hits

MIN VOLDELIGE STALKER-EKS VS SOPHIE ELISES NETTSTALKER 

Hvis du bor i Narvik har du sikkert hørt rykter om at jeg og flere jenter har vært kjæreste med en spesifikk psykopat og fått gjennomgå mye vold og psykisk terror. Jeg bekrefter ryktene, vi har faen meg hatt det helt jævlig og politiet har ikke vært til hjelp for andre enn voldsmannen! Jeg har slitt med mareritt, høy puls og flashbacks i litt over et år nå og kjenner at jeg ikke klarer å gå å holde dette inni meg lengre selv om politiet bokstavelig talt tvang meg til å slette det forrige blogginnlegget jeg skrev for at de skulle gidde å hjelpe meg med et besøksforbud. Jeg er veldig sjokkert over at politiet valgte å støtte voldsmannen og ikke meg eller noen av de andre jentene selv om det har vært flere vitner i sakene. Jeg fikk et besøksforbud, men da jeg ringte dem og sa at eksen min igjen sto utenfor vinduet mitt, svarte de dette "hvis han vil se inn vinduet ditt, så la han se inn vinduet ditt!". Det var på dette tidspunktet jeg begynte å skjønne hvorfor folk snakker like mye dritt om politiet i Narvik som folk gjør om NAV i resten av landet. Her kommer historien: 

Det startet faktisk med at jeg skulle skrive ut en kontrakt til en sponsoravtale på bloggen som skulle signeres, skannes og sendes tilbake. Jeg hadde ikke noen skriver eller skanner og valgte å skrive en status på facebook for å se om noen ville tilby seg å låne meg det. Det var en som skrev i innboksen at han hadde skriver og skanner jeg kunne låne. Han var hyggelig og kom og hentet meg, hjalp meg å fikse kontrakten og viste meg rundt i huset sitt. Han skrøt veldig av huset sitt som han hadde snekret helt alene uten noe hjelp og jeg ble sånn smålig kvalm av all skrytingen selv om han også hadde et sjarmerende smil. Han hadde det ryddigere enn på IKEA, håret hans var alt for jålete for min smak og han var mer opptatt av klær enn meg så jeg tenkte at han kanskje var homo eller noe selv om han flørtet veldig med meg. Han spurte om jeg ville ha noe å drikke og bare snakke litt, så jeg tok et glass vann og vi ble litt bedre kjent. Selv om han var en jålete skrytegutt var det likevel noe som tiltrakk meg, selv ikke gud kan si hva det var. Etterhvert sa jeg at det var på tide å komme seg hjem, men han foreslo at jeg burde sove hos han. Han pekte på en pengebunt på kjøkkenbenken og sa at det var 50 000 kr i tusenlapper. Hvis jeg sov der lovte han meg at vi ikke ble å ha sex denne første natten, men bare bli kjent. Han sa også at jeg skulle få de 50 000 kr hvis han ikke holdt løftet sitt og vi hadde sex. Jeg bestemte meg da for å bare komme meg hjem og slippe å ende opp som tidenes luksushore! Dagen etterpå hadde jeg besøk av en jente som står meg nært og han dukket opp hos meg helt uten forvarsel. Han hadde med seg den fineste rosebuketten jeg noen gang har fått og et romatisk brev om hvor godt han likte meg. Besøket mitt syntes han virket kjempesøt og hyggelig selv om jeg hadde sagt at han var en smule skrytete og jålete. Hun mente jeg burde gi han en sjanse og jeg begynte å bli litt sjarmert, men var fortsatt ikke helt overbevist. 

Dagen etter det igjen dro jeg på hyttetur med venner og helt ut av det blå dukket han opp der også. Han sa han ikke klarte å holde seg unna meg. Det var ikke noe creepy med måten han sa det på, det virket mer romantisk der og da. Han tok meg med på snøscootertur og vi hadde det veldig gøy. Han fikk også overtalt meg til å bli med han på date i slalombakken i Narvik. Vi hadde en fin dag sammen i bakken og jeg begynte å trives i hans nærvær. Helt uten videre var vi plutselig kjærester på facebook og dette var noe han stresset veldig med. Han var også helt overivrig på å poste bilder av meg og han på nett. I Narvik er det ikke alltid så lett å vite hva som er rykter og hva som er alvor, men folk liker å spre historier uansett hvor usikre kildene er. Jeg vet hvor falske rykter kan være valgte jeg å fortsette å være sammen med han selv om noen bekjente advarte meg og sa de hadde hørt at han var gal og at han ikke hadde vært noe snill mot de tidligere kjærestene sine. Jeg sa til han at jeg hadde fått høre dette om han. Da sa han at eksene var så gale etter å få han tilbake at de fant på falske historier for at ikke jeg skulle få lyst til å være sammen med han. 

En uke senere oppdaget jeg at katten min hadde et ca 10 cm langt kutt på skulderen og skinnet var flærret opp slik at man kunne se rett inn til musklene hennes. Jeg ble så redd at jeg nesten ikke klarte å få ut et ord, men jeg spurte han om han hadde sett dette siden han hadde vært våken i noen timer. Han sa at han fant knivstativet sitt liggende på kjøkkengulvet og at en kniv hadde falt ut, men han hadde ikke tenkt noe over det. Han mente katten min på 2 kg hadde veltet knivstativet, hoppet ned fra kjøkkenbenken og fått en kniv over seg. Hun skulle altså ha klart å lande før kniven og ha kuttet seg selv, noe som virket helt sykt umulig. Han tilbød seg å betale dyrlegeregningen hvor hun måtte ha narkose og sy 13 sting. Dyrlegene mente katten hadde hatt flaks som bare hadde flærret opp skinnet og ikke skadet noen scener eller muskler. Katten min ble helt frisk igjen, men etter denne hendelsen begynte jeg å tro at han kanskje var gal slik folk sa. Jeg følte fortsatt at han var så snill at jeg ikke kunne ta han på dette uten å ha sikre bevis. Kanskje han snakket sant? 

Slik så knivstativet ut. 

Bare litt etter en uke etter vi ble kjent kom politiet hjem til han og hentet ipaden og telefonen hans. Jeg spurte hva som var greia og han sa at eksen hans hadde funnet på noe løgner om at han hadde tvunget henne til å dusje imens han hadde filmet dette og hun hadde ligget vettskremt på badegulvet og grått helt forsvarsløs. Han sa at politiet skulle gå igjennom og se om de fant noe bilder eller filmer av henne på hans ipad eller telefon. Han la også ut om at denne eksen hans var gal og at hun hatet meg og var dødssjalu for at jeg og han var sammen.  Jeg tvilte veldig på det han sa, men samtidig følte jeg at eksen hans så stygt på meg når vi møtte henne så jeg visste ikke helt hva jeg skulle tro. Hun så ut som en litt overlegen bitch, tenkte jeg!

Ting ble litt rart imellom meg og han etter politiet hadde vært der og han begynte å følge veldig med på hvem jeg skrev meldinger med, snakket med og hvem jeg skulle treffe. Hver gang jeg dro ut døren hos han og sa jeg skulle sykle meg en tur kunne han finne på å ringe meg 5 minutter senere for å kjefte og spørre hvorfor i helvette jeg drev å løy om at jeg skulle sykle tur når jeg egentlig hadde sneket meg hjem til meg selv. Skulle jeg ikke ha lov til å dra hjem å skifte uten å ha meldeplikt til han? Jeg følte meg helt overvåket og begynte å skrive statuser og blogginnlegg med fine ord om han fordi jeg følte at jeg måtte det for at han skulle slutte å følge med på alt jeg gjorde. Det virket alltid som han trodde jeg skulle være utro eller noe bare jeg gikk ut døra.

Så begynte helvette...! Han begynte å drikke alkohol og tok ikke medisinene han egentlig skulle ta for en diagnose som ikke passer seg å nevne i dette innlegget. Han klikket totalt når han så jeg snakket til andre gutter og da særlig mørkhudede. Jeg endte til slutt opp med å nesten ikke tørre å snakke til folk rundt meg og jeg følte meg fanget. Etter hver gang vi hadde drukket sammen klikket han på meg da vi kom hjem fordi jeg hadde snakket med noen eller sett på noen eller blitt sett på og hvem faen var han fyren som glante på meg?? Han ble veldig forandret når han drakk både i oppførsel og utseende. Han ble hardhendt, høylytt og øynene hans ble helt svarte og mistet glansen. Han så på en måte død ut i blikket og det skremte vettet av meg! Jeg snek meg alltid hjem etter han hadde kjeftet på meg og gått og lagt seg. Da han våknet morgenen etterpå kom han til meg med en gang. Da var plutselig gårdagen glemt og han var smilende og blid og helt uforstående om hvorfor jeg hadde dratt hjem.

Jeg var allerede i uke 3 av forholdet vårt begynt å skjønne at han faktisk var farlig og at jeg måtte komme meg unna, men jeg var redd for hva som ville skje hvis jeg avsluttet forholdet. Jeg prøvde meg på å være rotete, kjedelig, ikke lage mat og bare svare likegyldig på alt han snakket om i håp om at han skulle bli lei av meg og gjøre det slutt, men han fortsatte å være creepy og snill om hverandre og vi var sammen en stund til.


I ukene etterpå var jeg livredd på innsiden hver gang han strøk kjøkkenkniven imot magen min og smilte til meg. Jeg visste ikke om han ønsket å drepe meg eller om han faktisk bare køddet. Å leke med kniver er ikke noe sjakktrekk uansett, det sjarmerte ikke meg og jeg tviler på at det er så mange som liker sånt. Etterhvert som jeg ble mer redd han og han fikk mer kontroll over meg, begynte jeg å gjøre ting jeg ikke vanligvis ville gjort. Han maste om at jeg skulle slette instagram, facebook og bloggen min fordi jeg fikk så mye oppmerksomhet fra andre gutter der, jeg nektet. Jeg valgte heller å skrive masse søte ting om han på nett for at han skulle føle at han var den jeg ville ha og at jeg ikke brydde meg om kommentarene slik at jeg kanskje skulle få fortsette å være på sosiale medier. Alle guttene jeg hadde på snapchat tvang han meg til å slette imens han så på. 

Etter ca 2 mnd sammen med han og masse grusomme opplevelser jeg har prøvd å fortrenge, bestemte jeg meg for å komme meg unna han og ta sjansen på å ikke få juling. Jeg ba han holde seg unna meg, men det ble alt annet enn fredelig! Samme dag sto han utenfor vinduet mitt og banket fordi han ikke hadde fått svar på meldingene han hadde sendt. Jeg nektet å se på han der jeg lå med ansiktet ned i sofaputen og tankene om at han kanskje ble å knuse vinduet i sinne gjorde ikke at jeg følte meg særlig trygg. Han fortsatte å dukke opp utenfor vinduet mitt 1-5 ganger daglig HVER dag fremover i flere uker og han var helt desperat siden jeg blokkerte nummeret, snapchatten og facebooken hans. Han kommenterte på et bilde av hånden min nederst på instagrammen min og jeg skrev at hvis han dukket opp utenfor vinduet mitt en gang til så ble jeg å anmelde han. Det funket dessverre ikke, men gjorde heller ting værre for meg.

Han begynte å følge etter meg hjem fra byen i helgene og jeg måtte få venner til å følge meg hjem eller dra til dem å sove. En lørdagskveld hadde jeg avtalt med en venninne at hun skulle sove hos meg etter hun hadde vært på nach. Jeg dro som vanlig litt tidligere hjem enn de fleste og jeg hadde men meg en kompis. Vi var hjemme hos meg i 6-tiden natt til en søndag og gikk og la oss. I 7-tiden våknet jeg av at det banket på døren, jeg regnet med det var henne og gikk for å se. Jeg kunne ikke se henne utenfor døren da jeg så ut vinduet så jeg bestemte meg for å åpne døren for å se om hun hadde begynt å gå hjemover. Jeg åpnet døren og fikk fullstendig hjertebank da eksen min hoppet frem, han hadde gjemt seg bak døren. Han holdt døren fast slik at jeg ikke kunne lukke den og han insisterte på å få komme inn, jeg svarte forsiktig at han måtte gå, men han nektet å gi seg. Under ett minutt senere fløy han på meg, tok tak rundt halsen min, rev meg ut av døråpningen og jeg våknet på fortauet utenfor leiligheten min i bare stringtrusa. Da jeg våknet var han allerede kommet seg inn i leiligheten min og hadde løpt inn på soverommet mitt for å prøve å slå kompisen min som lå og sov. Eksen min tvang kompisen min til å komme seg til helvette ut av leiligheten min. Jeg tryglet han om å ikke forlate meg alene med eksen min, men han forlot meg og jeg trodde jeg skulle bli drept. Han tok tak i meg og dyttet meg ned på sengen. Jeg prøvde fortvilt å få fikle etter mobilen min for å ringe etter hjelp, men han tok den kjapt ifra meg og ble rasende. Han dro meg med ut på kjøkkenet mitt og jeg var sikker på at NÅ skjer det, nå blir han å finne frem en kniv å drepe meg eller så blir han å slå meg til jeg slutter å puste. Jeg var vettskremt, helt stiv av skrekk og alene med en psykopat som nektet å holde seg unna meg. Han hadde bestemt at han skulle ha meg og det virket ikke som noe kunne stoppe han. Plutselig helt uventet kom kompisen min tilbake og 2-3 kompiser av han. De fikk monsteret unna meg og kastet han ut av leiligheten min. Venninnen min var også med. Det er forresten den eksen han sa var så gal og fant på masse løgner om han. Det viste seg fort at det var han som løy til alle og ikke hun. Det ble også funnet masse bilder av henne på telefonen hans og det var flere vitner i hennes anmeldelser på han. Hun var hoven i hele ansiktet etter han hadde banket henne utenfor huset hennes med en nabo som vitne og fyren går fortsatt løs. 

Etter hendelsen hvor han slengte meg i bakken utenfor leiligheten min tok det over 2 døgn før jeg fikk komme å snakke med politiet. Jeg hadde da skrevet et 2 linjer langt blogginnlegg hvor jeg holdt han anonym og skrev at han hadde tatt kvelertak på meg og slengt meg i bakken. Det som gjorde meg mest forbanna var det politibetjenten jeg snakket med presterte å lire av seg rett etter jeg hadde kommet inn på kontoret "ja, vi har snakket om bloggen din her på politihuset". Og det ble sagt på en slik måte at jeg merket øyeblikkelig at jeg ville bli forskjellsbehandlet og nedprioritert fordi de ikke liker bloggen min, hva faen er det slags uprofesjonell oppførsel?! Politiet sa at eksen min hadde ringt og grått i telefonen fordi han følte seg så støtt av innlegget jeg hadde skrevet. Politiet sa at det var synd på han, stakkars, han skrek jo! De tvang meg til å slette innlegget mitt hvis de i det hele tatt skulle vurdere å hjelpe meg med et besøksforbud. Jeg var desperat etter et besøksforbud og slettet innlegget selv om jeg syntes det var galt av dem å skåne en voldsmann på den måten.

Etter denne hendelsen hvor jeg anmeldte han for legemsfornærmelse skjedde det mye og jeg har jeg ikke klart å være en hel dag i nord-norge uten høy puls og tanker om at jeg kanskje vil bli angrepet når jeg går ut døren min hjemme. Hendelsen skjedde ifjor sommer og jeg har enda ikke turt å bo alene hjemme. I over et år har jeg bodd hos venner på skift og de få gangene jeg sover hjemme er jeg aldri alene. Jeg sliter veldig med mareritt og flashbacks den dag idag og unner ingen å oppleve det samme. Derfor føles det helt jævlig å måtte se på hvordan politiet lat han holde på. Bare etter det ble slutt imellom meg og han har han skadet enda en kjæreste, han har slått en hund med et stålrør slik at den ble blind på et øye (det var et grusomt blodbad utover speilet i gangen hans pluss at han har voldtatt en jente han ikke hadde noe nær relasjon med. Skal politiet virkelig vente til noen henger død foran et overvåkningskamera på politihuset eller er det på tide at noen får fingern ut av rævva og tar ansvar her? Selv med et lik hengene på politihuset hadde ikke de inkompetente ansatte der klart å arrestere gjerningsmannen. Det mest ironiske med dette er at HELE Narvik vet hvem det er snakk om her, så jeg trenger ikke nevne navn engang og det er flere enn bare meg som lurer på om politiet her i det hele tatt gjør annet enn å drikke kaffe og gi fartsbøter. Ingen er drept foreløpig, men å leve i frykt er så ille at jeg en stund ønsket å bli satt i fengsel selv for å være trygg og langt unna eksen min. Det sier litt om hvor mye vold kan gjøre med hodet på et menneske i ettertid. Det er ikke bare vondt der og da, det er faktisk mye værre med minnene man aldri får ut av hodet og må leve med. 

 

Jeg har tenkt på å skrive dette lenge siden besøksforbudet likevel ikke gjorde en dritt for meg. Da jeg så Sophie Elise skrev om sin stalker nå nylig ble jeg så overrasket over at det var snakk om noe såpass lite alvorlig at jeg følte for å skrive om hvordan en farlig stalker kan være. Sophie Elise har en fyr som sender henne mail og får med seg alt hun gjør på nett. Jeg har 5 slike fyrer som hver dag skriver til meg på facebook og det har pågått i et år nå. De tror vi er i et forhold, men jeg har enda ikke svart dem. Det er en viss alvorlighetsforskjell på en tilbakestående e-mail-stalker som ikke virker truende og en psykotisk ekskjæreste som truer med å drepe deg. Det føltes veldig godt å få skrevet dette selv om alle har advart meg mot å gjøre det. Noen ganger må man gi en stor faen i hva alle andre mener og stole på magefølelsen sin, dette var det riktige å gjøre for meg og nå skal jeg prøve å leve livet mitt videre uten frykt. Forhåpentligvis klarer jeg å bo alene etterhvert også!

 

ACAB 

 

VIKTIG: eksen det gjelder har ikke forbokstaven T eller J i fornavnet sitt!


 

  NINJAVIP - CHECK OUT MY VIP PHOTOS!   SNAPCHAT: LOTTENINJA, FITFAGERTV & FITFAGER2

 

 

 

 

 
 
93 kommentarer

..

12.10.2015 kl.04:48

ikke ta sånne bilder da vettu ;)

12.10.2015 kl.05:50

E du heilt idiot?Mein du verkelig at hann ska få lov å hold på sånn bærre på grunn av at ho har en blogg med lettkledte bilda av sæ sjøl?Æ har også en sånn eks btw.Æ har ingen sånn blogg.Ka du ska finn på slags fantastisk unnskyldning førr å førsvar hannes oppførsel?

12.10.2015 kl.06:03

Utrolig modig av deg å skrive dette innlegget ! Faen så tilbakestående norsk politi er , helt sykt...

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim

12.10.2015 kl.06:03

Anonym: æ kjenn og æ bi fette irritert når folk faen ikke kan tenk litt. Om æ hadde vært prostituert hadde han fortsatt ikke hatt rett til å vær voldelig. WTF

Herligt

12.10.2015 kl.06:04

Veldig bra Lotte. Stå på! Ikke la en slik nisse som det her ødelegge livet ditt. Du skal jo tross alt leve og ikke minst en dag møte prinsen din.

Slike mennesker er sjuke. Og at ikke Det offentlige etaten som Politiet som skal trygge mennesker, får meg til å se rødt. det viser jo gang på gang hva de prioriterer i dette landet. trygghet som det sies. Vel etter å ha lest dette enormt brae innlegget. Sitter jeg her med en klump i halsen hvordan i det hele du har klart å vært såååå sterk og ikke minst klart deg så lenge. Det kalles STYRKE! Samt føler meg flau på mennes syn på det her. Virkelig flau av å være mann selv. Nei, slikt unner jeg ingen. Har også vært sammen med ei som skulle styre når jeg skulle jobbe, hvem av familien min jeg skulle ha kontakt med, hvilken av mine venner jeg skulle ha på tlf, facebook og snapchat. Det var som å være i et hull. Men til slutt mannet jeg meg opp og ba henne å dra åt helvette ut av livet. Hun trakasserte meg både fysisk og psykisk, la ut rykter til mine venner osv. Men etter å vite at hun også drev på med et par andre bak min rygg fikk meg til å føle meg råtten av å i det hele tatt vært sammen med henne, ligget med henne osv. Pr.nå er jeg kommet bort ifra det der fanskapet. Nå er det å lese dine innlegg og leve livet som man skal med venner og familie som virkelig er der når man trenger de i tider og utider.

En annen ting kjære Lotte. Du fortjener bedre og du skal se at det en dag blir bedre. Når er helt opptil deg. Du skal vite du har min støtte så det er sagt!

Med vennlig hilsen en STOR beundrer.

Nei jeg stalker deg ikke, bare leser bloggen din sånn nå og da. samt jeg kommer ikke til å bevege meg til leiligheten din med mindre man hadde blitt invitert. Kos deg masse og det er kjempe bra at dette kom ut nå. Om politiet ønsker at dette skal bli slettet. Da er det noe som ikke stemmer. Dette er jo beviset på hvordan, en kjent person i Narvik styrer. Virker som han har hele Narvik i sin hånd. Men han der kisen har sikkert andre steder også jenter han har terrorisert.

Du ska vite jeg er her for deg. Og en dag ønsker jeg du ser hva jeg har skrevet om deg på PM.

Klem

12.10.2015 kl.06:15

RAS????

12.10.2015 kl.07:06

Hmmm... Er han opprinnelig fra Narvik? Dette høres mistenkelig likt min nåværende kjæreste. Sliter med å ende forholdet med han. Alt utenom noen små detaljer stemmer veldig...

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim

12.10.2015 kl.07:11

Anonym: er faktisk ikke sikker på om han er født i narvik eller harstad. Tror minst en av foreldrene er fra harstad. Om du tilfeldigvis er kjæreste med han så håper jeg for min og din del at du ikke kontakter meg personlig. Det er det farligste man kan finne på med slike psykopater.

Kent-Are

12.10.2015 kl.07:50

Det er ikke ofte jeg leser et helt innlegg og det er heller ikke ofte jeg svarer på et.. Men jeg klarte ikke å la være..

Først må jeg si at jeg beundrer åpenheten din, det er utrolig tøft gjort av deg å gå ut med dette..

Jeg vet hvordan det er å bli sviktet av lovens lange arm, selv om din alvorlighetsgrad er langt alvorligere og jeg føler virkelig med deg!

Har anmeldt tyveri flere ganger å kunne peike ut gjerningsmannen, men saker har blitt henlagt av bevisets stilling og mangel på resurser osv.. Men laser og kaffe liker de..

Traumatiske opplevelser setter spor som henger igjen lenge..

Et eksempel jeg selv opplevde var 1/1-04..

Det var 19 tia på kvelden og det var bikkje kalt ute.. Jeg kjørte over Gratangsfjellet. Der gikk det en tynnkledd fyr i 17 minus og jeg hadde ikke hjerte til å kjøre videre..

Han var veldig hyggelig og takknemmelig og jeg tenkte dette var fint gjort av meg, men han hadde snakketøyet i orden..

Etterhvert ble han mer å mer truanes, han sa han blant annet var fra Spansdalen og folk kalte han Johnny Puma.. måten han endret karakter gjorde at jeg fryktet at han bar kniv mm Han var så ufattelig manipuleranes at vi var piname i Narvik der han tømte minibank kortet mitt og kontantkortet mitt + at bilen min fikk skader for flere titalls lapper..

Men det var ikke det økonomiske som bekymret meg.. Jeg viste han hadde mobil nr mitt siden han hadde ringt med min mobil og han var nøye med å poengtere det + at han viste regnr + adresse.. Han sa han kom til å oppsøke meg om jeg slang med kjeften osv..

Følgene var at jeg følte meg fanget i mitt eget hjem.. Følte han hadde full kontroll (noe jeg prøver å glemme for det er jo bare psysisk)

Jeg sov ikke på tre døgn å måtte reise til tanta mi på Senja for å få ro..

Forhørte meg med en i politiet om han, det første konstabelen spurte om var hvordan jeg kjente han.. Da jeg sa min versjon, så sa han at han hadde pågrepet personen for vold og at han hadde oppsøkt folk å truet mm.. Han var inn og ut av arresten og satt inne pr dd..

Konsekvensen av den hendelsen utenom angst er at jeg aldri har tatt på haikere og at jeg er mer innelukket av meg..

Finnes utrolig mange galninger der ute og det er ganske sykt å frykte friheten, den følelsen unner jeg ingen..

Halvard

12.10.2015 kl.08:26

Kain gått knækk fengran på han, dæ e inga problem!

Ikje førveint at politie gjær nåkka!! Di e så innkompetænt at dæ e hærslig!! A.C.A.B!!

12.10.2015 kl.09:00

Fysøren, hva feiler enkelte mennesker?? Tøft gjort av deg å stå frem med dette lotte, ingen burde ha måtte gå gjennom slik behandling som det der😳

Halvard

12.10.2015 kl.09:11

E bære å sei i fra om dæ sko vær nåkka!! Får e tak i dæ førbainadæ utyske der, bir han ønske at han ailldri vart født!! Sko ha omøbelert tryne hannes så moran hannes ikje hadde kjeinr han igjæn!!!

Håpa ailt går bra mæ deg, sees næste gång du e i Tromsø!:)

12.10.2015 kl.09:26

Det er sjukt og tenke på at det finnes sånne mennesker som er slik rundt oss, syns synd på deg som har opplevd dette, stay strong :)

Mvh, B

Amalie

12.10.2015 kl.10:31

Jeg skjønte ikke helt, jeg. Var dette tull eller har dette skjedd helt på ekte? Det høres så sykt ut. Uff nesten så jeg håper at det var tull for at du ikke skal ha det så vondt <3

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim

12.10.2015 kl.11:07

Amalie: skulle ønske det var et mareritt jeg kunne våkne opp av, men nei. Det er ekte og det er for sykt til å være mulig.

12.10.2015 kl.11:07

Begynner navnet på a og er dobbelnavn?

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim

12.10.2015 kl.11:10

Anonym: ja, det er ikke noe hemmelighet akkurat. Hele Narvik vet at han er satan selv, men det er de færreste som tør å vise han en kald skulder og gå forbi han uten å si hei eller late som de er venner.

12.10.2015 kl.11:40

Hvis du jenta som trur det her kan være kjæresten din les dette; fyren e i et forhold nu med ei som ikke e fra Narvik. Hvis dette kan være dæ må du komme dæ unna med en gang!! Og uansett, når kjæresten din kan minne om denne person anbefale æ dæ uansett å komme dæ unna, ingen kjæresta skal oppføre sæ sånn her.

12.10.2015 kl.11:53

synd att han inte tog livet av dig.. världen hade vart bättre då

Lars

12.10.2015 kl.11:57

synd att han inte avsluta jobbe.. du är ju blåst i huvet..

12.10.2015 kl.12:27

Hei Lotte.

Sterkt innlegg og utrolig tøft av deg å skrive dette.

Jeg hører desverre alt for ofte når jeg spør folk hvorfor de velger å henge med han at "han har ikke gjort mæ nå" som om at da er alt i orden. I mine øyne legitimerer de da hans oppførsel og sier at det er greit det han gjør. Det blir det samme som å si at Anders B Breivik ikke har gjort noe mot meg, så derfor kan vi være venner. Det går ikke når man innerst inne vet at det er en syk jævel det er snakk om. Håper innlegget ditt kan bidra til at folk nå får opp øynene for hvilken farlig mann det er snakk om her.

Stå på videre og fortsett med bloggen din med samme humor og glimt i øyet som du har nå.

Halvard

12.10.2015 kl.12:38

Når e næste gang Tromsø?? Har nåkka småteng du kain få såm e fint å ha om han prøve sæg på nyitt.. d blir å svi mæst før han;)

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim

12.10.2015 kl.12:44

Anonym: æ tenka det samme! Æ ville ikke vært venn med noen som støtta det han hold på med. Æ droppa å si heil til sånner folk

12.10.2015 kl.13:03

AFFA???

12.10.2015 kl.15:50

Når du har en blogg å skriver nesten bare om sex å andr ting som hørs ut som du er den største hora ever ...så at det skjedde deg kom ikke som en overraskelse akkurat

Kenneth

12.10.2015 kl.15:56

For råd og veiledning I hvordan stalking bør håndteres - se www.stalking.no. Nettstedet gir gratis rådgivning og nettsidene inneholder masse gode tips og råd. Stalking ER håndterbart, men vil kreve litt arbeid fra den stalkingutsatte. 1 av 6 jenter opplever stalking.

Kenneth
Usj... for en fyr. ._.

Amalie

12.10.2015 kl.18:09

Det var trist å høre Lotte. Men kan det være en idee å send en klage til fylkesmannen eller et annet politidistrikt som Tromsø kommune?

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim

12.10.2015 kl.18:22

Amalie: nå er jeg innstilt på å sende klager i alle himmelretninger. Dette er ikke noe man bør slippe unna med.

M

12.10.2015 kl.18:34

Som Lotte selv sa, selv om hun hadde vært prostituert, gir det jo ikke psykopaten rett til å behandle henne på den måten. Og til dem som mener han burde "avsluttet jobben", dere er faktisk ikke så veldig mye bedre enn den personen som har påført Lotte så mye redsel og søvnløshet. Kan dere ikke bare la være å lese bloggen hennes, hvis dere har så mye mot den.

Syns Lotte er en tøff jente, som tør stå fram med dette. Syns også hun er kjempeflott. Regner med at mange av dem som kommenterer at hun får som fortjent, egentlig er misunnelig fordi Lotte får så mye oppmerksomhet.

Stå på Lotte, skulle ønske jeg kunne hjulpet deg.

M

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim

12.10.2015 kl.19:11

M: takk <3

Martin

12.10.2015 kl.19:43

I hælvete, ja det Va et ganske sterkt innlegg å ganske uvanlig av dæ Lotta, men det som burde taes tak i e jo enkelte kommentara hær, indirektw trussla på livet, ja kanskje det bare e en liten skitunge som sitt å runke til bildan å føle sæ kul når han/ho kommentere

Men det hær Va jo faktisk jævlig drøyt og burde egentlig anmeldes det og

Hege Vang

12.10.2015 kl.20:03

Dette er ufattelig vondt å lese, Lotte... De som kjenner deg vet hvilken omsorgsfull og god jente du er ❤️ Du er tøff som forteller! Og til de av dere som har mer eller mindre håpløse kommentarer: dere synker med deres uttalelser ned på samme nivå som denne psykotiske jævelen... INGEN og INGENTING legitimerer slik oppførsel - skjerp dere!! Stå på, Lotte!! Og ikke la den drittsekken ødelegge den fine jenta du er!! ❤️

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim

12.10.2015 kl.20:18

Hege Vang: dette var faktisk den kommentaren som betydde mest for meg her <3 jeg setter veldig stor pris på at du som jeg er så glad i har tatt deg tid til å lese alt dette, kommentere med ditt eget navn og ikke minst støttet meg igjennom dette veldig tinge året jeg har hatt! Du er et fantastisk menneske, Hege <3

Hege Vang

12.10.2015 kl.20:34

Du vet det, Lotte, jeg pleier å si det jeg mener 😉 Og jeg blir så opprørt når jeg vet hvor jævlig du har hatt og har det pga denne syke fyren. Blir ganske så provosert av ulike mer eller mindre idiotiske kommentarer her også, og da bare MÅ jeg si fra! 😊❤️ Du er for god til å få så mye dritt, Lotte ❤️

Sara

12.10.2015 kl.21:29

Tydelivis vil du ikke ha hjelp lille Lotte..

Ser at denne Halvard kan bistå deg i beskyttelse! Hadde jeg vert deg ville jeg kontaktet han!

Politiet er så dørge lat at de orker ikke og reise på rumpa si med mindre det står om liv! :(

Håper det ordner seg

Klem Sara

Realist!

12.10.2015 kl.21:43

Fy faan... han der skulle ha blitt med en tur vestfold og fått smake på hva en gjør med sånne folk! Ikke akseptabelt I det hele tatt!

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim

12.10.2015 kl.22:03

Sara: <3

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim

12.10.2015 kl.22:04

Halvard: send mæ en Mail :) frkninja@hotmail.com

Hugo Fuglstad

12.10.2015 kl.22:38

Hei Lotte...Det er en utrolig sterk historie du forteller...og du er utrolig modig, og sterk som står frem og forteller dette.. Det står det respekt av. For oss som kjenner deg er du ei utrolig reflektert, snill og god jente som har fortjent så mye bedre enn dette. Psykopater er ubergnelige og farlige personer som man bør ta på det største alvor. For de som kjenner til og kan en del om denne lidelsen vet alt om det... Til de som kommer med usaklige go syke kommentarer er i beste fall noen tapere... Jeg ønsker alt godt for deg Lotte! :)

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim

12.10.2015 kl.22:43

Hugo Fuglstad: tusen takk for at dere har vært der for meg hele tiden når jeg har hatt det jævlig. Jeg har aldri følt meg mer komfortabel med å snakke med foreldrene til noen eller mine egne foreldre enn med deg og Hege! :)
Håper jeg ser dere snart igjen :)

Halvard

12.10.2015 kl.22:56

Da e du blitt kontakta på mail av en kompis av mæ! Læs mailn han har skreve :)

Hege Næss

12.10.2015 kl.23:48

Hei Lotte!

Også Narvik har sin sjarm, noen ganger. Nå er ingen i min nære omgangskrets fra byen, men byen er fin. Det er urinnvånerne som kan være vanskelig.

Jeg ville søkt om voldsoffererstatning. Du har krav på fri rettshjelp til det. Forøvrig høres det ut som om politiet i byen trenger litt kursing i Norges lover. Hva du lever av er irrelevant for hvordan du skal få hjelp. Du og jeg har de samme rettighetene, men det har ikke blitt gjeldene i praksis. Det står nemlig ingen steder i norsk lov at enkelte kan behandles som møkk uten rettssikkerhet. Om du trenger noen til å være med å snakke med politiet stiller jeg mer enn gjerne opp. Snakk med Amanda, hun vet hvem jeg er. (Creepy, I knows. Får med meg ting. Liten bygd det her..)

Hva er det med svensker som skal være så innmari tøff i trynet på nettet? Der ingenting blir borte.. Er det mulig å være så dum?

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim

12.10.2015 kl.23:53

Hege Næss: takk, skal snakke med Amanda og så blir jeg kanskje å trenge litt hjelp siden du tilbyr deg det :)

13.10.2015 kl.00:12

Fyfaen det e bra noen sir det! Affa e gal

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim

13.10.2015 kl.00:20

Anonym: æ håpa æ aldri mer får hør om flere han skada. Det e så jævlig sykt at ikke folk skjemmes når di sir hei til han. Og enda værre e det med dem som lyg førr å forsvar han.

13.10.2015 kl.08:26

Dør av nysgjerrighet rundt kem den her personen e. E skjøl i fra Narvik, men har ikke hørt om han.

MH

13.10.2015 kl.09:53

Sinnsykt bra at du har guts til å skrive dette innlegge, Lotte! Sællom omtrent hele Narvik har hørt kordan han e, så e det veldig bra at du faktisk førtell hele historia svart på hvitt! Trur di fleste bække ryggen din når det gjell han! Farligfarlig fyr.. Stå på Lottemor :))

Men at polisen ikke tar dæ særriøst når det gjell det her, det syns æ du bør ta videre!!

Charlen larsen

13.10.2015 kl.10:56

Utrolig tøft av deg å dele dette! Stor respekt til deg! Jeg også reagerte på når sophie Elise kom ut ned sitt stalker innlegg, hvor liten alvorlighetsgrad det var av det, for tilogmed jeg har hatt ett mye verre problem med stalkere enn ett par Mail on dagen.

Jeg hadde 3-4 utlendinger som stalket meg. Han ene spurte venninne min om en røyk engang så fikk han ufrivillig vist mobilen sin der han hadde bakgrunbsbilde av meg. En av de har kommet inn og stått i gangen når jeg har vært alene hjemme, om kvelden så kunne man høre noen gikk utenfor vinduet, og når jeg IG en venninne pleide å sitte på trappen for å ta en sigg så bar det MANGE ganger man hørte at noen lusket rundt i barnehageområde 20 meter bort. De pleide å stå utenfor i bil når jeg skulle på jobb på morgenen, og de pleide å ringe 1 minutt etter de hadde gått forbi meg i byen.. Venninne min og jeg var alene hjemme og da sto garasje døren åpen i etasjen under oss, da vi plutselig hørte noen romstrere der nede tydelig satt vi der begge med kniv i hendene hele natten.

Hadde også veldig mange ukjente på snapchat den tiden, så jeg godtok alle. Plutselig fikk jeg en Snap fra ett ukjent nick name der det sto: tik tak, tiden renner ut! Da freaket jeg ut, tiden renner ut til hva liksom? Ble også tatt inn i en bil engang, der de bla truet med å kaste hunden min ut hvis jeg ikke fikk den til å holde kjeft, også snakket de på ett annet språk og norsk omhverandre. Det var også engang jeg hadde kommer hjem før mamma, (og vi pleide alltid å gjemme nøkkelen under blomsterpotten) , så hører jeg at blomsterpotten blir flyttet på og plutselig kastet hardt ned i bakken, akkurat som om noen ble fly forbanna, og da tenkte jeg at mamma kanskje lette etter nøkkelen, så jeg ringte henne og sa at det var bare å ringe på eller ringe meg jeg var jo hjemme, så sier hun at hun står i butikken for å handle, da ble jeg redd. Jeg var inne i avhør hos politiet, hadde skilt nr på biler som hadde fulgt etter meg og stått utenfor huset både på morgenen ig natten, men de kunne ikke gjøre då mye , forståelig nok etter første gangen jeg var i avhør, men når jeg hadde vært i 4-5 avhør og i tillegg ringte de vettskremt på natten engang fordi det sto en svær kassebil utenfor og folk som gikk rundt, så gjorde de fortsatt ikke noe. Dette gikk jo tydelig utover de rundt meg, spesielt mamma og pappa, da dette plaget meg IG jeg fikk angst for å være alene, og de som sto litt skeptisk til at dette hadde skjedd, høres jo litt sykt ut, jeg visste jo ikke hvem de var engang, utenom når jeg fikk litt hint av meldinger på Facebook osv , men ikke fikk gjort noe.

Men utrolig flott at du er åpen om det, så man ser at noen har ett verre stalker problem enn andre. Og at de tar den jævelen du skriver om i innlegget!

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim

13.10.2015 kl.11:56

Charlen larsen: så sykt heslig! Stalkere er så ubehagelig! Håper du slipper mer av dem. Hadde selv det slik at jeg ikke turte å hente posten uten å ha med en hammer og en venninne i tilfelle den syke jævelen skulle angripe igjen

e

13.10.2015 kl.12:42

Ufattelig jævlig at noen mennesker er sånn. Politiets oppgave i samfunnet er å få folk til å føle seg trygge, ikke motsatt. Håper det ordner seg og du føler deg tryggere. Overrasket over innlegget ditt, mtp at bloggen din er kjent for "sex selger" imaget, men må si jeg liker disse mer alvorlige innleggene godt. Du formulerer deg godt!

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim

13.10.2015 kl.12:44

e: takk :) jeg liker egentlig ikke å skrive + at det var vanskelig å finne ut hva jeg burde ta med. Burde for eksempel skrevet at det ikke var blod på noen av knivene i knivstativet..! Det var jævlig sykt!

Charlotte :)

13.10.2015 kl.13:22

Sykeste eg har lest! Du er utrolig tøff og modig som vil fortelle dette her. Fikk klomp I magen av og se hva du har opplevd! Du er sterk! Og politiet burde jo faen gjøre noe annet enn og sitte på ræven og spise Donuts!

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim

13.10.2015 kl.13:40

Charlotte :): <3

13.10.2015 kl.18:43

Syns Åsså dyrepolitiet burde bli varslet

caroline

13.10.2015 kl.20:48

Jeg leser bloggen din hver gang jeg er på jobb, å blir like mye underholdt hver gang og fanget i tekstene og bildene dine. MEN. Denne holdningen og tankegangen kan ikke være ekte. Jeg slår ikke fast at du bare gjør deg til, men for meg så blir denne holdningen og være måten tatt til nye ekstreme høyder. Jeg digger bloggen, interessante innlegg, mye god latter å hente her. Du har en MEGET fin kropp, du er generelt en veldig fin jente. Blir små sjalu av å se enkelte bilder av deg. Minner meg om fitspo bilder fra instagram.

Men er hele denne bloggen ditt sanne jeg ? Er du slik i virkeligheten, tar du virkelig tips fra Rene Kleveland og tror du virkelig på at en liten penis har plass i ditt øre. Eller at melis får håret til å både vokse og se bedre ut?

Vær så snill å svar meg på dette helt ærlig, er dette en ekte personlighet eller er det kun for moro og oppmerksomhet?

Jeg legger også merke til at du ikke svarer til en del kommentarer som skiller seg ut, da mener jeg ikke disse stygge hat kommentarene. Slike kommentarer forstår jeg at du overser. Men poenget er, gjerne svar meg fordi jeg er nysserig. Har hatt lyst til å spørre leng, men har alltid regnet med at du kun holder deg til akten din. Menmen, kan godt hende denne syke personligheten og dette ytret er ekte for alt jeg vet. Og om det er det, herregud da har jeg nok lesestoff en stund, and i love it.

Og om denne bloggen og personligheten din kun er for morsomheter og oppmerksomhet, ikke ytre deg om staten på en negativ måte som blir usaklig. Heller ikke tull med viktige tema, blir for dumt etter min mening å tulle med serriøse og alvorlige temaer. Vi må støtte staten, ris og ros er bra, dette kan de lære av, men ikke rop ulv ulv. Politiet i Norge er late, men gi de respons så skal de nok klare seg, ikke hat og kast ut falske anklager, slik som dette innlegget kan muligens være etter min mening. Veldig mye som ikke samspiller seg i teksten og handlingen din. Er nok mange som ikke forstår ironien i denne bloggen, som de da tar til seg som serriøst.

P.S jeg legger veldig godt merke til i flere av dine innlegg, slik som på din forrige blogg, at du flere ganger prøver altfor hardt å overgå eller passivt henge ut ande bloggere eventuelt andre personer. Hvorfor?

Hvorfor passivt henge ut en annen blogger og vrenge forsiktig men aggressivt noe som plutselig også skjedde med deg samtidig som en annen stor blogger skrev et personlig innlegg, så har du samme historien men på en verre, bedre eller artigere måte.

værsåsnill å svar

mvh Caroline

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim

13.10.2015 kl.21:38

caroline: dette er faktisk et veldig alvorlig innlegg.

Håvard

14.10.2015 kl.04:15

Hvis "alle" i Narvik vet hvem dette er, kan du ikke bare samle en 10-20 stk og gi stalkern klar beskjed om at dette ikke kan fortsette. Bør ikke være så vanskelig med tanke på antallet fans/følgere du har.

Riktignok, hvis man ser på dine 5-6 siste innlegg så kan man jo spørre seg hvor seriøst man bør ta dette... Kjøpe handlevogn, sitte fast i rulletrappen og få hånden fast i en håndtørker. Hvis du vil bli tatt seriøst så gjør du en dårlig jobb.

Håper du ikke kødder om dette, anklagene er såpass alvorlige at de ikke bør tulles om. Er de sanne føler jeg med deg og håper for din skyld det ordner seg

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim

14.10.2015 kl.05:30

Håvard: det er ikke helt smart av meg å sende 20 stk hjem til han for en alvorsprat, da blir jeg mest sannsynlig å få gjennomgå enda værre etterpå. Jeg har lært meg hvordan monsteret fungerer

14.10.2015 kl.10:52

Å konfrontere en stalker gir stalkeren en bekreftelse på at det han gjør fungerer. Beste er å kutte all kontak.

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim

14.10.2015 kl.13:45

Anonym: enig der. Sa ikke et ord til han da han drapstruet med heller, men når han skader så mange som han gjør så måtte jeg faktisk få advart andre

Roar

14.10.2015 kl.17:35

Så eg skreiv på fb til deg ikke noe problem å bli kvitt dritten. Alle har sin svakhet. Har gjort mye rart i livet å bli kvitt slike er det letteste sak av verden. Det letteste er og flytte til en annen del av landet å begynne på nytt. Med nye venner tror ikke han følger etter deg viss det koster penger og mye energi å finne deg.

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim

14.10.2015 kl.18:37

Roar: så løsningen din er bare at jeg må flytte? Hva med alle andre han blir å skade?

Roar

14.10.2015 kl.22:33

Begynner vi med deg gir han opp de andre for da er det ikke kjekt lenger. Blir eg kjent med en av dere så kan det godt hende eg gir en hjelpende hand.

Roar

14.10.2015 kl.22:36

Begynner vi med deg gir han opp de andre for da er det ikke kjekt lenger. Blir eg kjent med en av dere så kan det godt hende eg gir en hjelpende hand. Kontakt meg på min gmail. Kamel556@gmail.com

Roar

14.10.2015 kl.22:58

Håper du mailer meg på min hotmail.roarsel35@hotmail.com liker å hjelpe andre.

Roar

14.10.2015 kl.23:34

Kontakt meg på roarsel35@hotmail.com viss du ønsker å få hjelp

Håper på å høre fra deg.

Netto

15.10.2015 kl.17:21

@"Roar":

Er det så smart å legge igjen kommentarer i fylla? Er lett å finne ut hvem du er, siden du poster mail adr. dine her (roarsel35@hotmail.com/Kamel556@gmail.com), som igjen leder til telefonnummer og navn/adr.

Er greit at du sikler på Lotte, men denne "kontakt meg/gir en hjelpende hånd" blir bare flaut. For vi vet begge at du ikke kan hjelpe med noe som helst, du er bare ute etter direkte kontakt med Lotte.

Roar

15.10.2015 kl.22:46

Netto. Hvor dum er du?????? Har jobbet med dette i 7år og har et brett fagfelt. Så slutt å bjeff nå du ikke vett hvem jeg er.

Netto

16.10.2015 kl.12:56

@Roar

- "Netto. Hvor dum er du??????"

1/10, jeg har en meget stor GJERNE og har mer INTLIGENSER enn deg.

-"Har jobbet med dette i 7år og har et brett fagfelt."

At du lusker rundt på blogg.no, mens du runker til jenter halvparten så gamle som deg selv, er ikke en jobb.

At du tilbyr hjelp, når du ikke har noe som helst å bidra med, er kun en drøm fra din side om at dette vil føre til at noen vil ta deg på tissen. Er ikke noe galt med å legge igjen støttende kommentarer mv., men gi f* i denne "jæj kan hjepe deg"-greia. Blir så kleint atte hjælp.

-"Så slutt å bjeff nå du ikke vett hvem jeg er."

Google er en tyster. Du er 51 år. Sitter alene på nettet om kvelden, drikker deg til mot, runker, og drømmer om at livet ditt hadde tatt en annen vei. Du vil være helten. Skjerp deg. Hold deg til vedsalg på internett, og runkt rundt på blogger UTEN å legge igjen slike kommentarer, for dette blir for flaut.

Voff voff, din tosk.

Marthe

16.10.2015 kl.22:08

Æ har bare løst å gi dæ(dåkker) en klæm og aldri slepp! Syns d e så førferdeli at dåkker ska leve i frykt i lille (trygge) narvik. E helt sykt at politiet ik jør mer når d e så mye bevis og vitna. Helt uforståelig!

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim

16.10.2015 kl.23:04

Marthe: <3

S.

17.10.2015 kl.02:41

Herregud...æ blir helt knust..æ trudde politiet i Narvik va blitt bedre siden æ fløtta førr nån år sia..opplevde sjøl å bli møtt med hånlig latter på politistasjonen når æ skulle levere en anmeldelse etter å ha blitt forsøkt voldtatt. Innkompetansen demmes stoppa uheldigvis ikke der. D e endel år sia nu, men æ slit fortsatt med måten politiet behandla mæ på. D har faktisk satt mer spor enn selve voldtektsforsøket. Æ føle sånn med dæ!

17.10.2015 kl.15:23

ja men ikke ta bilder avrumpa di du har ikke respect til kroppen din

Silje

20.10.2015 kl.16:45

Trist å høre om det som skjedde med deg, men syns det også er litt trist at du sammenligner Sophie Elise sin historie og får hennes stalker til å høres "ufarlig" ut, som flere i dette kommentarfeltet har poengtert! Har ikke selv hatt en stalker, men har sett flere dokumentarer og lest masse om disse pga studier. ALLE stalkere er farlige, selv om de kan virke harmløse kan de raskt eskalere og man skal ikke ta lett på det selv om de ikke virker så "farlige" der og da. De menneskene som faktisk blir så besatt av noen mennesker og konstant prøver å få kontakt er livsfarlige og man skal ikke ta lett på det.

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim

20.10.2015 kl.17:04

Silje: Det er veldig sant, stalkeren hennes kan jo faktisk ende opp med å banke på døren hennes eller knuse ruta. Det kan sikkert mine stalkere på face gjøre også, men foreløpig orker jeg ikke å bekymre meg for ting som ikke skjer og prøver heller å holde meg unna mennesker jeg vet er farlige.

anon

26.10.2015 kl.20:36

Read this a while back, didn't know if anything I could say would be worth anything. Still not sure.

Really sorry it all happened to you.

Really sorry to see your cat got hurt also. Glad your cat is better.

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim

26.10.2015 kl.22:04

anon: <3

Ylva

14.03.2016 kl.05:06

Hei, Lotte!

Nå snublet jeg tilfeldigvis over dette innlegget på facebook, ettersom jeg vanligvis ikke leser blogger din eller noen andre sin, egentlig. Men dette innlegget måtte jeg lese helt ut. Jeg skjønner hvordan du har det. For to år siden kom jeg ut av et farlig og giftig "forhold" med en fyr. Jeg ble kjent med ham på en fest og han virka sykt grei og veldig sjarmerende. Vi begynte å henge sammen, og det endte jo så klart opp med at vi fikk følelser for hverandre. Lite visste jeg da om hans problemer med narkotika, og at han hadde dissosiativ personlighetsforstyrrelse (flere personligheter). Etter hvert som "forholdet" utvikla seg begynte han å bli sykelig sjalu, jeg fikk ikke snakke med noen på nettet, jeg fikk ikke ha guttevenner osv. Første gangen han voldtok meg var etter han hadde vært på amfetamin i tre uker i strekk. Da hadde han mista kontroll over personlighetene sine og skifta personlighet. Jeg husker jeg sa navnet hans, og han bare "K****** e itj her. D e bærre vi som e her." Og da mente han ikke vi som i meg og ham, men de andre personlighetene hans. Ei stund senere (1-2 mnd) voldtok han meg på nytt igjen. Vi var begge to fulle. Og ved en enda senere anledning, da jeg hadde hatt sex med en fyr (jeg og K****** var ikke sammen), klikka han totalt mongo og slo meg i ansiktet og tok kvelertak på meg og rett og slett prøvde å drepe meg. Det var ikke før ei god stund etter jeg kom meg vekk fra ham at jeg innså at jeg måtte melde fra til politiet. Saken ble henlagt men jeg og advokaten holder på å få den opp igjen. Han er sinnssyk. Han fortalte meg stolt om en gang da han drilla under kneskålene på en fyr og gjorde sånn at han aldri kunne gå igjen. Den fyren tok livet av seg selv seinere.

Poenget mitt er at jeg forstår deg. Jeg lever og i konstant frykt, selv om han har flyttet til en annen by. Jeg håper du klarer å få eksen din bura inne, ettersom folk som dette kan være veldig manipulerende og kontrollerende. Psykopater/sosiopater er veldig flinke med retorikk, som gjør dem enda farligere enn de er. De kan få deg til å få dårlig samvittighet for noe du ikke har gjort en gang. Jeg håper alt går bra med deg.

PS: Jeg vet du ikke er så dum som du gir deg ut for å være på blogger din :) Kjenner Amanda og hun har snakket veldig godt om deg :)

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim

14.03.2016 kl.10:18

Ylva: <3 Håper han holder deg langt unna deg og at du ikke treffer på flere slike. De er vanskelige å gjennomskue! Folk tror jo jeg er helt dust som klarte å tro at fyren var snill osv. Slike mennesker kan få hvem som helst til å like dem :/ livsfarlig!

Vakta

04.09.2017 kl.09:15

Helt sjukt Ka man skal gå igjennom. Nånn e jo rape gal...

Håpa verkelig han får den straffa påtalen ønska.

Ta vare på dæ sjøl, hilsen vakta fra Bakgården festivalen i Bodø.

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim

04.09.2017 kl.16:33

Vakta: Takk <3 Det va mye værre å sitt i samme rom som han enn æ hadde trudd. Ikke fordi æ va redd han sku gjør mæ noe, men fordi han satt å smila og flira imens det va snakk om vold han har utført mot dyr.. Æ klarte ikke å slutt å skrik, d e så sykt at det finnes sånner menneska. Æ trur ikke menneska blir født sånn, æ trur det må vær noe som skjer i oppveksten eller en demon som bryt sæ inn i kroppen dæmmes etterhvert som dæm blir eldre.

Borgervern

04.09.2017 kl.09:22

Jeg leser ikke blogger egentlig men har fulgt deg på sosiale medier. Jeg har rundt 40.000 jeg kan nå med informasjon i vestfold på nett. Er ikke like mange som du har på landsbasis men det er ganske mange lokalt.

Skulle jeg få nyss om at denne "A med dobbeltnavn" flytter til vestfold vil du få en epost av meg eller en av mine administratorer så skal vi vasle 40.000 vestfoldinger og avisa her. Han skal ikke kunne trygt flytte hit anonymt.

Men da trenger jeg evnt resultatet fra din kommende rettsak. Lykke til der lotte

Nyskjerrig

04.09.2017 kl.15:56

Fullt navn? greit å vite hvem man ikke skal hilse på etc

Camilla

05.09.2017 kl.22:18

SYnes det er bra du skriver blogg!! Jeg har opplevd det samme fra politiet ang min voldelige eks. Han løy masse om meg i avhør. Syntes de var sløve og altfor lite til hjelp. De "nedgraderte" rettsaken som egentlig var familie vold. Han fikk ikke den straffen han fortjente. Jeg var gjennom sykt mye dritt. Jeg hater jobben politiet gjorde. Har vurdert å skrive om det. Dritt folk. Skal faen ikke ha noe å si hva man gjør det er ikke greit å slå! Jeg hadde ingen lettkledd bilder eller gjort noe galt Alikevel valgte de å høre på en kriminell lyst løgner. Alle vet at voldelige menn er mestere i å manipulere. Rettssystemet mot kvinner et helt fucka.

TROND

07.01.2018 kl.11:36

stå på lotte du er jo bare så en fin dame at

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim

08.01.2018 kl.01:43

TROND: takk :)

TROND

08.01.2018 kl.06:58

får en tulling han er da kom til meg så skal vi se om hvor tøff du er mvh trond la lotte være i fred nå da

Mille

10.01.2018 kl.23:21

Har aldri hørt om deg før, men dette blogginnlegget ditt kom i avisen på island.

http://www.dv.is/frettir/2018/1/10/norsk-kona-bad-um-sma-greida-thad-var-upphafid-ad-thriggja-ara-martrod/

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim

11.01.2018 kl.12:14

Mille: og Danmark
https://www.bt.dk/udland/norske-lotte-bad-om-en-lille-tjeneste-det-blev-begyndelsen-paa-tre-aars-mareridt

Moralpoliti

28.01.2018 kl.00:39

Du burde seriøst ta deg sjøl i nakken og se til helvete og skjerpe deg. Jente som deg, som oppføre seg som prostituerte fortjene faenmed og bli både voldtatt og slått halvt ihel!

Sånne som deg som ødelegg likestilling. Du spelle KUN PÅ KROPP OG SEX DI HORA.

Måtte du drukne i sperm, mens du har en kuk trødd i halsen.

Voks til helvete opp, og skaff deg en jobb. Du e faenme nokka av det mest motbydeligeste eg har vært borti. Ingen i Narvik like deg uansett, alle håne deg og flire av deg.

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim

28.01.2018 kl.02:45

Moralpoliti: Æ kunne sikkert skreve noe stygt tilbake, men alt æ tenka e at æ e glad æ ikke har den tankegangen din og æ håpa førr andre sin del at du tar dæ sjøl litt i nakken før du skriv noe sånt som d hær til noen som ikke e sterk nok til å se at det ikke e dem det e noe galt med, men dæ.

14.02.2018 kl.16:20

Sterk historie og du er modig som deler den.

Mange av oss har vokst opp med tro og tiliit til retsvesen og politi. Men stadig flere av oss blir sjokkert og skuffa når vi er så uheldig å komme i kontakt med det.

Ikke mye sikkerhet hvis man kommer ut for en slik mann. Men jeg trodde at det var lettere å bli hørt når det er fysiske ting som vises, vitner og at han har historikk på det. Med en diagnose på toppen så er det jo ikke vanskelig å skjønne at han er direkte farlig.

Jeg trodde at når ting er så opp i dagen så var det lettere. Har selv hatt en ex som var skremmende, men det fysiske var ikke synlig.......og det psykiske med raseri og nedrakking verst. Ord mot ord står svakt.....og det som var mest skremmende var manglende impulskontroll og at jeg ikke ante hvor langt han kunne gå. Uberegnelig er skremmende.

Tror det er mange som opplever slikt i større og mindre grad, og det er ikke mye hjelp å få. Har man barn sammen så er det enda verre. Å ta opp ting uten å bli trodd......da kan man miste barna. Jeg har opplevd det.......og barna ble heller ikke trodd.

Har lest om hatmeldinger og den type trusler og trakassering. Men må si at jeg blir tankefull og sjokkert når jeg leser enkelte av kommentarene du får.

Om de er dum eller syk er ikke for meg å vite. Uhørt er det uansett. Jeg håper du anmelder eller finner andre måter å gi konsekvens på, for slikt er ikke greit og hverken du eller andre skal tåle.

Skjønner godt du føler for å advare, og det er lov å håpe at du ved å være åpen tar makta tilbake. Vil tro at åpenhet kan enten hjelpe eller gjøre han verre.

Håper du får fred.......og måtte andre slippe å utsettes for en slik mann.Skriv en ny kommentarInstagram @fitfager

Snapchat: lotteninja

Contact:
contact@fitfager.com
  • gratisdesign av Tonjemt

♡ Design av Tonjemt ♡