er blitt større nå, så jeg skal til veterinæren igjen i morgen for å finne ut om hun trenger noe medisin for å bli frisk. Følg henne hjerne på instagram @hvit_ninja

 

 NINJAVIP.COM (for 18+ only!!)

 

 SNAPCHAT: LOTTENINJA


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

Én kommentar

anon

19.04.2016 kl.05:50

Glad å høre ting går bra.

Hope Hvit Ninja is OK. Good thoughts her way. Cute cat sweater.

Looking forwards to the ukulele video. I thought you were joking about it last time.Skriv en ny kommentarInstagram @fitfager

Snapchat: lotteninja

Contact:
contact@fitfager.com
  • gratisdesign av Tonjemt

♡ Design av Tonjemt ♡