hits

UTENLANDSKE AVISER HENGER MEG UT VIRALT MED OPPTAK FRA SKJULT KAMERA
Kan man seriøst ikke gå ut døren uten at noen skal filme alt man gjør og henge deg ut på nett som tidenes dummeste blondine? Folk gjør faen meg så mye dumt for oppmerksomhet at jeg skjemmes! Filmen er redigert slik at jeg ser mye dummere ut enn jeg egentlig er. Det er masse teit tekst underveis som håner meg skikkelig og jeg skal finne ut hvem som har filmet dette og sendt det rundt! Jeg bryr meg selvfølgelig lite om hvor mange som tror jeg er dum, men før dere ser filmen og dømmer meg så kan dere ta i betraktning at rulletrappen var i bevegelse og da er det jo ikke alltid så lett å vite hvilken vei man skal gå. Er dette mobbing? Bedøm selv.. 

SE VIDEOEN HER HER HER

 


 

 

Kjenner du noen trenger en orgasme eller 20? Tag dem her

KJØP WOMANIZER PRO HER OG FÅ 20% RABATT MED KODE: FITFAGERW20

 

Flere bilder på instagram @fitfager  

 


NINJAVIP - litt mer private bilder <3   SNAPCHAT: LOTTENINJA, FITFAGERTV & FITFAGER2 - instagram @fitfager


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

 

7 kommentarer

er det mulig?

12.02.2016 kl.21:37

er det virkelig mulig å være så totalt hjernedød som du er at du ikke skjønner hvordan du skal bruke en rulletrapp? det smalt jo fra rette kjeften at folk gjør mye dumt for å få oppmerksomhet.. se heller på hva akkurat _DU_ gjør for å få oppmerksomhet..

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim

12.02.2016 kl.21:45

er det mulig?: når en trapp går både opp og ned hvordan skal du da vite hva som er best? det blir som å si at en nedoverbakke går bare an å gå nedover i.. hælo, en bakke går begge veier, er du helt tett i hodet?

er det mulig?

12.02.2016 kl.22:02

nei i motsettning til deg som er totalt blåst i hodet så ser jeg da virkelig hvilken av rulletrappene som går opp om det er opp jeg skal, og hvilken av rulletrappene som går ned om det er ned jeg skal.. Du ventet ikke lenge før du måtte komme med et patetisk motinnlegg.. Skaff deg profesjonell hjelp, det begynner virkelig å haste for deg

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim

12.02.2016 kl.22:11

er det mulig?: som jeg sa, det er ikke forskjell på en oppoverbakke og en nedoverbakke! søk hjelp selv! en bakke og en trapp går vel begge veier!"

anon

13.02.2016 kl.20:18

Wow -- New South Wales. You're world famous.

Perhaps use a pry-bar. Then after it grinds to a stop, you can use the escalator either direction. :-)

Line

14.02.2016 kl.09:07

Jeg vet ikke hva jeg skal si. Jeg har sett på alle de andre hendelsene dine, og du er virkelig dum som et brød. fyfaen

Anonym

16.02.2016 kl.04:13

Æ synes virkelig synd i dæ. du trøng hjølp. æ kan hjelpe dæ, æ kan prøv så godt æ kan iværtfallSkriv en ny kommentarInstagram @fitfager

Snapchat: lotteninja

Contact:
contact@fitfager.com
  • gratisdesign av Tonjemt

♡ Design av Tonjemt ♡