hits

DRAPET I OSLO ER EN KATASTORE 

Jeg er helt i sjokk etter den katastrofale nyheten om skytingen på åpen gate i Oslo! Ikke bare var han skadet fra før av, men dere valgte å drepe han helt gjerteløst. Hvor er samvittigheten deres når dere får dere til å drepe et skadd elgbarn? 

Ikke bare jeg har reagert sterkt på det katastrofale drapet. Mange er rasende og lurer på hvorfor ikke elgen ble bedøvd og fraktet tilbake til skogen. Dere må jo også ha en skrue løs! Hvordan skulle et skadd elgbarn klare seg selv i denne kulden? Den burde blitt fraktet til sykehus, blitt grundig undersøkt og fått den medisinen den hadde trengt for å bli frisk. Deretter burde den fått bodd på sykehuset til alle sårene hadde blitt bra og den hadde vært i stand til å ta vare på seg selv. Den burde også fått krisehjelp i form av psykologtimer eller beroligende musikk for å klare å komme seg etter sammenstøtet med hjerdet den skadet seg på og alle menneskene som løp som gærninger etter den. 

Jeg har selv en døv katt som jeg er kjempeglad i og jeg skjønner ikke at noen kan være så slemme mot dyr! Katten min får ikke være ute siden den kan bli påkjørt pga mangel på hørsel og jeg bruker derfor å la den ha på radio når jeg er ute av leiligheten slik at den ikke skal føle seg ensom. Radio kan virke beroligende på katter, har jeg hørt og det samme hjelder sikkert også for andre dyr. 


Bildet er lånt fra VG

 

Lik innlegget om du er enig i at elgen burde fått krisehjelp og ikke blitt drept! ♡


 

  

Flere bilder på instagram @fitfager  og på min andre blogg her!

Det er 25% salg på Fitfager-kalenderen KLIKK HER 

 


NINJAVIP - litt mer private bilder <3   SNAPCHAT: LOTTENINJA, FITFAGERTV & FITFAGER2 - instagram @fitfager


 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar)!

5 kommentarer

vrangvillig

17.01.2016 kl.07:32

Helt enig!

Elgen burde bedøves å fraktes ut i skogen slik at noen kunne betalt i dyre dommer for å få lov til å jakte på den ;-)

Vi må jo sikre staten inntekter.

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim

17.01.2016 kl.07:36

vrangvillig: nei, helt uenig :( Den burde fått terapi!

JanFredrik

17.01.2016 kl.10:17

Det er bare helt gjerteløsst. Folk har ikke gjernekapassitet til å sjønne det.

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim

17.01.2016 kl.10:29

JanFredrik: godt noen ser alvoret! <3

anon

19.01.2016 kl.01:13

Seems a bit extreme. Can't read Norsk ultra-well, but I read the article, and didn't see where the elk hurt anybody. So why shoot it?

Here, if wild animals (bears, coyotes, cougars, etc.) wander into cities they usually call the State Wildlife Dept. which anesthetizes the animal, and takes it back to the woods. If the animal has attacked a person, then they will use deadly force.

I thought Norway had similar laws and procedures. Your country usually has forward looking laws about a lot of things.Skriv en ny kommentarInstagram @fitfager

Snapchat: lotteninja

Contact:
contact@fitfager.com
  • gratisdesign av Tonjemt

♡ Design av Tonjemt ♡